Nusret Gökçe Haberleri Ve Son Dakika Nusret Gökçe Haberleri

Nusret Gökçe Haberleri Ve Son Dakika Nusret Gökçe Haberleri

Nusret Gökçe, 1983 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir. Babası maden işçisidir ve dört kardeşe sahiptir. Küçük yaşta Darıca’ya göç etmiş ve orada yaşamaya başlamıştır.

Maddi sıkıntılar çektiğinden dolayı ortaokulu yarıda bırakmıştır. Okulu bıraktıktan sonra çırak olarak kasabın yanında çalışma hayatına girdi. 2010 yılında ise Steakhouse adında bir marka oluşturdu ve zamanla oldukça ün kazandı. Kasap, şef olarak tanındı ve kendine has tuzlama yöntemiyle bilindiği için Salt Bae adıyla anılmaya başlandı.

Zamanla videolarından dolayı internet fenomeni haline geldi. Tecrübe edinmek amacıyla Amerika, Arjantin gibi ülkelerde para karşılığı olmadan restoranlarda çalışmaya başladı. İlk restoranını ise 2010’da Türkiye’de İstanbul ilinde açtı. Birçok ünlü insanı restoranında ağırlamaya başlayarak büyük ün elde etti.

Nusret Gökçe Haberleri

Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında ödenen hesabı paylaştı! Görenler şaştı kaldı

Nusret Gökçe yine sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonu aşkın bir hesabı sosyal medya hesabından paylaşan Nusret gündem oldu.

Magazin 22-01-2024 07:32

Nusret Gökçe restoranlarındaki fiyatlara tepki yağınca harekete geçti!

Yurt dışındaki restoranlarıyla sık sık gündeme gelen Nusret Gökçe fiyatları yüzünden tepki çekiyordu. Şu sıralar İstanbul Havalimanı'nda restoran açmaya hazırlanan Nusret tepkilerden bir adım attı ve bazı saatler için fiyatları aşağıya çekti.

Magazin 21-07-2023 15:11

100 dolara burger satıyordu... Nusret Gökçe'nin tartışmalı restoranı kapandı

ABD'de geçtiğimiz yıllarda “New York'un en kötü restoranı" ilan edilen ve mobbing iddialarıyla dikkat çeken Nusret Gökçe’nin restoranı kapandı. New York kentinin Manhattan bölgesinde yer alan Salt Bae Burger isimli restoranda fiyatlar gündem olmuştu.

Magazin 15-06-2023 11:35

Dünya Kupası'yla pozu gündem olmuştu! Nusret Gökçe, Şampiyonlar Ligi finalinde de gündeme oturdu

Nusret’in Dünya Kupası final maçından sonra sahaya girip kupayla ve Arjantinli futbolcularla fotoğraf çektirmesi ile gündeme gelen ünlü kasap Şampiyonlar Ligi finali öncesinde de gündeme geldi. Nusret'i ziyaret eden ünlü isimler sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-06-2023 14:46

Diğer Haber Etiketleri

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nusret Gökçe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nusret Gökçe dünya basınında yine gündemde! Öğrencilere %30 indirim yaptı ama etin fiyatı şoke etti

Nusret Gökçe dünya basınında yine gündem oldu. Tuz serpme hareketiyle fenomen olan ve garip hareketleriyle de sık sık adından söz ettiren Nusret Harvard önünde poz vererek öğrencilerine %30 indirim sununca dünya basınının diline düştü.

Magazin 12-04-2023 07:36

Nusret'ten 'Türkiye'ye yardım' çağrısı! O anları paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Nusret Gökçe, adından söz ettirmeye devam ediyor. En son AFAD'a yaptığı 25 milyon TL bağış ile çok konuşulan Gökçe'den depremzedeler için yeni bir hamle geldi. Yurt dışından bir video paylaşarak Türkiye'deki depremzedeler için yardım istedi.

