Exxen Haberleri Ve Son Dakika Exxen Haberleri

Exxen Haberleri Ve Son Dakika Exxen Haberleri

Exxen, 1 Ocak 2011 tarihinde yayına başlayan ve Acun Ilıcalı tarafından kurulmuş bir online içerik (stream) platformudur. Türkiye’nin Dijital Platformu sloganı ile kurulan Exxen’in kuruluşu için 1500 kişilik bir ekip oluşturulmuştur. Reality Show, yarışma, belgesel, çocuk programları gibi farklı yapımlara ev sahipliği yapan platform ücretli üyelik modeli ile yayın hayatına başlamıştır. Kuruluş aşmasında açıklanan ilk yıllık bütçe de 900 milyon TL’dir.

Exxen Haberleri

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten dikkat çeken gönderme! Bir manyaklığım yok! dedi, sosyal medyayı salladı

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit, konuk olduğu YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isimlerin takıntılarına ilişkin haberleri anımsatan başarılı oyuncu, "Herkes kendisine bir manyaklık bulur ya! Ben kendime bir manyaklık bulamadım." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-2023 14:34

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 12 Aralık Exxen Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta mı, ne zaman düzelir?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 12 Aralık 2023 Salı akşamı Kopenhag - Galatasaray maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 12 Aralık Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 12-12-2023 23:24

Exxen'den Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken paylaşım!

Bu akşam Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'nin maç öncesi tanıtım paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Maçın yayınlayacağı kanalı olan Exxen'in yaptığı tanıtım görenleri şaşırttı.

Spor 09-11-2023 16:34

Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir? EXXEN üyeliği nasıl yapılır? 2023 EXXEN üyelik paketleri

Bayern Münih Galatasaray maçı için sarı kırmızılı taraftarla EXXEN üyeliği hakkında arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı ilk maçtan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Şimdi birçok kişi "Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir?" sorusunun yanıt arıyor. Peki, EXXEN üyeliği nasıl yapılır? İşte Bayern Münih Galatasaray maçı dahil olmak üzere EXXEN üyeliğine dair tüm ayrıntılar...

Spor 08-11-2023 23:07

Exxen

Exxen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Exxen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 24 Ekim Exxen Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'ta mı, ne zaman düzelecek?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 24 Ekim 2023 Salı akşamı Galatasaray - Bayren Münih maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 24 Ekim Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 24-10-2023 20:26

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 3 Ekim Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 3 Ekim 2023 Salı akşamı Manchester United – Galatasaray maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 3 Ekim Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 03-10-2023 22:15

Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Yüzde 400 zam geldi!

Amazon Prime, abonelik ücretlerinde güncellemeye gitti. 2020 yılından beri Türkiye'de hizmet veren Amazon Prime, 7.90 TL üyelik ücreti alıyordu. 25 Nisan(bugün)'dan itibaren ücret artışı yapacağını açıklayan firma, oldukça tepki görüyor. Artan ücretler nedeniyle kullanıcılar 'Amazon Prime üyelik iptali' ekranını araştırıyor. Peki, Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Üyelik iptali nasıl yapılır?

Finans 25-04-2023 17:29

Hasan Can Kaya konuğunun derin dekoltesini görünce dayanamadı

Konuşanlar programıyla büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya konuklarına verdiği tepkilerle adından söz ettiriyor. Hasan Can Kaya son olarak derin dekoltesiyle stüdyoya gelen kadın konuğuna bakın ne dedi.

Magazin 16-04-2023 10:03

Gibi hayranlarına müjde! Acun Ilıcalı tarihi duyurdu: 4. sezon başlıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip Gibi dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerini oynadığı dizi 31 Mart Cuma günü izleyicileriyle buluşacak.

Magazin 20-03-2023 19:18

Acun Ilıcalı'dan depremzedelere büyük yardım! İşte böyle duyurdu

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası depremzedeler için bağış kampanyaları yapılıyor. Sunucu Acun Ilıcalı da sahibi olduğu TV8 kanalı aracılığı ile depremzedeler için başlattığı bağış kampanyasını sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

Magazin 20-02-2023 18:48

GİBİ dizisi bitti mi, 4. sezon gelecek mi? EXXEN GİBİ yeni sezon ne zaman?

