Derya Açıkgöz Haberleri

4 yıllık küslük sona erdi! Ünlü şarkıcı Hadise kız kardeşiyle paylaşım yaptı

Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise Açıkgöz uzun yıllardır görüşmediği kız kardeşi Derya Açıkgöz ile paylaşım yaptı. Hadise'nin kız kardeşinin de yer aldığı karelere takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-12-2023 11:00

Hadise kardeşi Derya Açıkgöz'ün pozlarını Hey maşallah diyerek paylaştı

Hadise’nin modacı kardeşi Derya Açıkgöz sosyal medyadan iddialı pozlarını paylaştı. "Bence kadınlar yaşlarını benimsemeye başlamalı" diyerek süper minisiyle poz veren Derya Açıkgöz'ün pozlarını ablası Hadise ise "Hey maşallah" notuyla paylaştı.

Magazin 04-08-2022 11:03

Derya Açıkgöz ablası Hadise'nin nikahında çekildiği kareleri paylaştı

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti dün akşam sürpriz bir nikah kıyarak magazin gündemine oturdu. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikaha çiftin en yakınları katıldı. Gelin ve damattan henüz fotoğraf yok ama Hadise'nin kız kardeşi Derya Açıkgöz, nikahtan kendi fotoğraflarını paylaştı.

Magazin 02-05-2022 09:10

Hadise’den kardeşi Derya Açıkgöz ile paylaşım!

Her paylaşımıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, bu kez de kardeşi Derya Açıkgöz ile yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Hadise paylaşımına ''Instagram yokken biz'' notunu düştü.

Magazin 05-10-2021 22:23

Derya Açıkgöz

Derya Açıkgöz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Derya Açıkgöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu hareketi söylentileri alevlendirdi! Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı?

Bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdüren Hadise ile Kaan Yıldırım’ın yeniden ayrıldığı gündemde. Derya Açıkgöz, ablası Hadise ile birlikte gittiği Belçika tatilinden yalnız döndü. Havalimanında objektiflere yansıyan Açıkgöz'e ablası Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ayrılıp ayrılmadığı soruldu.

Magazin 20-05-2021 07:31

Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz’ün yaptığı iş şaşırttı! Fiyatları dudak uçuklattı

Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz yeni yaptığı iş ve fiyatlarıyla herkesi çok şaşırttı. Ortalama 20 TL’lik bir bebek hırkasına 800 TL isteyen Derya Açıkgöz için ‘soyadlarının hakkını veriyor’ yorumu yaptırdı.

Magazin 11-05-2021 14:12

Derya Açıkgöz'den Hadise açıklaması! 'Ablamın ve ailemin...'

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlardan birinin ünlü şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü. Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, çıkan haberlerin ardından yaptığı açıklama ile ablasına destek verdi.

Magazin 19-04-2021 13:58