Merve Boluğur Haberleri Ve Son Dakika Merve Boluğur Haberleri

Merve Boluğur Haberleri Ve Son Dakika Merve Boluğur Haberleri

16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da doğan Merve Boluğur, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. İlk olarak "Acemi Cadı" dizisinde karşımıza çıkan Boluğur’un bu dizide oynadığı Ayşegül karakteri günümüzde hala anılmaktadır. Boyu 164 cm olan Merve Boluğur Acemi Cadı dizisinin ardından; Kuzey ve Güney, Küçük Sırlar ve Muhteşem Yüzyıl gibi birçok başarılı dizide başrol oynadı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan Boluğur, Rexona'nın reklam yüzü olurken Maybelline New York'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. 2015 yılında şarkıcı Murat Dalgılıç ile evlenen Boluğur, daha sonra tartışmalı bir şekilde 2017 yılında eşinden ayrıldı. 2018 yılında "Merve Boluğur" isimli kozmetik markasını kurmuş ve ilk ürünü olan kırmızı ruju tanıtmıştır.

Merve Boluğur Haberleri

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-2024 09:38

Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur bu defa Serdar Ortaç ile bir araya geldi. İkilinin buluşma nedeni merak edilirken Merve Boluğur ve Serdar Ortaç'ın o karesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-03-2024 08:28

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-2024 17:59

Murat Dalkılıç Merve Boluğur'un sözlerine yanıt verdi! Benimle evliyken çocuk istemedi

Merve Boluğur'un katıldığı bir Youtube programında "Mutlu bir yuvamın ve bir erkek çocuğumun olması çok isterdim" demesinin ardından eski eşi Murat Dalkılıç'a yorum yağdı. Gelen tepkilere çektiği bir videoyla yanıt veren Dalkılıç, "Eski karım benimle beraberken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Herkes mutlu son istiyor ama o film bitti" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-02-2024 16:17

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur kimseye aldırmadı, dudak dudağa...

"İkinci kere denedim gene olmadı ama üçüncüyü de yapacağım, çocuk istiyorum" diyen Merve Boluğur kimseye aldırış etmeden bir mekanda erkek arkadaşıyla dudak dudağa yakalandı.

Magazin 13-02-2024 06:59

Merve Boluğur'dan Eser Yenenler'e evlilik itirafı! Geyşa olmayı seviyorum

Eser Yenenler'in programına katılan Merve Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" demesiyle gündem oldu.

Magazin 11-02-2024 08:42

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın yeniden...

2022 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti sadece 53 gün evli kalmış aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile tek celsede boşanmışlardı. Ünlü çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin 30-01-2024 12:29

Merve Boluğur dantelli payet elbisesiyle poz verdi! 'Kraliçe geri döndü'

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söylemiş ve açıklamalarıyla herkesi şaşırtmıştı. Ünlü isim şimdi de son pozlarıyla olay oldu. Dantelli payet elbisesiyle poz veren Boluğur'a adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-2024 12:36

Merve Boluğur elbisesini sıyırıp poz verdi! Balkon karelerine beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söylemiş ve açıklamalarıyla herkesi şoke etmişti. Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla olay oldu. Siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle balkona çıkan ünlü isim elbisesini sıyırıp poz verdi. Merve Boluğur'un iddialı pozlarına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 29-12-2023 12:59

Merve Boluğur ülkeyi terk mi ediyor? Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söyledi! Sosyal medyanın diline düştü

2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması büyük yankı uyandıran Boluğur bu defa Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söyleyince olay oldu.

Magazin 27-12-2023 16:01

Merve Boluğur mini şortuyla pozuyla gündem oldu! Görenler çıplak pozlarıyla tanınan Britney Spears'a benzetti

35 yaşındaki Merve Boluğur oyunculuğundan çok hayatına dair yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu üstsüz pozunu paylaşınca Britney Spears yorumları gecikmedi. Spears da sık sık üstsüz garip paylaşımlar yaparak gündeme geliyor.

