Economy Minister Nihat Zeybekci Haberleri

AK Partili Zeybekci'den tartışma yaratacak İsrail sözleri: Katliamı kınıyoruz eyvallah! Ama serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke

Türkiye, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir takım kısıtlamalara gitmiş, kararı Ticaret Bakanlığı duyurmuştu. Kısıtlamaların daha da artması gündemdeyken AK Parti Ekonomi İşleri Sorumlusu Nihat Zeybekci'nin İsrail ile ilgili yaptığı açıklama tartışma konusu oldu. Zeybekci, "Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke." dedi.

Haber 2024-04-20 08:28:50

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kaza geçirdi! Araçtan fırlayan Zeybekci arkadaşıyla beraber hastaneye kaldırıldı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekci, Muğla’nın Ula ilçesinde geçirdiği kazada yaralandı. Şarampole yuvarlanan aracın içinden fırlayan Zeybekci, yanındaki arkadaşıyla beraber yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 2023-06-12 18:34:26

Güngör’den ilk ziyaret Zeybekci’ye

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve yeni yönetimi, ilk ziyaretini önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesi Nihat Zeybekci’ye gerçekleştirdi.Ziyarette konuşan İl Başkanı Yücel Güngör, “Denizli’mizin vizyon kent olmasının temellerini 2004 yılında sağlam şekilde atılmasının mimarı olan sayın bakanımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.Eski Bakan Zeybekci de, ziyaretleri için İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Yurthaber 2021-02-03 09:40:36

Başkan Zolan müjdeledi, Bakan Varank açıkladı

Proje sürecinden yapımının tamamlanmasına kadar bilim, kültür ve sanat merkezi olarak planlanan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bilim merkezi kurulması için ilk aşama tamamlandı.

Yurthaber 2020-10-28 13:01:41

Denizli Büyükşehir TÜBİTAK ile işbirliği için ilk adımı attı

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir bilim merkezi kurmak için TÜBİTAK ile ilk adım atıldı.

Yurthaber 28-09-20 11:19

Gezegen evi öğrencileri büyülüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan gezegen evi (planetaryum) yoğun ilgi çekiyor.

Yurthaber 14-12-19 15:57

KKTC Gazi ve Gazi yakınlarına Milli Mücadele madalyaları ve beratı verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetince Milli Mücadele Madalyaları Tüzüğü kapsamında Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılan gaziler için hazırlanan Milli Mücadele Madalyası ve Beratı, Denizli Valiliği tarafından düzenlenen törenle gazi ve gazi yakınlarına verildi.Denizli Valiliğince Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılan gaziler için Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Milli Mücadele Madalyası ve Berat teslim töreni düzenlendi.Milli Mücadele Madalyası ve Berat teslim töreni öncesinde konuşan Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, "Şu anda Kıbrıs’ta oradaki Müslüman Türk halkı huzur içinde, özgürce güven içinde yaşıyorsa bunun içinde sizin teriniz, kanınız, canınız var.

Haber 14-11-19 21:39

Ege’nin en büyük kongre ve kültür merkezi on binleri ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl geçen mart ayında yaptırılan ve Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olma özelliğine sahip Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer, konferans, gösteri, sergi, tiyatro ve konser ile on binlerce kişiye ev sahipliğinde bulunuldu.Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçen mart ayında açılışını gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, bugüne kadar seminer, konferans, gösteri, sergi, tiyatro ve konser gibi yüzlerce etkinlik ve programa ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 04-11-19 12:50

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi onbinlerce kişiyi ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi geçtiğimiz mart ayında açılmasının ardından onbinlerce kişiyi ağırladı.Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci, Kongre ve Kültür Merkezi, geçtiğimiz Mart ayında açılmasının ardından onbinlerce kişiyi ağırladı.

Yurthaber 19-06-19 15:35

Kongre ve kültür merkezi vatandaşlardan tam not aldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi hemen hemen her gün bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor.

Yurthaber 15-04-19 11:15

Ünlü sanatçılar kongre ve kültür merkezine hayran kaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini inceleyen ünlü sanatçılar dev yatırıma hayran kaldı.Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ünlü sanatçıları ağırladı.

