Çizme Haberleri

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin 03-01-2024 19:44

Yeni aldığı ince topuklu çizmelerini denemedik istedi! Hopladı zıpladı yetmedi parende attı... O anlar sosyal medyada viral oldu

Ayakkabılarının rahatlığını test etmek isteyen bir kadın uyguladığı yöntemleri sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. İnce topuklu çizmesinin topuklarının dayanıklılığını test etmek isteyen kadın önce hoplayıp zıpladı. Ardından ise parende attı. O anlar sosyal medyada dikkat çekti.

Trend 09-12-2023 14:56

Yaklaşan yağmurlu havalarda kurtarıcınız olacak çizme modelleri

Kışı iyiden iyiye hissettiğimiz bu dönemde yağışlı havalar da yüzünü göstermeye başladı. Çok yağışlı günlerde hastalanmamanız için ayaklarınızı ıslatmaktan ve üşütmekten korumanız oldukça önemli. Yağmurlu havalarda ayaklarınızı korumak için hangi ayakkabıyı giyeceğinizi bilemiyorsanız hiç merak etmeyin. Sizin için sezonda kalitesiyle öne çıkan çizme modellerini derledik.

Kadin 03-11-2023 16:58

Kombinlerinize şıklık katacak en iyi süet çizmeler

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezlerinden olan çizmelerin modası hiç geçmiyor! Çizme türleri arasında çoğunlukla deri, süet, kumaş ve kauçuk malzemesinden yapılan çizmeler yer alsa da süetin şıklığı bir başka! Kombinlerinize şıklık katacak birbirinden farklı süet çizme modellerini sizin için bir araya getirdik. Diz üstü, diz altı, kısa topuklu, fermuarlı ve bağcıklı birçok model arasında zevkinize hitap edecek çizmeler sizi bekliyor.

Kadin 02-02-2023 18:12

Kış boyunca hem tarzını konuşturmak hem sıcak kalmak isteyenler için en iyi deri çizmeler

Deri çizmeler, kış sezonunda da birbirinden şık ve iddialı kombinler hazırlayabilmeniz için size her konuda yardımcı olur. Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız farklı modellerdeki deri çizmeler arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. İçinizi ısıtacak ve sizi zarif bir görünüme kavuşturacak, birbirinden güzel deri çizme modellerini sizin için seçtik. O ürünleri incelemeye var mısınız?

Kadin 03-01-2023 16:15

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen o fotoğrafındaki beyaz çizmelere alternatif öneriler

Yaptığı paylaşımlarla etkileyici tarzını gözler önüne seren Duygu Özaslan, giydikleriyle büyük bir kesime ilham oluyor. Ünlü sosyal medya fenomeni, sıkı bir moda takipçisi olduğu için her giydiği büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta giydiği çizmeleri de oldukça beğenilmişti. Eğer siz de Özaslan'ın tarzını beğeniyor ve benimsemek istiyorsanız giydiği beyaz çizmelere alternatif modelleri görmek için yazımızı okumaya devam edin.

Magazin 23-12-2022 15:23

Bingöl'de 24 aracı tornavidayla çizen şüpheli yakalandı

Zanlının bir araca zarar verdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 14-12-2022 15:06

Bu sonbahar mutlaka sahip olmanız gereken en trend parçalar

Sonbahar ve kış aylarında insanın içini ısıtan renklerle enerjinizi yükseltecek kombinler hazırlayabilir, yağmurlu ve kapalı havalara inat ruhunuzun güneşiyle ısınabilirsiniz. Eğer şık kombinler yapmak için önerilere ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. İhtiyaç duyacağınız kaliteli parçalar için kendinizi daha fazla bekletmeyin. İşte sizin için seçtiğimiz o ürünler!

Kadin 21-11-2022 17:27

Sezonun vazgeçilmezlerinden hem gösterişli hem şık moda ürünleri

İçimizi ısıtan yaz aylarından sonra sonbaharın serinliği kendini fazlaca hissettirmeye başladı. Yazlık kıyafetlerin ardından ceketler, montlar ve botlar saklandıkları yerden çıkmaya başladı. Mevsimin trendlerine uygun giyinerek her zaman şık görünmeyi seviyorsanız bu sezonun vazgeçilmez parçalarını incelemeye başladığınızdan eminiz. Biz de işinizi kolaylaştırmak için sezonun en gösterişli ve şık ürünlerini araştırdık!

