Ceyhun Kazancı Haberleri

Beşiktaş'tan istifa etmişti, Ceyhun Kazancı ilk kez konuştu! İtiraf etti Keşke yapmasaydım
Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan Ceyhun Kazancı ayrılığı herkesi şaşırtırken Kazancı yaşanan ayrılık sonrası ilk kez kameraların karşısına geçti. Ceyhun Kazancı yaşananlara dair açıklamalarda bulunurken, dikkat çeken bir itirafta da bulundu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 13-09-2023 22:24
Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Ceyhun Kazancı dönemi sona erdi...
Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir çalkantılı bir dönem geçiren siyah - beyazlı kulüpte sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın adı sık sık gündemde yer alıyordu. Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklamaya göre Kazancı ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 26-07-2023 17:20
Beşiktaş'ta istifa depremi! Ceyhun Kazancı resmen ayrılıyor
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlılardan ayrılıyor. İstifa kararı alan Kazancı, başkan Ahmet Nur Çebi'ye bu kararını bildirdi.
Yayın Tarihi: 23-07-2023 11:17
Beşiktaş transferden vazgeçti! Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Süleyman Seba'yı paylaştı...
Son dakika haberleri: Yeni sezona teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla girecek olan Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor forması giyen 23 yaşındaki Senegalli golcü Philippe Keny için anlaşmaya varmıştı. Siyah - beyazlı takımın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Kevin N’Koudou’nun yeni sezonda takımda kalacak olması nedeniyle transferden vazgeçtiklerini açıkladı. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'den flaş bir paylaşım geldi.
Yayın Tarihi: 02-08-2022 17:58
Son dakika: Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst'tan Mario Gomez isyanı! Beni çok rahatsız ediyor
Son dakika haberleri: Süper Lig'de 2022/23 sezonu hazırlıklarına 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla devam eden Beşiktaş'ta hücum hattına Wout Weghorst takviyesi yapılmıştı. Burnley'den herhangi bir bedel ödemeden transfer edilen yıldız futbolcu, takımının Avusturya kampı sonrasında sportif direktör Ceyhun Kazancı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Weghorst, siyah - beyazlı taraftarların unutamadığı isimler arasında yer alan Mario Gomez ile kıyaslanmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Yayın Tarihi: 19-07-2022 08:41
Son dakika: Beşiktaş Jackson Muleka'yı imza için İstanbul'a getiriyor! Anlaşma detayları...
Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla taraftarlarının beklentisinin altında kalan ve hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyordu. Geçen sezon Michy Batshuayi'nin ortaya koyduğu oyun taraftarları memnun etmezken, Beşiktaş'ın Chelsea'ye geri dönen Belçikalı yıldızın yerine getireceği ismin Jackson Muleka olduğu ortaya çıktı.
Yayın Tarihi: 26-06-2022 18:41
Son dakika: Beşiktaş camiası karıştı! Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı'ya ağır eleştiriler: Bekçi yapmam!
Son dakika haberleri: Beşiktaş Kulübü'nün 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısı gerçekleştirilirken, mevcut yönetimde yer alan ikinci başkan Adnan Dalgakıran'dan çok sert açıklamalar geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi'ye ağır eleştirilerde bulunan Dalgakıran, sportif direktör Ceyhun Kazancı için ise "Şirketime bekçi yapmam" ifadelerini kullandı. Adnan Dalgakıran'ın bu açıklamalarına ise henüz bir cevap gelmedi.
Yayın Tarihi: 28-05-2022 17:06
Son dakika: Beşiktaş resmen açıkladı! Transfer ve ayrılık...
Son dakika haberleri: Yeni hocası Valerien Ismael ile birlikte oyun olarak başka bir profil çizen Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına da başlandı. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, basın toplantısında yapılacak olan transferleri ve gerçekleşecek ayrılıkları açıkladı. Kazancı'nın Sörloth, Talisca ve sözleşmesi biten oyuncularla ilgili sözleri haberimizde...
Yayın Tarihi: 12-04-2022 16:13
Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılacak futbolcular RESMEN açıklandı!
Son dakika haberleri: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1'le geçmiş ve ortaya konan oyun, siyah - beyazlı taraftarlar tarafından beğenilmişti. Yeni teknik direktör Valerien Ismael'in göreve getirilişinde büyük pay oynayan sportif direktör Ceyhun Kazancı, transfer için flaş itiraflarda bulundu.
Yayın Tarihi: 11-04-2022 12:55
Son dakika: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü milli arada geliyor!
Beşiktaş için son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Geçtiğimiz sezon hem şampiyon olan hem de Türkiye Kupası'nı alan Beşiktaş, bu sezon beklentilerin çok altında kaldı. Mücadele ettiği kulvarların hepsinde hedeflerinin çok uzağında yer alan siyah - beyazlılar için gündeme yeni bir teknik direktör haberi geldi. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, anlaştıkları ismi açıkladı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 20-03-2022 09:36
Önder Karaveli, teknik direktörlüğe devam etmek istiyor:
"Bugün Beşiktaş'ta, belki yarın da Beşiktaş'ta, belki başka bir yerde mesleğime devam etmek istiyorum" - Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı: - "Başka antrenörlerle görüşmüyoruz, tamamen projeye odaklandık"
Yayın Tarihi: 30-01-2022 13:29
Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları
Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı: "Çalışmalar bitene kadar Önder Karaveli ile yola devam etmeye karar verdik"
Yayın Tarihi: 13-12-2021 20:43