Yurthaber 04-04-19 17:44

Zeybekçi: “Başkan Zolan’ın aynı heyecan ve anlayışla çalışacağına inanıyorum”

Önceki dönem Ekonomi Bakanlarından Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına bir kez daha seçilen Osman Zolan’ın yeni dönemde de aynı heyecan ve anlayışla çalışacağına inandığını söyledi.Önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 31 Mart seçimleri sonrasında yeniden belediye başkanı seçilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı, ziyaret etti.

Yurthaber 04-04-19 17:05

Kazanan profilini 'başkan' olarak güncelledi, kaybeden kararı selamladı

 İZMİR'de seçimden sonraki ilk gün Millet İttifakı'nın İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak girdiği yarışı kazanan Tunç Soyer, sosyal medya hesabından profini, 'İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı' olarak güncellerken, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci de sosyal medyadan İzmirli seçmenin kararına saygıyla selamladığını duyurdu.

Haber 01-04-19 16:14

İzmir'e hizmet etmek benim için şereftir

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: "Milletimizin, İzmirimiz'in verdiği karara, milletin iradesine saygı göstermek bizim için bir vazifedir. İzmir'e hizmet etmek benim için bir şereftir"

Yurthaber 01-04-19 00:46

İzmir'e hizmet etmek benim için şereftir

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: "Milletimizin, İzmirimiz'in verdiği karara, milletin iradesine saygı göstermek bizim için bir vazifedir. İzmir'e hizmet etmek benim için bir şereftir"

Haber 01-04-19 00:44

Zeybekci: Çıkarılması gereken dersleri mutlaka çıkaracağız

CUMHUR İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Parti'li Nihat Zeybekci, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi.

Haber 01-04-19 00:34

Zeybekci: “Gereken dersleri mutlaka çıkaracağız”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, “Biz yarından başlamak üzere seçim sonuçlarını, İzmir’imizin vermiş olduğu oyları, tek tek sandık sandık değerlendireceğiz.

Haber 01-04-19 00:28

Zeybekci’nin sandığından 21 oy farkla CHP çıktı

Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin oy kullandığı 2327 numaralı sandıktan büyükşehir adayları için hazırlanan pusulada 21 oy farkla CHP çıktı.Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, oyunu eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Bornova ilçesinde bulunan Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokulunda 2327 numaralı sandıkta kullanmıştı.

Haber 31-03-19 19:23

Nihat Zeybekci oyunu kullandı

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti'li Nihat Zeybekci, oyunu Bornova Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokulu'nda kullandı. Zeybekci, İzmir'in kazanması için yola çıktıklarını, kazananın İzmir olmasını istediklerini söyledi.

Haber 31-03-19 11:10

Cumhur İttifakı'nın İzmir adayı Zeybekci, oyunu kullandı

CUMHUR İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti'li Nihat Zeybekci, oyunu Bornova Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokulu'nda kullandı.

Haber 31-03-19 11:07

Zeybekci oyunu kullandı

Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, oyunu eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte kullandı.

Haber 31-03-19 11:07

AK Parti'li Zeybekci oyunu kullandı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: - "Milletimizin vereceği karar bizim için saygı göstereceğimiz bir karar olacaktır. Milletimiz isabetli karar verecektir"

Haber 31-03-19 10:58

Cumhur İttifakı'nın İzmir adayı Zeybekci, oyunu kullandı

 CUMHUR İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti'li Nihat Zeybekci, oyunu Bornova Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokulu'nda kullandı.

Haber 31-03-19 10:54

Nihat Zeybekci: Emanete sahip çıkacağız

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Selçuk ve Tire’de düzenlenen mitinglerde tek dertlerinin millete hizmetkar olmak, emanetine sahip çıkmak olduğunu vurgulayarak, İzmir’i 5 yılda ihmal edilmişliğinden ve tüm birikmiş sorunlarından kurtararak, tekrar turizmin, ticaretin, tarımın, kültürün merkezi haline getireceklerini ifade etti.Zeybekci, AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi ile birlikte Selçuk’ta düzenlenen mitinge katıldı.

Haber 30-03-19 11:56

Zeybekci’den sokak konseri

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmaları kapsamında sokak müzisyenlerini kırmayarak “İzmir’in Kavakları” adlı şarkıyı seslendirdi.4 aydır İzmir sokaklarını adım adım gezen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin bu ziyaretlerinde neşeli görüntüler oluşuyor.

