Kemik Haberleri

Uzmanından kritik uyarı: Zamanında tedavi edilmezse vücuda yayılıp ölümle sonuçlanıyor! 'Vücutta çok sinsi ilerleyen bir hastalık'

Bazı hastalıklardan erken teşhis sayesinde kurtulmak mümkün. Dünyada yaygın olarak görülen ölümcül hastalıklarından biri olan kanser ilk evrelerde tespit edildiğinde iyileşme oranı daha yüksek oluyor. Üroloji Uzmanı Dr. İsrafil Ağaoğlu, "Prostat kanseri çok çok kötü bir kanser türüdür. Zamanında tedavi edilmezse, tespit edilmezse ve atlanırsa akciğer, beyin ve kemiklere sıçrayabilecek kanserdir. En nihayetinde ölümcül bir kanserdir" dedi. İşte konuya dair detaylar...

Haber 25-03-2024 07:27

Denizli'de kayıp kişiyi arama çalışmalarında insan kemikleri bulundu

Denizli'de yaklaşık 4 ay önce kaybolduğu belirtilen kişinin arandığı bölgede, kemik parçaları bulundu.

Yurthaber 20-03-2024 13:41

İftarda gırtlağına kaçan kemik nefesini kesti, erken müdahaleyle hayatı kurtuldu

Erzurum'da iftarda yediği etteki 7 santimlik kemiğin gırtlağına kaçması sonucu solunum sıkıntısı çeken kadın, şehir hastanesinde yapılan kapalı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 15-03-2024 13:36

Tüyler ürpertici olay gizli çukur kazılınca ortaya çıktı! Onlarcası var...

Meksika'nın Michoacan eyaletinde bir çukurda yapılan kazılar sonucu 132 kişinin kemikler bulundu.

Haber 15-03-2024 09:26

Diğer Haber Etiketleri

besin beslenme Gözaltı Araştırmacı Doktor Kasap anne sütü bal boza keten tohumu kinoa pekmez tahin tarçın yoğurt zeytinyağı kan şekeri kolesterol saç dökülmesi çöp konteyneri yıldız Canan Karatay Osteoporoz (Kemik Erimesi) Şehir hastanesi Göçük kalp hastalıkları hastalık ev sahibi Pirinç yağ yakma yaşlanma karşıtı krem karanfil ağız kokusu metabolizma Güneş Akciğer‎ Beyin Kalp‎ Karaciğer‎ İngiltere Aydın Çanakkale Çankırı Denizli Erzurum Kayseri Kocaeli Niğde Sakarya Tekirdağ Düzce Büyükçekmece Çorlu Hilvan Karamürsel Salma Hayek botoks sindirim sistemi köpek cilt bakımı Cinsellik dinozor rüşvet D vitamini ameliyat İnşaat tiroid baharat At güneş kremi sivilce kafatası kayıp makyaj tedavi Ramazan sağlıklı beslenme mezarlık İskelet tırnak şehit cinayet Çin polis tiktok alzheimer baş ağrısı böbrek taşı damar tıkanıklığı diş ağrısı diyabet enfeksiyon kabızlık kanser kansızlık migren öksürük pıhtı atması prostat prostat kanseri stres tansiyon varis Sapanca Yapraklı Hindistan Meksika d vitamini eksikligi çöp bağırsak bağışıklık boy çekiç burun faydaları güzel genç insan ilik iltihap iksir araştırma diş eklem ağrıları kalsiyum yaş yaşlı yemek keten tohumu faydaları köpekbalığı prof dr canan karatay risk sağlıklı yaşam şifa kadın kuzu eti uzun suyu cilt güzelliği boza neyden yapılır cilt güzelleştirme keten tohumunun faydaları sikke zayıflama video viral karanfil faydaları zeytinyağı faydaları keten tohumu ne işe yarar eo zeytinyağının faydaları boza nedir nasıl yapılır sosyal medya

Kemik

Kemik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kemik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Düzce'de çöp konteynerinde at eti ve kemikleri bulundu

Bölgede et satışı yapan işletmelerde denetim başlatıldı

Yurthaber 04-03-2024 14:55

Düzce'de gizemli olay: Sadece kemikleri bulundu! Olay yerine çağrılan polisler de durumu yetkililere iletti

Düzce'de bir sanayi sitesindeki bir çöp konteynerinde karşılaşılan manzara bir yandan şaşkına çevirirken tedirgin de etti. Çöp konteynerini görenler doğruca polise haber verdi. Konteyneri gören polislerse durumu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekiplerin tespiti üzerine harekete geçildi.

