Berk Atan Haberleri Ve Son Dakika Berk Atan Haberleri

Berk Atan Haberleri Ve Son Dakika Berk Atan Haberleri

26 Eylül 1991 İzmir doğumlu Berk Atan, manken, model ve oyuncudur. Berk Atan 2011 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasını kazanmıştır. Daha sonra Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'ne girdi. Oyunculuk kariyerine ise 2013 yılında Altındağlı yapım ile başlamıştır. Bunu Her şey yolunda, Güneşin Kızları, Dayan Yüreğim, Cennet’in Gözyaşları, Gönül Dağı yapımlarındaki roller takip etmiştir.

Berk Atan Haberleri

Bir set aşkı daha gerçek oldu! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan aşkını ilan etti

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda set aşkı gerçek oldu. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil ve sonra diziden ayrılan güzel oyuncuya kaptırdı. Atan, aşkını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 15-02-2024 15:13

Bir set aşkı daha! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan gönlünü bakın kime kaptırmış

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'ndan set aşkı çıktı. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil olan güzel oyuncuya kaptırmış.

Magazin 15-11-2023 14:38

Gönül Dağı'nda sürpriz gelişme! O isim yeniden kadroya dahil oldu

Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Dördüncü sezonuyla ekrana gelen diziye eski oyuncusu yeniden dahil oldu.

Magazin 27-09-2023 16:22

Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan sevgilisiyle barıştı! Tatil pozlarını peş peşe paylaştı

Oyuncuları arasında Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine Berk Atan hayat veriyor. Bir süre önce Selin Yağcıoğlu ile ayrılığı gündem olan Atan’ın sevgilisiyle barıştığı ortaya çıktı.

Magazin 16-03-2023 11:24

Berk Atan

Berk Atan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Berk Atan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan ünlü isimlere öfke kustu! 'Yazıklar olsun! Boş beleşler sizi!'

Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine hayat veren ünlü oyuncu Berk Atan, Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sonrası 5 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık yardım paylaşımları yapıyor. Berk Atan, takipçisi yüksek olduğu halde sessiz kalan isimlere 'Yazıklar olsun, boş beleşler sizi' diyerek ateş püskürdü.

Magazin 09-02-2023 14:32

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar havuz pozuyla takipçilerini büyüledi

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı ile adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı havuz pozuyla ilgi odağı oldu. Hazal Çağlar'ın mavi bikinili pozunu hayranları övmeye doyamadı.

Magazin 09-01-2023 12:56

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar kız kardeşini paylaştı! Gören 'Güzellik genetik' dedi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Hazal Çağlar, kız kardeşi Tülay Çağlar ile poz verdi. Çağlar kardeşler, güzellikleriyle dikkat çekti.

Magazin 06-12-2022 12:02

Gülsim Ali herkesi ters köşe yaptı! Bakın hangi diziyle televizyona dönüyor...

Gönül Dağı'ndan ayrıldıktan sonra Avcı dizisi ile el sıkıştığı konuşulan Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı fragmanla herkesi şaşırttı. Gülsim Ali'nin yeni projesinin adı bakın neymiş...

Magazin 28-11-2022 13:41

Gönül Dağı'ndan ayrıldığı iddia edilen Sevilay Gültekin değişimiyle şaşırttı! Seksi şarkıcıya benzetildi

Gönül Dağı dizisindeki akıbeti izleyiciler tarafından merak konusu olan kızıl güzel Sevilay Gültekin, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 27-11-2022 21:36

Gülsim Ali Bulgaristan'da yaşayan anne ve babasını paylaştı! Gören aynı şeyi söyledi

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk ile paylaştığı Gönül Dağı'ndan ayrılarak izleyiciyi üzen güzel oyuncu Gülsim Ali, yeni dizisi Avcı ile heyecan yaratmıştı. Sosyal medyada aktif olan Gülsim Ali, Bulgaristan'da yaşayan anne ve babasını paylaştı.

