K-pop Haberleri

25 yaşındaki K-Pop yıldızı Moobin evinde ölü bulundu! Sevenlerini üzen haberi resmen duyurdular
Güney Kore’nin ünlü K-Pop gruplarından Astro’nun üyesi Moonbin’in Seul polisi tarafından evinde ölü bulunduğu açıklandı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de menajeri tarafından 25 yaşındaki ünlü yıldızın cansız bedeninin bulunmasından sonra ölüm nedeni araştırılmaya başlandı. Sevilen ismin intihar ettiği düşünülürken kesin ölüm nedeni için otopsi sonucunun beklendiği ifade edildi.
Yayın Tarihi: 20-04-2023 07:38
K-Pop izdihamı: 30 kişi bayıldı! Konser yarıda kesildi
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da K-Pop grubu NCT 127'nin konseri, çıkan kargaşada 30 kişinin bayılması üzerine yarıda kesilmek zorunda kaldı.
Yayın Tarihi: 07-11-2022 11:44
EXPO Hatay'da Kore Kültür Haftası etkinlikleri tamamlandı
EXPO Hatay'da "Kore Kültür Haftası" etkinlikleri tamamlandı
Yayın Tarihi: 18-06-2022 01:42
Yeowool, Ece Seçkin'in şarkısıyla dans etti! Ece Seçkin'in yorumu tepki çekince... Kore'nin K'sini duyunca...
PurpleBeck grubundan Yeowool, Ece Seçkin'in şarkısıyla dans edince sosyal medya yıkıldı. Ancak Ece Seçkin heyecanlanan bir takipçisine "Ve bunun beni zerre heyecanlandırmaması" diyerek tepki verdi. Bu yanıt sosyal medyada eleştirilerin hedefine oturdu. Ece Seçkin ise gelen tepkilere verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düştü.
Yayın Tarihi: 30-05-2022 11:50
K-Pop yıldızı Daud Kim müslüman olup umreye gitti
K-pop yıldızı Daud Kim son paylaşımlarıyla gündrem oldu. 2019 yılında Müslüman olduğunu açıklayan Daud Kim, Umre'ye gitti. Ünlü isim paylaşımında "Nihayet Mekke'ye geldim" dedi.
Yayın Tarihi: 19-04-2022 08:44
Kim Jong-un 'tehlikeli kanser' demişti! Kuzey Kore K-Pop izledikleri için en az 7 kişiyi infaz etti
Ülke halkını etkileyeceği korkusuyla kıyafetlerin ve saç stillerinin bile tek düze olduğu Kuzey Kore'de geçtiğimiz haftalarda izlenme rekorları kıran Squid Game dizisini izleyen kişiler kurşuna dizilmiş dünya şaşkına dönmüştü. Ülkede bu kez de Kim Jong-un'un 'tehlikeli kanser' olarak gördüğü K-Pop izleyen en az yedi kişinin infaz edildiği duyuruldu.
Yayın Tarihi: 16-12-2021 09:24
İki yıl sonra ilk kez yüz yüze konser yapan K-pop’ın sevilen gurubu BTS üyelerinden itiraf: Ağlayacak gibi olduk
Dünyanın genelinde etkili olan koronavirüs pandemisi nedeniyle konserler iptal edilmek zorunda kalmıştı. Pandemi nedeniyle turnelerini iptal etmek zorunda kalan K-pop grubu BTS, iki yıllık pandemi arasından sonra ilk kez yüz yüze konser verdi. Grup üyelerinden Jin, "Hata yapmaktan korkuyorduk ama bu bizim daha çok çalışmamızı sağladı. Herkes ağlayacağını söylüyordu ama kimse ağlamadı" dedi.
Yayın Tarihi: 01-12-2021 12:22
Aşık oldukları ünlülerin kartonlarıyla evlenen insanlar herkesi şaşırttı
Herkesin çocukluktan itibaren aşık olduğu ünlü isimler vardır. Ünlülerin posterlerinin duvarlara asıldığı dönemlerden sosyal medya ile daha yakından takip edilebilen zamanlara geçiş yapıldı. Bu geçiş ünlü isimlere olan takıntıları da arttırdı. Bazı isimler hayallerini gerçekleştirmek için ünlülerin karton maketleriyle evlenmeye kadar gitti. Sizler için bu çılgın düğünleri araştırdık.
Yayın Tarihi: 08-09-2021 15:08
Blackpink grubunun hikayesini anlatacak olan ‘Blackpink:The Movie’ filminin fragmanı yayınladı
Güney Kore’nin dünyaca ünlü K-pop grubu Blackpink’in serüvenin beyaz perdeye taşınacağı geçtiğimiz haftalarda hayranlarına duyurulmuştu. Grubun beşinci yılına özel olarak çekimlerine başlanan ‘Blackpink:The Movie’ filminin ilk fragmanı yayınlandı.
