26 Ocak Imsak Vakti Haberleri

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 2024-03-15 02:30:39

Oruç tutma süreleri neden farklı? Oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Oruç tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denir. İftar vakti akşam namazı saati, güneş battıktan sonra başlamaktadır. Her bölgeye göre güneş batma saati farklı olabilmektedir. Bu nedenle her yerleşim yerinin iftar saati değişiklik gösterir. Peki, oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Haber 2024-03-15 02:21:57

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 2024-03-04 23:00:16

Röntgenci sapığın arşivi: Sarhoş, mini etekli ve dekolteli kadınları gözüne kestirip böyle kaydediyor!

İngiltere'de alkollü kadınları seçerek izinsiz bir şekilde videolarını kaydeden şahıs polisi harekete geçirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu videolar büyük ses getirdi. Röntgenci sapığın görüntüleri "Manchester Sokaklarında Dolaşan Güzel Sarhoş Kız", "26 Ocak 2024'te Manchester'da Bir Gece Kontrolünü Kaybeden Güzel Bekar Bayanlar" gibi başlıklarla paylaştığı ortaya çıktı.

Trend 2024-02-04 11:11:36

Diğer Haber Etiketleri

oruc niyeti nasıl edilir oruç niyeti Ramazan oruç tutmak iftar saat kacta oruç vakti İngiltere sapık röntgen yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 yabancı yatırımcı hisse dolar emekli Memur Zam hava durumu meteoroloji son dakika Amerikan Doları Fed emekli zammı Oyun Kütahya resmi gazete kamu işçisi diyanet diyanet imsakiye Akaryakıt da, ekipleri kış transfer dönemi sezon spor to spor tot spor toto transfer dönemi türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama tff transfer imza bıraktı iyet maçı real madrid Vinicius Junior ırkçılık bekçi bekçilik alımı bekçilik alımı başvuru bekçi alımı ne zaman bekçilik sınavı ne zaman? iftar Oruç istanbul iftar izmir iftar ankara iftar bugün sahur kaçta imsak vakti ne zaman Sahur imsak vakti imsakiye istanbul iftar vakti iftar vakti istanbul İstanbul ankara iftar vakti izmir iftar vakti izmir iftar saati izmir imsakiye bursa iftar vakti bursa iftar saati bursa imsakiye Bursa muğla iftar vakti Muğla muğla imsakiye Manavgat sahur vakti antalya imsakiye antalya imsak vakti iftar saati antalya kocaeli sahur vakti kocaeli imsakiye iftar saati kaçta izmir sahur izmir sahur vakitleri şanlıurfa sahur vakti şanlıurfa imsak şanlıurfa imsakiye şanlıurfa iftar saatleri şanlıurfa iftar vakti hatay imsakiye hatay sahur vakti hatay iftar hatay iftar saati sakarya sahur vakti sakarya imsak sakarya imsak vakitleri sakarya imsakiye sakarya iftar vakitleri sakarya iftar saati malatya sahur vakitleri malatya imsak malatya imsakiye malatya iftar malatya iftar vakti adıyaman imsakiye adıyaman iftar vakti adıyaman sahur vakti adıyaman imsak elazığ sahur vakti elazığ imsak elazığ imsak vakti elazığ imsakiye elazığ iftar saatleri elazığ iftar vakti şırnak imsakiye şırnak iftar vakti şırnak imsak edirne sahur vakti edirne imsak edirne imsakiye edirne imsak vakti edirne iftar vakti niğde iftar vakti niğde sahur vakitleri niğde imsak niğde imsak vakti niğde imsakiye nevşehir imsakiye nevşehir iftar vakti siirt iftar vakti siirt imsak siirt imsak vakti siirt imsakiye hakkari iftar vakti hakkari imsak hakkari imsakiye ığdır imsakiye ığdır iftar vakti ardahan iftar vakti yozgat imsak vakti yozgat imsakiye yozgat imsak yozgat iftar vakti bitlis imsakiye bitlis iftar vakitleri bitlis imsak vakti bitlis iftar vakti

TV yayın akışı 2 Şubat 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Şubat 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Hara, Gaddar ve O Ses Türkiye Kolaj programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 02-02-24 07:23

Yabancı yatırımcıların hisse alımı sürdü: 62,5 milyon dolar...

Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta 62,5 milyon dolarlık hisse senedi aldı. Aynı dönemde yurt dışında yerleşik kişilerin DİBS stoku, 2 milyar 880,8 milyon dolardan 2 milyar 754,6 milyon dolara gerilerken, ŞBS stokları 26 Ocak haftasında 89,3 milyon dolardan 92,7 milyon dolara yükseldi.

Finans 01-02-24 16:14

TV yayın akışı 30 Ocak 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, Fox TV, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Ocak 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Ocak Salı Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, İntikam Vakti, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , Fox TV yayın akışı nasıl? İşte 30 Ocak Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-01-24 07:19

Milyonlarca emekli bekliyordu! Memur emeklilerinin zam farkı yatmaya başladı, 3 aylık fark alana en az 14 bin TL! Hangi emekli, ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur emeklisinin beklediği zam farkları 26 Ocak itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandı. En düşük memur aylığı 14 bin 741 TL'ye yükseldi. Oluşan zam farkları ödemeleri başladı. Peki hangi emekli, ne kadar maaş alacak?

Finans 28-01-24 07:31

İstanbul'da kar yağacak mı? Meteoroloji'den 26 il için uyarı! Kuvvetli yağmur ve yoğun kar... Son dakika 27 - 31 Ocak hava durumu

Yurdun dört bir yanından soğuk hava ve kar haberleri gelirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son hava durumu raporunu paylaştı. Peki, İstanbul'da kar yağacak mı? Milyonların merak ettiği sorular yanıt bulurken Prof. Dr. Orhan Şen de kar yağışı olasılığını değerlendirdi. İşte son dakika hava durumu raporu ve İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve diğer bölgeler için tahminler...

Haber 27-01-24 09:57

26 Ocak 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Ocak Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Ocak 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Ocak Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-01-24 09:20

Hafta sonu İstanbul beyaza bürünüyor! Kar yağışı için tarih verildi, Meteoroloji'den 31 il için uyarı geldi

Soğuk havaların iyice bastırdığı son günlerde birçok ilin beyaz örtüyle kaplanması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı beklenen illeri bir bir açıkladı. Diğer yandan da 31 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar geldi. AKOM ise İstanbul'da kar yağışı için tarih verdi. Peki bugün (26 Ocak) hava nasıl? İşte Meteoroloji'nin açıklamaları ve uyarılarıyla bugünün hava durumu raporu...

Haber 26-01-24 08:35

TV yayın akışı 26 Ocak 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Ocak 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Tehlikeli Yürüyüş, Aşka Düşman ve Gaddar programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-01-24 07:19

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

48 saate kaç oyun sığar: Gözler StartGate Global Game Jam24’te!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi StartGate, açılışının üzerinden henüz 7 ay geçmişken küresel platformda önemli bir başarıya imza atıyor. StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Game Jam’in bu yıl Türkiye’deki 12 mekânından biri olacak. 26-28 Ocak tarihleri arasında cesur oyun geliştiricilerin ve dijital hayalperestlerin ağırlanacağı StartGate Global Game Jam’24 için son başvuru tarihi 23 Ocak.

Haber 18-01-24 16:14

Başkan Demirci: Büyük bir projeyi daha hayata geçiriyoruz

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde uzun yıllardır çözüm bekleyen taşkın koruma ihalesi 26 Ocak 2024 tarihinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılacağı bildirildi.

Yurthaber 03-01-24 10:50

SON DAKİKA | Kamu işçisi merakla bekliyordu! Ek ödeme Resmi Gazete'de yayımlandı: Ödeme tarihleri belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kamu işçilerine 2024'te yapılacak ek ödeme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu işçilerine yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 26 Ocak, ikinci yarısı ise 5 Nisan'da verilecek.

Finans 29-12-23 06:35

MEVLİD KANDİLİ ORUCU SAHUR VAKTİ: Mevlid Kandili orucu sahur saat kaçta, iftar vakti ne zaman? 26 Eylül 2023 Diyanet imsakiye

Mevlid Kandili orucu için sahur ve iftar saati merak konusu oldu. Rebiülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen bu kandil, Hz. Muhammed'in dünyaya teşrif ettiği gün olması nedeniyle Müslümanlar için önemlidir. Bu nedenle İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar da dahil olmak üzere birçok kişi internette "26 Eylül 2023 Mevlid Kandili orucu sahur saat kaçta, iftar vakti ne zaman?" sorularına yanıt arıyor. İşte Mevlid Kandili orucu saatleri ve 26 Eylül 2023 Diyanet imsakiyesi...