Gibi dizisi son dönemin en popüler yapımlarından biri oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform EXXEN'de yayınlanan dizinin başrolünde komedyen Feyyaz Yiğit bulunuyor. Yılmaz ve İlkkan'ın maceralarının anlatıldığı dizi ilk bölümden beri yoğun bir ilgi görüyor. Özellikle gençler arasında oldukça popüler. Peki GİBİ dizisi bitti mi, 4. sezon gelecek mi? EXXEN GİBİ yeni sezon ne zaman? İşte ayrıntılar...

Magazin 26-01-2023 23:54

EXXEN üyelik ücreti ne kadar oldu, kaç TL zam geldi? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de 2023 abonelik ücreti fiyatları!

EXXEN üyelik ücreti son dakika olarak geçilen 'zam' haberleri sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu platformda üyelik ücretleri değişti. Gibi, İlginç Bazı Olaylar, Hükümsüz gibi yapımların ekrana geldiği platforma ilişkin çok sayıda vatandaş internette araştırma yapıyor. Peki, EXXEN üyelik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? İşte zam sonrası 2023 EXXEN abonelik ücreti fiyatları...

Finans 05-01-2023 13:32

Ebrar Karakurt'tan küfürlü Gibi göndermesi! Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılıç kayıtsız kalamadı

Bir süredir İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, takım arkadaşı Caterina Bosetti ile verdiği paylaşıma sevilen dizi Gibi'den bir replik yazınca, ünlü oyuncu Kıvanç Kılınç kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-12-2022 09:35

Gibi dizisinin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'in eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle dikkat çekti

Daha önce Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü gibi projelerle izleyiciyi kırıp geçiren ünlü oyuncu Feyyaz Yiğit, şimdilerde Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisiyle kendisine hayran bırakıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden başarılı oyuncunun eşi bakın kimmiş...

Magazin 16-11-2022 17:03

Acun Ilıcalı'dan canlı yayında salvolar! ''Bunun adı hırsızlık! dedi ve ekledi...

Candaş Tolga Işık'ın programına katılan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı flaş ifadeler kullandı. Türkiye'de yaşanan korsan yayınlarla ilgili sert konuşan Ilıcalı bu yapılan hırsızlık olduğunu ifade etti. Süper Lig maçlarını ilerleyen yıllarda EXXEN'e alma fikrinde olmadığını belirten Ilıcalı, Hull City ile ilgili de konuştu.

Spor 08-11-2022 21:11

AEK Larnaca Fnerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? AEK Larnaca Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi!

AEK Larnaca Fenerbahçe maçının detayları merak edildi. UEFA Avrupa Ligi 4. haftada AEK Larnaca ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. AEK Fenerbahçe karşılaşmasına az bir zaman kala maçın detayları arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, AEK Larnaca Fnerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? AEK Larnaca Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 12-10-2022 20:41

Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 3. sezon başladı mı? Yeni sezon tarih bilgisi...

"Gibi yeni sezon ne zaman?" sorusu son günlerde merak ediliyor. Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezonu olan 3. sezon başlangıç tarihi merak konusu oldu. Dizinin sıkı takipçileri konuya ilişkin sorgulamalarını sürdürüyor. Peki, Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 3. sezon başladı mı? Yeni sezon tarih bilgisi...

Magazin 10-10-2022 23:51

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’dan arkadaşına açılan seyirciye olay yanıt! Genç adam ne diyeceğini şaşırdı: Bu yayınlanacak mı?

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında Murat Boz'u ağırladı. Ünlü komedyen yaşadığı diş sorunu nedeniyle yüzünün şiş olduğunu belirtip "Adam yeterince yakışıklı olduğu yetmiyormuş gibi tipimi daha da kaydırdı" ifadelerini kullandı. Konuşanlar programına, ayrılık sürecinde kendisine destek olan arkadaşına, açılan seyircinin sözleri damga vurdu. Hasan Can Kaya, "Sen gerçekten romantikmişsin lan!" diyerek seyirciyi ti'ye alırken genç adam kırdığı potu fark edip "Bu yayınlanacak mı?" diye sordu.

Magazin 24-09-2022 09:21

Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçı!

Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi rövanş maçı için geri sayım sürüyor. Sarı Lacivertliler Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Ukrayna ekibini ağırlayacak. Taraftarlar mücadeleye ilişkin detayları öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Peki Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi? İşte heyecanla beklenen Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçı ile ilgili detaylar...

Spor 26-07-2022 08:30

Son dakika: İlkay Gündoğan Manchester City'i şampiyonluğa götürdü, sosyal medya 'Gibi' sahnesi ile yıkıldı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk düğümü çözüldü ve büyük zafere Manchester City ulaştı. 75. dakikaya 2-0 geride girmesine rağmen maçı 3-2 çeviren City'de İlkay Gündoğan attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. Başarılı futbolcunun oyunu sonrasında sosyal medya, fenomen dizi 'Gibi'den bir sahne ile adeta yıkıldı.