Magazin 08-03-2023 13:50

Nusret Gökçe'den AFAD'a dev bağış! O da depremzedelere kayıtsız kalamadı

Nusret Gökçe dünyada tanınan Türk şeflerden birisi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nusret'in Instagram'da 50,9 milyon takipçisi bulunuyor. Gökçe, bugün yaptığı bir paylaşımla Kahramanmaraş ve toplamda 11 ilin etkilendiği deprem sonrasında afet bölgesinde kullanılmak üzere AFAD'a 25 milyon TL bağış yaptığını açıkladı.

Magazin 18-02-2023 23:43

Nusret Gökçe deprem felaketi için kolları sıvadı! 'Kişi sayısı limitsiz'

Dünyaca ünlü Türk şef Nusret Gökçe, Türkiye'nin 10 ilinde binlerce can alan deprem faciası sonrası ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu. Instagram hesabından paylaşım yapan Nusret Gökçe, depremzedelere yemek yardımı yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 14-02-2023 12:20

Nusret Gökçe kazancının yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı! Bakan Derya Yanık ziyaret etti

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, etten sonra kahve dünyasına da el atmıştı. Kapicciiiinoo adlı kahve dükkanından elde ettiği gelirin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacağını duyuran Nusret sözünü tuttu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve çocukları misafir eden Nusret, 6 aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL'yi Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı.

Magazin 26-01-2023 20:46

Son dakika: Dünya Kupası finalinde sahaya atlayan Nusret'in başı belaya girdi! O turnuvadan men edilmişti, soruşturma açıldı...

Son dakika haberleri: FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırıyor. Bir FIFA yetkilisi, Gökçe'nin sahaya girişiyle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 22-12-2022 23:07

Messi'nin yatak paylaşımına Nusret'i de eklediler! Dünya Kupası finalinde sahaya giren Nusret gündemden düşmüyor...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya gelmiş, 120 dakikası 3-3'lük eşitlikle biten müsabakanın kazananı penaltılar sonunda Tangocular olmuştu. 36 yıl sonra Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de büyük sevinç yaşanırken, ünlü şef Nusret Gökçe sahaya atlayarak coşkuya ortak olmuştu. Di Maria ile fotoğraf çekilen Nusret, Lionel Messi ile de bir pozu olması için büyük uğraş vermişti. Ünlü şefi bu kez de Messi'nin yatak paylaşımına montajladılar...

Spor 22-12-2022 19:33

Nusret Gökçe restoranındaki hesabı paylaştı! Tepkiler gecikmedi: İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp

Et tuzlama hareketi sayesinde tanınarak dünyaca ünlü bir figür haline gelen kasap Nusret Gökçe sık sık restoranında ödenen hesaplarla adından söz ettiriyor. Nusret son olarak kendisi bir hesabı paylaşarak dikkat çekti. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler "Bunu paylaşman çok duyarsız" tepkisinden bulundu.

Magazin 18-11-2022 09:49

Okan Bayülgen’den Nusret’e 'tokat' göndermesi: Bu bir terbiyesizlik, kazandıkları parayı övmeyin

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'nde restoran zincirleriyle ünlenen Nusret hakkında yapılan konuşmalar gündem oldu. Okan Bayülgen, ünlü kasap ve iş adamı Nusret'e ağır göndermelerde bulunarak "Böyle bir aptallığa prim vermeyin" dedi.

Magazin 22-05-2022 01:12

İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak'ı topa tuttu! Millete çamur yediriyorlar

Kendi adını taşıyan lahmacun ve çiğ köfte restoranlarıyla dünyaya açılacağını duyuran İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak’ı topa tuttu. İkili için "Benim sayemde var oldular" diyen İmparator, tartışmayı da başlattı: "Ne yağları yağ, ne isotları isot. Millete çamur yediriyorlar."

Magazin 01-04-2022 07:33

Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor!

Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan Disney Plus için çekilecek olan belgeselin yönetmenliğini ise Amerikalı bir isim yapacak.

Magazin 14-03-2022 21:59

Nusret Gökçe'den Sevgililer Günü paylaşımı! Kısa süre sonra sildi

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, Instagram hesabından Sevgililer Günü paylaşımı yaptı. Dana ile verdiği pozunu paylaşan Nusret, gelen tepkiler üzerine ise paylaşımını sildi.