Haber 04-03-2024 13:38

50-60 milyon değerindeki villaların temelinde şehit kemikleri! Büyükçekmece'deki skandalda Anıtlar Kurulu devreye girdi: Balkan harbine katılan Osmanlı askerleri...

Büyükçekmece Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonuna konu olan 50-60 milyon değerindeki villalarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İnşaat alanında şehit askerlerin kemikleri bulunurken, Anıtlar Kurulu devreye girdi. İnşaatı durdurun yazısına rağmen usulsüz şekilde yapımına devam edilen 140 villa için rüşvet ve maddi çıkar karşılığında inşaat ruhsatı verildiği belirlendi.

Haber 31-01-2024 15:20

Mide bulandıran görüntüler! Kasap çiğ etin kemiğini ağzıyla çıkarttı... O anları sosyal medyadan paylaşılınca tepkilerin odağına yerleşti

Doğu Çin'in Anhui eyaletinde Çinli bir kasabın çiğ kuzunun kemiğini çıkarmak için ağzını kullandığını gösteren anlar ülkede tepkilere neden oldu. Görüntüler Çin'in popüler sosyal medya uygulaması Wiebo üzerinden paylaşıldı. Kasap bu tekniğin yıllardır uygulandığını söyleyerek kendisini savundu.

Trend 30-11-2023 09:43

Antik kentte heyecanlandıran keşif! 2 bin yıllık

Çanakkale Boğazı'nda, Ezine ilçesi Dalyan köyü yakınındaki 2 bin 400 yıllık liman kenti Alexandria Troas Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında heyecan verici bir keşif yapıldı. Çalışmalarda 2 bin yıllık 2 bronz sikke bulundu. Kazı Başkanı, Ankara Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Öztepe, sikkelerin kentin bir Roma kolonisine dönüştüğü döneme ilişkin olması açısından önemli olduğunu söyledi. Öte yandan, ilk defa bir horoz türüne ait tüketilmiş kemik de tespit edildi.

Haber 08-10-2023 10:19

Sosyal medyanın korkunç yeni akımı! Yüzlerine çekiçle vura vura şekillendiriyorlar... Uzmanlar uyardı: Kemiklerinizi kasıtlı olarak kırmayın

TikTok'ta 364 milyon görüntülenmeye ulaşan "Kemik parçalama eğitimi" trendi korkunç bir boyuta ulaştı. Yüzlerini şekillendirmek isteyenlerin çekiç kullandığı TikTok trendi alarm veriyor. Tıp uzmanları yeni trende karşı ikazlarını yenilerken insanları kalıcı olarak şekil bozukluğuna neden olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Trend 04-10-2023 09:03

Her gün bir çay bardağı içmek yetiyor! Cildi bebek gibi parlatıyor, kemikleri güçlendiriyor

Tam bir antioksidan deposu bir besin olan keten tohumu, vücudun hastalıklardan korunmasında oldukça etkilidir. İçeriğinde keten tohumu bulunduran bu karşımı günde bir çay bardağı tüketmeniz halinde hem cildiniz eskisinden daha parlak oluyor hem de kemik sağlığınızı güçlendiriyor. Ayrıca menopoz döneminde olan kadınların en büyük destekçisi oluyor.

Kadin 21-09-2023 09:45

Doğal ağrı kesici: Etten 25 kat fazla protein içeriyor! Uzun süre tok tutuyor

Vücudun enerji ihtiyacını karşılamak, hasarlı dokuları onarmak ve bağışıklığı güçlendirmek gibi görevleri olan protein, insan sağlığı için önem arz ediyor. Proteini en yüksek gıdanın et olduğunu düşünenler yanılıyor. Çünkü bu besin etten daha fazla protein içeriyor. Yüksek protein içeren bu besin sağlıklı beslenenleri favorisi olmuş durumda.

