Vesa Vllsalaiu Haberleri

Fenerbahçe'nin golcüsü Berisha'nın eski kız arkadaşından olay itiraflar

Fenerbahçe'nin golcüsü Mergim Berisha'nın eski kız arkadaşı Vesa Vllasaliu, yıldız oyuncu hakkında Twitter hesabından olay paylaşımlarda bulundu.

Spor 2022-08-17 08:16:27

Sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle davalık olan Fenerbahçeli Mergim Berisha'dan kas şov!

Ümraniye'de birlikte yaşadıkları rezidansta sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu darbettiği ve eşyalarına el koyduğu iddia edilen Fenerbahçeli forvet Mergim Berisha hakkında mahkemece uzaklaştırma kararı çıkarılmıştı. Yaz tatilinde vücudunu geliştiren ünlü sporcu adeta kas şov yaptı.

Magazin 2022-06-20 17:52:44

Son dakika: Sevgilisini darbettiği iddia edilen Mergim Berisha için mahkemeden karar!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, sezon başında Avusturya'nın Salzburg takımından Mergim Berisha'yı kadrosuna katmıştı. Santrfor oyuncusu, bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarının beklentisinin altında kaldı. Sarı - lacivertli hücum oyuncusunun geçtiğimiz günlerde sevgilisi Vesa Vllasaliu ile ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılığın arkasında yatan sebebin darp olduğu iddia edilmişti. Mahkeme, Berisha için kararını açıkladı.

Spor 2022-05-03 11:26:24

Son dakika: Berisha'nın kız arkadaşından Fenerbahçeli taraftarlara tepki! ''Allah hepinizin yardımcısı olsun''

Son Dakika Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe'nin forveti Berisha'dan gelen sakatlık haberi taraftarları isyan ettirdi. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı açıklamada golcü oyuncunun sağ arka üst adalede grade 2b zorlanma tespit edildiğini duyurmuştu. Berisha'nın sevgilisi Fenerbahçe taraftarına isyan etti. Vesa Vllasaliu, "Boyum 1.83, kilom 66 ve siz bana şişman olduğumu mu söylüyorsunuz? Berisha'ya ben mi zarar veriyorum? Allah hepinizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Spor 2021-12-24 12:05:44

Fenerbahçe'nin güzel yengesi taraftarlarla arayı düzeltti!

Berisha'nın formsuzluğu yüzünden bazı taraftarlardan çirkin mesajlar alan Vesa Vllasaliu, her şeyi unutup barış çubuğu uzattı. Vesa, Berisha'nın golüyle kendinden geçti. Antwerp galibiyetinin sabahı "Ne güzel bir gün" paylaşımı yaptı.

Spor 05-11-21 18:54

Fenerbahçe'nin yengesi, kendisine gelen mesajları ifşaladı

Fenerbahçe'de Başakşehir mağlubiyetinin ardından Mergim Berisha'nın eşi Vesa Vllasaliu, kendisine gelen bazı mesajları Instagram hesabından paylaştı.

Spor 20-09-21 16:55

Fenerbahçe'nin yeni yengesi gönülleri fethetti

Sarı-Lacivertliler'in Alman transferi Mergim Berisha'nın manken kız arkadaşı Vesa Vllasaliu da çubuklu formayı giydi, bunu profil resmi yaptı. Fenerbahçe taraftarının ilgisinden memnun olan Vesa, kısa sürede takipçi kitlesini genişletti.

Spor 05-09-21 17:28

Finlandiyalılar 22 yıl sonra çilek tarlalarına geri döndü

"Yaklaşık 22 yılın ardından çilek tarlasında yeniden Finlandiyalı işçileri görüyoruz". Bu sözler Finlandiya'nın en büyük çilek çiftliğinin sahibi Vesa Koivistoinen'e ait.

Haber 15-07-20 09:24

Finlandiya 30 yıl aradan sonra Bağdat Büyükelçiliğini açtı

Finlandiya yaklaşık 30 yıldır kapalı olan Irak Büyükelçiliğini yeniden açtığını bildirdi.Irak’ın başkenti Bağdat olmak üzere ülkede uzun süredir devam eden hükümet karşıtı protestolar devam ederken Finlandiya, yaklaşık 30 yıldır kapalı olan Irak Büyükelçiliğini yeniden açtı.Irak’ın Finlandiya Büyükelçisi olarak göreve getirilen Vesa Hakkinen, büyükelçiliğin yeniden açılmasının iki ülke arasındaki ticari ilişkiler açısından büyük bir önem taşıdığını belirtti.Hakkinen, 4 kişilik diplomat ekibinin İsveç Büyükelçiliğinin de bulunduğu binada yer alacağını ifade etti.Finlandiya’nın Bağdat Büyükelçiliği 1991 yılındaki Körfez Savaşı öncesi Irak’tan çekilmişti.

Haber 15-11-19 15:41

Vesa Viitakoski: türkiye’de Buz Hokeyinin Gelişimi İçin Eyof Bir Şans

Sporculuk kariyerinde uzun yıllar Amerikan Buz Hokeyi Ligi’nde forma giyen ve kariyerinde birçok önemli başarılar...

Yurthaber 10-02-17 14:10

Buz Hokeyi Milli Takımı Ankara'da Çalışmalarına Başladı

Adem YAZICI/ANKARA, Erzurum, Ankara, İstanbul, Kocaeli ve İzmir'den toplam 25 sporcunun katıldığı kamp çalışmalarını antrenörler Jukka Kuusıvuori, Vesa Vııtakoskı Nevzat

Yurthaber 18-01-17 16:13

Kaleva'dan Truva'ya Kültür Projesi Sürüyor

Finlandiyalı eğitimci Vesa Tonder, "Kaleva'dan Truva'ya Yenilikler ve Kültür" adlı proje için Çan'a geldi.

Yurthaber 10-05-12 11:43