Magazin 13-02-2022 20:13

Mustafa Sarıgül'ün Nusret anısı sosyal medyada gündem oldu! Bir çocuk bana geldi...

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Nusret anısı sosyal medyanın gündemine girdi. Mustafa Sarıgül, paylaşılan bir videoda, ünlü şef ve işletmeci Nusret Gökçe ile nasıl tanıştığını ve "Nusret"in kendisi sayesinde nasıl tanınmış bir hale geldiğini anlattı.

Haber 16-01-2022 16:03

Nusret Gökçe'nin kasap kardeşi Özgür Gökçe'ye şantaj şoku! Şikayetçi oldu

Dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe'nin kendisine çok benzeyen erkek kardeşi kasap Özgür Gökçe, eski çalışanı tarafından şantaja maruz kaldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Özgür Gökçe, kendisinden 10 bin dolar isteyen eski çalışanına papuç bırakmadı.

Magazin 03-01-2022 07:14

Hakan Çalhanoğlu'ndan Nusret'e: Misafirperverliğin için çok teşekkürler kral

Et restoranları ve 'saltbea' (tuz serpme) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe son olarak futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu ağırladı.

Magazin 27-12-2021 12:36

Eve Gale’in TikTok çıkarması! Bir esmer oldu bir sarışın

İngiltere’nin çok izlenen reality şovu Love Island ile adını duyuran Eve Gale, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 22 yaşındaki genç yıldız, peruklarla verdiği pozlarını hem TikTok hem de Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 21-12-2021 14:36

Nusret iki yıl sonra annesine kavuştu! İşte Nusret'in annesi

Tuz serpme' (saltbae) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile kavuşma anlarını paylaştı. Nusret, annesini 2 yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü söyledi.

Magazin 19-12-2021 07:25

2021 yılının en zor telaffuz edilen kelimeleri açıklandı! Listede Nusret de var

İngiltere’de yapılan bir araştırmanın sonucunda 2021 yılında kullanılan ve telaffuzu en zor olan kelimeler belirlendi. Listede Nusret’ten Squid Game'le global hale gelen Kore terimleri yerini aldı. İşte 2021 yılın söylemesi en zor kelimeleri...

Trend 09-12-2021 16:18

Yine İngiliz medyasına haber oldu! Nusr-Et çalışanları 10 sterlin bahşiş bırakan müşteriye burun kıvırdı

'Salt Bae' lakabıyla bilinen ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı restoran, yeniden eleştirilerin odağında yer aldı. Menüsündeki yüksek fiyatlar nedeniyle eleştirilen işletmeci Gökçe’nin restoranı şimdi de 10 sterlinlik bahşişi reddeden çalışanlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 06-12-2021 16:45

Nusret Gökçe yine gündemde! 23 yıl öncesine geri döndü

Son dönemde İngiltere’de açtığı yeni restoranının fahiş fiyatlarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Nusret Gökçe, paylaştığı gençlik fotoğrafıyla takipçilerini 23 yıl öncesine götürdü.

Magazin 02-12-2021 09:22

Nusret Gökçe çalışanlarını kenara aldı! Bulaşık yıkadı

Dünyada ‘Salt Bae’ adıyla tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe çalışanlarına bulaşık dersi verdi.

Magazin 23-11-2021 13:52

Nusret Gökçe’ye eski çalışanlarından dava! Kısa etek giymemi istedi

Nusret Gökçe’nin başı beladan kurtulmuyor. Fiyatlarının pahalılığıyla tepki çeken Nusret'e New York’taki restoranındaki iki eski çalışan dava açtı.

Magazin 18-11-2021 11:20

Nusret Gökçe, yeni restoranını Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da açtı

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 28'inci restoranını Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da açtı. Nusret yeni restoranının açılışıyla ilgili paylaşımlar yaptı. Bir personeliyle fotoğrafını paylaşan Nusret, "Bana gizli haberi verdi. Gece rekoru kıracağız" notunu yazdı.

