Ahmet Mümtaz Taylan Haberleri Ve Son Dakika Ahmet Mümtaz Taylan Haberleri

Ahmet Mümtaz Taylan Haberleri Ve Son Dakika Ahmet Mümtaz Taylan Haberleri

12 Eylül 1965 Ankara doğumlu olan Ahmet Mümtaz Taylan, oyuncu ve yönetmendir. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda tiyatro eğitimi almıştır. Mezuniyetinden sonra Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na girdi. Devlet Tiyatroları'nda sanat yönetmeni yardımcısı, sanat yönetmenliği, genel müdür danışmanlığı gibi görevler üstlendi. Ayrıca Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneği'nin (DETİS) kurucu üyesidir. Kariyerinde pek çok film ve tiyatro oyununda rol almış ancak yaygın tanınırlığa Leyla ile Mecnun dizisindeki İskender rolü ile kazanmıştır.

Ahmet Mümtaz Taylan Haberleri

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 25-04-2024 16:57

Altın fiyatlarındaki yükseliş onu da bezdirdi! Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul evlilik yorumuyla gündem oldu

Son olarak Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul, Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de yayınlanan Empati programına konuk oldu. Evlilik hakkındaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Ertuğrul altın fiyatlarındaki yükselişe isyan etti.

Magazin 12-03-2024 08:37

Taburcu olması bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Abdullah' rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.

Magazin 07-03-2024 09:01

Yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen dönecek mi?

“Kızılcık Şerbeti” dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması sonrası diziye ara verince yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi?

Magazin 03-03-2024 14:54

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan kadroya dahil oldu! Setten ilk kare

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. Tedavisi hastanede devam eden oyuncunun yerine Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu. Yeni 'Abdullah' karakteri sosyal medyada gündem olurken setten ilk kare geldi.

Magazin 29-02-2024 11:28

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-2024 09:23

Ahmet Mümtaz Taylan sordu: Esra Erol kocasına nasıl aşık oldu? Ali Özbir hakkında konuştu

Esra Erol, NTV Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan’a konuk oldu. Taylan sunucu Esra Erol'a eşi Ali Özbir hakkında da soru sordu. Ahmet Mümtaz Taylan "Sen nasıl aşık oldun?" deyince Esra Erol bakın kocasına dair nasıl bir açıklamada bulundu.

Magazin 18-01-2024 08:31

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar: Sirkeyle yıkanırım, astroloğa sormadan adım atmam

Yıllar geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmeyen Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncuları yeniden gündem oldu. İstanbul İçin son Çağrı filminde birlikte rol alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından Hazal Kaya da açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 23-11-2023 23:09

Kalp ameliyatı geçirmişti! Ahmet Mümtaz Taylan'dan haber var

Sanat camiasının usta ismi Ahmet Mümtaz Taylan, geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçirerek sevenlerini endişelendirmişti. Ahmet Mümtaz Taylan'dan yüreklere su serpen haber geldi.

Magazin 25-01-2023 10:43

'Özel ilgi alanım mezarlık dolaşmak' Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'den şok itiraf: Kimsenin olmadığı bir gece...

Ünlü oyuncu Tansel Öngel'den katıldığı bir programda çok özel itiraflar geldi. Masumlar Apartmanı'nın Naci'si olarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan Öngel'in 'mezarlık' itirafı şaşkınlık yarattı. "Benim özel ilgi alanım mezarlık dolaşmaktır" diyen Öngel, bu alışkanlığının gerekçesini ve sonuçlarını da anlattı. İşte detaylar...

Magazin 15-12-2022 13:48

'İlk görüşte aşık oldum' Biri Aldatmak'ın Sezai'si diğeri Bir Peri Masalı'nın Harika'sı! Kabadayı gibi...

Bir Peri Masalı dizisinde canlandırdığı Harika karakteriyle büyük ilgi gören ünlü oyuncu Nazan Kesal, katıldığı programda çok özel açıklamalar yaptı. Aldatmak dizisinde Sezai karakterini canlandıran Ercan Kesal ile evli olan ünlü oyuncu eşine ilk görüşte aşık olduğunu anlattı. Samimi itiraflarda bulunan Nazan Kesal, Ercan Bey'in sert, kabadayı gibi görünse de öyle bir insan olmadığını söyledi. Kesal "Ben Ercan'ı görür görmez 'İşte bu' demiştim yani." şeklinde konuştu.

