Kan Haberleri

Kan vermenin faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Kan verince vücutta neler olur?

Günümüzde pek çok kişi bazı hastalıklardan kaynaklı kan bağışına ihtiyaç duymaktadır. Gerekli kan bulunamadığında insanların hayatları tehlikeye girebilmektedir. Bu noktada sağlık açısından hiçbir rahatsızlığı olmayan bireylerin düzenli olarak kan vermesi büyük önem taşımaktadır. Ayrıca düzenli olarak kan vermenin insan sağlığı açısından da olumlu etkileri vardır.

Haber 12-03-2024 18:19

Araştırma sonucu: Yüksek düzeyde alındığında kalp hastalığı riskini artırıyor! İltihaplanmayı tetikleyerek kan damarlarına zarar veriyor

Et, balık, kuruyemişler, zenginleştirilmiş tahıllar ve ekmeklerde bulunan aşırı miktardaki B3 vitamini iltihaplanmayı tetikleyebilir ve kan damarlarına zarar verebilir. Yeni araştırmalara göre, önemli bir B vitamini olan yüksek düzeydeki niasin, iltihaplanmayı tetikleyerek ve kan damarlarına zarar vererek kalp hastalığı riskini artırabilir.

Haber 20-02-2024 10:38

Epstein skandalı Kurtlar Vadisi'nde işlenmiş! Çocuk cinayetleri ve 'Adrenokrom' detayı sonrası herkes onu paylaşıyor

Başta ABD olmak üzere dünyayı sarsan Jeffrey Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar, Kurtlar Vadisi'ndeki meşhur sahneyi akıllara getirdi. Dünyaca ünlü isimlerin adının karıştığı pedofili ve istismar şebekesinin asıl amacının çocuklardan "adrenokrom" hücreli kan alarak zenginlerin ömrünü uzatmak olduğu iddia edilmişti. Kurtlar Vadisi'nde söz konusu olayın yıllar önce işlendiği ortaya çıktı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-01-2024 09:55

Merdivendeki kanın izini sürdü, gerçeği öğrenince kahroldu! Gaziosmanpaşa'da şüpheli ölüm

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde iş çıkışı eve dönen Yaşar Duman merdivenlerde kan lekesi fark etti. Kanın izini süre süre 4 katlı binanın terasına çıkınca Duman kahreden bir görüntüyle karşılaştı: 75 yaşındaki annesin cansız bedeni yerde yatıyordu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 03-12-2023 12:49

Kan

Kan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mersin'de muayene ücreti tartışması kanlı bitti! Köpek eğitmeni, müşterisini tüfekle vurdu!

Mersin'de alacak-verecek meselesi kanlı bitti. Mehmet Bozdoğan (35), köpeğinin muayene ücretiyle ilgili borç- alacak meselesi yüzünden tartıştığı köpek eğitmeni G.Ö. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan G.Ö., aranıyor.

Haber 02-11-2023 20:43

Düzce'de vahşet! Birlikte yaşadığı kadını boğazını keserek öldürdü

Düzce'de korkunç bir olay yaşandı. Özbekistan uyruklu kadın, birlikte yaşadığı A.G. (68) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. A.G., olay sonrası polis merkezine gidip teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 22-09-2023 22:50

Samsun'da kaza yapan Türk Kızılay aracındaki kan başka araca nakledildi

Samsun'da kaza yapan Türk Kızılay aracındaki kan başka bir araca nakledildi.

Yurthaber 06-06-2023 07:36

Şifa kaynağını gördüğünüz yerde toplayın! Doğal antibiyotik olan bu gıda cinsel gücü artırıyor, kanı temizliyor

Doğal gıdaların faydaları sağlık için büyük önem taşıyor. Keçiboynuzu da faydaları saymakla bitmeyen gıdaların içinde bulunuyor. Doğal antibiyotik etkisi yaratan keçiboynuzu kan temizleme, cinsel gücü artırma gibi etkiler yaratıyor. İşte keçiboynuzunun saymakla bitmeyen faydaları...

