At Haberleri

Mide bulandıran görüntüler! Bunları insanlara yedireceklerdi

Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, gittikleri adreste şoke eden görüntülerle karşılaştı. Adrese baskın yapan zabıtalar, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 at buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 18-04-2024 11:16

Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı!

Ümit Özat, Zafer Partisi’nde Spordan Sorumlu Başdanışman görevine getirildi. Özat'ın Zafer Partisi'ne katıldığını Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Spor 16-04-2024 14:40

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 15-04-2024 10:59

İtalyanlar peşine düştü, Mauro Icardi'den transfer tekliflerine yanıt geldi!

Attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlamaya devam eden Mauro Icardi performansıyla dev kulüpleri peşine takarken, son olarak İtalyan devleri yıldız isim için Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Arjantinli yıldız kendisine gelen transfer tekliflerine böyle yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 05-04-2024 10:13

Premier Lig'de Luton Town'ı yenen Arsenal, maç fazlasıyla liderliğe yerleşti

İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında Luton Town'ı 2-0 yenen Arsenal, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor 04-04-2024 09:20

Araplar çıldırdı, Fenerbahçe'ye piyango! Dzeko'yu tarihe geçecek bir rakamla alıyorlar

Attığı gollerle geldiği günden bu yana Sarı-Lacivertli taraftarlarla çok özel bir bağ kurmayı başaran Edin Dzeko için Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal devreye girdi. İşte detaylar...

Spor 27-03-2024 15:06

Yer: Adana! Kötü koku yayması üzerine bulundu: Yüzlercesi üst üste yığılmış...

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda bir sulama kanalının yanındaki mahalle, etrafa yayılan kötü koku için şikayette bulundu. Şikayet sonrası harekete geçen ekipler sulama kanalında yapılan araştırma sonrası gözlerine inanamadı.

Haber 25-03-2024 11:19

Mide bulandıran olay! İftarda insanlara at ve eşek eti yedireceklerdi

Adana'da mide bulandıran bir olay yaşandı. Ramazan ayı öncesinde Adana’da kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, Sakarya’nın Hendek ilçesinde jandarma ekiplerince yakalandı. Konuya ilişkin 3 şüpheli yakalanırken şüphelilerden birinin "evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 15-03-2024 00:45

Skandalın böylesi! Hamile ata cinsel saldırıda bulunan sapık kıskıvrak yakalandı... Gördüklerime inanamadım

Tayland'ın Phuket kentindeki bir ahırda 18 yaşındaki Steven Lee Snyder isimli bir adam hamile ata cinsel saldırıda bulunurken güvenlik kamerasında yakalandı. Memurların onunla konuşabilmek için Google Translate'i kullanmak zorunda kaldıkları Snyder'in daha önce de benzer suçtan gözaltına alındığı ifade edildi.

Trend 14-03-2024 09:02

Ceza falan dinlemedi: Antrenör tel örgüleri aşıp sahaya daldı!

Tokat'ta Zile Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor arasında oynanan 1. Amatör Lig müsabakasında ilginç anlar yaşandı. Cezalı olan Yeşilyurt Belediyespor Antrenörü Gökhan Yiğit, tel örgüleri aşarak sahaya girdi. O anlar böyle kaydedildi!

Spor 06-03-2024 17:40

Dünyada benzeri olmayan Galatasaray logosunu buldu! Şimdi ise satışa çıkardı...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşayan fanatik Galatasaraylı Serhan Karataş adlı vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.

Spor 05-03-2024 14:07

Düzce'de çöp konteynerinde at eti ve kemikleri bulundu

Bölgede et satışı yapan işletmelerde denetim başlatıldı

Yurthaber 04-03-2024 14:55

Düzce'de gizemli olay: Sadece kemikleri bulundu! Olay yerine çağrılan polisler de durumu yetkililere iletti

Düzce'de bir sanayi sitesindeki bir çöp konteynerinde karşılaşılan manzara bir yandan şaşkına çevirirken tedirgin de etti. Çöp konteynerini görenler doğruca polise haber verdi. Konteyneri gören polislerse durumu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekiplerin tespiti üzerine harekete geçildi.

Haber 04-03-2024 13:38

'At eyeri' yüzünden 13 yaşındaki çocuğu tüfekle vurarak öldürdü

Muş’un Varto ilçesine bağlı Yılanlı köyünde 13 yaşındaki bir çocuk, atının eyerini çaldığını iddia ettiği şahıs tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Varto İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayı gerçekleştiren şahsı arama çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan ise hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber 01-03-2024 21:55

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor maçında hakeme yumruk atıldı!

Eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta kavga çıktı.

Spor 25-02-2024 19:55

Yaban keçileri aç kalmasın diye dağlık alana atla yem taşıdılar

Van'da Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri, nesli koruma altında olan yaban keçileri için zorlu kış şartlarının hüküm sürdüğü sarp bölgelerdeki alanlara atla ulaşarak ot ve saman bıraktı.

Yurthaber 20-02-2024 12:07

Erzurum'daki Narman Peribacaları’nda kar üstünde dörtnala gezi

Erzurum'un karla kaplı Narman ilçesindeki peribacalarına gelen ziyaretçiler, beyaz örtü üzerinde atlarını dörtnala koşturup gezinti yaptı.

Yurthaber 20-02-2024 10:13

UEFA'nın beklenen listesi yayımlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 20 kulüp arasında yer aldı

Futbolun patronu FIFA tarafından ara transfer döneminde harcanan rakamlar açıklandı. En çok bonservis ödeyen ülke Fransa olurken listede Fenerbahçe ve Galatasaray'ın olması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 16-02-2024 11:17

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Yılın Kareleri oylamasına katıldı

Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Spor 16-02-2024 09:41

Lütfü Savaş, Gökhan Zan ile Volkan Demirel'i karşı karşıya getirdi! Ne olduysa Volkan'dan sonra oldu

Katıldığı bir programda Lütfü Savaş için sert ifadeler kullanan Gökhan Zan'a CHP Hatay BB Başkan Adayı Lütfü Savaş'tan yanıt gecikmedi. Savaş açıklamasında Gökhan Zan'ı hedef alırken, Zan'ın kendisine tepkili olmasını Volkan Demirel'e bağladı. İşte detaylar...

Spor 07-02-2024 15:58

Taner Savut’un adı TFF eğitim programlarında yaşayacak

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un ismi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı’na verildi.

Spor 06-02-2024 19:30

Hatay halkı herkese tepki gösterirken onu alkışladı! Bir şehrin kahramanı oldu: Volkan Demirel...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem, beraberinde gerçekleşen 7.6 büyüklüğündeki deprem ile birlikte büyük bir yıkıma sebep olmuştu. Yaşanan felaketin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma töreninde Hatay halkı siyasilere tepki gösterirken, Volkan Demirel'i bağrına bastı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2024 11:54

1 yıl önce bugün, bir şehir bu golle mutlu uyumuştu... Spikerin o sözleri herkesi gözyaşına boğdu! Artık ne Atsu ne de o taraftarlar hayatta

6 Şubat tarihin yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden Hataysporlu Christian Atsu, 1 yıl önce bugün attığı son golünün yıl dönümünde unutulmadı. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 12:15

Batuhan Karadeniz'e hapis cezası isteniyor! Eski futbolcunun başı Aleyna Eroğlu'nun iddialarıyla derde girdi...

Eski futbolcu ve şimdilerde yorumculuk yapan Batuhan Karadeniz'in başı bir hayli dertte. Sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu, eski sevgilisi Batuhan Karadeniz'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek bir paylaşımda bulunmuştu.

Spor 01-02-2024 07:32

Karabük'te 7 yaşındaki çocuk karne almaya at üstünde geldi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ilkokul 1. sınıf öğrencisi Ömür Yaşar, karne alacağı okula at üstünde geldi.

Yurthaber 19-01-2024 15:19

Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan eski sporcu tahliye edildi!

14 Şubat 2013 Sevgililer Günü'nde kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü gerekçesiyle 13 yıl 5 aylık hapis cezası alan paralimpik atlet Oscar Pistorius 9 yıl sonra serbest bırakıldı.

Spor 05-01-2024 16:27

Erdoğan'dan Macaristan'da Togg hediyesi! Orban karşılıksız bırakmadı

Dün Macaristan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan burada Orban'a Togg hediye etti. Orban da hediyeyi karşılıksız bırakmadı.

Haber 19-12-2023 10:41

Murat Sancak ile Onyekuru arasındaki gerilim tırmanıyor! Onyekuru'nun cevabı sonrası Murat Sancak tekrar konuştu! ''Şeref yoksunu, hadsiz, nankör!''

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap gelmişti. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti. İkili arasındaki atışma devam etti ve Murat Sancak'tan ilginç bir açıklama geldi.

