Ağız Kokusu Haberleri

Sabahları geçmeyen kötü nefesten şikayetçiyseniz dikkat! Uzmanlar uyardı: öldürücü kanserin işareti olabilir

Bir uzman, ağız hijyeninizi iyileştirmek için ağız kokusundan kurtulamıyorsanız bir sağlık uzmanına görünme zamanınızın geldiği konusunda uyardı. Bu uyarıya göre sabahları ortaya çıkan ve geçmek bilmeyen kötü nefes kokusunun öldürücü kanserin bir belirtisi olabileceği ortaya çıktı.

Haber 26-03-2024 07:10

Oruçluyken ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir? Sahurda ne yersek ağzımız kokmaz?

Oruç tutmak dinde önemli bir ibadet ve önemli bir manevi deneyimdir. Ancak birçok insan oruç tutarken ağzın kokması gibi rahatsız edici durumlarla karşılaşabilir. Bu durum çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. Peki, oruçluyken ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir?Sahurda ne yersek oruç tutarken ağzımız kokmaz?

Haber 13-03-2024 19:35

Çocuklarda ağız kokusu neden olur? Çocuklarda ağız kokusuna ne iyi gelir?

Çocukların ağız sağlığı genel sağlıklarının önemli bir parçasını oluşturur. Sağlıklı dişler ve güzel bir gülümseme çocukların öz güvenini artırırken; doğru ağız bakımı, ağız kokusu gibi olumsuz durumların önlenmesinde de kilit bir rol oynar. Ancak diş ve ağız sağlığına dikkat etmemek diş problemlerine ve ağız kokusuna neden olabilir, bu da çeşitli problemlere ve öz güven eksikliğine neden olabilir. Peki, çocuklarda ağız kokusu neden olur, nasıl geçer?

Haber 31-12-2023 14:10

Sakın hafife almayın: Ağız kokusu yaşayanlar dikkat! Çok ciddi hastalıkların belirtisi!

Ağız kokusu, ağız ve ağız çevresindeki dokulardan yayılan hoş olmayan kokuların hissedilmesi durumudur. Genellikle kötü nefes olarak da adlandırılan bu sorun, birçok farklı nedenle ortaya çıkabilir. Geçmeyen ağız kokularının altında yatan neden ciddi hastalıklar olabilir. Karaciğer hastalıkları ve diyabet kötü nefes kokusuna sebep olmaktadır.

Haber 13-10-2023 15:57

Diğer Haber Etiketleri

biftek belirti Doktor Sağlık Bilgisi yalnızlık sözleri yumurta karbonat lavanta limon mesir macunu Oruç papatya soğan süt yoğurt kan şekeri kolesterol Yavuz Sultan Selim şeker boyun ağrısı Canan Karatay ayakkabı buzdolabı Telefon kılıfı Sebze Cinsel sorunlar kalp hastalıkları su hastalık diş fırçası bademcik fırın karanfil Bakteri Güneş Akciğer‎ Kalp‎ Karaciğer‎ Mide‎ Dil uyuşturucu ortodonti Ağrı Defne Kağıthane Gümüş cilt bakımı sigara oje bıçaklı saldırı ayak kokusu kemik iftar baharat Sahur temizlik çorba hamam geğirme bulaşık makinesi ağrı kesici makyaj tedavi Ramazan ilişki sorunları diş sağlığı diş beyazlatma koronavirüs (Covid-19) cinayet tiktok ağız kanseri akciğer enfeksiyonu akciğer kanseri burun tıkanıklığı astım bademcik taşı baş ağrısı boğaz ağrısı böbrek taşı bronşit crohn hastalığı diş ağrısı diş eti kanaması diyabet egzama enfeksiyon felç gırtlak kanseri grip kalp krizi kanser mide ağrısı mide ekşimesi mide kanseri migren nefes darlığı öksürük pıhtı atması sedef hastalığı ülser üre zatürre ağız ağız kokusu sebepleri ağız kuruluğu ağızda metalik tat akciğer enfeksiyonu belirtileri dar çölyak çiçek bağırsak böbrek böbrek hastalığı belirtileri böbrek hastalıkları böcek ısırıkları çay ağacı yağı baldır faydaları gargara gülmek güzellik hata içecekler hurrem sultan iltihap hile ayak diş diş eti diyabet belirtileri doğum dudak eklem ağrıları yiyecek keçi sütlü sabun nefes muhteşem yüzyıl problem regl ağrısı risk plak şişkinlik şarj süper ter tartar sorun kadın kıyafet koku osmanlı osuruk ocak uzman tohum toksin nedir buzdolabı kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü ayakkabı kokusu nasıl giderilir tüyo karanfil faydaları karbonat kullanım alanları sağ çene ağrısı baldır ağrısı neden olur diş tartarı temizleme evde