Magazin 29-11-2023 07:29

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı? O paylaşım kafaları karıştırdı

Sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın yeniden bir araya geldiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan ikilinin buluşmasını oyuncunun köpeği ortaya çıkardı. Boluğur ve Aydın aynı anda oyuncunun minik dostunu paylaşması kafaları karıştırdı.

Magazin 15-11-2023 10:51

Merve Boluğur Halloween partisine katıldı! Tarzıyla dikkat çekti

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur Halloween partisindeki tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 29-10-2023 08:59

Merve Boluğur Benzin 40 TL oldu deyip bakın kime beddua etti

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur yine olay oldu. Benzin fiyatlarına farklı bir şekilde isyan eden Boluğur sosyal medyada yine gündem olmayı başardı.

Magazin 14-09-2023 11:24

Murat Dalkılıç aşkını ilan etti! El ele pozu olay oldu

Sitare Akbaş ile ayrılığının ardından gönlünü Çağla Boz'a kaptıran Murat Dalkılıç kameralardan uzakta yaşadığı ilişkisini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Uzun zamandır ekranlardan ve magazinden uzak olan Murat Dalkılıç yeni aşkını ilan etti. Dalkılıç'ın el ele pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-09-2023 17:22

Merve Boluğur evleniyor mu? Yüzüğünü gösterdi, sosyal medya karıştı!

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran "Acemi Cadı" dizisi ile şöhreti yakalayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur bu defa tektaş yüzüğüyle olay oldu. Yüzüğünü gösteren ünlü oyuncu bu paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 05-09-2023 16:03

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Acemi Cadı'da birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Dizide Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın son hali gündem oldu. İrem Erkaya'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 28-08-2023 21:19

Merve Boluğur başını yarı örtüp göbeğini açtı! Yine sosyal medyanın diline düştü

Uzun yıllardır ekrandan uzak olsa da gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla çok ses getiriyor. Barbie akımına uyup verdiği pozlarla adından söz ettiren oyuncu şimdi de değişik kombiniyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-08-2023 15:37

Merve Boluğur'la dalga geçmişti! Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu! O anlar olay oldu

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşti. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Barbie akımı da dünyayı etkisi altına almayı başardı. Ünlü isimler tek tek sosyal medyada bu akıma uymaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur'un 'Barbie' pozlarıyla dalga geçen Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu. Yeşilmen'in bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-07-2023 15:38

Merve Boluğur'dan Barbie pozları! Belinden aşağı inen dekoltesini eliyle kapadı

Barbie filmi vizyona girince akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Pembe giyinme modasına uyan oyuncu Merve Boluğur paylaşımlarıyla sosyal medyanın diline düştü. Ekranda uzun süredir olmasa da özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu pembe dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti. Yeliz Yeşilmen oyuncuyla dalga geçti.

Magazin 26-07-2023 11:30

Merve Boluğur tekne gezisinden pozlarını paylaştı! Fotoğrafları yoruma kapattı! Lütfen eski haline dön

Merve Boluğur sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. İstanbul Boğazı'nda çıktığı tekne turundan pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, gelen tepkiler üzerine fotoğraflarını yorum yapmaya kapattı.

Magazin 15-07-2023 18:32

Merve Boluğur'un son halini görenler şoke oldu! Esra Dermancıoğlu'na benzetildi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren "Acemi Cadı" dizisi ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur bu defa son haliyle gündem oldu. Aldığı kilolar ve kısa saçlarıyla Esra Dermancıoğlu'na benzetilen ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 10-07-2023 14:23

Merve Boluğur'dan 'Hangi ünlüden çocuk yapmak istersin?' sorusuna şaşırtan cevap: Meğer gaymiş...

Son zamanların gündemden düşmeyen ünlü ismi Merve Boluğur, sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu bir takipçisinin 'Hangi ünlüden çocuk yapmak istersin?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. İşte Merve Boluğur'un gündem olan o paylaşımı...