Spor 18-12-2023 11:09

Murat Sancak ile Onyekuru arasındaki gerilim tırmanıyor! ''Şeref yoksunu, hadsiz, nankör!''

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap geldi. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti. İkili arasındaki atışma devam etti ve Murat Sancak'tan ilginç bir açıklama geldi.

Spor 18-12-2023 11:04

Onyekuru artık dayanamadı! Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'a olay yaratan bir cevap verdi

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap geldi. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti.

Spor 18-12-2023 07:58

Bursa'da caddede şaşırtan görüntü! Başıboş tay adeta araçlarla yarıştı

Bursa’da trafikte koşturan başıboş tay vatandaşlar tarafından kaydedildi. Adeta araçlarla yarışan tayı bir araç yan yola yönlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Haber 02-12-2023 11:19

Kız arkadaşını öldüren Oscar Pistorius, ocak ayında şartlı tahliye edilecek!

Olimpiyatlara katılan ilk paralimpik atlet olan Oscar Pistorius, kız arkadaşı Steenkamp'ı Pretoria'daki evinde 14 Şubat 2013'te "dikkatsizlik sonucu öldürme" gerekçesiyle 11 yıldır cezaevinde bulunuyordu. Güney Afrikalı eski paralimpik atlet, şartlı tahliye ile serbest kalmaya hazırlanıyor.

Spor 24-11-2023 19:14

Milli takımımız, EURO 2024'te adeta para basacak! Dağıtılacak miktarı UEFA açıkladı

A Milli Takımı'nda katılacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) dağıtılacak ödül miktarı açıklandı. Şampiyon olacak takıma toplamda 34 milyon euro para verilecek.

Spor 22-11-2023 13:50

Dudak uçuklatan para! Lionel Messi'nin Dünya Kupası'nda giydiği 6 forma müzayedeye çıkacak!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon, finalde Fransa'yı penaltılar sonucu mağlup eden Arjantin olmuştu. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Lionel Messi, takımının zafere ulaşmasında başrol oynamıştı. Dünyaca ünlü yıldızın organizasyon boyunca giydiği 6 forma müzayedeye çıkacak. Messi formalarının, 8 milyon sterlinin üzerinde bir bedel karşılığında satılması bekleniyor.

Spor 20-11-2023 19:50

At kaç ayda doğurur? Atlarda gebelik süresi nedir?

Otobur, toynaklı bir memeli olan at, dünyanın dört bir yanında farklı ırkları ile bilinir. Sürüler halinde yaşarlar ve en meşhur at türleri arasında Türk atı olan Rahvan, midilli, Arap, Ahal Teke ve İngiliz atları gelir. Diğer memeli canlılar gibi atlar da doğurarak ürerler. Ancak atların üremeleri, hamilelik ve doğum süreçleri diğer bazı memeli türlerinden farklı olarak gelişir.

Haber 20-11-2023 18:35
At

Adana Demirspor'da Mario Balotelli ameliyat edildi!

Yukatel Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, dizinde yaşadığı rahatsızlık sonucu İtalya’da ameliyat edildi. Başkan Murat Sancak ve başkan danışmanı Gökhan Göktürk ile telefon görüşmesi yapan Mario Balotelli'ye "geçmiş olsun" dilekleri iletildi.

Spor 16-11-2023 17:49

Fenerbahçe, Galatasaray'ı yakaladı! Bir deplasmanda daha gol yemezse rekor kırılacak

Süper Lig'deki ilk 6 deplasman maçında kalesini gole kapatan Fenerbahçe, bu alanda 1960-1961 sezonunda 5 maçla kırdığı sezon başlangıcı rekorunu geride bıraktı. Sarı - lacivertliler, deplasmanda oynadığı 6 maçta topladığı 16 puanla iç saha performansının üzerine çıktı. Öte yandan Kanarya, Süper Lig'in ilk sezonunda bu başarıyı gerçekleştirmiş olan Galatasaray'ı da yakaladı.

Spor 13-11-2023 11:55

Wilfried Zaha'nın eşi, maç esnasında paylaştı! Hatayspor - Galatasaray maçındaki o görüntü tepki çekti...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Atakaş Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, sarı - kırmızılıların golünü kaydeden Wilfried Zaha'nın eşi Paige Zaha'dan gelen paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 11-11-2023 20:01

'Kim Milyoner Olmak İster'deki futbol sorusunda iki joker kullandı, sosyal medyanın diline düştü! Lütfen biri şaka desin

Sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde "Hangi iki ünlü futbol takımı arasında oynanacak bir lig maçını yerinde izlemek için gitmeniz gereken ülke İskoçya'dır?" sorusunda 2 joker kullanan Hilmi Can Söğüt sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 06-11-2023 23:07

Djokovic, Paris Masters'ta kupaya uzandı

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) tarafından düzenlenen Paris Masters turnuvasında dünya 1 numarası Novak Djokovic, kupanın sahibi oldu.