Tarihin en güzel kadınlarından olan Hürrem Sultan'ın şaşırtan güzellik sırrı! Pürüzsüz cildinin kırışmaması için...

Osmanlı'nın en çok konuşulan sultanı olarak bilenen Hürrem Sultan zekası ve baskın karakteriyle ön plana çıkıyordu. Güzelliği diğer sultanlara göre daha düşük olsa da yaptığı bakımlar ve zekası sayesinde tarihin en güzel kadınları arasında yer aldı. Hürrem Sultan'ın güzelliği ve kokuları için kullandığı bakımlar bulunuyordu. İşte Hürrem Sultan'ın kırışmayan pürüzsüz cildi için uyguladığı güzellik sırları...

Kadin 03-05-2023 10:23

Bir tutamı mucizeler yaratıyor! Düzenli tüketenler doktor yüzü görmüyor

Sebze ve meyveler kadar kullanılan baharatlar da sağlığımız üzerinde büyük etkiler yaratabiliyor. Ramazan ayında oldukça popüler olan bir baharat yoğun aroması ve saymakla bitmeyen faydalarıyla dikkat çekiyor. Baş ağrısından vücuttaki enfeksiyon ve iltihaplara kadar birçok hastalığa iyi gelen bu baharatı mutfaktan eksik etmemek gerekiyor.

Haber 14-04-2023 09:19

Canan Karatay'dan Ramazan'da beslenme uyarıları! Gün boyu tok tutan süper besini açıkladı

Ramazan ayında gün boyunca dinç ve sağlıklı kalabilmek adına iftarda ve sahurda tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı beslenme ile ilgili faydalı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan ayında uzak durmanız gereken hataları ve yapmanız gereken beslenme düzenini açıkladı.

Haber 02-04-2023 09:16

Bu hatadan kaçının! Diş tartarlarının oluşmasına neden oluyor

Ağız ve diş temizliği hem görünüm hem de sağlık için büyük önem taşıyor. Yapılan araştırmalar dişlerde oluşan çeşitli problemlerin kalp sağlığını riske attığını belirtiyor. Uzmanlar dişlerinizin daha temiz olmasını sağlamak için uyguladığınız bir alışkanlık diş tartarına ve plaklara neden olabileceğini belirtiyor. Diş tartarlarından kurtulmak için bu alışkanlıktan uzak durmak gerekiyor.

Haber 17-02-2023 10:14

Bu kokuyu alıyorsanız dikkat! Kalp krizi ve felç riskiniz yüksek

Kalp krizi ve felç her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden oluyor. Bu ani gelişen tehlikeli sağlık sorunlarının etkilerini azaltmak için risk faktörlerini bilmek ve doğru, hızlı müdahale sağlamak gerekiyor. Uzmanlar belirli bir kokunun kalp krizi ve felç riskinin yüksekliği konusunda uyardığı belirtiyor.

Haber 16-02-2023 15:53

Bunu yiyenler kış boyunca doktor yüzü görmüyor! Cinsel gücü artıyor, enfeksiyonları geçiriyor

Bu kış grip ve soğuk algınlığına yakalan kişi sayısı giderek artıyor. Gribal hastalıklar basit olarak görülse de bu kış oldukça ağır bir şekilde geçiriliyor. Hastalıklardan korunmak için düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Osmanlı'dan beri kullanılan cinsel gücü artırmasıyla bilinen bir şifa kaynağı vücudu gribe karşı zırh gibi koruyor.

