Erdem Baş Haberleri

Türkiye'yi terk etmişti! Erdem Baş o videoyu görünce dayanamadı: 1000 km yol yaptım geri verdim
Çaydanlık alan bir müşteri ile çalışan arasında iade gerginliği sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş bu görüntülere tepkisiz kalamadı ve "Ne alırsan al sorgusuz sualsiz iade alıyorlar burada" dedi.
Yayın Tarihi: 29-01-2024 14:00
Kılıçdaroğlu'nun Filistin paylaşımını gören Erdem Baş'tan bomba yorum
ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumunu gören oyuncu yaptığı paylaşımla gündem oldu.
Yayın Tarihi: 10-10-2023 13:58
Ülkeyi terk eden Erdem Baş, 500 dolar peşinatla aldığı arabayı gösterdi! Türkiye fiyatı...
Son olarak Seksenler dizisinde rol alan Erdem Baş, Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşti. Atlanta'da oyunculuk ve yaratıcı drama okulu açan Erdem Baş, yurt dışı fiyatlarıyla Türkiye fiyatlarını karşılaştırmaya devam ediyor. Oyuncu son paylaşımıyla yine dikkat çekti. Erdem Baş 500 dolar peşinatla aldığı arabayı da gösterdi.
Yayın Tarihi: 06-07-2023 14:39
Türkiye'yi terk eden Erdem Baş kiraladığı aracın kira fiyatını duyunca şoke oldu
Türkiye'yi terk ettikten sonra ABD ile Türkiye arasındaki market fiyatlarını karşılaştırmasıyla gündeme gelen oyuncu Erdem Baş son paylaşımıyla da dikkat çekti. 2022'de kiraladığı aracının şimdiki fiyatını duyan oyuncu şoke oldu.
Yayın Tarihi: 04-05-2023 10:34
Türkiye'yi terk etmişti! Erdem Baş, İbrahim Tatlıses'in aday olamamasıyla dalga geçti
Türkiye'yi terk ederek ailesiyle ABD'ye yerleşen oyuncu Erdem Baş sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu son olarak AK Parti'den aday adayı olan ama listelere 5. kez giremeyen İbrahim Tatlıses'i duyunca kendini tutamadı.
Yayın Tarihi: 11-04-2023 13:24
Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleşmişti! Erdem Baş'ın son paylaşımı gündem oldu
Türkiye'yi terk eden oyuncu Erdem Baş sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Türkiye ve ABD'de yılın ilk 6 ayında kazandığı parayı karşılaştırarak daha önce gündeme gelen Erdem Baş son olarak bir alıntı yapınca adından söz ettirdi.
Yayın Tarihi: 02-03-2023 14:17
Türkiye'yi terk etmişti! Uzun saçlarına veda eden Mete Horozoğlu'nun paylaşımına yorum yağdı
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi birçok iddialı yapımda boy gösteren oyuncu Mete Horozoğlu Türkiye'yi terk etmişti. Yurt dışında Erdem Baş ile birlikte tiyatroda yer alan yakışıklı oyuncu uzun saçlı halini paylaşıp sitem etti. Mete Horozoğlu'nun paylaşımına "Kısa saç sana yakışıyor" yorumları yağdı.
Yayın Tarihi: 06-10-2022 15:41
Erdem Baş'ın ardından oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınıyor: Çok özleyeceğimi biliyorum
Ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaya başlamıştı. Türkiye'de dizide rol alan oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınma kararı aldı. Bu kararı vermenin kolay olmadığını belirten Hadivent, "Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. Ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil, en kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum" dedi.
Yayın Tarihi: 03-10-2022 23:32
Türkiye'yi terk etmişti! Erdem Baş'ın kira zammı hikayesi! Ev sahibi kontratı yenileyip...
Green card sahibi olunca Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleşen oyuncu Erdem Baş zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Baş son olarak Kanada'da bir arkadaşından duyduğu hikâyeyi anlattı. Erdem Baş, verdiği ev sahibi- kiracı örneği ile dikkatleri çekmeyi başardı.
Yayın Tarihi: 26-09-2022 13:52
ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş, satın aldığı aracı tanıttı: Umarım fazla linç yemem
Çok sayıda dizi ve filmde rol alan oyuncu Erdem Baş, Green Card çekilişini kazandıktan sonra geçtiğimiz aylarda ABD'ye taşınmıştı. Ailesiyle birlikte New Jersey'de yaşamaya başlayan Erdem Baş, sosyal medya hesabından Amerika’daki yaşamına dair kesitler paylaşıyor. Ünlü oyuncu son olarak ABD'de satın aldığı cipi tanıttığı ve fiyatını açıkladığı videoyla dikkat çekti. Baş, "Bunları söylemeye utanıyordum ama sonunda paylaştım. Bundan dolayı umarım fazla linç yemem." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 15-08-2022 21:36
Türkiye'yi terk eden Mete Horozoğlu bakın artık ne yapıyor! Amerika'ya yerleşen Erdem Baş ile bir araya geldi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi efsane dizilerde rol alan oyuncu Mete Horozoğlu bir süre önce Türkiye'yi terk etti. ABD'de gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Mete Horozoğlu bir süre oyunculuğa da ara vermişti. Ancak ünlü oyuncunun bu kararı uzun sürmedi. Mete Horozoğlu bir süre önce Amerika'ya yerleşen Erdem Baş ile ortak bir tiyatro oyunu sergilemeye başladı. İkili şu sıralar oyun ekibiyle birlikte turnede... İşte Mete Horozoğlu'nun son hali...