Haber 16-09-2023 09:05

Bağ yolundan dönerken insan kemikleri buldular! Yağışlarla toprak aşınmıştı... Kafatası dahil birçok kemik parçası çıkarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bağ yolunda insan kemikleri bulundu. Erkeğe ait olduğu değerlendirilen kemikler, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 27-06-2023 15:40

Mezarlıkta bir garip olay: 'Kemik' iddiası ekipleri harekete geçirdi, gerçek yapılan inceleme sonucu ortaya çıktı!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde mezarlık ziyaretine giden kadın, insan kemiği bulduğunu iddia ederek polis ekiplerini harekete geçirdi. Mezarı bularak inceleme yapan ekipler, ihbarcının insan kemiği olarak iddia ettiği kemiklerle ilgili gerçeği ortaya çıkardı. Gerçek ise çok başka çıktı!

Haber 15-05-2023 14:57

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-2023 15:42

Bir tutamı mucizeler yaratıyor! Düzenli tüketenler doktor yüzü görmüyor

Sebze ve meyveler kadar kullanılan baharatlar da sağlığımız üzerinde büyük etkiler yaratabiliyor. Ramazan ayında oldukça popüler olan bir baharat yoğun aroması ve saymakla bitmeyen faydalarıyla dikkat çekiyor. Baş ağrısından vücuttaki enfeksiyon ve iltihaplara kadar birçok hastalığa iyi gelen bu baharatı mutfaktan eksik etmemek gerekiyor.

Haber 14-04-2023 09:19

Aydın'da dağlık alanda insan kemikleri bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde insan kemiklerine rastlanılan alanda kayıp olarak aranan 71 yaşındaki İsmail Demiral'a ait kimlik bulundu.

Yurthaber 01-02-2023 07:46

Bedava kemik dönemi bitti, kasapta artık parayla satılıyor! Fiyatı 20 TL'den başlayıp 50 TL'ye kadar çıkıyor

Bedava kemik dönemi sona erdi. Yıllardır kasaplarda bedavaya verilen ya da sokakta yaşayan köpeklere verilen kemikler, artık kasaplarda parayla satılıyor. Etiket bile basılan kemik fiyatlarının 20 TL'den başlayarak 50 TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.

Finans 12-01-2023 08:34

Dolabınızdan eksik etmeyin! Kanserle mücadele ediyor, hastalıklardan koruyor, öksürüğü anında geçiriyor

Bazı yiyecek ve içecekler her mevsim olsa da onları tüketmek belirli mevsimlerde çok daha zevkli hale geliyor. Soğuk kış günlerinde sokak lezzetleri denildiğinde ilk akla sıcacık kestane ve enfes boza geliyor. Bozanın lezzetinin yanı sıra faydaları da oldukça dikkat çekiyor. Bozanın faydasını duyanlar bu içecekten vazgeçemiyor.

Haber 12-12-2022 14:47

Korkunç olayın perde arkasından yasak aşk çıkmıştı! 13 yıllık sır perdesinde yeni gelişme

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 13 yıl önce ortadan kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Bayram Tosun olayının perde arkasından yasak aşk çıkmıştı. Öte yandan şüpheliler tarafından gömüldüğü belirlenen adreste 3 yıl önce insan kafatası, kemikler ve ayakkabı bulunduğu ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü iddia edildi. Kimsesizler mezarlığına gömülen kemikler üzerinde DNA testi yapılacak.

Haber 28-11-2022 21:01

Herkes kötülüyor ama! Kemikleri granit gibi güçlendirir, enerji verir...

Beyaz pirinç, dünya çapında en çok yenen tahıllar arasında her zman başı çekiyor. Çok yönlüdür ve lezzetlidir. Yemeklerin en çok tercih edilen tamamlayıcısıdır. Teknik olarak 120.000'den fazla çeşidi bulunuyor. Pirincin yüksek kalorili olmasının en büyük nedenlerinden biri pişirme teknikleridir. Beyaz pirinç, dünya çapında tüketilen toplan kalorinin beşte birini oluşturduğu tahmin ediliyor. Peki, beyaz pirinç faydalarının ne kadarını biliyorsunuz?

Haber 17-11-2022 07:35

Sanıldığı kadar iyi değilmiş: Uzun boylu olanlar dikkat! Hastalık riskiniz çok daha yüksek

Uzun boylu olanların şanslı oldukları düşünülüyor. İnsanlar daha uzun boylu olmak adına ameliyat masasına bile yatabiliyor. Uzun boyun çok daha estetik olduğu düşünülse de yapılan araştırmaların sonucuna göre yetişkinlikte görülen uzun boy birkaç hastalık riskine yakalanma riskini artırıyor.