Haber 29-12-2022 08:33

Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama çevreniz fark ediyor! Uzmanlar ağız kokusunun akciğer sağlığınız için uyarı verdiğini belirtiyor

Ağız kokusu tıpkı terleme gibi vücutta meydana gelen rahatsız edici sağlık problemleri arasında yer alıyor. Ağız kokusu genellikle önemsiz görülse de bu durum hem sosyal hem de sağlık açısından sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Hijyen ve diş sağlığı nedeniyle de kaynaklanan ağız kokuları akciğer enfeksiyonunun ve çok çeşitli hastalıkların uyarıcı işareti olabilir.

Haber 21-12-2022 09:02

Sakın görmezden gelmeyin! Kalp hastalığının şaşırtıcı belirtileri

Kalp hastalığı tüm hayatın değişmesine sebep olabilen ciddi ve riskli hastalıklardan. Kalp hastalıklarının belirtilerinin genellikle kalpte görüldüğü düşünülüyor ancak günlük hayatta yaşadığımız vücudumuzun birçok alanında görülen değişimler kalp hastalığı belirtisi olabiliyor. Uzmanlar bu riskli belirtiler hakkında dikkatli olmanız gerektiğini belirtiyor.

Haber 13-11-2022 09:10

Hiç duymadınız! Karbonatın hayat kolaylaştıran yararları şaşırtıyor

Karbonatın yemeklerde kullanımı en çok bilinen faydaları arasında bulunuyor. Kekleri, poğaçaları kabartmak isteyenler karbonattan yararlanıyorlar. Ancak karbonatın faydaları sadece mutfakla sınırlı kalmıyor. Hayatımızın birçok alanında hayat kolaylaştırıyor. Hiç bilmediğimiz karbonat kullanım alanları bulunuyor.

Kadin 07-11-2022 13:12

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin 01-11-2022 11:47

Ağızda metalik tat ve koku varsa dikkat! Böbrek hastalıklarının habercisi olabilir

Günlük yaşantımızda sıklıkla yaşadığımız durumları göz ardı ederek geçiştirebiliyor. Ağız kokusu da rahatsız edici olan ama önemsiz görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Ancak ağızda metalik tat oluşması ve ağız kokusu sadece bu durumu yaşayan kişinin çevresini değil kişinin sağlığını da etkiliyor. Ağız kokusu neden olur? merak ediyorsanız altında yatan neden böbrek hastalıkları olabilir.

Haber 10-10-2022 07:49

Kimse bu etkilerini bilmiyor! Doğal ağrı kesici olan defne tohumunun faydaları saymakla bitmiyor

Sağlık sorunları için bitkisel ürünleri kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak birçok bitkinin faydaları bilinmiyor. Defne tohumu da oldukça faydalı olmasına rağmen etkileri bilinmeyen bitkiler arasında yer alıyor. Defne tohumu birçok sağlık sorununa karşı etkili çözümler sağlıyor.

Haber 11-09-2022 13:13

Herkes yapıyor! Sakın tutmayın çok tehlikeli sonuçları var

Gaz çıkarmak oldukça utanç verici durumlara yol açabiliyor. Toplum içerisinde gaz çıkarmanın ayıp olduğu düşünülüyor. Ancak gazınızı uzun süre tutmak sağlığınızı tehlikeye atıyor. Uzmanlar gazınızı tutmamanız hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 08-09-2022 15:47

Ağız kokunuzun altında yatan neden bademcik taşı olabilir!

Ağız kokusu hem o problemi yaşayan kişiye hem de çevresindekilere rahatsızlık vermektedir. Genellikle ağzı kokan kişi bu kokuyu fark etmese de çevresinin uyarılarından ağzının koktuğunu anlamaktadır. Ağzınıza ve dişlerinize gerekli bakımı yapmanıza rağmen koku oluşuyorsa bunun nedeni bademcik taşı olabilir.