Kadin 18-11-2022 17:27

Bu kış vazgeçilmeziniz olacak 600 TL altı çizme modelleri

Yaklaşan kış mevsiminde ayaklarınızı sıcacık tutacak ve şık tasarımlarıyla sizi şımartacak 600 TL altı çizme modellerini yakından incelemek ister misiniz? Farklı renk ve modellerde, her bütçeye uygun, bu kışın favorileri arasına girmeye şimdiden aday çizmelerin tüm detaylarını araştırdık. Haydi, kış boyunca ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz şık ve rahat çizme modellerine birlikte bakalım!

Kadin 16-11-2022 17:41

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Yağmurlu havalarda ayaklarınızı soğuktan ve sudan koruyacak en iyi ve dayanıklı çizme modelleri

Soğuk ve yağışlı havaların vazgeçilmez parçası olan çizmeler, kombinlerdeki yerini koruyor! Kötü hava koşullarında sizi yağmur ve çamurdan koruyan modeller, ayaklarınızı da sıcak tutar. Sonbahar ve kış mevsiminde çabuk üşüyen ayaklarınız, sağlığınızın bile bozulmasına neden olabilir! Hem gündelik hem iş hayatınızda kullanabileceğiniz, şıklığı ve konforu bir arada sunan parçaları sizler için listeledik! Modelleri incelemek için okumaya devam edin!

Kadin 04-11-2022 16:23

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22

Yaklaşan soğuk havalarda giyebileceğiniz en rahat ve havalı kombin önerileri

Dondurucu soğuklar kapıdayken kıyafet dolabınız yaklaşan bu soğuklara hazır mı? Kışlık kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız hem erkek hem kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken kombin önerileri ile karşınızdayız. Dolabınızı kışa hazırlayacak ve dondurucu soğuklarda bile içinizi ısıtacak birbirinden güzel seçeneklere göz atmanızı öneririz. İşte detaylar!

Haber 24-10-2022 16:00

Sonbahar boyunca üstünüzden çıkarmayacağınız şık ve rahat parçalar

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle kıyafetlerde de değişikliğe gitmenin zamanı geldi. Soğuk havalarda en çok işinize yarayacak ve aynı zamanda şıklığınızı yansıtacak birbirinden güzel ürün önerileri ile karşınızdayız. Kadın ve erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gereken bu kurtarıcı ürünler sayesinde dolabınızı soğuk havalara karşı hazırlayabilir ve sonbahar tarzınızla beğeni toplayabilirsiniz.

Haber 18-10-2022 15:26

Eşinden gelecek iyi haberi beklerken yanından ayırmadı! Amasra'daki maden faciasından sonra en acı bekleyiş: O kare yürek burktu

Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan facia Türkiye'nin yüreğini yaktı. 40 kişinin yaşamını yitirdiği trajedinin ardından akrabalarını, komşularını, en yakınlarını arayanların bölgedeki umutlu bekleyişi sürüyor. Yardım için gelen bir kişinin olay yerinde yeğeniyle ilgili öğrendiği gerçek neticede sevinç kaynağı oldu. Eşinin çizmesiyle iyi haber bekleyen kadının görüntüsü ise yürekleri burktu.

Haber 15-10-2022 12:47

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen kırmızı çizmelerine alternatif öneriler

Bazı kombinler çarpıcı renkteki parçalarla göz alıcı hâle geliyor. Duygu Özaslan'ın oldukça sade kombini için tercih ettiği kırmızı çizmeler de yarattığı etkiyle göz doldurdu. Eğer siz de kırmızı renkli bir çizmeyle Özaslan'ın stilini yakalamak ve bulunacağınız ortamdaki tüm dikkatleri üzerinize çekmek isterseniz doğru yerdesiniz! İşte Duygu Özaslan'ın kırmızı çizmelerini çok beğenenler için alternatif öneriler!

Magazin 07-10-2022 14:40

Tüm sezon ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz en kullanışlı çizme modelleri

Çizmeler, sonbahar ve kış kombinlerinin kurtarıcılarından biri. Kar ve yağmur yağdığı zaman spor ayakkabılar ya da günlük trendler yerine çizmelere başvuruluyor. Birbirinden özel tasarımlı çizmeler, bu sezon da çok konuşulmaya devam ediyor. Sonbahar ve kış aylarında mutlaka tercih etmeniz gereken çizme seçeneklerini sizler için derledik. İşte, ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz birbirinden kullanışlı çizme modelleri...

Kadin 05-10-2022 14:18

Kış bitmeden mutlaka göz atmanız, indirimdeyken seneye hazırlık için almanız gereken kar botu modelleri

Soğuk hava ve kar yağışının kendini gösterdiği şu günlerde kar tatili yapmak isteyenlerin bolca araştırdığı ürünlerden biri, kar botları. Kar tatiline çıkmayı düşünüyorsunuz ama kar botunuz mu yok? Ya da seneye hazırlık yapmak için şimdiden kar botu mu arıyorsunuz? Tam da indirime girmişken sizin için hazırladığımız birbirinden güzel kar botu modellerini görmek ister misiniz?