Haber 02-06-2023 09:06

Gençleşmek için yılda 2 milyon dolar harcıyor! Son girişimi çok konuşuldu... 17 yaşındaki oğlunun kanını enjekte etti

Biyolojik yaşını tersine çevirmeye çalışan multimilyoner teknoloji ve bilim girişimcisi Bryan Johnson yeni girişimiyle çok konuşuldu. 45 yaşındaki Johnson gençliğini geri kazanmak için yılda 2 milyon dolar (yaklaşık 39 milyon 740 bin TL) harcıyor. Son olarak Johnson daha genç görünmek için 17 yaşındaki oğlunun kanının enjekte ettirdi.

Trend 24-05-2023 09:04

'Bize gelen kan yok ve ameliyat yapamıyoruz' Prof. Dr. Bozkurt'tan 'kan satıyor' algısı ile ilgili çarpıcı sözler: Kızılay bunu bedava yapamaz

Son dönemde Kızılay ile ilgili yaşanan tartışmalar gündemi sıkça meşgul ediyor. Ancak bunun üzerine kan stoğunun azaldığı yönünde açıklamalar gelince beraberinde kan bağışı çağrıları da yapılmıştı. Durumun hasta tedavilerini ve ameliyatları olumsuz etkilemesiyle birlikte olay farklı bir hal de aldı. Son olarak Prof. Dr. Ahmet Kürşat Bozkurt'tan 'Kızılay kan satıyor' algısına yönelik çok çarpıcı açıklamalar geldi. Ameliyatların yapılamadığıyla ilgili de konuşan Bozkurt, kan verme çağrısı yaptı.

Haber 13-04-2023 14:39

Ulusal kan stokları kritik seviyede! Kızılay'ın çağrısına İmamoğlu'ndan dikkat çeken yorum: 14 Mayıs'tan sonra...

Kızılay'dan dikkat çeken bir kan bağışı çağrısı yapıldı. Kızılay'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda kan stoklarının asgari seviyenin altına düştüğü belirtildi. "Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı merkezlerimize davet ediyoruz." ifadelerine yer verilen paylaşımda, Kızılay'ın ulusal güvenli kan temininden sorumlu tek kuruluş olduğu vurgulandı. Öte yandan konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Haber 06-04-2023 18:14

Özel hastanede büyük skandal: Bel fıtığı ameliyatı sonrası genç kadın hayatını kaybetti! 'Yanlış kan verildi' iddiasına soruşturma

Van'da bel fıtığı ameliyatı sonrası fenalaşıp, hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Makbule Kaya'ya (33) operasyon sırasında 'yanlış kan' verildiği iddia edildi. İl Sağlık Müdürlüğü ihmal iddiaları ile ilgili idari soruşturma başlatırken, hastaneden ise konuya ilişkin yazılı açıklama geldi.

Haber 03-04-2023 17:59

Profesyonel ağdacı ağda sırasında yaşanan kanamaların nedenini açıkladı

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvuruluyor. Ağda acısına ve kızarıklığına rağmen en sık kullanılan yöntem olarak biliniyor. Kadınlar ağda sırasında yaşanan kanamalardan şikayet ediyor. TikTok'ta profesyonel bir ağdacı bu kanamaların iyi olduğunu paylaştı.

Kadin 24-02-2023 13:24

Hijyensizliğin sonu kötü bitti! Yaptırdığı dövme bir anda çürümeye başladı

Toplumda birçok kişi vücudunun çeşitli yerlerine dövme yaptırıyor. Bu dövmeler genellikle herhangi bir risk oluşturmasa da dövme yapımında ve kullanılan malzemelerde hijyene oldukça önem vermek gerekiyor. Kolunu dövme yaptıran bir kişi dövmenin zamanla çürüdüğünü göstererek yaşadığı korku dolu anları paylaştı.

Haber 19-02-2023 09:08

Uzmanı paylaştı: Kan bağışı öncesi asla yapmayın!

Kan bağışı birçok kişinin hayatını kurtarabiliyor. Özellikle depremden etkilenen vatandaşlar için kan bağışı yapmak oldukça önem taşıyor. Ancak kan bağışı yapmadan önce ve sonra kaçınılması gereken yanlışlar bulunuyor. Uzmanı kan bağışı yapacak kişilerin uygulaması gerekenleri açıkladı.

