Anoreksiya Nervoza Haberleri

Dönüşümü dudak uçuklattı! Anoreksiyadan vücut geliştiriciliğine destansı değişim

Hayatında yolunda gitmeyen bir sürü sorunu olan kadın, verdiği kararı sonuna kadar uygulayarak ilham verici bir değişim yaşadı. Anoreksiya olan Hannah Gane, bu hastalıktan kurtulma mücadelesini adım adım kaydetti. Anoreksiya hastalığını geride bırakan ve artık amatör bir vücut geliştirmecisi olan Gane, kendisi gibi acı çeken ve değişiklik yapması gereken kadınlara ilham olması için hikayesini anlattı.

Kadin 04-06-2022 11:08

Dikkat! Tedavi edilmezse ölümcül sonuçlara neden oluyor

Yeme bozuklukları zaman zaman herkes tarafından yaşanabiliyor. Toplumda sıklıkla görülen yeme bozuklukları kendiliğinden geçer diye düşünülüp önemsenmese de tedavi edilmezse ölümcül sonuçlara dahi yol açabiliyor. Yeme bozukluklarının tehlikeli sonuçlarını önlemek için bu konuda bilinçli olunması gerekiyor.

Haber 09-05-2022 11:21

Neredeyse ölüyordu! Aneroksiya hastası kadın, yaşadıklarıyla ilham olmayı başardı

‘Galler Güzeli’ yarışmasının finalisti Jess Downes, hayatıyla ilgili bilinmeyen bir detayı sevenleriyle paylaştı. 14 yaşından beri anoreksiya hastalığıyla mücadele ettiğini ifade eden Downes, koronavirüs karantinalarının hastalığını tetiklediğini anlattı. Anoreksiya hastalığıyla mücadelenin aşamalarından söz eden Downes, hikayesiyle ilham olmayı başardı.

Trend 14-01-2022 11:14

Big Brother yarışmasının yıldızı Nikki Grahame anoreksiyadan hayatını kaybetti

Big Brother (Biri Bizi Gözetliyor) yıldızı Nikki Grahame 38 yaşında yemek bozukluğuna bağlı nedenlerle hayatını kaybetti.

Magazin 12-04-2021 12:04

Anoreksiya Nervoza

Anoreksiya Nervoza Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Anoreksiya Nervoza Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Megan Jayne’in kendisini olduğu gibi kabul ediş hikayesi sosyal medyada gündeme geldi

Megan Jayne, zayıf olmanın güzel olduğunu algısından hareket ederek adeta ölüm diyetine başladı. 14 yaşında yeme bozukluğu yani anokreksiyadan ölmek üzere hastanede yatıyordu. Bu zor süreçte hayatı Instagram’da gördüğü bir paylaşımla tamamen değişti. Genç kadının şimdiki halini görenler onu tanımakta zorlanıyor.

Trend 09-04-2021 10:36

Anokreksiya ile mücadele eden Lara Rebecca’nın hayatı sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medya kullanımının günden güne artmasıyla beraber gerçekçi olmayan vücut hatları sosyal medya sayesinde daha da popülerleşti. Çocukların ve gençlerin ruhları yetişkinlere göre daha hassas olduğu için yeme bozuklukları gençler arasında maalesef giderek yaygınlaşıyor. Sosyal medya fenomeni olan Lara Rebecca, anokreksiya ile yaşadığı mücadeleyi paylaşarak farkındalık yarattı.

Trend 05-04-2021 15:33

Anoreksiya nedir? Anoreksiya nasıl tedavi edilir?

Bir yeme bozukluğu olarak bilinen anoreksiya, genellikle ergenlik ve genç yetişkinlik döneminde sıklıkla rastlanan ve aynı zamanda kişiler tarafından oldukça merak edilen bir rahatsızlıktır. Bu yazımızda “Anoreksiya nedir? Aneroksiya tedavisi nasıldır?” gibi merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını sizler için derledik.

Haber 23-12-2020 17:54

Anoreksiya nedir? İrem Derici'de Anoreksiya şüphesi!

İrem Derici sağlık durumu ile ilgili bugün bazı güncellemeler duyuruldu. Daha önce çeşitli hastaneler İrem Derici'nin hastalığı ile ilgili bilgilendirmeler yaparken bugün ortaya Anoreksiya dedikoduları çıktı. Hastalığı yakından tanıyoruz fakat halk arasında farklı isimlerle gündeme geliyor. Peki, Anoreksiya nedir? İrem Derici'nin hastalığı Anoreksiya mı? Anoreksiya hakkında bilmeniz gerekenler!

Haber 20-09-2017 18:28

Tescilli güzel Ayşe Akın'dan anoreksiya itirafı

2010 Brüksel Güzeli, şarkıcı Ayşe Akın, Bodrum tatilinde bir itirafta bulundu

Magazin 08-08-2017 11:14

Ölüm diyeti

İngiliz anne-kız birkaç kilo verip normal hayatlarına devam etmeyi düşünürlerken, anoreksiyaya yakalanan Wood bir sene sonra hayatını kaybetti.

Haber 29-09-2010 09:35