Magazin 02-07-2023 15:06

Merve Boluğur saçlarını kısacık kestirdi! Dünyaca ünlü yıldıza gönderme

Sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, imajını yeniledi. Ünlü oyuncu, saçını kestirip, bakın kendisini kime benzetti?

Magazin 03-05-2023 14:45

Merve Boluğur’dan dikkat çeken açıklama! “Manukyan'ın hayatını oynamak isterim”

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur “Manukyan'ın hayatını oynamak isterim” sözleriyle gündem oldu.

Magazin 01-05-2023 11:26

Merve Boluğur sütyen yerine bakın ne tercih etti! Resmen kıyafetin azizliğine uğramış

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Evlenip boşanmasıyla ve garip paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur transparan giydi, göğüs ucuna ise band taktı. Ancak oyuncunun bandı sosyal medyanın diline düştü

Magazin 13-04-2023 10:03

Danla Bilic'e konuk olan Murat Dalkılıç'ın aldatma yorumu gündem oldu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş'

Fenomen Danla Bilic yeni formatı ile videolar paylaşmaya devam ediyor. Kanalında ünlü isimleri ağırlayan Bilic, o isimlerle birlikte yemek yapıyor ve magazin gündemini değerlendiriyor. Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 10-04-2023 17:02

53 günlük evliliği 5 dakikada bitmişti! Merve Boluğur'dan şaşırtan şaşırtan açıklama: 'Çocuğum olsun istiyorum'

Mert Aydın ile sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur yine şaşırtan açıklamalarda bulundu. Her paylaşımı ve açıklaması olay olan ünlü isme bu defa "3'üncü kez evlenir misin?" sorusu yöneltildi. Sosyal medya hesabından sorulan soruya yanıt veren güzel oyuncu, "Çocuk istiyorum aslında" dedi.

Magazin 08-04-2023 09:24

Merve Boluğur'dan o sözlere emojili yanıt! Yine bir erkeği markaja aldı

Merve Boluğur şu sıralar mesleğine geri dönüş için gün sayıyor. Ünlü oyuncu sosyal medyada yer alan bir paylaşımın ekran görüntüsüne Instagram hesabında yer verdi. Paylaşımdaki "Ben bugün Merve Boluğur'u gördüm Bebek sahilde, yine bir erkeği markaja almıştı." ifadeleri dikkat çekerken ünlü oyuncunun emojili yanıtı olay oldu. İşte, Merve Boluğur'un gündem olan o paylaşımı...

Magazin 27-03-2023 09:53

'Ölecek olan ölüyor' sözleriyle tepki çekmişti! Merve Boluğur'un ağzını bıçak açmadı

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay'a giden ve döndükten sonra da sosyal medyada bikinili pozlarını paylaşan Merve Boluğur, yaptığı açıklamalarıyla tepki çekmişti. Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu bu defa sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti...

Magazin 04-03-2023 11:34

Merve Boluğur yine sınırları zorladı! Transparan elbisesiyle sere serpe uzandı

Her yaptığı olay olan Merve Boluğur yine uslu durmadı. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay'a giden ve döndükten sonra da bikinili pozlarını paylaşan ünlü oyuncu şimdi de transparan elbisesi ile uzanıp poz verdi.

Magazin 04-03-2023 09:04

'İşler durdu kardeş...' Merve Boluğur'dan tepki çeken sözler: Ölecek olan ölüyor...

Deprem sonrası Hatay'a giden ve döndükten sonra da sosyal medyada bikinili pozlarını paylaşan oyuncu Merve Boluğur yürüyüşte görüntülendi. Bir süredir ekranda olmayan oyuncu "Olacak şeyler oluyor, ölecek olan ölüyor..." diyerek gündeme geldi.