Haber 26-01-2022 10:42

Tam mevsim geçişine uygun 300 TL altı kısa bot modelleri

Tarz sahibi herkes muhteşem bir ayakkabının kıyafeti nasıl ön plana çıkardığını bilir. Mevsim geçişlerinde kullanmak için dolabınıza ekleyeceğiniz bütçe dostu bot seçenekleri sayesinde kusursuz bir görünüme kavuşmanız mümkün. Yılın en güzel zamanlarını, ayağınızı yerden kesecek son moda bot seçenekleriyle geçirmeye ne dersiniz? Cevabınız "Evet" ise sizi yazının devamını incelemeye davet ediyoruz!

Kadin 21-01-2022 11:32

Tek parçayla maksimum şıklığa ulaşmak isteyenler için maksi elbise-uzun çizme kombinleri

Gittikçe soğuyan havalar elbise trendlerine de hükmetmeye başladı. Yaz boyunca üstünüzden çıkarmadığınız rengarenk ve desenli mini elbiseler yerini maksi elbiselere bıraktı. Tek adımda kusursuz bir moda harmonisi yaratan maksi elbiselere bu sezon eşlik eden uzun çizmeler, herkese az parçayla da şık olunabileceğini kanıtlıyor. Siz de kış aylarını minimum efor ve maksimum şıklık ile geçirmek isteyenlerdenseniz maksi elbise-uzun çizme kombinlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 28-12-2021 11:21

Zahmetsiz şıklık arayanlara kazak elbise-çizme kombini önerileri

Kış mevsiminin vazgeçilmez parçası olan çizmeler ortaya çıkmaya başladı. Hem sıcak hem şık bu harika parçaya hepimiz dolabımızda yer vermek isteriz. Binlerce çeşit ve renk arasından tercih yapmak ise bir hayli zor. Siz de seçim yapmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Kazak elbise ve çizme kombinleriyle karşınızdayız!

Kadin 24-12-2021 15:26

Modanın nabzını tutan kalın taban tutkunlarına 200 TL altına bot ve çizme önerileri

Kalın tabanlı ayakkabı tutkunları buraya, beklediğiniz mevsim geldi! Kalın tabanın fazlasıyla yakıştığı bot ve çizmeleri giymenin tam sırası. Kış mevsiminde sizi yağmur ve çamurdan koruyacak, karlar üzerinde hakimiyet kurmanızı sağlayacak kalın tabanlı ayakkabılar son dönemlerde oldukça revaçta. Bu akımı yakalayabilmeniz için bütçe dostu ayakkabıların izini sürdüğümüz, 200 TL'nin altında satılan kalın tabanlı bot ve çizmelere sahip olmak için bu yazıya kulak verin!

Kadin 12-12-2021 11:00

Bu aralar bütün ünlülerin giydiği kovboy çizmelerinden arayanlara öneriler

Taytlarla, kot pantolonlarla ve elbiselerle harika kombinler oluşturmanıza imkan tanıyan çizmeler, kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle kovboy çizmeleri, son dönemlerde ünlüler tarafından da bolca kullanılmasıyla popülerliğini artırıyor. Peki, hem şık hem çok rahat olan kovboy çizme modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Kadin 30-11-2021 11:04

Çizme ustası siparişlere yetişemiyor: 10 gün sürüyor, 2022'ye kadar doluyum

İzmir'in Tire ilçesindeki atölyesinde tek başına üretim yapan körüklü çizme ustası Hasan Hüseyin Öter, siparişlere yanıt vermekte zorlanıyor. Öter, ayakkabıların her deriden olabileceğini, körüklü çizmelerin yapımında sadece iki yaşında dana derisinin kullanıldığını, çizmenin yapımının ise 10 gün sürdüğünü belirtiyor. Öter ayrıca siparişlere yetişemediğini 2022 Nisan sonuna kadar dolu olduğunu söyledi.

Haber 23-11-2021 08:30

Kendini her yerde belli eden, rengarek ve parlak yağmur çizmesi modelleri

Kendini her yerde belli eden, rengarenk ve parlak yağmur çizmesi modelleri ile yağmurlu sonbahar günlerinde tüm gözler üzerinizde olacak. Hazır mısınız? Öyleyse tüm modelleri inceleyin ve sonra da her ortamda ışıl ışıl parlayın!

Kadin 18-10-2021 17:13