Magazin 16-11-2021 00:40

Londra'da restoran açan Nusret Gökçe: İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay Londra'nın merkezinde yer alan yeni restoranını açmıştı. Instagram'da 40 milyondan fazla takipçisi olan Nusret, son paylaştığı videoda hayranlarına İngilizce seslendi. Londra'nın her zaman büyük rüyası olduğunu ifade eden Nusret, yabancı dili hakkında ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi" dedi.

Magazin 12-11-2021 02:24

Facebook Nusret'in saltbae etiketine koyduğu engeli kaldırdı

Facebook'un ana şirketi Meta, ünlü et restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe'nin Londra'da Vietnam Komünist Partisi'nin üst düzey bir yetkilisine altın kaplamalı biftek yedirirken çekilmiş görüntülerinin paylaşılmasından günler sonra ünlü şefin takma adının sosyal medyadaki "#saltbae" etiketinin küresel çapta engellendiğini fark edip etiketin üzerindeki engeli kaldırdı.

Magazin 09-11-2021 14:06

Komünist Bakan, Nusret’in elinden biftek yedi! Ödediği hesap Vietnam’da kriz çıkardı

Vietnamlı Komünist Partili Bakan To Lam, Nusret'in Londra'daki restoranında 19 bin TL'lik altın kaplamalı et yerken görüntülendi. Komünizmle yönetilen Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı'nın Nusret'e ödediği hesap ülkede kriz çıkardı.

Magazin 06-11-2021 21:07

İngiliz basını Nusret Gökçe'nin peşinde! Nusret'in çalışanı konuştu

Nusret Gökçe, İngiliz basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Restorandaki fiyatlara dair iddialar üzerine İngiliz basınına konuşan çalışanı, “Müşterilerin fiyatlardan şikayet ettiğini hiç görmedim ve duymadım” derken, ünlü şef restorana geldiğinde fotoğraf çekme sırası oluştuğunu söyledi.

Magazin 05-11-2021 09:42

Nusret'in iş ilanı gündemde! Verdiği saatlik ücret şoke etti

İngiltere'nin başkenti Londra'da açtığı restoranıyla İngiliz basınının hedefinde olan Nusret Gökçe'nin iş ilanı gündem oldu. Nusret aradığı şefe saatte 12 sterlin teklif ederken bahşişlerden de para kazanacağını ilana eklemiş.

Magazin 04-11-2021 16:54

Flaş iddia: Nusret Gökçe davayı kaybetti! Eski çalışanlarına ödeyeceği para...

Dünya kamuoyunda 'Salt Bae' olarak da bilinen ünlü şef Nusret Gökçe, eski çalışanlarının açtığı davayı kaybetti. Nusret kovduğu çalışanlarına tazminat ödeyecek.

Magazin 18-10-2021 15:25

Nusret yabancı basının gündeminden düşmüyor! Hesabı Reddit'te paylaştılar

Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı restoranın fiyatları yabancı basının gündeminden düşmüyor. Bu sefer de Reddit'e yüklenen fişte Nusret'in kuver için aldığı bedel şoke etti.

Magazin 14-10-2021 14:43

Londra'da yeni restoran açan Nusret Gökçe yüksek fiyatlarıyla yine gündemde

Londra'da yeni restoran açan Nusret Gökçe The Sun'ın gündeminden düşmüyor. The Sun yaptığı haberde bir müşterinin ödediği hesapla gündeme getirdi.

Magazin 11-10-2021 10:21

Nusret Gökçe yeni hedefini açıkladı: Uzaya ilk restoranı ben açacağım

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, çıraklık yıllarında çekilen bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak yeni hedefinin uzay olduğunu açıkladı.

Magazin 10-10-2021 21:33

Erzurum'da evindeki gaz kaçağını çakmakla kontrol eden kadın ağır yaralandı

Erzurum'da evindeki gaz kaçağını çakmakla kontrol eden kadın ağır yaralandı

Yurthaber 06-10-2021 10:30

Londra'da restoran açan Nusret Gökçe İngiliz basınının gündeminde

Dünya çapında restoran zinciri sahibi olan fenomen şef Nusret Gökçe, Londra'nın merkezinde yeni şubesini açmasının ardından İngiliz basınının odağında. Gazeteler, yoksul bir aileden gelerek 15'inci restoranını açan Gökçe'nin başarı hikayesine ve ünlü şefin dikkat çekici sosyal medya paylaşımlarına yer veriyor.