Haber 15-02-2023 10:06

Kimler kan bağışı yapabilir? Kan bağışından sonra yapılacaklar

Depremde yaralılara yardım etmek için yurdun dört bir yanından kan bağışları yapılıyor. Vatandaşlar kimler kan bağışı yapabilir sorusunu aratıyor. Oldukça hayati önem taşıyan kan bağışlarından sonra dikkat edilmesi gereken durumlar bulunuyor.

Haber 08-02-2023 15:24

Tuvalet alışkanlıklarınıza dikkat! Kanserin ilk ve en belirgin işareti

Kanser çok çeşitli türleri bulunuyor. Bu türler arasında en tehlikelilerinden olan bağırsak kanserinin belirtilerine dikkat etmek ve bu hastalığı erken teşhis etmek büyük önem taşıyor. Ancak kolokteral kanseri erken evrelerinde fazla belirti göstermeden ilerliyor. Uzmanlar kolokteral kanserinin ilk ve en belirgin belirtisinin tuvalette görüldüğünü belirtiyor.

Haber 17-01-2023 17:22

Hava aydınlanınca panik yarattı! Ekipler alarma geçti... Mahalleyi ayağa kaldıran ilginç olay: Varis çıktı

Sivas'taki, mahalleyi ayağa kaldıran ve polisi alarma geçiren olayın arkasındaki gerçek şaşkınlık yarattı. 51 yaşındaki kadının, saat 05.30'da işe gitmek için servis beklerken varisi patladı. Kadın, çok kan aktığını görünce ambulansla hastaneye gitti. Ancak havanın aydınlanmasıyla olay ilginç bir hal aldı. Mahalleli yerdeki kanı görünce polise haber verdi. Tedaviden sonra akan kanı görmek için gelen kadın polisleri görünce şoke oldu. Kadının olayı anlatmasıyla kan izlerinin gizemi çözülmüş oldu.

Haber 07-01-2023 12:43

Tedavi edilmezse çok ciddi sorunlara neden olabilir! Hastaların yüzde 96'sı hasta olduğunun farkında değil

Böbreklerimiz vücudumuz için hayati önem taşıyan organlarımız arasında bulunuyor. Böbreklerde yaşanan hastalıklar ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Uzmanlar böbrek hastalığına sahip olan kişilerin yüzde 96'sının hasta olduğunu bilmediğini açıkladı. Böbrek hastalığında erken evrelerde görülen belirtiler hakkında bilinçli olmak hastalığın tedavisi için büyük önem taşıyor.

Haber 15-12-2022 16:49

Düzce'deki hastanelere kan tedariki yapıldı

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, 5.9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Düzce'de kan ihtiyacıyla ilgili olarak hastanelere tedariklerin gerçekleştirildiğini bildirdi.

Yurthaber 23-11-2022 13:05

Her satırı korkunç: Gladyatör kanı içirip, karaciğer yedirdiler!

Antik Roma tarih kitaplarında geniş bir yere sahip. Tıp alanında da oldukça gelişmiş olduğu bilinen Antik Roma döneminde kullanılan tıp alanındaki uygulamalar “yok artık” dedirten cinste. Romalı hekimlerin uyguladığı en tüyler ürperten reçete ise ölmüş gladyatörlerin kanını içirmek veya karaciğerini yemek! İşte Antik Roma'nın tıp alanında gerçekleştirdiği uygulamalar...

Haber 15-11-2022 12:48

Tıp dünyası bunu konuşuyor! İlk kez bir insana nakledildi

İngiltere'de dikkat çeken bir gelişmeye imza atıldı. Laboratuvar ortamında üretilen kan, klinik çalışma kapsamında ilk kez bir insana nakledildi. Araştırmanın amacının kan bağışının yerini almak olmadığı, bağış yoluyla elde edilen kanın, aranan nitelikteki kana dönüştürüleceği üretim hattının oluşturulmasına çalışıldığı bildirildi.

