Afad Başkanı Haberleri

AFAD Başkanı Okay Memiş, Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent ile görüştü! Birlikte güçlüyüz

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent ile görüştü. Toplantıda, AFAD Başkanlığı ile Ahbap Derneği arasında devam eden işbirliğinin geliştirilmesi konuşuldu.

Haber 31-10-2023 20:38

AFAD Başkanı Memiş, Aksaray'da yaşanan sel sonrası açıklama yaptı:

AFAD Başkanı Okay Memiş, Aksaray'daki sel felaketinin ardından arama ve kurtarma faaliyetlerini 24 saat esasına göre sürdürdüklerini söyledi.

Yurthaber 04-09-2023 07:23

Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş kimdir, kaç yaşında ve nereli? AFAD Başkanı Okay Memiş'in yer aldığı görevler

Okay Memiş kimdir ve kaç yaşında gibi sorular gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, pek çok kuruma atamalar yapıldı. Yeni atama yapılan kurumlardan biri de AFAD oldu. Yeni AFAD Başkanlığı görevine Okay Memiş atandı. Bu gelişme sonrası Okay Memiş'in hayatı merak edildi. Peki, Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş kimdir, kaç yaşında ve nereli? AFAD Başkanı Okay Memiş hangi görevlerde yer aldı?

Haber 11-08-2023 12:52

SON DAKİKA | AFAD Başkanı duyurdu! Deprem bölgesinde can kaybı yükseldi

Son dakika haberine göre AFAD Başkanı Yunus Sezer, deprem bölgesiyle ilgili son durumu açıkladığı konuşmasında can kaybının 47 bin 975'e yükseldiğini belirtti. Toplam 414 bin 323 çadırın kurulduğunu açıklayan Sezer, çadır kent sayısının 332 olduğunu aktardı. Öte yandan Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, "Yaklaşık 16 bin artçı sarsıntı meydana geldi" dedi.

Haber 11-03-2023 18:27

Afad Başkanı

Afad Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Afad Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.