Irfan Değirmenci Haberleri Ve Son Dakika Irfan Değirmenci Haberleri

İrfan Değirmenci

İrfan Değirmenci Haberleri

Gökhan Zan'dan sonra şimdi de İrfan Değirmenci'yi açıkladılar! İşte aday olarak gösterileceği yer

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken, parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifası sonrasında yerel seçimler için TİP'ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Bu gelişme sonrasında TİP, gazeteci İrfan Değirmeci'nin de aday olarak gösterildiği yeri açıkladı.

Haber 14-02-2024 18:53

İrfan Değirmenci nereden aday olacak? İddiaları reddetmedi: 20 Şubat'ı işaret etti

2023 seçimlerinde TİP'ten İzmir'den aday olan ancak seçilemeyen İrfan Değirmenci geçtiğimniz günlerde Halk TV'deki görevinden yeniden ayrılmıştı. Bu da adaylık iddialarını ön plana çıkardı. Değirmenci bu iddiaları yalanlamadı ve 20 Şubat'ı işaret ederek, "Tartışacağız, konuşacağız" dedi.

Haber 12-02-2024 10:54

İrfan Değirmenci canlı yayında Halk TV'ye veda etti: 'Yeni bir yolda buluşacağız'

Halk TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan İrfan Değirmenci kanaldan ayrıldığını açıkladı. Halk TV canlı yayınında izleyicilerine veda konuşması yapan Değirmenci "En kısa sürede de yeni bir yolda buluşacağız, yeni yolları birlikte yürüyeceğiz. Ümidimiz bu yönde." dedi. Halk TV'den yapılan açıklamada ise "İrfan Değirmenci'ye bundan sonra Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar diliyoruz." denildi.

Magazin 09-02-2024 22:27

TİP'ten aday olmaları gündem olmuştu... Mehmet Aslantuğ ve İrfan Değirmenci milletvekili seçildi mi?

Resmi olmayan sonuçlara göre milletvekilleri de belli olmaya başladı. Son dönemin en çok dikkat çeken partilerinden Türkiye İşçi Partisi’nin adayları Mehmet Aslantuğ ve İrfan Değirmenci meclise giremedi. Değirmenci ve Aslantuğ paylaşımıyla da gündem oldu.

Magazin 15-05-2023 13:05

İrfan Değirmenci

Irfan Değirmenci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Irfan Değirmenci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İrfan Değirmenci milletvekili seçildi mi? TİP İzmir milletvekili adayı İrfan Değirmenci Meclis'e girdi mi?

İrfan Değirmenci TİP milletvekili adayı olduğu açıklanmıştı. Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Açıklanan sandıklara ve oy oranlarına göre ünlü gazeteciye ilişkin son durum merak konusu oldu. Peki, İrfan Değirmenci milletvekili seçildi mi? TİP İzmir milletvekili adayı İrfan Değirmenci Meclis'e girdi mi?

Haber 15-05-2023 12:13

İrfan Değirmenci kaç yaşında, kimdir ve nereli? İrfan Değirmenci milletvekili mi oluyor? Erkan Baş duyurdu!

İrfan Değirmenci ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bir dönem Kanal D'de haber spikerliği yapan sunucu, daha sonra farklı kanallarda görev almıştı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, ünlü sunucunun TİP'ten milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Açıklama sonrasına spikerin hayatı merak edildi. Peki İrfan Değirmenci kaç yaşında, kimdir ve nereli? İrfan Değirmenci milletvekili mi oluyor? İşte detaylar...

Haber 30-03-2023 22:50

Erkan Baş duyurdu! Gazeteci İrfan Değirmenci, TİP’ten milletvekili adayı oldu

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Türkiye İşçi Partisi(TİP)’nden Mehmet Aslantuğ'un ardından sürpriz bir adaylık haberi daha geldi. Halk TV'de ana haber bültenini sunan gazeteci İrfan Değirmenci, TİP'ten milletvekili adayı oldu. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İrfan Değirmenci milletvekili adaylığı teklifimizi kabul ederek mücadelemize güç verdi" ifadelerini kullandı. Değirmenci de Halk TV'de bayrağı bir başka meslektaşına devredeceğini söyledi.

Haber 30-03-2023 21:56