Magazin 02-03-2023 10:35

Merve Boluğur acı haberi paylaştı! Kurtaramadık, maalesef vefat etti

Türkiye 6 Şubat sabahı deprem haberleriyle sarsıldı. 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Asrın felaketinden en çok etkilenen şehirlerden Hatay'a giden ünlü oyuncu acı haberi paylaştı. Boluğur, enkaz altında kalan arkadaşını kurtaramadıklarını söyledi.

Magazin 01-03-2023 12:29

Merve Boluğur'un bikinili pozu tartışma yarattı! 'Ülke bu haldeyken...'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken Merve Boluğur'un bikinili pozu sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, 'Ayıp ya o kadar acı yaşanırken', 'Ülke bu haldeyken bu tür pozların zamanı değil' diyerek sitem etti.

Magazin 01-03-2023 10:12

Merve Boluğur yine rahat durmadı! Tartışma yaratacak sözler

Mert Aydın ile ayrılığının ardından uzun süre gündemden düşmeyen Merve Boluğur sosyal medya hesabından sorulan bir soruya kayıtsız kalamadı. Güzel oyuncu bir takipçisinin “Neden hayatında kimse yok?” sorusuna tartışma yaratacak bir yanıt verdi.

Magazin 24-02-2023 20:36

Merve Boluğur afet bölgesinden döndü! Eleştirilere yanıt verdi: Herkes psikolog herkes yargı merkezi ülkemde...

Deprem bölgesinden dönen Merve Boluğur, kuaförden fotoğraf ve şarkı söylediği anları paylaşınca tepki çekti. Oyuncu Merve Boluğur gelen tepkilerden sonra "Herkes psikolog herkes yargı merkezi ülkemde..." diyerek sitem etti.

Magazin 19-02-2023 11:32

Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı! Güzel kardeşim, gittiğin yerde güzel uyu!

Merve Boluğur, günlerdir göçük altında olan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedeninin enkaz altından çıkarılması üzerine, duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ünlü oyuncu, Taha Duymaz'ın Instagram hesabı üzerinden kendisine attığı mesajları şimdi fark ettiğini ifade etti. Merve Boluğur, "Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm" diyerek Taha Duymaz ile ilgili yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Magazin 18-02-2023 11:44

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Ağızları açık bırakan olay

Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur gündemde kalmaya devam ediyor. Güzel oyuncu ve eski eşi Murat Dalkılıç ile ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. İkilinin arasında yeniden bir aşk olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 28-01-2023 23:58

Merve Boluğur eşofmanını kıvırıp iç çamaşırını gösterdi

Eski eşi Mert Aydın ile barıştığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Merve Boluğur, son dönemlerde ilginç tarzıyla da adından söz ettiriyor. Merve Boluğur bu defa eşofmanını kıvırdığı pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 24-01-2023 14:03

Selen Görgüzel'in sahnedeki çılgın dansı olay oldu! Kasığına kadar yırtmaç ve göğüs dekoltesini kontrol edemedi

Hamdi Alkan ile boşanmasıyla gündeme gelen Selen Görgüzel son olarak Merve Boluğur ile polemik yaşamıştı. Sere serpe verdiği bikinili pozlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Selen Görgüzel şimdi de sahnedeki tarzı ve dansıyla olay oldu.

Magazin 23-01-2023 08:28

Merve Boluğur ev halini paylaştı! İç çamaşırının görünmesini umursamadı

Özel hayatı ve cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Merve Boluğur, ev halini takipçilerinin beğenisine sundu. Siyahlar içinde poz veren Merve Boluğur, iç çamaşırının görünmesini umursamadı.

Magazin 16-01-2023 13:25

Merve Boluğur Merve'nin annesi olsam pataklarım diyen Selen Görgüzel'e öfke kustu

Merve Boluğur, katıldığı programda "Merve okuyamadığı halde şarkı söylüyor. Çok güzel ve yetenekli bir kadın bunu niye kendine yapıyor? Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" diyen Selen Görgüzel'e öfke kustu. Sosyal medya hesabından sitem eden Boluğur, "Benim gibi güzel değilsin, sesin asıl senin yok. Onun bunun karısı olarak gündemdesin" dedi.