Haber 16-11-2022 10:43

Yalnızlıktan ne yapacağını şaşırdı! Kadınlar cinsel ilişkiye girmeyi reddedince çekiçle tüm yüzündeki kemikleri kırdı

İngiltere’nin Kanal 4 isimli televizyon kuruluşunda çok ilginç bir röportaj gerçekleştirildi. Gazeteci Ben Zand’ın gerçekleştirdiği röportajda adı ‘Tuna’ olarak açıklanan bir adam kadınların kendisiyle cinsel ilişkiye girmediğini söyleyerek yüzündeki kemikleri çekiçle kırdığını itiraf etti. Yüzündeki deformasyon nedeniyle bir maskeyle katılan Tuna, kemiklerinin yeniden oluşacağını düşündüğünü söyledi.

Trend 09-11-2022 09:52

Burnunda kemik yok! ''Böyle burnum olsa hiçbir kavgadan korkmazdım''

Romana Bruintjes isimli bir Tiktok fenomeni, burnunda kemik veya kıkırdak olmadığını göstermek için paylaştığı video ile kısa sürede viral oldu. Birçok kullanıcının acımasız eleştirilerini göze alarak bu paylaşımı yapmasıyla takdir toplayan genç kadının gönderisi büyük ilgi gördü.

Trend 08-11-2022 16:06

Burun kemiği olmadan doğan kadın burnunun şeklini TikTok'ta paylaştı! Görenler şaşırıyor

Burun, hayati öneme sahip olan organlarımız arasında bulunuyor. Herkesin burun şekli değişiklik gösteriyor. Burun şeklinin tüm yüzü değiştirdiği düşünülüyor. TikTok'ta viral olan videoda Romana Bruintjes, doğuştan burun kemiğine sahip olmadığını söyleyerek burnunu paylaştı.

Haber 08-11-2022 10:42

Eksikliği kemik erimelerine yol açıyor! Kanserden koruyucu özelliği var

Vitaminler vücudumuz için büyük önem taşıyor. Eksikliğinde çeşitli problemler meydana geliyor. Sağlığımız için en etkili vitaminlerden olan D vitaminine özellikle kış aylarında dikkat edilmesi gerekiyor. D vitamini kansere, kalp hastalıklarına karşı koruma sağlıyor. Uzmanlar D vitamini hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 04-11-2022 12:09

Aç karnına içilen bir kaşık kanserden kalp hastalıklarına kadar birçok hastalığın şifası

Zeytin ve zeytinyağı sağlık için çok etkili sonuçlar almamızı sağlıyor. Kahvaltılarda ve yemeklerin içerisinde sıklıkla kullanılan zeytinyağının faydaları saymakla bitmiyor. Diğer yağlara göre çok daha faydalı olan bu yağın her sabah bir kaşık içilmesi mucizevi sonuçlar sağlıyor. Prof. Dr. Canan Karatay'da zeytinyağının faydalarını vurguluyor.

Haber 24-10-2022 07:48

Böylesi görülmedi! Doğuştan şeffaf dişleri nedeniyle yıllarca gülemedi

Diş tüm görünüşü etkileyebiliyor. Herkes bembeyaz görünen sağlıklı dişlere sahip olmak istiyor. Mihaley Olivia Grace Schlegel isimli genç kadın doğuştan şeffaf dişlere sahip olduğu için yıllar boyunca gülemediğini bu nedenle tedavi olduğunu paylaştı.

Haber 09-09-2022 16:47

Şifa kaynağını çöpe atıyorsunuz! Her gün içilen yoğurt suyunun faydaları saymakla bitmiyor

Yoğurt Türk mutfağında çok önemli bir yere ait. Sofraların vazgeçilmezi olan yoğurt en sık tüketilen gıdalar arasında bulunuyor. Yoğurdun kemiklere ve gelişime olan faydaları biliniyor. Ancak genellikle çöpe atılan yoğurt suyunun faydaları bilinmiyor. Yoğurt suyunun faydalarını öğrenince çok şaşıracaksınız.