Haber 25-09-23 10:54

SON DAKİKA | Motorin ve benzin eşitlendi! 5 ay sonra ilk kez oldu… Akaryakıt zammı sonrası Cuma günü için uyarı (20 Haziran Salı benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberine göre, motorin litre fiyatları bugün zamlandı. Gelen son zam 26 Ocak sonrası ilk kez 24 TL’nin üzerine çıkılırken, benzin fiyatı ile mazot fiyatı aynı seviyeye geldi. Brent petrol fiyatı ve dolar/TL kurunda artış yaşanması durumunda sektör yetkilileri kesin olmamakla birlikte Cuma günü bir zammın da benzin litre fiyatı için gelebileceğini söyledi. İşte il il güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 20-06-23 07:33

Son dakika: Motorin fiyatları bu gece 24 lirayı aşacak! Akaryakıta yeniden zam geliyor: 26 Ocak sonrası ilk kez olacak…

Son dakika: Başta motorin fiyatları ve benzin litre fiyatı olmak üzere akaryakıt fiyatları 19 Haziran Pazartesi günü de zam ve indirim haberleri ile birlikte araç sahiplerinin gündemindeki sıcaklığını koruyor. Haziran ayı başından itibaren birçok kez zamlanan akaryakıt pompa fiyatları, geçtiğimiz hafta brent petrol ve dolar/TL kurundaki yükselişin etkisi ile bu gece yarısı bir kez daha değişecek. Peki güncel benzin mazot fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 19-06-23 08:32

TFF resmen açıkladı! 2023-2024 sezonu yaz ve kış transfer dönemi tarihileri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yaz transfer döneminin 26 Haziran 2023 tarihinde başlayıp 15 Eylül 2023 tarihinde, kış transfer döneminin ise 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona ereceği duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 06-06-23 21:14

İspanya'da ırkçı eylemler devam ediyor! Atletico Madridli 4 taraftar yakalandı

İspanya'da 26 Ocak tarihinde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanan Kral Kupası maçı öncesi Madrid'deki bir köprüye "Madrid, Real'den nefret ediyor" yazılı bir pankart asıp, üzerine Vinicius forması giydirilen şişme bir bebeği köprüden sarkıtan 4 kişi yakalandı.

Spor 23-05-23 13:58

Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EGM ve PA 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman yapılacak?

Bekçi alımı başvuru sonuçları 2023 yılında da merak ediliyor. e-Devlet üzerinden alınan bekçilik başvuruları 18 Ocak 2023 - 03 Şubat 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1.250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. Peki, Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EGM ve PA 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman yapılacak?

Finans 24-04-23 19:30

İFTAR SAATLERİ 2023: İstanbul, Ankara, İzmir iftar saati, imsak vakti kaçta? Diyanet ramazan imsakiyesi ile il il iftar ve sahur saatleri

İftar saatleri ve sahur vakitleri merak ediliyor. Bu sene 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayan ramazan ayı, 20 Nisan 2023 Perşembe günü sona erecek. Ramazan ayında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar 2023 imsakiyesine göre sahur ve iftar vakitlerini araştırıyorlar. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti, imsak saati kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunuyor?

Haber 26-03-23 19:05

İSTANBUL ANKARA İZMİR SAHUR SAATLERİ: Bugün sahur kaçta? Sahur imsak mı güneş mi?

İmsak vakitleri, Ramazan ayının başlamasıyla oruç tutanlar tarafından merak ediliyor. Özellikle sahura geç kalmak istemeyenler sahur saatlerini öğrenmek istiyor. Diyanet 81 ilin Ramazan İmsakiyelerini, resmi internet sayfası üzerinden duyurdu. İstanbul, İzmir, Ankara ve diğer illerin sahur saatleri belli oldu. Peki İstanbul, İzmir, Ankara sahur vakti ne? Bugün sahur kaçta? Sahur imsak mı güneş mi? İşte detaylar...

Finans 26-03-23 00:56

İFTAR SAATLERİ 2023: İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti, imsak saati kaçta? Diyanet ramazan imsakiyesi ile il il sahur ve iftar saatleri

İftar saatleri ve sahur vakitleri merak ediliyor. Bu sene 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayan ramazan ayı, 20 Nisan 2023 Perşembe günü sona erecek. Ramazan ayında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar 2023 imsakiyesine göre sahur ve iftar vakitlerini araştırıyorlar. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti, imsak saati kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunuyor?