Magazin 14-01-2023 14:02

Merve Boluğur'a 10 tam altın takmıştı! Aslı Hünel kendisine öyle bir hediye aldı ki...

40 günde boşanan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın düğününde nikah şahidi olan Aslı Hünel arkadaşına 10 tam altın takarak gündem olmuştu. Hünel bu sefer de kendisine aldığı yeni yıl hediyesiyle dikkat çekti. Aslı Hünel kendisine 'yürüyen ev' aldı.

Magazin 30-12-2022 15:47

Merve Boluğur yine boşandığı kocasıyla yakalandı! Deliye döndü

Oyuncu Merve Boluğur "Kocam da kocam" dediği eşinden 40 günde boşandı. Oyuncu boşandığı eşi Mert Aydın’la görüşmektense kendini alamıyor. Yine birlikte görüntülenen çiftten Boluğur kameraları görünce çileden çıktı.

Magazin 29-12-2022 14:30

Merve Boluğur yine rahat durmadı! Survivor'a katılacağı söyleniyordu: Mayolu pozu ve bronz teni ile Instagram'ı yaktı geçti

Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliği sonrası gündem olmaya devam ediyor. Survivor 2023'te eski eşi Mert Aydın ile birlikte yarışacağı öne sürülen Merve Boluğur, mayolu pozuyla Instagram'ı salladı. Merve Boluğur yanık teniyle dikkat çekti.

Magazin 24-12-2022 14:54

Survivor için bomba iddia! Seren Serengil'den bomba yorum 'Herkesle kavga eder' Merve Boluğur ve Mert Aydın...

Çok konuşulan bir düğünle evlenen ve kısa sürede de boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın magazin gündeminden düşmüyor. Bu kez iki isimle ilgili bomba bir Survivor iddiası ortaya atıldı. Survivor 2023 kadrosunda yer alacak ünlü isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ederken Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın da yarışmaya katılacağı iddia edildi. Boluğur'un Survivor'a katılması ihtimaliyle ilgili olarak Seren Serengil'den de çarpıcı bir yorum geldi. Serengil "Merve herkesle kavga eder" dedi.

Magazin 21-12-2022 14:16

Tanımadığı adamın masasına oturduğu iddia edilen Merve Boluğur sessizliğini bozdu

53 gün evli kaldığı Mert Aydın ile boşanmasıyla adından söz ettiren Merve Boluğur'un geçtiğimiz günlerde gittiği alışveriş merkezinde tanımadığı bir adamın masasına oturduğu iddia edildi. Sosyal medya hesabından eleştirilere cevap veren Boluğur, "Oradaki genç yer bulamadığı için masaya oturdu" dedi. Ünlü isim, kendisini eleştirenlere de "Dedikoduya ayıracakları zamanı farklı kültür ve yerleri görmek için ayırabilirler" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 20-12-2022 16:20

Evliliklerini 53 günde bitiren Merve Boluğur ve Mert Aydın sarmaş dolaş yakalandı

Kasım ayında 53 günlük evliliklerini tek celsede bitirdikten sonra görüşmeye devam eden Merve Boluğur ve Mert Aydın, önceki akşam bir mekandan çıkarken sarmaş dolaş görüntülendi.

Magazin 17-12-2022 14:38

Merve Boluğur elinde alkol şişesiyle hiç tanımadığı adamın masasına oturdu! Gündem olan fotoğraf

DJ Mert Aydın ile 53 günlük evliliğini 23 Kasım'da sonlandıran oyuncu Merve Boluğur'un garip paylaşımları ve tavırları bir süredir gündemde. Son olarak ekranlardan uzak olan oyuncu Boluğur, bir AVM'de elinde alkol şişesiyle dolaşırken yemek yemeğe karar verdi. Boluğur hiç tanımadığı bir adamın masasına oturup yemek yiyince bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-12-2022 15:56