Haber 29-03-19 16:52

Ayşen Zeybekci, Torbalı’da kadınlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Torbalı’yı ziyaretinde Ahmetli’deki Yörük kadınları ile bir araya geldi.Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Torbalı’da ziyaretlerine devam etti.

Yurthaber 28-03-19 16:04

Zeybekci, projelerin bitmiş halini 2024’teki gazetede anlattı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Türk siyasi tarihinde ender rastlanan bir şekilde projelerin bitmiş halinin yer aldığı bir gazete bastırdı.

Haber 28-03-19 15:04

Ayşen Zeybekci: Oyunuza ve sandığa sahip çıkın

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, 31 Mart’ta tüm vatandaşları oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.Ayşen Zeybekci Buca ve Bayraklı’da İzmirlilerle bir araya geldi.

Yurthaber 28-03-19 12:55

Nihat Zeybekci: Çocuklarımızı sokaktan kurtaracağız

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim dönemi boyunca uğramadığı semt bırakmadığı İzmir’de, karşılaştığı olumsuz manzaralardan çok etkilendiğini söylerken, 1 Nisan’dan sonra da İzmir’e hizmetkar belediyeciliğin hakim olacağını, çocukları sokağa mahkum edilmişlikten kurtaracaklarını ifade etti.AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim dönemi özellikle metropolde bulunan Karabağlar, Buca ve Bornova’nın arka sokaklarında dolaşırken karşılaştığı hava kirliliği, trafik, ulaşım, düzensiz şehirleşme manzarasının yanında spor alanları ve sosyal yaşam alanlarının eksikliğinden büyük rahatsızlık duyduğunu aktaran Zeybekci, Karabağlar ilçesi örneğini vererek, “İzmir’in merkezindeki Karabağlar ilçesi 500 bin nüfusuyla, bugün Türkiye’deki birçok ilden büyük.

Haber 28-03-19 11:47

Esnaftan Zeybekci’ye: “Kemeraltı’nı kurtar başkanım”

İzmir’in tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti yapan Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Kemeraltı’nı kurtar başkanım”, “Yaparsanız siz yaparsınız” diyerek dert yanan esnafa, dünyanın en büyük açık hava çarşında tarihi dokunun canlandırılarak parlayan yıldız haline geleceğini söyledi.

Haber 27-03-19 16:00

AK Parti adayı Zeybekci: 30 ilçenin yarısının bile yakınından geçemeyecekler (2) (Tekrar)

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA Seferihisar Belediye Başkanlığı, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin hayvan barınağı ile ilgili sözleri üzerine yazılı açıklama yaptı.

Haber 26-03-19 18:19

AK Parti adayı Zeybekci: 30 ilçenin yarısının bile yakınından geçemeyecekler (2)

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA Seferihisar Belediye Başkanlığı, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin hayvan barınağı ile ilgili sözleri üzerine yaptığı yazılı açıklama yaptı.

Haber 26-03-19 18:08

AK Parti adayı Zeybekci: 30 ilçenin yarısının bile yakınından geçemeyecekler (2)

İZMİR'de, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, basın kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldi.

Haber 26-03-19 17:38

AK Parti adayı Zeybekci: 30 ilçenin yarısının bile yakınından geçemeyecekler

İZMİR'de, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, basın kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldi.

Haber 26-03-19 17:37

Zeybekci: “30 ilçenin yarısının yakınından bile geçemeyecekler”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, “İzmir’in bu seçimi alacağını düşünüyorum.

Haber 26-03-19 16:40

AK Parti adayı Zeybekci: 30 ilçenin yarısının bile yakınından geçemeyecekler

İZMİR'de, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, basın kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zeybekci, CHP için, "30 ilçenin yarısının bile yakınından geçemeyecekler.