Magazin 29-09-2021 16:59

Nusret Gökçe'nin fiyatlarına tepki! 3 burgere ödenen para şoke etti

Nusret'in son açtığı Londra'daki restoranının fiyatları sosyal medyada büyük tepki çekti. Futbolcu menajeri Muzzi İzzet, 3 tane burgere 3 bin 600 TL ödediğini belirttiği fişi Twitter hesabından paylaşınca sosyal medya bu konuyu konuştu.

Magazin 26-09-2021 09:23

Nusret Gökçe, Londra'da yeni restoranını çıraklık fotoğrafıyla duyurdu!

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, Londra'nın merkezinde yeni bir restoran açıyor. Nusret, yıllar önce kasap çırağıyken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, takipçilerinden şans dilemelerini istedi.

Magazin 23-09-2021 01:54

Nusret Gökçe 22 yıl önceki fotoğrafını paylaştı: Bu ciddi bir iş

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla takipçilerini 22 yıl öncesine götürdü. Dünyanın pek çok yerinde restoranları olan Nusret, yıllar önce çekilen fotoğrafını "Bu ciddi bir iş" notuyla paylaştı.

Magazin 08-09-2021 21:53

Nusret Gökçe'nin çalışanları isyan etti! ABD'de dava açtılar

'Salt Bae' hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, uluslararası basının manşetlerinde yer aldı. ABD'nin New York eyaletinde çalışan 5 kişi, haftada 72 saat çalıştırıldıkları gerekçesiyle Nusret'e dava açtı.

Magazin 19-08-2021 13:50

Andrea Bocelli'den Nusret'e doğum günü şarkısı

37 yaşına giren Nusret Gökçe, İtalya'nın Lucca şehrinde bulunan Forte dei Marmi'de özel bir parti düzenledi. Partide efsane İtalyan tenor Andrea Bocelli de performans sergiledi.

Magazin 10-08-2021 09:14

Nusret geçmişini unutmadı! Sıfırdan başladım paylaşımı

Nusret, sıfırdan başlayıp bugünlere geldiği günleri anlatan bu videosunu sosyal medya hesabından "I started from below zero" (Sıfırdan başladım) notuyla paylaştı.

Magazin 17-07-2021 14:51

Nusret Gökçe takipçilerine sordu: İngilizcem nasıl?

'Salt Bae' hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden Hollywood'un kendisi için önemini anlattı. Sonra da takipçilerine "İngilizcem nasıl?" diye sordu.

Magazin 02-06-2021 21:22

Sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

Dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, dikkat çekemeye devam ediyor. Her yaptığı ve söylediği ile gündem olan Gökçe, bu kez de kolunda taşıdığı servet değerindeki saat ile çok konuşuldu. Sosyetik kasap olarak bilinen Gökçe'nin, altın ve pırlantalardan oluşan kol saati için verdiği fiyat adeta duyanlara küçük dilini yutturdu.

Magazin 29-05-2021 13:03

Nusret Gökçe, Al Pacino ile videosunu paylaştı: Ona reddedemeyeceği bir teklif sunacağım

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, hayranı olduğu Oscar ödüllü aktör Al Pacino ile buluştu. O anların videosunu Instagram'dan paylaşan Nusret, Baba filmine atıfta bulunarak "Ona reddedemeyeceği bir teklif sunacağım" notunu yazdı.

Magazin 19-05-2021 21:56

Al Pacino'yu ağırlayan Nusret bir hayalini daha gerçekleştirdi!

Tuz serpiştirme hareketi ile meşhur olan sosyetik kasap Nusret, önceki gün Al Pacino'yu mekanında ağırladı. Sosyal medya hesabından fotoğraf yayınlayan Nusret, "Bir hayalim daha gerçek oldu" dedi.

Magazin 19-05-2021 13:11

Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu! Al Pacino ile poz

'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu. Al Pacino ile pozlarını paylaşan Nusret'e beğeni yağdı.

Magazin 19-05-2021 08:09