Birsen Altuntaş Haberleri

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten dikkat çeken gönderme! Bir manyaklığım yok! dedi, sosyal medyayı salladı

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit, konuk olduğu YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isimlerin takıntılarına ilişkin haberleri anımsatan başarılı oyuncu, "Herkes kendisine bir manyaklık bulur ya! Ben kendime bir manyaklık bulamadım." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-2023 14:34

Bihter filminde şok ayrılık! Heyecanla beklenen filmde sular bir türlü durulmuyor

Büyük heyecanla beklenen Bihter filminde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Filmden, yayın tarihini merakla bekleyen seyircilere bir haber daha geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Matmazel'i canlandıracak olan Ebru Özkan, film kadrosundan ayrıldı. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden ve Lorin Menhart'ın kadrosunda bulunduğu Bihter filmi Netflix'te yayınlanacak.

Magazin 25-02-2023 23:58

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Tekfur Grigor'u Serhat Tutumluer diziden ayrılıyor mu? Serhat Tutumluer kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Tekfur Grigor'u Serhat Tutumluer ayrılık haberleriyle gündeme geldi. TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60. bölümde sezonu tamamlaması beklenirken basında ve sosyal medyada yer alan haberler sonrası birçok kişi konuya dair araştırma yapmaya başladı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu'nun Tekfur Grigor'u Serhat Tutumluer diziden ayrılıyor mu? Serhat Tutumluer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 18-02-2023 09:57

Birsen Altuntaş

Birsen Altuntaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Birsen Altuntaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.