Haber 09-09-2022 15:31

Mutlaka tüketin: Kansere karşı zırh gibi koruma sağlıyor! Sindirimi kolaylaştırıyor

Hastalıklardan korunmak ve çeşitli rahatsızlıkları önlemek için sağlıklı beslenmek gerekiyor. Bazen sık yemediğimiz gıdaların faydalarını duyunca oldukça şaşırıyoruz. Pek fazla tüketilmeyen keten tohumunun faydaları da şaşırmanıza neden olabilir. Keten tohumunun faydaları saymakla bitmiyor.

Haber 09-09-2022 11:47

Sırçalıtepe'deki kazılarda, 9 bin 300 yıl önceki yerleşik hayata dair izler bulundu

Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Semra Balcı: - "Burayı şu anda Niğde il sınırları içerisindeki en eski yerleşim yeri olarak söyleyebiliriz. Çünkü bu tarihlerde şimdiye kadar kazısı yapılan başka bir yerleşme yok"

Yurthaber 26-08-2022 11:17

5 yıl sonra kemikleri bulundu! Kesin sonuç otopsi sonrası ortaya çıkacak

Denizli'nin Honaz ilçesinde şüphelinin ifadesi doğrultusunda bir arazide arama yapıldı. Polisin yaptığı aramada, 2017 yılında kaybolan kişiye ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu. Kemik parçaları tek tek toplanıp, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber 24-08-2022 18:33

Tarlada bulundu! Jandarma ekipleri alarma geçti

Şanlıurfa'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Tarlada iş makineleriyle taş temizliği yapan vatandaşlar insan kemiği buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Haber 22-07-2022 19:50

Aydın'da 12 yıl önce işlendiği öne sürülen cinayete ilişkin firari iki kişi yakalandı

Yurt dışından Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra gözaltına alınan, öldürüldüğü iddia edilen Nesip Sürmeli'nin ev sahibi E.H.A. ile kocası E.A. tutuklandı

Yurthaber 20-07-2022 18:50

Gözlerine inanamadılar! Yağmurdan sonra ortaya çıktı... Hemen ekiplere haber verdiler

Çankırı'nın Yapraklı ilçesine bağlı İkizören köyünde şaşkınlık yaratan bir olay meydana geldi. Yağmur suyunun toprağı aşındırması sonucu vatandaşlar, aşınan toprağın altından insan iskeleti çıktığını gördü. Vatandaşların durumu haber verdiği köy muhtarı olayla ilgili o mevkide Rum mezarlarının olduğunun söylendiğini ancak kıbleye doğru yatırılmış Müslüman mezarı gibi göründüğünü belirtti. Durumun jandarmaya bildirildiğini, Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yetkililerin inceleme yapacağını söyledi.

Haber 13-07-2022 19:10

Çankırı'da yağmur suyunun aşındırdığı topraktan iskelet çıktı

Çankırı'da yağmur suyunun aşındırdığı topraktan iskelet çıktı

Yurthaber 13-07-2022 18:58

Aydın'da 12 yıl önce işlendiği öne sürülen cinayete ilişkin 6 şüpheli serbest kaldı

Kemik parçalarının bulunduğu evin sahibinin cezaevinde bulunan ve SEGBİS üzerinden ifadesi alınan oğlu, cinayet iddiasına ilişkin tutuklandı - Soruşturma kapsamında 2 kişi hakkında daha yakalama kararı çıkarıldı

Yurthaber 09-07-2022 09:57

Aydın'da 12 yıl önce işlendiği öne sürülen cinayete ilişkin 6 şüpheli adliyede

Aydın'da 12 yıl önce işlendiği öne sürülen cinayete ilişkin 6 şüpheli adliyede

Yurthaber 08-07-2022 13:40

Aydın'da 12 yıl önce kaybolan kişinin öldürüldüğü iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı

Polisin bir evin garajında yaptığı kazıda bu kişiye ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu

Yurthaber 07-07-2022 13:58

Yaşadığı kaza sonucunda kafatasının bir kısmını kaybetti! “Beynimi sadece deri koruyor”

21 yaşındaki Ben Wyatt, kafatasının bir kısmını kaybetmesine neden olan korkunç bir kaza geçirdi. Hasarın onarılması ve eski fiziksel görüntüsüne kavuşmak için maliyetli bir ameliyat olması gerektiğini belirten Wyatt, beyninin sol kısmını sadece bir derinin koruduğunu söyledi.