Yayın Tarihi: 28-07-2022 15:51
ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş, tiyatro oyunları sergiliyor: Çok güzel tepkiler aldık
Green Card çekilişini kazandıktan sonra ABD’de yaşamaya başlayan oyuncu Erdem Baş, tiyatro oyunlarını sergilemeye devam ediyor. Oyunculuk kariyerini artık ABD'de sürdüren Erdem Baş, sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerin yaşadıklarını anlatıyor. ABD'deki Türkler için oyunlar sergileyen Baş, "Buraya gelmemdeki amaç, arkadaşlarımla birlikte Amerika’da Türk tiyatrosu kurmaktı, sonunda kurduk. Oyunlar çok güzel geçti, çok güzel tepkiler aldık. Müthiş tepkiler aldık" dedi.
Yayın Tarihi: 16-06-2022 21:57
ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş’ın paylaşımı olay oldu! “Iphone 13 Pro Max telefonu sizce kaça aldım?”
Çok sayıda dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Erdem Baş, geçtiğimiz haftalarda ABD'de taşındığını ve ailesiyle birlikte yaşamını orada sürdüreceğini duyurmuştu. Sosyal medya hesabından Amerika’daki yaşamına dair kesitler paylaşan ünlü oyuncu son olarak satın aldığı Iphone 13 Pro Max cep telefonunun fiyatını açıkladığı videoyla popüler oldu.
Yayın Tarihi: 08-06-2022 17:30
ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş yeni işini duyurdu
Çok sayıda dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Erdem Baş, geçtiğimiz haftalarda ABD'de taşındığını ve ailesiyle birlikte yaşamını orada sürdüreceğini duyurmuştu. ABD'deki yeni hayatından sık sık paylaşımlar yapan Baş, yeni işini de açıkladı. Oyuncu arkadaşlarıyla birlikte şirket de kuran Erdem Baş, oyunculuğunu artık ABD'de sergileyecek.
Yayın Tarihi: 26-05-2022 23:28
Erdem Baş'tan dikkat çeken açıklama! Ülkeyi terk etmedim, Green Card çıktı
"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerle rol alan oyuncu Erdem Baş, ABD'ye taşındı. Hakkında "Ülkeyi terk etti" şeklinde çıkan haberlerin ardından konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Baş, "Ülkeyi terk ettiğim yok, Green Card çıkmışken değerlendirmek istedim" dedi.
Yayın Tarihi: 09-05-2022 11:22
En Son Babalar Duyar'ın Dombili Baykuş Hasan'ı Erdem Baş kimdir? Şimdi ne yapıyor?
"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerle akıllara kazınan Erdem Baş'a Green Card çıktı. Bununla birlikte Erdem Baş'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Erdem Baş, 2016'da Selvet Su Deniz ile hayatını birleştirdi. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 08-05-2022 15:29
Erdem Baş 44 yaşında baba oldu
6 yıl önce Selvet Su Deniz ile evlenen Erdem Baş, kızı Vera'yı kucağına aldı. 44 yaşında baba olan ünlü oyuncu, mutluluğunu, "Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun" diyerek, dile getirdi.
Yayın Tarihi: 20-04-2022 14:20
Bizum Hoca 2 nerede ve ne zaman çekildi? Bizum Hoca 2 oyuncuları kimler?
Bizum Hoca 2 fimi 7 Mart 2014'te vizyona girdi. Komedi türündeki film Bizum Hoca 2'nin yönetmenliği Serkan Acar ile Yılmaz Okumuş'a, senaristliği ise Serkan Acar'a ait. Söz konusu filmde, köye bir türlü imam atanmaması sonucunda "Bizum Hoca" lakaplı birinin imam olarak kabul edilmesi ve ardından gelişen olaylar işlenir. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 08-09-2021 19:05
Seksenler dizisine sürpriz transfer! Ünlü oyuncu Erdem Baş, Seksenler'e katıldı
TRT 1 ekranlarında yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayan fenomen dizi Seksenler'in kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Son olarak Hangimiz Sevmedik dizisinde rol alan Erdem Baş, Seksenler dizisinde rol alacak.
Yayın Tarihi: 16-10-2019 02:22