Spor 22-05-2022 22:40

Fatih Terim geri dönüyor ama hoca olarak değil! Bu kez mikrofon başında...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sessizliğini koruyan Fatih Terim, sahalara geri dönüyor. Bir süredir takım çalıştırmayan 69 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, bu kez teknik direktör olarak değil yorumcu olarak karşımıza çıkacak. Terim, 28 Mayıs'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde yorumcu olacak. Terim'e spiker olarak Ertem Şener'in eşlik etmesi bekleniyor.

Spor 19-05-2022 09:38

2022 Exxen üyelik ücreti! Exxen üyelik fiyatları ne kadar? Exxen spor üyelik fiyatları ve paketleri neler?

Exxen, 1 Ocak 2021 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından kurulan ücretli dijital içerik platformudur. Exxen çeşitli içerikleri bakımından zengin bir platformdur. Özellikle futbolseverler UEFA Şampiyonlar Ligi maçları için Exxen'i tercih etmektedirler. Exxen, hem UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Bu haber üzerine vatandaşlar 2022 Exxen üyelik ücretlerini araştırmaya başladı. İşte Exxen üyelik ücretleri ve paketleri!

Haber 14-04-2022 23:03

RTÜK açıkladı! Bu maçlar şifresiz yayınlanacak...

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak yarı final maçları, Türkiye'de şifresiz olarak ekranlara gelecek. RTÜK'ün kuralları gereği Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları ve final şifresiz yayınlanacak. Bu haber sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Futbol severlerin maçları şifresiz izleyebilecek olmaları bayram havası yaşattı. Karşılaşmaların hangi kanaldan şifresiz verileceği de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-04-2022 16:17

Son dakika: Fenerbahçe'den 'Gibi'li gönderme: Cesurların işi...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'la geçen Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılı taraftarları kızdıran paylaşımların ardından Kim Min-Jae ile ilgili atılan tweet Fenerbahçeli taraftarları oldukça güldürdü. Fenomen haline gelen Gibi dizisinden replik alıntısıyla yapılan paylaşım kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Spor 10-04-2022 23:58

Galatasaray Barcelona maçı Exxen canlı izle! Galatasaray - Barcelona maçı nasıl izlenir?

UEFA Avrupa Ligi maçları yayınlanmaya devam ederken birçok futbolsever Galatasaray Barcelona maçının nasıl ve hangi kanaldan izleneceğini merak ediyor. Exxen platformu üzerinden canlı maç izleme linkleri araştırılmaya başlandı. Peki Galatasaray - Barcelona maçı nasıl izlenir, hangi kanalda? İşte Galatasaray Barcelona maçı Exxen canlı izleme yöntemi!

Spor 17-03-2022 17:30

Son dakika: Barcelona-Galatasaray maçı hangi kanalda? 180 milyon kişi izleyecek...

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaraylı taraftarlar Barcelona ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçına odaklanmış durumda. Kupanın favorisi olarak gösterilen Barcelona'da Xavi'nin takımın başına geçmesi pozitif anlamda etki yarattı. Ligde 11 maçtır yenilmeyen Barcelona'da hedef kupayı almak... Barcelona-Galatasaray maçını tam 59 TV kanalı canlı yayınlayacak. 180 milyon kişinin izlemesi beklenen bu maç için nefesler tutulmuş durumda. Barcelona-Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 09-03-2022 18:20

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Aşk Kumardır dizisinde! İşte ilk kareler

Güldür Güldür Show'daki Naime karakteriyle üne kavuşan Ecem Erkek, yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Exxen platformu için çekilen Aşk Kumardır dizisinde başrol oynayacak olan Ecem Erkek'e dizide Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam ve Emre Taştekin eşlik ediyor. Dizinin çekimleri de başladı.

Magazin 12-01-2022 21:36

RTÜK'ün cezasından sonra Hasan Can Kaya ilk defa konuştu: Muhafazakarlar da muhalifler de izliyor

Konuşanlar programıyla üne kavuşan komedyen Hasan Can Kaya, RTÜK'ün programın yayınlandığı Exxen platformuna ceza kesmesinden sonra ilk defa konuştu. Hasan Can Kaya, "Konuşanlar adlı programı muhafazakarlar da muhalifler de izliyor. Benim üzerimden izleyicilerimi, özellikle Z kuşağını eleştirdiler ona üzüldüm" dedi.