Yayın Tarihi: 16-07-2021 14:59
Blackpink grubunun hikayesini anlatacak olan ‘Blackpink:The Movie’ filminin vizyon tarihi kesinleşti
Güney Kore’nin dünyaca ünlü K-pop grubu Blackpink’in serüvenin beyaz perdeye taşınacağı geçtiğimiz haftalarda hayranlarına duyurulmuştu. Grubun beşinci yılına özel olarak çekimlerine başlanan ‘Blackpink:The Movie’ filminin vizyon tarihi 4 Ağustos 2021 olarak açıklandı.
Yayın Tarihi: 02-07-2021 15:56
Boston Dynamics robotları K-Pop grubu BTS ile dans etti! Milyonlar onları izledi
Güney Kore merkezli Hyundai, ürettiği robotlar ile adını duyuran Boston Dynamics'i kendi bünyesine katmasını kutlamak için robotların ünlü K-Pop grubu BTS ile dans ettiği bir video yayınladı.
Yayın Tarihi: 01-07-2021 12:35
Sosyal medya fenomeni ''Artık Koreliyim'' diyerek duyurdu! K-pop grubundan Jimin'e benzedi
Kendini Koreli olarak tanımlayan İngiliz fenomen 18 estetik operasyon sonrası yeni görüntüsünü paylaştı. ''Artık Koreliyim'' diyen Oli London, binlerce sosyal medya takipçisine, "Son sekiz yıldır olduğum kişiden çok mutsuzdum. Bu yüzden "Irksal geçiş ameliyatı" geçirdim. Sonunda görünüşüm tamamlandı'' dedi. London, hayranı olduğu Güney Koreli BTS yıldızı Jimin’e benzedi.
Yayın Tarihi: 30-06-2021 13:28
Blackpink grubunun hikayesini anlatan film, Ağustos ayında 100’den fazla ülkede sinemalarda olacak
Güney Koreli K-Pop grubu Blackpink’ten sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Grubun menajeri beşinci yıl dönümünü kutlamak için Ağustos ayında ‘Blackpink:The Movie’ filminin yayınlanacağını duyurdu.
Yayın Tarihi: 16-06-2021 15:24
Kim Jong-un, Güney Kore içerikleriyle yakalananlara tehditler savurdu: Daha ağır cezalar gelecek
Kzuey Kore lideri Kim Jong-un Güney Kore pop kültürü K-Pop’u 'tehlikeli bir kanser' olarak tanımladı. Geçen günlerde bir Kuzey Kore vatandaşını Güney Kore dizi ve filmlerini sattı diye ailesinin ve 500 kişinin önünde kurşuna dizdiren Jong, Güney Kore içeriklerinin bulunması halinde ölüm de dahil daha ağır cezaların uygulanacağını söyledi.
Yayın Tarihi: 11-06-2021 14:57
Bu yazın popüler saç kesimi belli oldu! Japonya’dan çıkan saç modeli tüm dünyaya yayıldı
Moda hızla gelişim ve dönüşüm gösteren bir alan olarak kabul ediliyor. ‘Kendine yakışanı giymek’ modanın genel tanımını oluştursa da trendler yakından takip ediliyor. Özellikle tüm dünyada K-pop modasının etkili olmasıyla beraber bir Uzakdoğu stili de saç modasında kendisini gösterdi. Perçemlerin bambaşka bir hal aldığı ‘hime saç kesimi’ bu yıl yaz aylarına damga vuracak.
Yayın Tarihi: 01-06-2021 15:40
Ünlü K-pop grubu BTS yeni bir Guinness rekoru kırdı
Güney Kore’nin ünlü K-pop gruplarından biri olarak kabul edilen BTS, 34. kez düzenlenen Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri’nde üç ödüle layık görüldü. BTS’in bu başarısının ardından Guinness Dünya Rekorları'nın (Guinness World Records) sayfasında yapılan açıklamaya göre grup yeni bir rekora imza attı.
Yayın Tarihi: 24-03-2021 15:48
Ünlü K-Pop grubu BTS 2020 MTV Müzik Ödülleri’ne damga vuran Dynamite provalarının kamera arkasını paylaştı
Ünlü K-Pop grubu BTS, 2020 MTV Müzik Ödülleri için hazırladıkları Dynamite performansının prova aşamalarını gösteren bir video yayınladı. Grubun ‘Army’ adıyla bilinen hayran kitlesi videoyu kısa bir sürede sosyal medyada popüler hale getirdi.
Yayın Tarihi: 22-03-2021 14:26
Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 9 Mart tarihte bugün neler oldu?
Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Yeni ayın ikinci haftasında tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 9 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 9 Mart olayları...
Yayın Tarihi: 09-03-2021 12:16
Blackpink’ten ‘500 milyon’ paylaşımı! Yeni bir rekor geldi
2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız müzik grubu Blackpink Jisoo, Jennie, Lisa ve Rose ismindeki üyelerden oluşuyor. Dünyaca ünlü müzik grubundan sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi. Ünlü K-Pop grubunun ‘Ice Cream’ isimli şarkısı 500 milyon izlenmeye ulaştı. Grup sosyal medya hesaplarından hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Yayın Tarihi: 15-02-2021 11:40