Çaydanlık Haberleri

Kararan çaydanlıklara en etkili çözüm! Saniyeler içinde demlikleri pırıl pırıl yapıyor

Çay demlemek her ne kadar keyif verse de zamanla demliklerin kararması kaçınılmaz bir sorun haline gelebilir. Evde deneyebileceğiniz bu yöntem ile saniyeler içinde demlikleri pırıl pırıl yapabilirsiniz. Çay keyfinizi kararan çaydanlıkların gölgesinden kurtaracak o çözüm haberimizde.

Kadin 31-01-2024 09:53

Sararmış çaydanlıkları anında temizliyor! Çaydanlıkları ayna gibi parlatan temizlik tüyosu

Çay ülkemizde en sık tüketilen içeceklerden biri olarak biliniyor. Ocaktan hiç eksik olmayan çaydanlıkların içi zaman içerisinde sararıp kararabiliyor. Sararan çaydanlık hem çayın tadını bozuyor hem de hoş olmayan görüntüye sebep veriyor. Evde bulunan malzemelerle yapacağınız bu karışım çaydanlıkları ilk günkü gibi parlatıyor.

Kadin 08-10-2023 10:11

Hediye alırken dikkat! Evinizden olabilirsiniz

Hediye alırken dikkat edin. Ümraniye’de yaşayan Mehmet Kaya, internet üzerinden evini satışa verdi. Bir kişi, evi almak istediğini söyleyerek kargoyla hediye çaydanlık gönderdi. Hediyeyi alan Kaya, attığı bir imzayla 48 yıllık evini kaybetti. 10 yıldır hukuk mücadelesi veren Mehmet Kaya, davayı kazandı ancak tapuyu halen alamadı.

Haber 07-09-2023 12:03

Çaydanlığınızı tertemiz yapacak: Kireci söker atar! Pırıl pırıl çaydanlık için...

Çay ülkemizde en sık kullanılan içecek olarak görülüyor. Ocaktan eksik olmayan çaydanlık zaman içerisinde kireçlenebiliyor. Kireçlenen çaydanlık hem çayın tadını bozuyor hem de sağlığı riske atıyor. Kireci çözmek için çeşitli kimyasallar kullanılıyor. Ancak bu ürünler etkili sonuçlar sağlayamıyor. Evde doğal yöntemlerle kireçleri kökten çözebilirsiniz. Çaydanlıklarınızın tertemiz olması için yapmanız gereken çok basit!

Kadin 27-12-2022 16:39

Çaydanlık

Çaydanlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çaydanlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mutfağınızın havasını tümüyle değiştirecek yüksek indirim oranına sahip mutfak ürünleri

Bütçenizi zorlamadan, mutfağınızda kendisi küçük etkisi büyük değişimler mi yapmak istiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Döküm tavadan çaydanlığa, kahve makinesinden blendera, mutfak şefinden bardak setine kadar tam on adet indirimli ürünü listeledik. İndirimler sona ermeden bu mutfak gereçleri arasından beğeninize ve ekonominize hitap eden ürünlere karar vermek için yazımıza göz atmaya ne dersiniz.

Yemek 05-12-2022 17:24

Çay tiryakileri için en iyi çelik çaydanlık modelleri ve markaları

Dumanı üstünde tüten ve demini almış mis gibi bir bardak çaya kim hayır diyebilir ki? Çay içmeden güne başlayamayan biriyseniz evinizin olmazsa olmaz ürünleri arasında çaydanlık kesin vardır diye düşünüyoruz. Türk kültürünün en lezzetli içeceklerinden biri olan çayı en iyi şekilde demlemek için uygun bir çaydanlık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için listelediğimiz en iyi çelik çaydanlık modelleri arasından kendinize en uygun ürünü bulabilirsiniz.

Yemek 23-09-2022 14:10

Sakın çöpe atmayın! Bu temizlik hileleri kireçlenmiş çaydanlıklarınızı pırıl pırıl yapacak

Türkiye'de en sık tüketilen içecek denilince akla çay geliyor. Sudan bile fazla tüketilen çayın çaydanlıkta yavaş yavaş demlenmesi daha lezzetli olmasını sağlıyor. Ancak çaydanlıklarda zamanla kireçlenmeler meydana gelebiliyor. Eğer ki sizin de çaydanlıklarınız kireçlendiyse onları çöpe atmak yerine aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz. Bu yöntemler ile çaydanlıklarınız pırıl pırıl olacak.

Kadin 13-09-2022 10:33

Mutfak temizliğinde hayatınızı kurtaracak taktikler

Mutfağın temizliği sağlık için önem arz ediyor. Hijyen tam anlamıyla sağlanmadığında sağlığa zarar veren etkiler ortaya çıkabiliyor. Günlük koşuşturmacalarda temizlik yapmaya zaman ayırmak çok zor olabiliyor fakat aşağıda yer alan tüyolar ile mutfak temizliğinizi çok daha detaylı ve kolay şekilde yapabilirsiniz.

Kadin 21-04-2022 10:15

Önce çaydanlığınız ışıldasın sonra gözleriniz şenlensin! Kararmış çaydanlığınızı 5 dakikada pırıl pırıl yapın

Uzun süre demlikte bekleyen çay posası, harlı ateş ve daha pek çok etken çaydanlık üzerinde kararma ve lekeler oluşmasına sebep oluyor. Ama dert değil, kararan ve lekelenen çaydanlığınızı yeni gibi görünecek kadar parlak hale getirebilirsiniz. Peki, nasıl mı? Haydi, çaydanlıkları birlikte ışıldatalım.

Kadin 28-02-2022 15:47

Tavşankanı çayseverlerin mutlaka görmesi gereken en iyi çaydanlık çeşitleri

Lezzetli ve tavşan kanı çayların sırrı hem kaliteli çay yaprakları hem de çaydanlıklar. Kullanışlı, dayanıklı ve kaliteli malzeme ile üretilen çaydanlıklar, hem uzun süre kullanılıyor hem de her seferinde aynı lezzeti yakalamanızı sağlıyor. "Hangi çaydanlık alınmalı?" ve "En iyi çaydanlık hangisi?" sorularının cevaplarını sizler için araştırdık.

Yemek 08-11-2021 15:26