Burkulma Haberleri

Ayak burkulmalarına evde çözüm: Tamamen doğal

Yanlış yapılan hareketler nedeniyle elde ve ayakta burkulmalar yaşanabiliyor. Ayak burkulmaları ciddi problemler oluşturmasa da iyileşene kadar gündelik yaşamı oldukça etkiliyor. Ayak burkulmalarını çözmek adına çeşitli tedaviler uygulanıyor. Evde uygulanan doğal tedaviler etkili sonuçlar sağlıyor.

Haber 13-06-2022 17:02

Yaralanmalar hakkında doğru bilinen yanlışlar!

Uzmanlar sağlık için mutlaka düzenli olarak spor yapılması gerektiğini belirtiyorlar. Spor yapılması sağlık için oldukça gerekli olsa da sporda yapılan yanlış hareketler ciddi yararlanmalara yol açabiliyor. Spor yaralanmaları olmaması için yapılan hareketlerin mümkün oldukça bilinçli olması gerekiyor. Bu spor yaralanmaları hakkında bir sürü doğru bilinen yanlış bulunuyor. İşte spor yaralanmaları hakkında bilinen yanlışlar…

Haber 09-05-2022 14:36

Ayak bileği burkulmaları her zaman masum değildir

Geçici bir problem olarak algılanan ayak bileği burkulmaları, özellikle sık tekrarlaması durumunda kemikte ödem oluşumundan kırıklara pek çok hasara sebep olabilir. Bu sebeple ortopedik yaralanmalar yaşandığında ciddi ağrı ve şişlik varsa uzman doktordan yardım almak önem taşımaktadır. Peki ortopedik yaralanmalar arasında en sık görüleni olan ayak bileği burkulması yaşandığında ne yapmak gerekir? Tekrarlanan ayak bileği burkulması neden yaşanır? Burkulma başka hangi sorunlara yol açmaktadır?

Haber 26-10-2018 11:18

Çektiğiniz ağrılara artık son

Ağrılarınızdan dolayı yerinizden kalkamıyor musunuz ?

Haber 25-10-2010 10:14