Cerrahpaşa Hastanesi Haberleri

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin bazı bölümleri taşındı! Prof. Aydın duyurdu...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin taşınması ve Yeni Cerrahpaşa Projesi inşa süreci ilgili İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın açıklama yaptı. Prof. Dr. Aydın, "Cerrahpaşa Tıp Fakültemizin yoğun bakım üniteleri, kemik iliği nakil ve diyaliz üniteleri, nakil merkezi, ileri düzey robotik cerrahi merkezi, endoskopi ünitelerinin de içinde bulunduğu birçok tanı ve tedavi birimi Yeşilköy Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesine taşınmıştır." diye konuştu.

Haber 17-07-2023 13:28

Adına şarkılar yazılan Cerrahpaşa, deprem sonrası taşınıyor ama... Gideceği yer de tartışma yarattı akıllara Celal Şengör geldi

İstanbul'un en önemli simgelerinden biri olan Cerrahpaşa, taşınmaya hazırlanıyor. Türkiye'yi yasa boğan ve on ilimizde felakete neden olan deprem sonrasında İstanbul'da da çalışmalar başladı. Cerrahpaşa Hastanesi'nin büyük bir bölümünün depreme dayanıksız olduğu ifade edilirken tarihi hastanenin taşınacağı yer tartışma konusu oldu. Akıllara deprem uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör'ün o sözleri geldi...

Finans 28-02-2023 12:39

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin büyük bölümü kapatıldı! Hasta kabulü ve ameliyatlar durduruldu

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin büyük bölümü, binalardaki deprem riski nedeniyle kapatıldı. Sosyal medyada gündem olan Cerrahpaşa'nın Fatih'te bulunan binalarında, sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durduruldu. Konuyla ilgili konuşan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, "Acil ve çocuk sağlığı ve hastalıkları birimi hariç tüm erişkin ayaktan ve yatan hasta kabulü ve tüm ameliyatlar durdurulmuştur" dedi.

Haber 27-02-2023 15:51

Cerrahpaşa Hastanesi

Cerrahpaşa Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cerrahpaşa Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.