Haber 29-08-2022 14:25

Herkes bu durumu yaşıyor! Ağız kokusu deyip geçmeyin... Çok ciddi hastalıkların belirtisi!

Ağız kokusu istenmeyen durumlara yol açmaktadır. Kişiyi ve çevresini oldukça rahatsız eden ağız kokusu genellikle önemsiz görülür. Ancak geçmeyen ağız kokularının altında yatan neden ciddi hastalıklar olabilir. Karaciğer hastalıkları, diyabet kötü nefes kokusuna sebep olmaktadır.

Haber 19-08-2022 09:06

Gülümsemeniz hastalıklar hakkında uyarıyor! Eğer bu şekilde görünüyorsa…

Herkes sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olmak istiyor. Diş sağlığı ve güzel bir gülüş kişinin iletişimini oldukça etkiliyor. Ancak uzmanlar gülmenin sadece görünüşü değil sağlığı da etkilediğini belirtiyor. Daha sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için diş bakımına dikkat etmeniz gerekiyor.

Haber 16-08-2022 17:26

Ağız kokusu deyip geçmeyin! Birçok hastalığın habercisi olabilir

Ağız kokusu, sıklıkla yaşandığında insan hayatını olumsuz etkiliyor. Ancak ağız kokusu deyip geçmemek gerek. Çünkü ağız kokusu probleminin altında birçok faktör yer alabilir. Ayrıca, birçok hastalığın habercisi olabilir. İşte toplumda iletişimde bazı problemlere neden olabilen ağız kokusuna dair önemli bilgiler...

Haber 22-07-2022 09:55

Ağız kokusuna ne iyi gelir? Ağız kokusu için bitkisel doğal çözümler neler?

Ağız kokusu kronik hal aldığında mutlaka çözüm bulunması gereken rahatsızlıklar arasına girer. Farklı sağlık sorunlarından ortaya çıkan ağız kokusu, sosyal ilişkilerden iş hayatına kadar yaşamın tüm evresine nüfuz eder. Kokuya neden olan yiyecekler dışında ağız kokusu nedenleri nelerdir? Ağız kokusuna evde ne iyi gelir? Ağız kokusu için doğal çözüm yöntemleri neler?

Haber 31-05-2022 14:11

Ağız kuruluğu yaşayanlar dikkat! Diyabet gibi ciddi bir hastalık habercisi olabilir

Ağız kuruluğu, günümüzde pek çok insanın yaşadığı sorunlardan biri haline geldi. İngiltere'den bir sağlık uzmanı, ağız kuruluğunun ciddi bir hastalığın belirtilerinden olabileceği konusunda vatandaşları uyardı. Peki ağız kuruluğu nelere sebep olabilir? İşte arkasında yatan nedenler...

Haber 26-05-2022 09:40

Uzmanlar yalnız olmaya neden olan en önemli etkeni açıkladı! Sakın kullanmayın

İlişki yürütmek her ne kadar zor olsa da yalnız olmak da insanların mutsuzluğuna neden olan en önemli faktörler arasında yer alıyor. Yalnızlık hayattan zevk almamaya ve daha fazla mutsuz olmaya neden oluyor. Eğer yalnızsanız ve neden yalnız olduğunuzu çözemiyorsanız bu haberi mutlaka okumalısınız. Uzmanlar yalnızlığa neden olan etkenleri açıkladı.

Kadin 24-05-2022 11:09

Kötü soğan kokularından kurtulabilirsiniz

Soğan yemeklerin içinde ve salatalarda sıklıkla kullanılıyor. Oldukça lezzetli olan soğan sık kullanılsa da kokusu yaşamı olumsuz etkiliyor. İletişim kurarken rahatsız edici kokular hem soğan yiyen kişiyi hem de karşısındakini rahatsız ediyor. Bu koku yüzünden lezzeti çok sevilse de soğan yemekten uzak durulabiliyor. Ancak soğan kokusunu gidermenin yolu çok basit. Bu yöntem sayesinde çok sevdiğiniz soğanı rahatlıkla yiyebileceksiniz.