Magazin 26-11-2022 14:15

Gönül Dağı izleyicisine kötü haber! TRT 1'in efsane dizisi artık...

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya ve Semih Ertürk gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisinden üzen haber geldi.

Magazin 23-11-2022 10:24

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar çöl pozlarıyla mest etti! Takipçileri övmeye doyamadı

Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı konuşulan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Dubai tatilinden yeni kareler paylaştı. Çölde kumlara uzanıp poz veren Hazal Çağlar'a yorumlar yağmur oldu yağdı.

Magazin 21-11-2022 09:37

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Kırmızılar içinde paylaşıma yorum yağdı

Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin başrolde yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nda 'Meryem' karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, son paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 10-11-2022 10:20

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin yine çok cesur! Süper minili pozunu paylaştı

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın paylaştığı Gönül Dağı'nda 'Meryem' karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, iddialı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Arkadaşının düğününe katılan genç yıldız, süper minili pozuyla beğeni topladı.

Magazin 07-11-2022 11:05

Gönül Dağı dizisi 75. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı'nın son bölümünde neler yaşandı? Elif, Kenan'ı terk mi edecek?

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. 3 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı cumartesi akşamları seyircisiyle buluşuyor. Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Gönül Dağı'nın son bölümünde neler yaşandı? Elif, Kenan'ı terk mi edecek? İşte Gönül Dağı fragmanı ve merak edilenler...

Magazin 05-11-2022 12:16

Gönül Dağı'nın Selma Öğretmen'i Melis Sevinç şarkıcı sevgilisiyle pozunu paylaştı! '41 kere maşallah'

Gülsim Ali İlhan'ın vedasından sonra Gönül Dağı kadrosuna dahil olan genç yıldız Melis Sevinç, kameralar ardındaki yaşamıyla merak uyandırmıştı. Güzel oyuncu, ilk kez sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Magazin 03-11-2022 14:57

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! 'Rıfat görmesin!'

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisi, 2020'den beri evlerimize konuk oluyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Mihriban karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hande Nur Tekin, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 31-10-2022 10:14

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın yeni aşkı da ünlü oyuncu çıktı! Bikinili pozları şaşı etti

Başrollerini Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın, kalbini meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2022 11:10

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozunu paylaştı! 'Sen neymişsin köylü kızı'

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle tanınırlığını arttıran genç oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Sevilay Gültekin, katıldığı bir nişan töreninde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-10-2022 09:11

Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan'ın vazgeçemediği sevgilisi süper minisiyle Instagram'ı salladı! Bakan bir daha baktı

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Berk Atan, geçtiğimiz günlerde bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Selin Yağcıoğlu ile ilişkisine yeni bir şans daha vermişti. Berk Atan'ın vazgeçemediği aşkı Selin Yağcıoğlu, Instagram hesabından paylaştığı mini etekli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 13-10-2022 11:39

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali kız kardeşini paylaştı! Gören ''Güzellik genetik'' dedi

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılarak sevenlerini üzen güzel oyuncu Gülsim Ali, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Gülsim Ali, yurtdışında yaşayan kız kardeşini paylaştı, ikilinin benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 13-10-2022 09:45

Gönül Dağı'nın Kenan'ı Serkan Kuru gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı! Görenler şaştı kaldı

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, samimi hikayesiyle her cumartesi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gönül Dağı'nda canlandırdığı Doktor Kenan karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Serkan Kuru, Instagram hesabından kızıyla pozunu paylaştı.

Magazin 12-10-2022 10:44

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yandı buralar'

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-10-2022 10:17

Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsim Ali beyaz tulumuyla Instagram'ı salladı! 'Senin için kurşun yerim'

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılarak sevenlerini üzen ünlü oyuncu Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı beyaz tulumlu pozlarıyla övgü yağmuruna tutuldu. Gülsim Ali'nin sade ve şık stiline, ünlü isimler de kayıtsız kalamadı.