Magazin 09-12-2022 11:42

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreni, kırmızı halı geçişiyle başladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: - "Ödüle layık görülen sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Önemli olan Altın Portakal'a katılmaktı" - Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyesi Ahmet Mümtaz Taylan: - "Adil olmaya çalıştık, uzun uzun tartıştık, iyi kararlar verdiğimizi düşünüyoruz"

Yurthaber 08-10-2022 20:49

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma Jürisi açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 1- 8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59'uncu Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisi belli oldu.

Trend 02-09-2022 17:27

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sır gibi sakladığı kızı ortaya çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın herkesten sır gibi sakladığı kızı Ayşe Dilan Taylan, görenleri güzelliğiyle büyüledi. 56 yaşındaki başarılı oyuncu, kızıyla olan fotoğrafını paylaştı ve ne kadar gururlu olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncunun kızı Ayşe Dilan Taylan'ın sosyal medya hesabı merak edildi.

Magazin 13-05-2022 15:33

Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Amerika'da üniversiteden mezun oldu

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın ABD'de eğitim gören kızı Ayşe Dilan, mezun oldu. Kızını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik eden Taylan, "Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum!" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-05-2022 10:29

Küslüğün perde arkası! Ahmet Mümtaz Taylan Cengiz Bozkurt arası bozuk mu? Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt barıştı mı?

Başarılı oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un barıştığına dair iddialar gündemde yer almaya başladı. Leyla ile Mecnun dizisinin vazgeçilmez karakterlerinden olan Erdal Bakkal ve İskender yani Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın barıştığı söylentileri hayranlarını heyecana boğdu. Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'a dair merak edilen detaylar!

Magazin 16-03-2022 15:39

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya tepkisi: Megafonla ananıza sövmüyor ya!

İlk bölümleri YouTube'da yayınlanan ancak daha sonra Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'e geçiş yapan Konuşanlar programına, Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından inceleme başlatıldı. Ünlü isimler, RTÜK'ün inceleme kararına tepki gösterirken, gazeteci Fatih Altaylı'dan da şaşırtan bir çıkış geldi.

Magazin 10-12-2021 12:58

Aziz dizisi 3. yeni bölüme Mustafa Kemal Atatürk sahnesi damga vuracak!

Show TV'de ekrana gelen Aziz'in 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Hikayesi 1930'ların Hatay'ında geçen dizide, Aziz Fransızlar'a karşı direnişin sembolü haline geliyor. "Fransız zulmü altında emeğini hiç edilmesini kabul etmeyen kim varsa, onlarla yürüyeceğim" diyen Aziz gözaltına alınıyor. Dizinin fragmanına ise Atatürk'ün görüldüğü anlar damga vuruyor. Mustafa Kemal Atatürk'e, Hatay'da Fransız askerleri tarafından gözaltına alınan Aziz hakkında bilgi geliyor.

Magazin 18-11-2021 01:40

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Cengiz Bozkurt açıklaması!

Usta oyuncu ve yazar Ahmet Mümtaz Taylan, bu yıl yedincisi düzenlenen Kahramanmaraş Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda sevenleriyle bir araya geldi. Gerek kişisel gerek oyunculuk kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Taylan, Cengiz Bozkurt ile küs olmadığını da dile getirdi.

Magazin 31-10-2021 15:01

Aziz dizisi 1. bölümden 3. fragman yayınlandı! Aziz ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Show TV'nin iddialı dizisi Aziz, ekrana gelmek için gün sayıyor. Geçtiğimiz sezon Ramo'da rol alan Yıldırım, 1930'lu yıllarda geçecek olan dizideki yeni rolüyle ise hayranlarını şaşırtacak. Yayın tarihi de açıklanan Aziz'in 1. bölümünden 3. fragman da yayınlandı. Aziz'in izleyiciyi 1930'lu yıllara götürecek büyülü atmosferini gözler önüne seren tanıtım ilgiyi artırırken Aziz (Murat Yıldırım) ile Dilruba (Damla Sönmez) arasındaki uyum ise dikkatleri çekti.

Magazin 26-10-2021 23:43

Aziz dizisi ne zaman başlıyor? Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz'in yayın tarihi açıklandı!

Murat Yıldırım, bu defa dönem dizisi Aziz ile ekranlara dönüyor. Son olarak Ramo'dan başrol oynayan Murat Yıldırım, 1930'lu yıllarda geçecek olan dizideki yeni rolüyle ise hayranlarını şaşırtacak. Yayın tarihi de açıklanan Aziz'in 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı.