Magazin 05-01-2022 02:30

Gibi 2. sezon ne zaman başlıyor? Feyyaz Yiğit yeni sezon afişini paylaştı

Exxen'in popüler dizisi Gibi, 2. sezon ile ekranlara geliyor. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 2. sezon afişini "Gerçekten çok yakında" notuyla paylaştı.

Magazin 14-12-2021 23:55

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya tepkisi: Megafonla ananıza sövmüyor ya!

İlk bölümleri YouTube'da yayınlanan ancak daha sonra Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'e geçiş yapan Konuşanlar programına, Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından inceleme başlatıldı. Ünlü isimler, RTÜK'ün inceleme kararına tepki gösterirken, gazeteci Fatih Altaylı'dan da şaşırtan bir çıkış geldi.

Magazin 10-12-2021 12:58

RTÜK Başkanı Şahin'den Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar için yeni açıklama: İnceleme başlatılması ceza anlamına gelmez

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Hasan Can Kaya'nın konuğunun ailesine ettiği küfürle gündeme gelen, Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatıldığını duyurmuştu. Şahin, yürütülen incelemeyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Programın daha önce 3-4 kere uyarıldığını ifade eden Şahin "Ancak inceleme başlatılması demek; o yapıma, programa veya o platforma ceza anlamına gelmez. İnceleme başlatılması demek, o konuya RTÜK'ün bakıyor anlamına gelir" dedi.

Magazin 09-12-2021 19:52

RTÜK, Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı hakkında inceleme başlattı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Exxen'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' isimli programda geçen diyaloglar nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu. RTÜK Başkanı Şahin, "Defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz" dedi.

Magazin 09-12-2021 09:54

Leyla ile Mecnun dizisi Exxen'de kaç sezon sürecek?

Yıllar sonra tam kadro olarak yeniden seyirci karşısına çıkan Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen'deki geleceği belli oldu. Dijital platformadaki 2. sezonunun da çekimleri tamamlanan Leyla ile Mecnun'nun kaç sezon devam edeceği ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2021 20:42

Güzel oyuncu Hande Doğandemir straplez elbisesiyle Instagram'ı salladı!

Şimdilerde 'Annemizi Saklarken' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı straplez elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 29-11-2021 12:19

Güzel oyuncu Songül Öden'den photoshop isyanı! ''Artık ben değilim''

42 yaşındaki güzel oyuncu Songül Öden, fan sayfalarına photoshop isyanında bulundu. Öden, belirli müdahalelerle değiştirilmiş bir fotoğrafı için ''Kız güzel ama artık ben değilim'' yorumu yaptı.

Magazin 17-11-2021 09:13

Konuşanlar All Star ne zaman izlenecek? Konuşanlar All Star Exxen’de var mı?

Youtube ile başlayan Konuşanlar programının serüveni, sonrasında Acun Ilıcalı ile anlaşılması sonrasında ise Exxen platformuna transfer olmuştu. Çekimleri yapılan Konuşanlar All Star'ın ne zaman izleneceği merak ediliyor. Peki Konuşanlar All Star ne zaman izlenecek? Konuşanlar All Star Exxen’de var mı? İşte merak edilenler...

Trend 08-11-2021 01:20

Fenerbahçe -Royal Antwerp maç özeti: Antwerp 0-3 Fenerbahçe

Fenerbahçe ile Royal Antwerp 4 Kasım 2021 Perşembe günü 23.00'da karşı karşıya geldi. Royal Antwerp'i 3-0 skor ile mağlup eden Fenerbahçe sahadan galip ayrıldı. Söz konusu maç Exxen ve CBC Sport üzerinden canlı takip edildi. İşte Fenerbahçe -Royal Antwerp maç özeti!

Spor 04-11-2021 19:11

Hasan Can Kaya ve sevgilisi Sultan San neden ayrıldı?

Konuşanlar programıyla kendisini milyonlara tanıtan Hasan Can Kaya, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlüler arasında yer alıyor. Hasan Can Kaya'nın, sevgilisi Sultan San'dan ayrıldığı haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 02-11-2021 15:28

Lokomotif Moskova Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri!

Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçı 21 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi. Binlerce futbolseverin heyecanla beklediği bu maç, Exxen dijital platformundan yayınlandı. Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçı sonucunda yalnızca 1 gol atıldı. İşte merak edilenler...

Spor 21-10-2021 18:58

Fenerbahçe Royal Antwerp maçı geniş özeti ve golleri!