Magazin 04-10-2022 14:53

Gönül Dağı'nda Gülsim Ali'nin yerine gelen oyuncu bakın kim çıktı! Beren Saat detayı şoke etti

Kadrosunda Berk Atan, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini, Yahya Samancı üstleniyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'na Gülsim Ali'nin ani vedası damga vurmuştu. Gülsim Ali'nin hayat verdiği Dilek karakterinin vefatı sonrası, güzel oyuncu Melis Sevinç kadroya dahil edildi. Melis Sevinç'in, başarılı oyuncu Beren Saat'e benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-10-2022 13:03

Duy Beni'nin Fikret'i Durul Bazan'ın eski aşkı Gönül Dağı'ndan çıktı! Kendisinden 23 yaş küçük yıldızla berabermiş

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni, sürükleyici hikayesi ve dinamik oyuncu kadrosuyla, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekran başına kilitledi. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Gökçe Güneş Doğrusöz, Berk Hakman, Burak Can gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni'nin yönetmenliğini Ali Balcı üstleniyor. Dizide hayat verdiği 'Fikret' karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Durul Bazan'ın eski sevgilisi, TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'nın yıldızı çıktı.

Magazin 01-10-2022 10:08

Gönül Dağı 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı! Gönül Dağı yeni sezon ne başlıyor?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken diziden 3. sezon tanıtım videosu geldi. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezon yayına başlama tarihi merak edildi. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon ne zaman yayına başlayacak? Gönül Dağı oyuncuları, konusu ve merak edilenler...

Magazin 27-08-2022 16:16

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı 3. sezon ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın çok sıkı takipçileri diziyi ilgiyle takip ediyorlar. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Magazin 27-08-2022 16:03

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu yine barıştı! Mutluyuz

Gönül Dağı'nın yakışıklı oyuncusu Berk Atan ayrıldığı sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile görüntülendi. İlişkilerine yeniden şans veren çift "Mutluyuz" yorumunda bulundu.

Magazin 30-05-2022 12:10

Gönül Dağı finali gündemde! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali veda etti!

Gönül Dağı'nın finali sosyal medyayı salladı. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali diziye veda etti. Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali diziyi neden bıraktığına dair bir açıklama yaptı. Oyuncu Gülsim Ali final sonrası bir paylaşım yaparak "Güzel bir Anadolu masalının prensesi oldum" dedi.

Magazin 29-05-2022 11:49

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan bakın kimin yeğeni çıktı! Meğer podyumlarda fırtınalar estiren o model...

Berk Atan, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı 'Taner' karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sık sık basında yer alan ve son olarak alkollü araç kullanırken polise yakalandığı yönünde haberlerle gündem olan ünlü oyuncuya, bin 823 TL para cezası kesildiği öğrenilmişti. Berk Atan ile ilgili ortaya çıkan gerçek duyanları şaşırttı. Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan hangi ünlü mankenin yeğeni çıktı...

Magazin 30-04-2022 20:25

Berk Atan'ın ehliyetine el konuldu! 1823 TL para cezası kesildi

Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Taner' karakteriyle büyük beğeni toplayan Berk Atan alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Oyuncu Berk Atan'a ayrıca 1823 TL para cezası kesildi.

Magazin 29-03-2022 11:31

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'den dikkat çeken paylaşım! 'Beni makyajsız çekmek için uğraşan...'

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda canlandırdığı 'Dilek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gülsim Ali, Instagram hesabından makyajsız pozunu paylaştı. Gülsim Ali, duru güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 21-03-2022 12:59

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'dan dikkat çeken paylaşım! 'Tüm ilişkim bitmiştir'

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle kalplere taht kuran güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Hazal Çağlar, rol arkadaşı Nazlı Pınar Kaya için ''Kamuoyuna duyuru. Bu kız ile olan tüm ilişkim bitmiştir'' ifadelerini kullandı.

Magazin 19-03-2022 12:26

Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan'ın iddialı pozu olay oldu! ''Sen neymişsin Asya!''