Magazin 25-10-2021 22:36

Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan senelerdir konuşmuyor! Leyla ile Mecnun'daki 9 yıllık küslüğün perde arkası ortaya çıktı

İkinci sezonunun çekimleri başlayan "Leyla ile Mecnun"da Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt) ile İskender (Ahmet Mümtaz Taylan) karakterlerinin neden beraber sahnesinin olmadığı ortaya çıktı.

Magazin 19-10-2021 09:58

Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz'in afiişi yayınlandı! Aziz dizisi ne zaman başlıyor? İşte fragmanı, konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni dizisi Aziz'in fragmanından sonra afişi de yayınlandı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, ve Fırat Tanış'ın başrollerde oynadığı Aziz dizisi 1930'lu yıllarda geçecek. Son olarak Ramo'da rol alan Murat Yıldırım ise dönem dizisi Aziz'deki rolüyle hayranlarını şaşırtacak. Dizinin yayın tarihi ise Show TV tarafından henüz açıklanmadı.

Magazin 14-10-2021 21:57

Ahmet Mümtaz Taylan, Alef dizisinin 2. sezonunda rol almayacağını duyurdu

Blu TV'de yayınlanan Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte başrol oynayan Ahmet Mümtaz Taylan, dizinin 2. sezonunda rol almayacağını duyurdu.

Magazin 13-10-2021 20:33

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Tamer Karadağlı'ya tepki

'Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı'nın arasındaki diyalog konuşulmaya devam ediyor. Yaşananların ardından ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da "Her başarılı kadının ensesinde vızıldıyan bir erkek vardır" sözleriyle Karadağlı'ya tepki gösterdi.

Magazin 12-10-2021 11:21

Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz'den ilk fragman yayınlandı! İşte Aziz dizisi konusu ve oyuncu kadrosı

Show TV'nin yeni dizisi Aziz'in ilk fragmanı yayınlandı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, ve Fırat Tanış'ın başrollerde oynadığı Aziz dizisi 1930'lu yıllarda geçecek. Son olarak Ramo'da rol alan Murat Yıldırım ise dönem dizisi Aziz'deki rolüyle hayranlarını şaşırtacak. Yayın tarihi henüz açıklanmayan Aziz'den ilk fotoğraflar da geldi.

Magazin 07-10-2021 21:47

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden ‘Kin’ filminin resmi fragmanı yayınlandı! Görüntüler nefes kesti

Güven, sadakat, suç ve intikam üzerine nefes kesen bir gerilim; beklenmedik bir son. Kin filmi 8 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix'te gösterime girecek.

Trend 13-09-2021 11:43

Leyla ile Mecnun yeni sezonda Asuman Dabak sürprizi! Mecnun'un annesi Pakize geri dönüyor!

Yıllar sonra yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanan Leyla ile Mecnun'un kadrosuna flaş bir isim daha katıldı. Leyla ile Mecnun dizisinin eski sezonlarda Mecnun'un annesi, İskender'in eşi Pakize rolünü canlandıran ve daha sonra diziden ayrılan Asuman Dabak geri döndü. Dizinin İskender ve Pakize'si ise yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Magazin 05-07-2021 00:30

Leyla ile Mecnun oyuncuları yeni sezon afiş çekimlerinde buluştu! O anların videosu yayınlandı

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular yeni sezon öncesinde afiş çekimlerinde ilk defa bir araya geldi. Uzun süre sonra buluşan oyuncular hasret giderdi. Oyuncuların çekimlerden videosu da Leyla ile Mecnun'un sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Magazin 10-06-2021 22:37

Leyla ile Mecnun yeni sezon ne zaman başlıyor? Exxen açıkladı: Leyla ile Mecnun tam kadro geri dönüyor

TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi Leyla ile Mecnun, Exxen platformu için yeniden çekilecek. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Senaryosunu ise Burak Aksak yazacak. Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran gelişme, yayın platformu Exxen tarafından açıklandı.

Magazin 26-05-2021 01:55

Şarkıcı Kalben'e yeni klibinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan eşlik etti!

Sadece Sen adlı şarkısıyla ünlenen şarkıcı Kalben, müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni albüm hazırlıkları içinde olduğu bilinen Kalben, ilk olarak 'Şanssız Mücadeleci' adlı şarkısına klip çekti. Sosyal medya hesabından klibini paylaşan ünlü şarkıcıya, Ahmet Mümtaz Taylan eşlik ettiği görülen klibi büyük beğeni topladı.

Magazin 22-05-2021 15:01

Leyla ile Mecnun tekrar mı başlıyor? Leyla ile Mecnun yeniden mi çekilecek?

Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun adlı dizisinin yeniden ekranlara döneceğinin sinyalinin verilmesinin ardından araştırılma konusu oldu. Peki Leyla ile Mecnun tekrar mı başlıyor 2021? Leyla ile Mecnun yeniden mi çekilecek? Detaylar haberimizde...

Magazin 17-05-2021 16:52

Leyla ile Mecnun haberini Ahmet Mümtaz Taylan duyurdu

"Benim İstanbul’um" programına katılan oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Leyla ile Mecnun çekimlerinin çok yakında başlayacağını söyledi. Leyla ile Mecnun Onur Ünlü yönetmenliğinde yeniden sete giriyor.

Magazin 15-05-2021 10:45

Arıza dizisi ekrana veda ediyor! Arıza 30. ve final bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV'de pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Arıza dizisinin 30. ve final bölümü fragmanı yayınlandı. Arıza'nın final bölümünde Ali Rıza aldığı haberle büyük bir sevinç yaşayacak. Halide hamile olduğunu Ali Rıza'ya açıklıyor. Peki Arıza'nın final bölümü fragmanı.

Magazin 08-04-2021 21:21

Ölümlü Dünya filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ölümlü Dünya filminin oyuncuları...

Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla Ölümlü Dünya filmi "Yeni nesil komedi” sloganıyla yola çıkıyor ve lokanta işletmeciliği yapan mütevazi bir ailenin sırlarla dolu hayatını anlatıyor. Ölümlü Dünya, fragmanlarının gösterilmesinden sonra izleyicilerin ilgisini topladı. Son dönemlerin en beğenilen komedilerinden biri olan Ölümlü Dünya filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ölümlü Dünya filminin oyuncuları...

Trend 04-04-2021 13:26

Arıza yeni bölüm fragmanı l Benim hayatım yalan mıydı?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 28. yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Rukiye Hanım'ın Ali Rıza'ya büyük gerçeği açıkladığı sahnede Ali Rıza, duydukları karşısında şoke oluyor. Öz annesinin kim olduğunu öğrenen Ali Rıza'nın yaşadığı büyük yıkım izleyenleri de derinden etkiliyor. Ali Rıza'nın "Benim hayatım yalan mıydı?" sözleri dikkat çekiyor. Peki Arıza yeni bölümde neler olacak?

Magazin 28-03-2021 10:59

Arıza dizisi ne zaman final yapacak? Arıza dizisi neden final yapıyor?

Show Tv ekranlarında izleyenler tarafından ilgi ile takip edilen Arıza dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Tolga Sarıştaş, Ayça Ayşin Turan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin 30. bölümünde ekranlara veda edileceği ifade ediliyor. Peki, Arıza dizisi neden final yapıyor? Arıza dizisi ne zaman final yapacak? İşte, detaylar...

Magazin 22-03-2021 19:36

Arıza dizisi 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arıza'da Haşmet ve Burak savaşı: Bugün hesap günü

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Ersoylu'nun Haşmet Ağa'nın evine baskın düzenlediği tanıtımda neler yaşanacağı büyük bir merak konusu oluyor. Ali Rıza, babasının aradığını annesine söylerken, duyduğu gerçek karşısında Rukiye Hanım şoke oluyor. Haşmet'in karşısına çıkan Burak'ın "Bugün hesap günü. Benden kurtuluşun yok. Cenazene hazır olmana sevindim" sözleri gerilimi giderek artırırken, ikilinin hesaplaşacağı anlar heyecanla bekleniyor.

Magazin 17-03-2021 22:19

Gain nedir? Gain ücretli mi?

Türkiye'deki yeni nesil çevrimiçi içerik platformlarından olan GAİN, 30 Aralık 2020'de yayın hayatına başladı. Birçok içeriği kısa, eğlenceli ve çarpıcı biçimde izleyicilerine sunacak platform, bunun yanında kişilere özel yayın akışı yaratarak izleyicilerin beğenebileceği içeriklere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmasına da yardımcı oluyor.

Trend 16-03-2021 15:34

Arıza dizisi 26. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Rukiye Hanım, Ali Rıza'ya hesap soruyor! Arıza yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 26. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Duygu dolu anların yaşandığı sahnede Rukiye Hanım, Ali Rıza'dan olanların hesabını soruyor. Gözyaşları içinde sitem eden acılı anne, Mert'in başına gelenlerden dolayı büyük bir üzüntü yaşıyor. Kardeşini koruyamadığı için sarsılan Ali Rıza'nın ve annesinin hali herkesi derinden etkiliyor. Peki Arıza yeni bölümde neler olacak?