Spor 06-11-2023 00:25

Yer: Avcılar! Refüjdeki manzara görenleri şaşkına çevirdi: Nasıl geldikleri bilinmiyor

Avcılar'da refüjde otlayan atlar şaşkınlık yarattı! İlçede günün her saati trafik yoğunluğu yaşanan Firuzköy Bulvarı'nda nasıl geldikleri bilinmeyen; otlayan ve koşturan atlar, görenleri adeta şaşkına çevirdi... Atlar bir süre sonra gözden kayboldu. Avcılar'da geçen ay da D-100 Karayolu'na iki at çıkmış, yoğun trafikte ters yönde ilerleyerek Bakırköy'e kadar ulaşmışlardı.

Haber 02-11-2023 13:08

Yürek sızlatan görüntü! Yol ortasında ölüme terk edildi

Tekirdağ Çorlu’da hasta ve bitkin düşen at, yol ortasına yığıldı. Ölen atı sahibi de terk edince, yol ortasında kalan ceset, saatler sonra belediye ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı. Yol ortasında öylece bırakılan atın görüntüsü görenlerin yüreklerini sızlattı.

Haber 31-10-2023 09:50

Cumhuriyetin 100. yılına özel 2 bin 23 kilometre yüzdü

Triatlon sporcusu Erhan Turan, Cumhuriyetin 100. yılına özel hedef koyduğu 2 bin 23 kilometre yüzmeyi iki yıl içerisinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tamamladı.

Spor 29-10-2023 14:57

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den ilginç paylaşım! Camiaya böyle seslendi

Attığı gollerle takımını sırtlayan Mauro Icardi gollerine devam ederken Bayern Münih karşılaşmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 25-10-2023 11:39

Cephede yaralandı, iyileşip Büyük Taarruz'a katıldı: Milli Mücadele'ye damgasını vuran Karayel'in öyküsünü anlattı! Savaşı tek başımıza kazanmadık

Milli Mücadele döneminde orduya bağışlanan Karayel'in başından birçok olay geçti ve cephede yaralandı. Büyük Taarruz'a katılan yaklaşık 100 bin attan biri olan Karayel'in etkileyici hikayesini gazeteci yazar Ömür Kurt anlattı. Kurtuluş Savaşı’na katılan hayvanların hikayesinin daha önce anlatılmadığına dikkat çeken Kurt, "Savaş tek başımıza kazandığımız bir savaş değil” dedi.

Haber 25-10-2023 11:38

Icardi penaltı kullanırken heyecandan balkondan düştü! Yıldız ismin gol sevinci şeklinde alçıya alınmasını istedi

Fanatik bir Galatasaray taraftarı Icardi’nin kaçırdığı penaltıdan sonra balkondan düşüp kendini sakatlarken, kendisini Icardi’nin gol sevincini yapabileceği şekilde kendini alçıya aldırdı. İşte detaylar...

Spor 24-10-2023 12:32

Sosyal medya, Julian Draxler'in bu hareketini konuşuyor! Bir anda sebepsizce sahayı terk etti ve...

Katar Yıldızlar Ligi 6. hafta mücadelesinde Al Ahli Doha ile Qatar SC karşı karşıya geldi. Her iki takımın da birçok pozisyona girdiği ve tam 6 golün atıldığı maçta kazanan taraf Qatar SC oldu. Ev sahibi Al Ahli'de oyuna ikinci yarıda dahil olan Julian Draxler, bitime kısa bir süre kalan nedensizce sahayı terk etti. İşte detaylar...

Spor 23-10-2023 21:05

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi yaşanıyor!

Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Cengiz Ünder sevinci yaşanıyor. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan milli oyuncu bireysel çalışmalara başladı.

Spor 13-10-2023 21:20

Luka Modric, Türkiye maçında hakeme küfürler yağdırdı! Ağzına aldığı sözler adeta kan dondurdu...

Hırvatistan futbolunun yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri olan Modric, Türkiye ile oynanan maçta hakem Anthony Taylor'a ağza alınmayacak küfürler ettiği ortaya çıktı.

Spor 13-10-2023 17:22