Baraj Puanı Haberleri Ve Son Dakika Baraj Puanı Haberleri

Baraj puanı

Baraj Puanı Haberleri

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan YKS'de barajın kaldırılmasıyla ilgili açıklama

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) barajın kaldırılmasıyla ilgili olarak "Yeni düzenlemenin gerek öğrencilerimiz gerekse öğretmenlerin nezdinde fevkalade memnuniyet meydana getirmiş olması aldığımız kararın doğru olduğunu gösteriyor" dedi.

Egitim 21-06-2022 14:01

YKS baraj puanı kalktı mı 2022? YKS baraj puanı kaç, bu sene var mı, yok mu?

18-19 Haziran'da TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda yapılacak üniversite sınavına girecek olan öğrenciler sorunun cevabını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. TYT oturumu ise 18 Haziran'da sona erdi. AYT ve YDT oturumları sonrası üniversite tercih maratonu başlayacak. Öğrenciler arama motorlarında 'YKS baraj puanı kaç, bu sene var mı, yok mu?' soru ve konu başlıklarını sorguluyor. YKS baraj puanı ile ilgili yapılan açıklama ve yeni sınav sistemi...

Egitim 19-06-2022 10:15

YKS 2022 kaç puanla, hangi üniversiteye girerim? YKS tüm üniversite ve bölümlerin taban puanları!

YKS 2022 kaç puanla, hangi üniversiteye girerim? sorusunun yanıtı 18 Haziran Cumartesi günü ilk oturum olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile başlayan üniversite sınavının ardından vatandaşlar tarafından merak edildi. İsteyenler 19 Haziran Pazar günü Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) ve Yabancı Dil Testi'ne (YDT) girecek. Birçok kişi internette "YKS 2022 ile kaç puanla, nereye girerim?" sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. İşte YKS tüm üniversite ve bölümlerin taban puanları..

Egitim 18-06-2022 17:20

Baraj Puanı

Baraj Puanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baraj Puanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.