Fenerbahçe taraftarlarının ve futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe Antwerp maçı 21 Ekim 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi. Fenerbahçe Antwerp maçının 2. dakikasında Royal Antwerp, Samatta'nın golü ile üstünlüğü yakaladı. İşte merak edilenler...

Spor 21-10-2021 18:33

Leyla ile Mecnun'un 5. sezon çekimleri başladı!

Dijital yayın platformu Exxen'de 8 sene sonra hayranlarıyla buluşan Leyla ile Mecnun'un yeni sezon çekimleri de başladı.

Magazin 04-10-2021 23:25

EXXEN nasıl izlenir? EXXEN üyelik ücreti ne kadar? Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi maçları izleme...

Exxen'in şifresiz canlı şekilde izlenip izlenemediği araştırılmaya başlandı. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelelerinin grup etabı itibariyle yer aldığı ve Beşiktaş Ajax maçını da yayınlayan Türkiye'nin Dijital Platformu Exxen'in ücretsiz izlenip izlenilmediği merak ediliyor. Peki EXXEN nasıl izlenir? EXXEN üyelik ücreti ne kadar? İşte Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi maçları izleme ve detaylar...

Trend 28-09-2021 21:03

Hıncal Uluç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dilekçe yazdı! ''Acun'u arayın''

Avrupa maçlarının açık kanaldan yayınlanması gerektiğini belirten Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, kaleme aldığı son yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Acun Ilıcalı'yı araması gerektiğini ifade etti. Exxen'den yayınlanan maçların kalitesiz olduğunu söyleyen Uluç, maçların şifresiz olarak TV'den yayınlanması gerektiğini söyledi.

Spor 28-09-2021 11:34

Hasan Can Kaya'nın işleri açıldı! Yeni proje haberi

Exxen'deki Konuşanlar adlı stand-up şovuyla Türkiye'nin sevgilisi olan Hasan Can Kaya, evlilik iddialarıyla ilgili sorulan soruları yanıtladı. Kaya ayrıca yeni proje haberi de verdi.

Magazin 22-09-2021 16:42

Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya ile tanışma hikayesini anlattı: Gece uçağı gönderip aldırdım

Acun Ilıcalı, komedyen Hasan Can Kaya ile nasıl tanıştığını anlattı. Ilıcalı, ''Görür görmez 'İşte bu' dedim. Hasan Can'ı aradım şoke oldu. Ankara gösterideydi, gece uçağı gönderip aldırdım" dedi.

Magazin 15-09-2021 22:16

Acun Ilıcalı Güntekin Onay'a ateş püskürdü!

Acun Ilıcalı, yayıncı kuruluşta sunuculuk yapan Güntekin Onay'ın "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi" şeklindeki paylaşımına ateş püskürdü. Ilıcalı katıldığı televizyon programında, "Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum?" dedi

Magazin 15-09-2021 10:06

Exxen şifresiz canlı nasıl izlenir? Exxen ücretsiz izlenir mi?

Exxen'in şifresiz canlı şekilde izlenip izlenemediği merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelelerinin grup etabı itibariyle yer aldığı Türkiye'nin Dijital Platformu Exxen'in ücretsiz izlenip izlenilmediği araştırılmaya başlandı. Peki Exxen şifresiz canlı nasıl izlenir? Exxen ücretsiz izlenir mi? İşte ayrıntılar...

Trend 14-09-2021 21:53

Şampiyonlar Ligi maçları nasıl canlı izlenir? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Futbolseverler tarafından UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının nereden izleneceği merak ediliyor. Maçları canlı yayında izleyerek takip etmek isteyen vatandaşlar 'Şampiyonlar Ligi maçları nereden izlenir?' sorusunu araştırıyor. Peki 2021 Şampiyonlar Ligi maçları nasıl canlı izlenir? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 14-09-2021 20:51

Emre Belözoğlu'nun yeni işi duyanları şaşırttı

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Emre Belözoğlu, Exxen'de çalışma hayatına başlayacak. Barcelona-Bayern Münih karşılaşmasında yorumcu olacak. Maçın spikeri ise Melih Gümüşbıçak. Belözoğlu'nun uzun vadeli görev süresi hakkında bilgi paylaşılmadı. Herkes Emre'nin teknik direktör olmasını beklerken yorumcu olması şaşkınlık yarattı. F.Bahçe'den ayrılan yardımcı antrenör Volkan Demirel de geçtiğimiz aylarda beIN Sports'ta yorumculuğa başlamıştı.

Spor 13-09-2021 18:12