Magazin 12-03-2021 02:49

Arıza dizisi 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Arıza'ya İhtiyar'ın Ali Rıza itirafı damga vuracak

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Haşmet Ağa'nın Ali Rıza'ya rest çektiği tanıtımda Ali Rıza ve Halide, birbirlerinden vazgeçmeyeceklerini gösteriyor. Nefes kesen aksiyon sahneleri dikkat çekerken, Burak Ersoylu'nun sözleri gerilimi giderek artırıyor. Ali Rıza'nın oğlu olduğunu açıklayan İhtiyar'ın itirafı ise heyecanla bekleniyor.

Magazin 04-03-2021 23:21

Arıza dizisi 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arıza'da İhtiyar'dan şok itiraf: Ali Rıza benim öz oğlum

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ali Rıza'nın ringde nefes kesen karşılaşmasına devam ettiği Arıza dizisinin yeni bölüm fragmanında İhtiyar ve Haşmet Ağa'nın konuşması da dikkat çekiyor. Ali Rıza, rakibine karşı ayağa kalkarak mücadelesine devam ederken, İhtiyar'ın itirafı Haşmet'i şoke ediyor. İhtiyar, Haşmet'e Ali Rıza'nın öz oğlu olduğunu açıklıyor.

Magazin 02-03-2021 22:23

Baba oğlu oynamışlardı! Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Atay'a Twitter'da takıldı

Unutulmaz dizi Leyla ile Mecnun’un başrol oyuncuları Ali Atay ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın Twitter yazışmaları olay oldu.

Magazin 02-03-2021 08:53

Exxen'in yeni dizisi Ölüm Zamanı'nın fragmanı yayınlandı! İşte Ölüm Zamanı konusu ve oyuncuları

Çok yakında Exxen'de yayınlanmaya başlayacak olan Ölüm Zamanı dizisinden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciye gerilim ve heyecan dolu dakikalar yaşatacak dizi, şimdiden merak uyandırdı.

Magazin 17-02-2021 22:32

Gain yayın hayatına bomba gibi başlıyor

Türkiye’nin yeni nesil çevrimiçi içerik platformu GAİN, 30 Aralık’ta yayın hayatına başlıyor. Dikey formatıyla, kısa, çarpıcı ve eğlenceli birçok içeriği bir arada sunacak olan platform, aynı zamanda kişiye özel yayın akışı ile kullanıcıların zaman kaybı yaşamadan içeriklere ulaşmasına da imkân sağlıyor.

Trend 25-12-2020 16:12

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, her rolüne ilk günkü heyecanla hazırlanıyor

"Tiyatro, sinema ve müziğin toplumun ruh sağlığını iyileştirici etkisi var. Bu zorlu süreçte sanat herkese iyi geliyor" - "Bütün oynadığım roller için kaygı besliyor, çalışıyor, uzun uzun düşünüyorum. Hepsinin bende bıraktığı izler var"

Yurthaber 10-10-2020 11:15

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Gelincik filminin söyleşisi yapıldı

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan: - "Kendisiyle barışık olmayan birisinin dünyayla barışık olması mümkün olmaz. Canlandırdığım karakterin kendisiyle sağlıklı bir ilişkisi yok" - Oyuncu Hande Doğandemir: "Zor bir filmdi. Bu filmin festivalde izlenmesi ve tartışılması bana mutluluk veriyor"

Yurthaber 09-10-2020 12:35

Ölümlü Dünya nerede çekildi? Ölümlü Dünya konusu ve oyuncuları!

Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla Ölümlü Dünya filmi 10 Temmuz akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. “Yeni nesil komedi” sloganıyla yola çıkan film lokanta işletmeciliği yapan mütevazi bir ailenin sırlarla dolu hayatını anlatıyor. Filmin fragmanlarının gösterilmesinden sonra izleyicilerin Ölümlü Dünya’ya olan ilgisi arttı. Ölümlü Dünya konusu nedir? Oyuncu kadrosunda yer alan isimler kimlerdir?

Magazin 10-07-2020 17:41

Arıza dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Arıza dizisi ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin yeni sezonda ekrana gelecek olan dizisi Arıza'ya yeni isimler katıldı. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın başrollerde oynayacağı Arıza dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Son olarak Blu TV'de Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte başrolde oynayan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da Arıza'nın kadrosuna katıldı. Peki Arıza ne zaman yayınlanacak? İşte oyuncu kadrosu.

Magazin 12-06-2020 02:29