Trend 07-07-2022 11:03

Her gün bir kaşık yemek yeterli! Cinsel gücü arttırıyor

Vazgeçilmez lezzetler arasında bulunan tahin pekmez birçok hastalığa karşı koruma sağlıyor. Özellikle kahvaltılarda sürekli olarak tüketilen bu ikili çok çeşitli sağlık sorunlarına karşı mucizevi etkiler yaratıyor. Ancak uzmanlar tahin pekmez tüketirken dikkatli olunması hakkında uyarıyor. Fazla yenilen tahin pekmezin vücuda zararları bulunuyor.

Haber 30-06-2022 13:55

Sakarya'da nefes almakta zorlanan sahipsiz köpeği bekçiler kurtardı

Sakarya'da nefes almakta zorlanan sahipsiz köpeği bekçiler kurtardı

Yurthaber 22-06-2022 20:40

Kimse ona dokunamıyor! Hintli 12 yaşındaki kız ‘camdan’ kemikleriyle yaşam mücadelesi veriyor

Hindistan’da yaşayan 12 yaşındaki Rohit isimli bir kız, nadir görülen bir kemik hastalığı nedeniyle yaşam mücadelesi veriyor. Her yıl 100 kez kemiğinin kırıldığını anlatan Rohit, yaşıtlarıyla zaman geçirememenin kendisi için büyük bir acı verdiğini söyledi.

Trend 20-06-2022 15:45

Kayseri'de evin bahçesindeki çöküntüde insan kemikleri bulundu

Kayseri'de evin bahçesindeki çöküntüde insan kemikleri bulundu

Yurthaber 11-06-2022 20:22

Dikkat! Her üç kadından birinde görülüyor...

Kadınların bazı hastalıklara yakalanma riski erkeklere göre çok daha fazla olabiliyor. Özellikle ileri yaşlarda hastalıklara yakalanma riski artıyor. Yapılan araştırmalara göre 50 yaşından sonra her 3 kadından 1’inde kemik erimesi saptanıyor. Hastalığın ilerlemesi kemiklerin kırılmasına neden oluyor. Bu hastalıktan korunmak adına ilk belirtilere dikkat etmek gerekiyor.

Kadin 24-05-2022 14:36

Uyluk kemiği ağrısına ne iyi gelir? Uyluk kemiği nedir, nerede bulunur?

Uyluk kemiği, hareket etmeyi kolaylaştıran ve vücudun dengede kalmasına yardımcı olan bir kemiktir. Diz bükme ve vücudu oturtma işlemlerini kolay hale getirmek için kullanılır. Günlük yaşamın parçası halini alan hareketleri gerçekleştirmeyi sağladığından uyluk kemiği ile ilgili rahatsızlıklar da katlanılmaz olarak değerlendirilir. Uyluk kemiği ağrısına ne iyi gelir? Uyluk kemiği kırık tedavisi ve cerrahi müdahale nasıl olur?

Haber 06-05-2022 16:53

Dünyanın en büyük yırtıcı dinozoru! Spinosaurus hakkında şaşırtıcı iddia

Yapılan bir araştırmada, dünyanın en büyük yırtıcı dinozoru "Spinosaurus"un suda avlanacak kadar yoğun kemik kütlesine sahip olduğu ortaya konuldu. Kemik yoğunluğunun hayvanların yüzme kabiliyetine etki ettiği bildirildi.

Haber 28-03-2022 11:20

Kemik ağrılarına iyi gelecek 8 mucizevi yiyecek

Kemik ağrıları gün içerisinde yanlış durmak, hareketsiz yaşamak ve yanlış hareketler yapmaktan ötürü kaynaklanabiliyor. Kemik ağrıları gündelik yaşamı olumsuz etkileyebiliyor. Dayanılmaz ağrıların önüne geçmek adına daha hareketli yaşamı tercih edebilir ve aşağıda yer alan 8 mucizevi gıdayı tüketebilirsiniz.

Haber 21-03-2022 09:53

Tekirdağ'da arazide bulunan kemik parçalarının kayıp kişiye ait olduğu belirlendi

Tekirdağ'da arazide bulunan kemik parçalarının kayıp kişiye ait olduğu belirlendi

Yurthaber 19-03-2022 14:35