Haber 07-11-2022 11:45

Tüketimine dikkat! Fazla miktarda yemek cinsel hayatınızı bitirir, mideyi yakar

Baharatlar yemeğe koku ve tat katan oldukça önemli katkılar arasında bulunuyor. Bazı ülkeler baharat kullanımını fazla fazla yapabiliyor. Türkiye'de baharatı sıklıkla kullanan ülkeler arasında bulunuyor. Ancak bazı baharatlar var ki fazla tüketimi sağlık için risk oluşturabiliyor. Riskli baharatları kullanılırken aşırıya kaçmaktan uzak durmak gerekiyor.

Haber 13-10-2022 07:56

Anne karnında 5 kez kan nakli yapılan bebek sağlığına kavuştu

Anne karnında 5 kez kan nakli yapılan bebek sağlığına kavuştu

Yurthaber 20-09-2022 12:10

Uzmanlar uyarıyor! Ünlülerin uyguladığı trendler sağlığınızı tehlikeye atıyor

Her insan güzellik ve sağlık yaşam adına uyguladığı çeşitli tarifler bulunuyor. Bu tarifler nesilden nesile geçebiliyor. Bazı yöntemler var ki sağlığınızı tehlike altına atıyor. Uzmanlar ünlülerin formda kalmak için yaptığı dehşete düşüren uygulamaları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 18-09-2022 09:48

Uzaya çıkan astronotların kanında bulundu!

NASA yaptığı bir çalışma sonucu astronotlarının kanında DNA mutasyonu buldu. Uzay yolculuğunun tehlikelerini gözler önüne seren bu çalışma sonucu gözler uzaya gitmek istediklerini her fırsatta dile getiren Elon Musk, Jeff Bezos ve Richard Branson gibi milyarderlere çevrildi. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nden (NASA) 14 astronotun kanlarında DNA mutasyonu bulundu. Bu mutasyonların lösemi de dahil olmak üzere çeşitli kanserlere yol açabileceği belirtildi.

Haber 08-09-2022 15:41

Damarlardaki kan yollarını temizliyor! İşte damar tıkanıklığa iyi gelen 5 besin...

Yiyeceklerin sağlık üzerinde oldukça büyük etkisi bulunuyor. Faydaları saymakla bitmeyen badem kan yollarını temizliyor, kalbin daha sağlıklı olmasına yol açıyor. İşte damar tıkanıklığa iyi gelen 5 besin...

Haber 06-07-2022 00:59
kan

Sağlık Bakanlığında kan bağışı etkinliği

Dünya Kan Bağışçıları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Sağlık Bakanlığı personeli kan bağışında bulundu

Yurthaber 14-06-2022 12:22

Yanlış kan verdiği hastanın ölümüne sebep olduğu iddia edilen hemşireye 3 yıl 4 ay hapis

Yanlış kan verdiği hastanın ölümüne sebep olduğu iddia edilen hemşireye 3 yıl 4 ay hapis

Yurthaber 22-04-2022 18:09

Orucu ne bozar? Dişten kan gelirse oruç bozulur mu? Vücuttan kan akması orucu bozar mı?

Oruç tutan vatandaşlar, hangi durumlarda oruçlarının bozulacağını araştırıyor. Onlardan biri de dişten kan gelme durumunda oruçların bozulup bozulmayacağı araştırılıyor. Diş kanamasının belli bir nedeninin olabileceği gibi gün içinde ansızın da insanın başına gelebilir. Vatandaşlar, oruçluyken dişten kan gelirse oruç bozulur mu sorusunun yanıtını arıyor. İşte merak edilen detaylar!

Haber 17-04-2022 13:14

İlk kez insan kanında mikroplastik tespit edildi

Hollandalı bilim insanları, ilk kez insan kanında, boyutu 5 milimetreyi geçmeyen küçük plastik parçacıklarının (mikroplastik) bulunduğunu saptadı.

Haber 25-03-2022 13:00

Kalp hastalıklarına meydan okuyor! İşte kanı temizleyen 6 yiyecek

Hareketsiz yaşam, hayvansal proteinlerin fazla tüketimi, sağlıksız gıdalarla beslenmek vücuttaki kanın kirlenmesine neden oluyor. Kanın temizliğine dikkat edilmediğinde kötü alışkanlıklar ciddi sağlık problemlerine kapı arayabilir. Kan, doğal bitki ve baharatlarla temizlenebilir.