Kadin 21-04-2022 17:37

Rahatsız edici ağız kokusunu önlemek için etkili öneriler

Ağız kokusu her kesimden insanın yaşadığı sorunlar arasında yer alıyor. Hem ağzı kokan kişinin hem de çevresindekilerin hayatını olumsuz etkileyen bu durum özellikle Ramazan ayında oldukça artan ağız kokusunu önlemek için doğal yöntemlere başvurabilirsiniz.

Kadin 08-04-2022 14:06

Ağız kokusunu önlemek için... Ramazan’da ağız bakımını ihmal etmeyin!

Sindirim sistemimizin başlangıcı olan ağzımız tüm vücudumuza açılan bir kapıdır ve dış ortama açık olması, besinlerle teması sebebiyle de mikroorganizmaların çoğalabilmesi için oldukça uygun bir ortamı oluşturur. Bu nedenle ağız ve diş bakımı günde 2 kere etkin diş fırçalama, 1 kere diş ipi kullanımı, dil fırçalanması ve gargara ile tüm ağız içi yüzeylerin temizlenmesi şeklinde yapılmalı ve yılda 2 kere de diş hekimine düzenli kontroller ihmal edilmemelidir.

Haber 05-04-2022 10:19

Nasıl olduğunu göstermek için korkunç gerçeği gözler önüne serdi

Sigaranın sağlığa zararları su götürmez bir gerçek. Sigara ve sigaradan kaynaklı hastalıklar yüzünden dünyada her yıl milyonlarca insan hayatını kaybediyor. Sigaranın vücuda ve iç organlada yarattığı tahribat gözle görülebilir değildir. Ancak cilde, dişlere ve ellere bıraktığı zarar üzeri örtülebilecek gibi değildir.

Haber 10-03-2022 09:04

Dikkat! Ağız kokusu çok ciddi sorunlardan...

Ağız kokusu, sıklıkla yaşanan hem sorun yaşayan kişiyi hem de çevresini olumsuz etkileyen sağlık sorunları arasında yer alıyor. Ağız kokunuzu sakız çiğneyerek geçiştiriyorsanız çok dikkat etmeniz gerekiyor. Önemsiz olarak görülen ağız kokularının ardında çok ciddi hastalıklar olabiliyor. Ağız kokularının nedenleri ve tedavisi...

Haber 02-03-2022 11:33

Siz ondan korkmayın, o sizden korksun: Bu tarifler sayesinde ağız kokusu kader değil!

Sabahları uyandığımızda ağzımızda hoş olmayan bir kokuyla karşılaşabiliyoruz. Bu rahatsız edici durumun altında geceleri uyurken tükürük salgısının azalması, ağız hijyenindeki eksikler ve başka sindirim problemleri yatıyor olabilir. Peki, ağız kokusunu nasıl önleyebiliriz?

Kadin 28-02-2022 15:47

Ağız kuruluğunu hafife almayın! Başınıza çok dert açabilir

Ağız içindeki tükürüğün azalmasıyla ortaya çıkan ağız kuruluğu, birçok nedene bağlı olarak gelişebiliyor. Kserostomi olarak da bilinen ağız kuruluğu, diş çürükleri ve ağız içi enfeksiyonlara yol açabiliyor. Bazı ciddi hastalıkların belirtisi de olabilen ağız kuruluğundan kurtulmak için altta yatan nedenin belirlenmesi gerekiyor.

Haber 26-01-2022 15:28

Her evde var, faydaları saymakla bitmez! Derdinizin dermanı biraz su ve tuz

Tuzlu su deyip geçmeyin! Onlarca farklı derdinize derman olacak tuzlu suyun faydaları yapılan bilimsel araştırmalarla ortaya çıktı. Tuzlu su kullanarak pek çok hastalığın iyileştirilebileceği, pek çok sorunun çözülebildiği fark edilmiştir.

