Cerrahpaşa Haberleri

Cerrahpaşa'da profesörden öğrencisine iğrenç taciz! 'Seni köşede sıkıştırmaktan ve başka şeyler yapmaktan...'

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde iddiaya göre Prof. Dr. H.K., başörtülü öğrencisi A.S.’ye, "Saçlarını hayal etmek istiyorum. Türbanını açınca nasıl görüneceğini merak ediyorum. Beni rahatsız eden bir güzelliğin var. Erkeklere köşede seninle öpüşebilecek izni vermeyeceğinden sevgilin olmuyordur. Seni köşede sıkıştırmaktan ve başka şeyler yapmaktan daha medeni bunları sana söylemem" diyerek sözlü tacizde bulundu. 3 ay görevden uzaklaştırılan H.K. hakkında başka taciz şikayetleri de olduğu öğrenildi.

Haber 21-09-2023 12:40

Balık tutanlar fark etti! Fatih'te sahil kenarında erkek cesedi bulundu

İstanbul Fatih'te deniz kenarına balık tutmaya gelen vatandaşlar, bir erkek cesedi fark etti. İhbarın ardından olay yerine polis ekipleri geldi. Kimliği tespit edilemeyen kişinin kesin ölüm nedeni ise otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Haber 17-06-2023 23:41

Adına şarkılar yazılan Cerrahpaşa, deprem sonrası taşınıyor ama... Gideceği yer de tartışma yarattı akıllara Celal Şengör geldi

İstanbul'un en önemli simgelerinden biri olan Cerrahpaşa, taşınmaya hazırlanıyor. Türkiye'yi yasa boğan ve on ilimizde felakete neden olan deprem sonrasında İstanbul'da da çalışmalar başladı. Cerrahpaşa Hastanesi'nin büyük bir bölümünün depreme dayanıksız olduğu ifade edilirken tarihi hastanenin taşınacağı yer tartışma konusu oldu. Akıllara deprem uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör'ün o sözleri geldi...

Finans 28-02-2023 12:39

Cerrahpaşa taşınıyor mu? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nereye taşınacak? Rektörden açıklama!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Cerrahpaşa'da hasta kabulü ve ameliyatlar durduruldu. Gelişme sonrasında vatandaşlar 'cerrahpaşa taşınıyor mu, Cerrahpaşa nereye taşınıyor' gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladılar. Peki gerçekten Cerrahpaşa taşınıyor mu? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nereye taşınacak? İşte detaylar...

Haber 28-02-2023 08:13

Cerrahpaşa

Cerrahpaşa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cerrahpaşa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin büyük bölümü kapatıldı! Hasta kabulü ve ameliyatlar durduruldu

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin büyük bölümü, binalardaki deprem riski nedeniyle kapatıldı. Sosyal medyada gündem olan Cerrahpaşa'nın Fatih'te bulunan binalarında, sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durduruldu. Konuyla ilgili konuşan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, "Acil ve çocuk sağlığı ve hastalıkları birimi hariç tüm erişkin ayaktan ve yatan hasta kabulü ve tüm ameliyatlar durdurulmuştur" dedi.

Haber 27-02-2023 15:51

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ”Afet ve Deprem Tedavi Kılavuzu” video serisi yayınlandı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC), Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremler sonrası Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde çekimleri yapılan ve hekimlere yönelik hazırlanan “Afet ve Deprem Tedavi Kılavuzu” başlıklı video serisini kısa zamanda hazırlayarak yayınladı.

Haber 13-02-2023 11:25

Park kavgasında silahla yüzünden yaralanmıştı! Dehşet anlarını anlattı: Sebepsiz bir olayda polis silah çekti

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sivil polis memuru E.G., iddiaya göre park yeri meselesi yüzünden kavga ettiği Mehmet Akbulut'u silahıyla yüzünden yaraladı. Yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansırken Akbulut olayla ilgili konuştu. Yüzünden yaralanan Mehmet Akbulut, "Sebepsiz bir olayda polisin silah çekmesi diyecek bir şey yok. Ben oraya amcamı getirmiştim, ortada fiziki bir kavgamız ve büyük bir tartışma olmadı'' diyerek olay anını anlattı.

Haber 22-12-2022 15:25