Haber 24-03-2022 18:24

Kurtuluş Savaşı'nda kullanılan iki sedye Samsun'daki müzede sergileniyor

Cerrahi Aletler ve Sağlık Müzesi Sorumlusu Arkeolog Zehra Ceviz: - "Askerimizin bu sedyelerle taşındığını duyduklarında duygulanıp ağlayanlar oluyor. Sedyenin üzerinde ter izleri hatta ilaç izleri de görülüyor"

Yurthaber 15-02-2022 11:42

Son dakika: Kamerunlu hamile hastasını o halde görünce şok oldu! Ameliyat sırasında kendi kanını verdi...

Son dakika haberi: 9 aylık hamile kadın ve doktorunun başına gelenler duyanları hayrete düşürdü. 37 yaşındaki kadının kanaması durmayınca acil ameliyat kararı alındı. "Her yer kan gölüydü" diyerek durumu anlatan doktor, sezeryanla bebeği kurtarsa da anne için adeta zamanla yarıştı. Durdurulamayan kanama yüzünden kadının rahmi alınırken, operasyonu yapan cerrah verdiği kanla hastasının hayatını kurtardı. "İnanılmaz bir durumla karşılaştık" diyen doktor, hastasının ölümden döndüğünü söyledi.

Haber 02-01-2022 22:12

Kanser teşhisi için kan testi geliştirildi! 50'den fazla kanseri tespit ediyor

Kanser teşhisi için kan testi araştırmaları yürüten ABD’deki Mayo Clinic Araştırma Merkezi'nden umut veren bir haber geldi. Yayımlanan yeni çalışmaya göre, 6 bin 600 kişi üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda testin yüzde 1'den daha az hata ile 50 farklı kanser türünü tespit edebiliyor.

Haber 03-11-2021 13:51

Kan içmeye bağımlı olan Michelle ilginç alışkanlıklarını anlattı! “Her gün kan içiyorum”

Hayatınız boyunca hiç değişik alışkanlıkları olan birine rastladınız mı? Alışılmışın dışındaki alışkanlık çoğu kişinin aklına gelmeyecek cinsten. Bağımlılıkları olan insanların hikayeleri ilginç gelse de kimi zaman tüyler ürpertici olabiliyor. Sizler için vampirler gibi insan kanı içmeyi seven Michelle’nin hikayesinden söz edeceğiz.

Trend 15-09-2021 09:37

Güney Koreliler için tamamen normal! İlk tanışmada bakın ne soruyorlar?

Güney Kore, dizileri ve K-pop müzik kültürüyle dünyanın pek çok bölgesinden kişinin dikkatini çekmeyi başaran bir ülkedir. Gelişmiş teknoloji ve hızlı internetin yanında Güney Kore aslında bilinmeyen yönleriyle merak uyandırıyor. Eğer yolunuz bir gün Güney Kore’ye düşerse ya da Koreli biriyle tanışırsanız size kan grubunuzu sorabilir. Peki bunu nedeni nedir?

Trend 30-07-2021 13:59

Koronavirüsle birlikte arttı! Kan sulandırıcı kullananlara kiraz uyarısı

Pandemi sürecinde kanı koyulaştıran koronavirüs nedeniyle kan sulandırıcı ilaçların kullanımı arttı. Konu ile ilgili bilgi veren Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuri Kurtoğlu, kan sulandırıcı ilaç kullanılırken kiraz tüketimi konusunda dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Kurtoğlu, kiraz tüketiminin beklenmedik kanamalara neden olabileceğine dikkat çekti.

Haber 13-06-2021 12:30

Ağrısız tedavi doğal bypass nedir, nasıl yapılır?