Haber 14-01-2022 11:28

Ağız kokusunu gideriyor, ağız sağlığını destekliyor! Herkesin merak ettiği oil pulling tekniğinin tüm detayları...

Doğa bize sayısız hediye sunar. Bu hediyeler vücudumuzda birçok mucizevi etki oluşturur. Atalarımız doğanın sesine kulak vererek bu mucizevi etkileri keşfetmiş ve nesilden nesile aktarmışlar. Doğayla iç içe bir yaşam süren atalarımızın binlerce yıl önce keşfettikleri bir şifa yöntemi de "oil pulling" denilen yağ çekme yöntemi. Peki nedir bu oil pulling?

Kadin 11-10-2021 07:20

Kabus artık bitti! Bu yöntemler sayesinde ağız kokusu nihayet sona erecek

Ağız kokusu hem özel hem de sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyen en büyük sorunlardan biri. Birçok insanın dert yandığı bu durum, zamanla öyle bir hale gelir ki, kişinin kendisini bile rahatsız etmeye başlar. Neyse ki birkaç basit yolla ağız kokusunu kontrol altına almanız mümkün. İşte nefesinizi ferahlatmanın ve kötü kokudan kurtulmanın yolları…

Kadin 04-10-2021 15:25

Ağız kokusu çekmenizin nedeni bu 8 maddeden biri olabilir!

Ağız kokusu sosyal yaşamı etkileyen bir sorundur. Önemli gibi durmasa da başka hastalıkların belirtisi olabilen ağız kokusu, gündelik yaşamda kişilerin özgüvenini de düşürür. Bu nedenle ağız kokusu nedenleri hakkında bilgi sahibi olmak ve tedavisini aksatmamak oldukça önemlidir.

Haber 09-09-2021 10:58

Korkunç cinayet! “Kokuyorsun” dedi diye kalbinden bıçakladı

Kağıthane’de kasap olan 19 yaşındaki Afgan genç, “sen kokuyorsun, diğer tarafta çalış” dediği aynı yaştaki iş arkadaşı tarafından kalbinden bıçaklandı. Dehşet anları kameralara yansırken, hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan genç hayatını kaybetti. Kağıthane polisi tarafından gözaltına alınan katil zanlısı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 13-07-2021 09:57

Gargara nasıl yapılır? Ağız suyu ve ağız gargarası ne işe yarar, koronavirüsü öldürür mü?

Ağız kokusu insanların özgüven kaybına neden olurken nasıl geçer sorusunu da cevaplamak için fazlaca uğraşa girilir. Diş çürümesi, mide hastalıkları ya da doğru ağız bakımının uygulanmaması ağız kokusuna neden olur. Bunlardan hangisinin meydana geldiğini bilmek ağız kokusu nasıl geçer diye merak edenlere de istedikleri kesin çözümü sunabilir. Peki ağız kokusu nasıl geçer diye farklı yollar deneyenlerin başvurduğu gargara nasıl yapılır? Gargarada alkollü mü seçilmeli alkolsüz mü?

Haber 16-06-2021 07:57

Oruçluyken diş fırçalanır mı? Oruçluyken ağız kokusunu önlemek için...

Ramazan ayının en zorlu yanlarından biri ağız kokusu problemi. Konu ile ilgili önerilerde bulunan Dr. Öğr. Üyesi Ece Çalışkan, oruçluyken dişlerin fırçalanabileceğini belirtti. 'Asitli içecek, çay ve kahve tüketimini azaltmalıyız. Kafein, uzun dönemde ağız kuruluğuna sebep oluyor. Ağız kokusunun en önemli sebeplerinden biri de ağız kuruluğudur' diyen Çalışkan'ın konu ile ilgili önerileri...

Haber 11-04-2021 13:43

Ağız kokusunun sebepleri nelerdir?