Haber 25-03-23 19:49

İSTANBUL İFTAR VAKTİ 24 Mart 2023: İstanbul iftar saat kaçta? Ramazan imsakiyesi ile İstanbul iftar saati!

İstanbul iftar vakti ramazan ayının ikinci günü olan 24 Mart 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 İstanbul İmsakiye ile iftar vakti, sahur vakti ve imsak saatleri öğrenilebiliyor. Peki, İstanbul iftar vakti saat kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte, ramazan imsakiyesi ile İstanbul iftar saati...

Haber 24-03-23 19:57

ANKARA İFTAR VAKTİ 24 Mart 2023: Ankara iftar vakti saat kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunacak? Ramazan imsakiyesi ile Ankara iftar saati!

Ankara iftar vakti ramazan ayının ikinci günü olan 24 Mart 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 Ankara İmsakiye ile iftar vakti, sahur vakti ve imsak saatleri öğrenilebiliyor. Peki, Ankara iftar vakti saat kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte, ramazan imsakiyesi ile Ankara iftar saati...

Haber 24-03-23 19:57

İZMİR İFTAR VAKTİ 24 Mart 2023: İzmir iftar vakti saat kaçta? Ramazan imsakiyesi ile İzmir iftar saati!

İzmir iftar vakti ramazan ayının ikinci günü olan 24 Mart 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 İzmir İmsakiye ile iftar vakti, sahur vakti ve imsak saatleri öğrenilebiliyor. Peki, İzmir iftar vakti saat kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte, ramazan imsakiyesi ile İzmir iftar saati...

Haber 24-03-23 19:56

BURSA İFTAR VAKTİ 24 Mart 2023: Bursa iftar vakti saat kaçta? Ramazan imsakiyesi ile Bursa iftar saati!

Bursa iftar vakti ramazan ayının ikinci günü olan 24 Mart 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 Bursa İmsakiye ile iftar vakti, sahur vakti ve imsak saatleri öğrenilebiliyor. Peki, Bursa iftar vakti saat kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte, ramazan imsakiyesi ile Bursa iftar saati...

Haber 24-03-23 19:56

MUĞLA İFTAR VAKTİ 24 Mart 2023: Muğla iftar vakti saat kaçta? Ramazan imsakiyesi ile Muğla iftar saati!

Muğla iftar vakti ramazan ayının ikinci günü olan 24 Mart 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 Muğla İmsakiye ile iftar vakti, sahur vakti ve imsak saatleri öğrenilebiliyor. Peki, Muğla iftar vakti saat kaçta? Akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte, ramazan imsakiyesi ile Muğla iftar saati...

Haber 24-03-23 19:55

Manavgat Belediyesi’nde 30 yeni memur yemin ederek görevine başladı

Manavgat Belediyesi’nde görev yapan 30 sözleşmeli personel, 26 Ocak 2023 tarih ve 32085 sayılı resmi gazetede yayınlanan, 7433 Sayılı kanun çerçevesinde, memur kadrosuna atandı.

Yurthaber 24-03-23 15:12

ANTALYA İFTAR VAKTİ 2023: Antalya iftar vakti, sahur saati, imsak ve kaçta? Antalya İmsakiyesi

Antalya imsak, sahur, iftar saati için araştırmalar başladı. Vatandaşlar, ilk iftar için geri sayım devam ederken imsakiye bilgilerine yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu yıl ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il il iftar ve sahur saatleri hakkında açıklama yapıldı. Peki, Antalya imsak, sahur, iftar saati kaçta?

Haber 23-03-23 18:29

KOCAELİ İFTAR VAKTİ 2023: Kocaeli sahur ve iftar vakti kaçta? Kocaeli İmsakiyesi sahur, imsak, iftar saati

Kocaeli sahur ve iftar saatleri için araştırmalar hız kazandı. Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan imsakiye bilgilerine yoğun ilgi gösteriyorlar. Müslümanlar ramazan orucuna bu sene perşembe günü başladı. İlk sahura 22 Mart’ı 23 Mart’a bağlayan gece kalkıldı. Peki, Kocaeli iftar ve sahur saati kaçta?

