Çizgi Film Ve Animasyon Haberleri

Fındık İşi konusu nedir? Fındık İşi seslendirme kadrosunda kimler var?

Fındık İşi 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. İlk gösterimi 2014 yılında vizyonda yapılan The Nut Job (Fındık İşi) televizyon yayın akışında yerini aldı. Peki Fındık İşi konusu nedir, seslendirme kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

Trend 23-07-2022 19:47

Fındık İşi konusu nedir? Fındık İşi seslendirme kadrosunda hangi sanatçılar var?

Fındık İşi bu akşam bir kez daha televizyonda gösterilecek. İlk gösterimi 2014 yılında vizyonda yapılan The Nut Job (Fındık İşi) televizyon yayın akışında yerini aldı. Bu kapsamda Fındık İşi konusu nedir? Fındık İşi seslendirme kadrosunda hangi sanatçılar var? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Fındık İşi konusu ve seslendirme kadrosuna ilişkin detaylar haberimizde...

Trend 24-02-2022 18:13

Bay Becerikli kimdir? Phil Gallagher Kimdir? Bay Becerikli kaç yaşında, nereli? Bay Becerikli öldü mü?

Bay Becerikli olarak akıllara kazınan Phil Gallagher, belgesel yapımlarından aşina olduğumuz bir kişidir. Phil Gallagher'in hayat verdiği Bay Becerikli çocukların ve dolayısıyla ebeveynlerin sıklıkla takip ettiği bir karakterdi. Bay Becerikli yani Phil Gallagher'ın ölüm haberi gündeme geldi. Bu haberden sonra Bay Becerikli ismiyle tanınan Phil Gallagher'in kim olduğu Bay Becerikli'nin ölüp ölmediği araştırılmaya başlandı.

Magazin 20-02-2022 14:26

South Park için 900 milyon dolarlık dev anlaşma! Yeni film için kolları sıvadılar

1997 yılından beri yayınlanmaya devam eden, yetişkinlere yönelik çizgi dizi South Park'ın yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, filmleri ve mini dizileri içeren 900 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Trend 10-08-2021 17:45

Çocukluktan bir parça! ‘Afacan Dennis’ karakterinin gerçek hikayesi yürekleri burkacak

Bir çizgi filmin acıklı bir hikayesi olabileceğini hiç düşündünüz mü? Çocukluğun en güzel yanı çizgi filmlerle geçirilen zamandır. Klişe haline gelen bu yapımların ortaya çıkışını hayal ettiniz mi? Sizler için Afacan Dennis karakterinin hüzünlü öyküsünü anlatacağız.

Trend 28-06-2021 10:40

Dalton kardeşlerin annesi olarak tanınan suç örgütü lideri Ma Baker’ın gerçek yaşam öyküsü şaşırttı

90’larda ve 2000’li yıllarda çocuk olanların büyük bir bölümü Red Kit’i izlemiştir. Televizyon kanallarının en çok verdiği ve çocukların ilgiyle izlediği Red Kit’te yer alan Dalton kardeşlerin hikayesinin gerçek olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle dizide Red Kit ve Dalton kardeşlere göre biraz daha geri planda kalan Anne Dalton karakteri aslında gerçek hayatta oğullarından daha fazla suç işlemiştir.

Trend 14-04-2021 14:01

Sevenlerine müjdeyi verdi! Asterix 3D animasyon serisi yeniden çekilecek

İkonik Fransız çizgi roman karakteri Asterix, Fransız yönetmen, senarist ve aktör Alain Chabat'la birlikte Netflix'te yeni bir macera için hazırlanıyor. Sevilen çizgi romanın yeni versiyonu merakla bekleniyor.

Trend 04-03-2021 15:25

Sadece küçük ve mavi değiller! Şirinler çizgi filmiyle ilgili komplo teorileri

Şirinler çizgi filmine çocukluk döneminde bir kez de olsa denk gelmişsinizdir. Hatta çocukluk demek bu çizgi film için haksızlık olur. Çünkü yetişkinler de çoğu zaman bu çizgi filmi izlemeyi kaçırmazlar. Şirinlerin sevimli hikayesi ve Gargamel ile olan mücadeleleri gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Ancak Şirinlerin sadece mavi, küçük kahramanlar olmadığı bu çizgi film üzerinden kimi mesajların verildiği üretilen komplo teorilerinde altı çizilmiştir.

Trend 15-02-2021 15:30

Çizgi filmleri gerçek hayata çevirdiler! Evleri yeniden yarattılar

Karikatürler ve çizgi romanlar çocukluğumuzun en güzel yanıdır. Gördüğünüz karakterlerin kimi zaman hayatlarına özenirken kimi zaman da kendinizi o çizgi filmin içerisinde hayat ettiğinizi biliyoruz. Çizgi film tutkunları bu hayali kurmanın ötesine geçtiler ve bu sevimli karakterlerin evlerini gerçek hayata taşıdılar. İşte birbirinden eğlenceli çizgi film evleri...

Trend 22-01-2021 10:04

MEB, özel sektöre tavsiye kararı alacak

Milli Eğitim Bakanlığı, şiddet içerikli çizgi filmlerin kahramanlarının eğitim materyallerinde kullanılmaması için özel sektöre "tavsiye" kararı almaya hazırlanıyor.

Haber 07-05-2006 12:42