Ağız kokusu kişiyi sosyal yaşamda zor durumda bırakabiliyor. Bu nedenle 7'den 70'e herkes ağız kokusunu önlemenin yollarını arıyor. Ancak uzmanlar ağız kokusunun neden kaynaklandığını bilmeden önlenemeyeceğine dikkat çekiyor.

Haber 07-03-2021 15:52

Maske kullanımı farkındalığı artırdı: Ağız kokusunu önlemek için 7 etkili önlem

Covid-19 pandemisinde maske kullanımı kişilerin kendi ağız kokularını fark etmelerini sağladı. Çözüm arayışını da beraberinde getiren bu durum üzerine öneride bulunan uzmanlar, ağız kokusuna karşı 7 etkili öneride bulundu.

Haber 23-02-2021 14:20

Mide hastalıklarının belirtisi ağız kokunuz olabilir!

Mide hastalıkları belirtileri arasında ağız kokusunun da bulunduğunu söyleyen uzmanlar, ağız kokusu şikayeti ile gelen kişilerin doğru yönlendirilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Reflü ve helikobakterinin ağız kokusuna neden olabileceği göz önünde bulundurularak endoskopi yapılan hastalar, patoloji saptanmaması durumunda ağız, boğaz, diş ve göğüs hastalıkları muayenesine yönlendirilir. İşte konu ile ilgili detaylar...

Haber 17-02-2021 12:19

İşte ağız kokusunu gidermenin 6 yolu

Diş hekimi Efe Kaya, insanların günlük hayatta üstesinden gelmeye çalıştığı ağız kokusunu gidermenin 6 yolunu açıkladı.

Haber 26-01-2021 10:01

Uzman isim açıkladı! İşte kötü ağız kokusunun nedeni

Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Doç. Dr. Nurdoğan Ata, kötü ağız kokusuna bademcik taşının sebep olduğunu belirterek, bademcik tıraşlama yöntemiyle bu taşlardan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.

Haber 25-01-2021 12:11

Ağız kokusu nasıl geçer? İşte ağız kokusuna iyi gelen yöntemler

Ağız kokusunun nedeni bulunduktan sonra tedavi kısmı çoğunlukla başarılı olmaktadır. Ağızda var olan gingivitis denilen kanamalı tabloda diş etleri şiş ve kırmızıysa buna bağlı olan koku ortadan kalkmaktadır. Çürük dişler ve kötü protezler temizlendikten sonra koku tekrar ortadan kalkmaktadır. Ağız muayenesinde hiç bir sorun çıkmazsa, kulak burun boğazı tedavisine yöneltilen hasta büyük olasılıkla orada bir problemle karşılaşacaktır.

Haber 22-01-2021 10:23

Ağız kokusunun sebepleri ve tedavisi

Dr. Erhun Şerbetçi Mynet okurları için ağız kokusunun nedenlerini ve tedavisini yazdı.

Haber 06-09-2005 02:20

Ağız kokusu boşanma sebebi

Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Abdullah İlker, kötü ağız kokusunun mahcubiyete, sosyo-psikolojik problemlere ve bunların da etkisiyle evliliklerin sona ermesine neden olduğunu söyledi.

Haber 12-07-2005 11:01

Ağız kokusuna karşı yoğurt

ABD'de yapılan bir araştırma, günde belirli miktarda yoğurt yemenin, ağız kokusuna karşı en iyi çözüm olduğunu ortaya koydu.

Haber 10-04-2005 06:01

Ağız kokusuna lazerli tedavi

Birçok kişi için hayatının en büyük sorunu olan ağız kokusu, yeni geliştirilen bir tedavi ile yok edilebilecek. İsrail'de geliştirilen lazerli tedavi yöntemi ile kötü kokuya neden olan bakteriler temizlenebiliyor.

Haber 25-11-2004 15:53

Nefes kokması tümöre neden olabiliyor

Doktorlar, nefes kokmasının çeşitli rahatsızlıklara yol açabileceğini belirterek, bu sıkıntını çok sık yaşanması halinde hekime başvurulması gerektiğini vurguluyorlar.

Haber 26-10-2004 10:46