Doğal bypass, damar darlığı nedeniyle yeterli kan alamayan dokulara kan getiren ince kılcal damarların oluşmasıdır. Ağrısız, acısız gerçekleştirilen doğal bypass tedavisi sırasında yalnızca baskı hissedilir. Kan dolaşımının canlanarak organların daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olan doğal bypass tedavisi nasıl uygulanır, kimlere yapılır? İşte Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı'nın anlatımıyla doğal bypass tedavisi uygulaması ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Haber 03-06-2021 10:34

Bir damla kanla 15 yıllık cinayet çözüldü

Van’ın İpekyolu ilçesinde 15 yıl önce işlenen cinayetin şüphelileri olay yerindeki bir damla kandan tespit edilerek, temizlik görevlisi kılığına giren polislerin desteğiyle yakalandı.

Haber 30-04-2021 14:58

Yola kan sızdıran kamyonet ekipleri alarma geçirdi, gerçek sonradan ortaya çıktı

Afyonkarahisar'da sabah erken saatlerde park halindeki kamyonetten yola kan sızdığı ihbarı polisi harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler aracın sahibini bulup kamyonetin kapısını açtırınca, yola sızan kanın köpek maması için toplanan sakatat olduğu belirlendi.

Haber 16-04-2021 12:03

Oruç tutanlar kan bağışı yapabilir mi? Kan vermek orucu bozar mı?

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte oruç tutan Müslümanların en çok araştırdığı konular arasında, kan alıp vermenin orucu bozup bozmayacağı merak ediliyor. Koronavirüs pandemisi sebebi ile kan stoklarında da ciddi azalmalar yaşandı. Kan verme oranı ise giderek azaldı. Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nde görevli olan Dr. İbrahim Dedemehmet, Ramazan ayında kan verme ile ilgili detayları paylaştı.

Haber 15-04-2021 13:58

‘Onun kanı akarsa büyü bozulacak’ diye bağırıp kızını damdan atmaya kalktı

Adana’da kendisine büyü yapıldığını öne süren Mustafa A. (51), tek katlı evinin damına çıkıp, 4 yaşındaki kızı Ela’yı sarkıtarak aşağı atacağını belirtip, “Onun kanı akarsa büyü bozulacak” diye bağırdı. “Babacığım, ne olur beni atma” diye ağlayan minik Ela, dama çıkan dedesi tarafından kurtarılırken, Mustafa A., polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Haber 14-04-2021 14:24

Japon bilim insanları açıkladı! Kan grubunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Kan grubu ve kişilik özellikleri arasında bir bağ olabileceğini hiç düşündünüz mü? Japon bilim insanları geliştirdikleri Ketsueki-Gata teorisi ile kan grubunun kişiliği etkilediğini ortaya çıkarttı.

Trend 12-04-2021 09:20

En az bulunan kan AB RH negatif

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'de gönüllü kan bağışçısı oranının gelişmiş ülkelere kıyasla oldukça düşük olduğunu belirterek, "Sağlıklı tüm vatandaşlarımızı gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum. Halkımızın kan bağışı konusunda göstereceği duyarlılık, hayat kurtarmaya vesile olacaktır" dedi. Akdağ, Türkiye en az bulunan kan grubunun "AB RH negatif" olduğunu bildirdi.

Haber 14-06-2005 16:40
kan

Taze kanın her derde deva olduğu ortaya çıktı

Nature dergisinde yayımlanan bir araştırmada, taze kanın her derde deva olduğu belirtildi.

Haber 17-02-2005 10:00

Kan kardeşliği hastalık sebebi

Doğu ve Güneydoğu'da kırsal bölgelerde yaşayan çocukların bileklerini keserek "Kan Kardeşliği" adı altında gerçekleştirdikleri eylemin, bulaşıcı hastalıklara davetiye çıkardığını söyleyen İntaniye Uzmanı Dr. Aytaç Bilgiç, "Bu yolla ölümcül hastalıklar bulaşabilir" dedi.

Haber 30-11-1999 00:00

Düzgün masajla rahatlayın

Masajın, kuvvet yerine bilgi ve tecrübe isteyen bir fizik vasıtası olduğu belirtilerek, bilgisizce ve şuursuzca yapılacak bir masajın, fayda yerine zarar verdiği bildiriliyor.

Haber 30-11-1999 00:00