Haber 23-03-23 17:33

İZMİR İMSAKİYESİ 2023: İzmir sahur, imsak ve iftar saat kaçta? İzmir için sahur ve iftar saatleri

İzmir 2023 imsakiyesi araştırılıyor. Oruç tutmak isteyen Müslümanlar ilk oruç için sahurlarına kalktılar. Bu akşam ise ilk oruçlarını açmış olacaklar. Bu yıl Ramazan 29 gün idrak edilecek. Peki,İzmir için sahur vakti, iftar saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre İzmir için sahur ve iftar saatleri belli oldu. İşte detaylar...

Finans 23-03-23 17:30

ŞANLIURFA İMSAKİYESİ 2023: Şanlıurfa iftar, imsak, sahur vakti kaçta? Diyanet Şanlıurfa ilk sahur ve iftar vakitleri

Şanlıurfa ramazan imsakiyesi merak ediliyor. On bir ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç tutacak olanlar iftar ve sahur vakitlerini yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Bu kapsamda Şanlıurfa sahur vakti, imsak saati kaçta? Şanlıurfa'da sahur ve iftar vakitleri nedir? gibi soruların yanıtları gündeme geldi. İşte 2023 ramazan imsakiyesi...

Trend 23-03-23 17:28

HATAY İMSAKİYESİ 2023: Hatay sahur, iftar saat kaçta? Diyanet Hatay ramazan imsakiyesi

Hatay imsak ve sahur vakitleri merak edilmeye başlandı. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç tutma ibadetini yerine getirecek olanlar ilk oruçları için niyetlendiler. Ramazan ayı 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayacak, 20 Nisan Perşembe günü sona erecek. Peki, Hatay sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Hatay sahur ve ilk iftar vakitleri şöyle...

Finans 23-03-23 17:26

SAKARYA İMSAKİYESİ 2023: Sakarya imsak, sahur ve iftar saat kaçta? Diyanet Sakarya imsakiyesi

Sakarya imsak, sahur ve iftar saati için araştırmalar hız kazandı. 2023 yılında tutulacak ilk oruç için sahurlar yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan ramazan imsakiyesi ile birlikte iftar, sahur ve terah namazı saatleri de belli oldu. Peki, Sakarya'da sahur saat kaçta? Sakarya iftar vakti ne zaman? Diyanet Ramazan imsakiyesi

Haber 23-03-23 17:21

MALATYA İMSAKİYESİ 2023: Malatya sahur, imsak, iftar saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Malatya sahur ve iftar vakitleri

Malatya sahur vakti, imsak saati araştırmaları oruç tutacak olan müslümanlar tarafından yoğun bir şekilde gerçekleştirilmeye başlandı. Ramazan ayında oruç tutmak her Müslüman için farz kılınmıştır. Oruç tutmak aynı zamanda sağlıklı bir bedenin de sadakasıdır. Peki, Malatya sahur ve iftar saat kaçta yapılacak? Diyanet imsakiyesine göre Malatya sahur ve imsak vakitleri belli oldu. İşte tüm ayrıntılar...

Haber 23-03-23 17:19

ADIYAMAN İMSAKİYESİ 2023: Adıyaman sahur vakti, iftar saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Adıyaman imsak, iftar vakitleri

Adıyaman sahur vakti, imsak saati araştırmaları hız kazandı. Bu yıl ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başlayacak, son oruç günü ise 20 Nisan 2023 günü tutulacak. Diyanet tarafından 2023 Ramazan imsakiyesi de yayınlandı. İşte tüm merak eldilenler...

Haber 23-03-23 17:17

ELAZIĞ İMSAKİYESİ 2023: Elazığ imsak, iftar saat kaçta? Diyanet imsakiyesi Elazığ sahur ve iftar saatleri

Elazığ sahur vakti, imsak saati bugünün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor.Bu yıl ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başlayacak, son oruç günü ise 20 Nisan 2023 günü tutulacak. Diyanet 2023 Ramazan imsakiyesinin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Haber 23-03-23 17:16

ŞIRNAK İMSAKİYESİ 2023: Şırnak sahur, imsak vakti iftar saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Şırnak sahur ve iftar saatleri

Ramazan orucu için heyencanlı bekleyiş son buldu. Oruç tutma ibadetini yerine getirecek olan tüm müslümanlar ilk sahurlarını yaptılar. Diyanet tarafından açıklanan 2023 ramazan imsakiyesine göre il il iftar ve sahur vakitleri belli oldu. Peki, Şırnak'ta sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Şırnak sahur ve iftar saatleri nedir? İşte tüm detaylar...