Haber 26-03-19 16:36

Kaç meclis üyesine, kaç kadroya anlaştınız?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: "(HDP) Çatır çatır söylüyor diyor ki 'Ben bunu destekliyorum, adayım budur'. Öbür taraftan da diyor ki 'Seçilenler de bizim sayemizde seçildiğini unutmasın.' Neye anlaştınız kardeşim, kaça anlaştınız? Kaç meclis üyesine, kaç kadroya anlaştın onu söyle"

Haber 26-03-19 16:26

Kaç meclis üyesine, kaç kadroya anlaştınız?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: "(HDP) Çatır çatır söylüyor diyor ki 'Ben bunu destekliyorum, adayım budur'. Öbür taraftan da diyor ki 'Seçilenler de bizim sayemizde seçildiğini unutmasın.' Neye anlaştınız kardeşim, kaça anlaştınız? Kaç meclis üyesine, kaç kadroya anlaştın onu söyle"

Yurthaber 26-03-19 16:25

Hayvan barınağında kahreden görüntüler

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Seferihisar ilçesindeki hayvan barınağında çekildiği iddia edilen ve internette paylaşılan görüntüleri kahrolarak izlediğini belirterek, "Bu görüntüler insanı, insanlığından utandırır" dedi.Hayvanları can dostu olarak niteleyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Seferihisar ilçesindeki hayvan barınağında çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili konuştu.

Haber 26-03-19 12:21

Nihat Zeybekçi: İzmir’in yaşam tarzı değil, yaşam kalitesi endişesi var

AKP'nin ve Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci'ye göre, İzmir'de halkın 'AKP kazanırsa yaşam tarzı ve özgürlükler kaybedilir' gibi bir kaygısı yok. BBC Türkçe'ye konuşan Zeybekci, halkın seçimlerden beklentisinin altyapı sorunlarının çözümüne yönelik olduğunu söylüyor.

Haber 25-03-19 17:16

Zeybekci: Belediye bünyesinde bir e-spor kulübü kurulmasını sağlayacağız

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, bir ilki gerçekleştirerek, düzenlediği e-spor turnuvasında ilk sırayı alan takımlardaki gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 25-03-19 15:50

İzmir E-Spor Turnuvası sonuçlandı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, düzenlediği e-spor turnuvasında ilk sırayı alan takımlardaki gençlerle bir araya geldi.

Trend 25-03-19 15:50

Bakan Selçuk, 4.1'lik depremi valilikte hissetti (2)

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Denizli'de valilik ve büyükşehir belediyesi ziyaretlerinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'İstihdam Seferberliği 2019 Denizli Buluşmaları Toplantısı'na katıldı.

Haber 25-03-19 14:54

Bakan Selçuk, 4.1'lik depremi valilikte hissetti (2)

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Denizli'de valilik ve büyükşehir belediyesi ziyaretlerinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'İstihdam Seferberliği 2019 Denizli Buluşmaları Toplantısı'na katıldı.

Haber 25-03-19 14:39

Aynı değerlerde mutabıkız

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci: - "Aynı değerlerde mutabıkız, aynı kıbleye dönüp 'Allahuekber' diyoruz ya. Demesek de Musevi de Hristiyan da gelse başımın üzerinde yeri vardır. Vatan bizim vatanımız, bayrak bizim bayrağımız, bu milletin ferdi miyiz, 'Devlet ebed müddet' diyor muyuz, gerisi teferruattır"

Haber 24-03-19 17:20

Aynı değerlerde mutabıkız

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci: - "Aynı değerlerde mutabıkız, aynı kıbleye dönüp 'Allahuekber' diyoruz ya. Demesek de Musevi de Hristiyan da gelse başımın üzerinde yeri vardır. Vatan bizim vatanımız, bayrak bizim bayrağımız, bu milletin ferdi miyiz, 'Devlet ebed müddet' diyor muyuz, gerisi teferruattır"

Yurthaber 24-03-19 17:20

Hayalleri bile bizim yapacaklarımıza erişemez

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: - "Mazeretçilerin, bahanecilerin hayalleri bile bizim yapacaklarımıza erişemez. Ulaşsaydı bu şehri bu hale getirmezlerdi"

Haber 24-03-19 16:35

Hayalleri bile bizim yapacaklarımıza erişemez

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci: - "Mazeretçilerin, bahanecilerin hayalleri bile bizim yapacaklarımıza erişemez. Ulaşsaydı bu şehri bu hale getirmezlerdi"

Yurthaber 24-03-19 16:34

Zeybekci: ‘Türkiye’de Beka Meselesi Her Zaman Vardır’

Seçimlere kısa bir süre kala Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci VOA Türkçe’nin sorularını cevaplandırdı

Haber 24-03-19 15:59