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda canlandırdığı Asya karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü manken Buse Orcan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Buse Orcan, kırmızılar içinde verdiği pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-03-2022 13:53

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin ablasına bakın! Benzerlikleri şoke etti

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Dilek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gülsim Ali'nin yurt dışında yaşayan ablasını görenler şaşıp kaldı. Güzel oyuncunun ablasına olan benzerliği dikkat çekti.

Magazin 16-03-2022 11:22

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan bakın gönlünü kime kaptırdı! Fenomen sevgilisinden ayrılmıştı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, samimi hikayesiyle her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Taner' karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Magazin 11-03-2022 13:03

Gönül Dağı dizisinden üzen haber! Sevilen oyuncu diziye veda ediyor

Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı, senaristliğini Ali Asaf Elmas üstleniyor. TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'ndan üzen haber geldi.

Magazin 09-03-2022 10:07

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'dan korkutan paylaşım! Hemen açıklama yaptı

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali'nin yer aldığı Gönül Dağı dizisiyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozuyla takipçilerini endişelendirdi.

Magazin 08-03-2022 15:47

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar, Berk Atan ile samimi pozunu paylaştı! ''Adam öldürüyorlar''

Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her cumartesi ekranlarda fırtınalar estiriyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, rol arkadaşı Berk Atan ile sarmaş dolaş poz verdi.

Magazin 07-03-2022 12:23

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu sessiz sedasız ayrıldı

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu sessiz sedasız ayrıldı. Ayrılık haberini Selin Yağcıoğlu soru-cevap etkinliğinde açıkladı.

Magazin 06-03-2022 10:46

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali merdivene uzanıp poz verdi! Güzelliği ülke sınırlarını aştı

Başrollerini Berk Atan ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle sarsılmaz bir ün yakalayan güzel oyuncu Gülsim Ali, Pakistan'da yayınlanan bir dergi için kamera karşısına geçti. Güzelliği sınırları aşan oyuncu, merdiven basamaklarına uzandığı sarı elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-03-2022 11:47

Gönül Dağı'nın Düğüncü Muammer'i Ali Düşenkalkar'ın kardeşi Seksenler'in yıldızı çıktı! Gören gözlerine inanamadı

Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ege Aydan gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, sıcak hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı, senaristliğini ise Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit üstleniyor. Dizide canlandırdığı 'Muammer' karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Ali Düşenkalkar'ın kardeşi de ünlü çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 20-02-2022 11:00

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali yağmur altında sırılsıklam poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı yağmur pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 14-02-2022 15:00

Berk Atan kimdir, sevgilisi kimdir? Gönül Dağı'nın Taner karakteri Berk Atan kaç yaşında ve aslen nereli?

2012 Best Model of Turkey birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncunun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandıran oyuncu, Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim dizisinde de rol almıştır. Peki Berk Atan kimdir, sevgilisi kimdir? Berk Atan kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-02-2022 18:19

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın bir de kız kardeşini görün! Güzelliği parmak ısırttı

''Bozkırda bir Anadolu masalı'' sloganıyla ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Dizide 'Asuman' karakterine hayat veren genç oyuncu Hazal Çağlar'ın kız kardeşi, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 08-02-2022 19:00

Yakışıklı oyuncu Berk Atan rol arkadaşı Gülsim Ali ile samimi pozunu paylaştı!

Yakışıklı oyuncu Berk Atan, reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde başrolü paylaştığı güzel oyuncu Gülsim Ali pozunu, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 28-01-2022 10:47

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'i bir de Instagram'da görün! Dünyaca ünlü yıldıza benzetildi

TRT 1'in iddialı yapımlarından Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen ünlü oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Dizide görme engelli bir genç kızı canlandıran Gültekin, duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 24-01-2022 13:50

Gönül Dağı oyuncuları Berk Atan ve Hazal Çağlar sarmaş dolaş poz verdi!

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, rol arkadaşı Berk Atan'la sarmaş dolaş pozunu paylaştı.

Magazin 22-01-2022 09:49