Haber 23-03-23 17:14

EDİRNE İMSAKİYESİ 2023: Edirne sahur vakti, iftar kaçta? Diyanet Edirne imsakiyesine göre imsak ve iftar saatleri

Edirne imsak ve sahur vakitleri merak ediliyor. Ramazan ayının gelişiyle birlikte oruç tutma ibadetini yerine getirecek olanlar ilk sahurlarını yaptılar. Ramazan ayı 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayacak, 20 Nisan Perşembe günü son bulacak. Peki, Edirne'de sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Edirne sahur ve ilk iftar vakitleri şöyle...

Haber 23-03-23 17:12

NİĞDE İMSAKİYESİ 2023: Niğde iftar vakti ve sahur saati kaçta? Diyanet Niğde imsakiyesine göre imsak, sahur ve iftar vakitleri

Niğde imsak, sahur ve iftar vakitleri hakkında araştırmalar yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. On bir ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç tutma ibadetini yerine getirmek isteyenler ilk sahurlarını yaptılar. Peki, Niğde'de sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet Niğde sahur ve iftar vakitleri ramazan imsakiyesiyle birlikte belli oldu. İşte tüm detaylar...

Haber 23-03-23 17:09

NEVŞEHİR İMSAKİYESİ 2023: Nevşehir sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Nevşehir iftar ve sahur vakitleri

Nevşehir sahur vakti, imsak saati on bir ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte merak konusu oldu. Bu yıl ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başlayacak ve son oruç günü ise 20 Nisan 2023 günü tutulacak. İşte Diyanet 2023 Nevşehir ramazan imsakiyesi...

Haber 23-03-23 17:07

SİİRT İMSAKİYESİ 2023: Siirt için sahur ve iftar vakti kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Siirt sahur, imsak, iftar vakitleri

Siirt 2023 imsakiyesi merak ediliyor. Oruç tutmak isteyen müslümanlar ilk oruç için sahurlarına kalktılar. Bu yıl Ramazan 29 gün sürecek yani 29 gün oruç tutulmuş olacak. Peki, Siirt sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet Siirt sahur ve iftar vakitleri nedir? Diyanet 2023 ramazan imsakiyesini yayınladı. İşte tüm merak edilenler...

Haber 23-03-23 17:05

HAKKARİ İMSAKİYESİ 2023: Hakkari sahur, imsak ve iftar saat kaçta? Diyanet ramazan imsakiyesi

Hakkari sahur vakti, imsak saati on bir ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Bu yıl ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başlayacak, son oruç günü ise 20 Nisan 2023 günü tutulacak. Diyanet 2023 Ramazan imsakiyesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Haber 23-03-23 17:02

IĞDIR İMSAKİYESİ 2023: Iğdır için sahur, imsak ve iftar vakti ne zaman? Dinayet ramazan imsakiyesi

Iğdır imsakiyesi ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Oruç tutacak olan müslümanlar ilk sahurlarını yaptılar. Peki, Iğdır'da sahur ve iftar saat kaçta yapılacak? Iğdır sahur, imsak, iftar vakitleri Diyanet ramazan imsakiyesiyle birlikte açıklandı. İşte tüm detaylar...

Haber 23-03-23 16:57

ARDAHAN İMSAKİYESİ 2023: Ardahan iftar saati, imsak ve sahur vakti kaçta? Diyanet Ardahan ramazan imsakiyesi

Ardahan imsakiyesi; ramazan orucunun başlamasıyla birlikte merak konusu oldu. Oruç tutma ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar ilk sahura 22 Mart’ı 23 Mart’a bağlayan gece kalktılar. Peki, Ardahan'da sahur ve iftar saat kaçta olacak? Diyanet Ardahan ramazan imsakiyesini yayınladı. İşte tüm merak edilenler...

Haber 23-03-23 16:50

YOZGAT İMSAKİYESİ 2023: Yozgat'ta iftar ve sahur saat kaçta? Diyanet imsakiyesine göre Yozgat ilk sahur ve iftar vakitleri

Yozgat imsak, sahur ve iftar vakitleri hakkında araştırmalar yoğunlaştı. On bir ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç tutma ibadetini yerine getirecek olanlar ilk sahurlarına kalktılar. Peki, Yozgat sahur vakti, imsak saati kaçta? Diyanet Yozgat ilk sahur ve iftar vakitlerini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Haber 23-03-23 16:46