Çocuktan Al Haberi Haberleri

Çocuktan Al Haberi'nin Çitos Efe'si Efe Koçyiğit büyüdü, kocaman oldu! Son haliyle gündem oldu

Yıllar önce ekranların ilgiyle takip edilen programı 'Çocuktan Al Haber'inde iştahına düşkünlüğü ile hafızalarımıza kazınan ve yemek yemeye olan sevgisini anlatırken izleyicileri güldüren Çitos Efe, şimdilerde büyüdü ve kocaman oldu. 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Minik yıldızın son haline yorum yağdı.

Magazin 25-10-2023 08:52

Çocuktan Al Haberi'nin çok bilmiş miniği Ada Derin Acarsen büyüdü, koca kız oldu! Son hali olay oldu

Ada Derin Acarsen 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programının popüler isimlerinden biriydi. İlk sezon programda yer alan Ada Derin çok bilmiş halleri ve muhteşem fikirleri ile hafızalarımıza kazındı. Henüz 6 yaşındayken katıldığı programda sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Ada Derin Acarsen şimdi büyüdü ve koca kız oldu.

Magazin 24-08-2023 12:09

Çocuktan Al Haberi'nin minik Aras'ını bir de şimdi görün! Aras Özadalı'nın son hali gündem oldu

Bir dönemin efsane programı Çocuktan Al Haberi'nin fenomen isimlerinin son halleri sık sık gündem oluyor. Doğa Rutkay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda sempatik tavırları çok bilmiş halleri ile dikkat çeken Aras Özadalı'nın son hali yine çok konuşuldu. Minik aras şimdilerde kocaman oldu.

Magazin 01-06-2023 12:47

Çocuktan Al Haberi'nin yıldızı Henna Bülbül büyüdü! Son halini görenler çok şaşırdı

Çocuktan Al Haberi programında zekasıyla dikkat çeken çocuklarından biri de Henna Bülbül’dü. Buckingham Prensesi lakabıyla anılan Henna Bülbül büyüdü. Bülbül’ün son halini görenler şoke oldu.

Magazin 18-05-2023 17:46

Çocuktan Al Haberi

Çocuktan Al Haberi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çocuktan Al Haberi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuktan Al Haberi'nin çakıl bebeği Nisan Aktaş büyüdü! Son halini görenler şaşkına döndü

Çocuktan Al Haberi'nin akıl küpü bebeği Nisan Aktaş şimdilerde kocaman oldu. 2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla gerçekleşen programda birbirinden renkli çocuklar bulunuyordu. Nisan Aktaş'ın son halini görenler şaşkına döndü.

Magazin 16-05-2023 22:49

Çocuktan Al Haberi'nin atarlı Efe'sinin son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Bir döneme damga vuran Çocuktan Al Haberi programının miniklerinin son halleri gündem oldu. Evrim Akın’ın sunuculuğunu üstlendiği programda Çitos Efe, atarlı Efe, çakıl bebek Nisa dikkat çeken isimler arasında yer alıyordu. Atarlı Efe’nin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 06-04-2023 21:08

Çocuktan Al Haberi'nin Buckingham Prensesi Henna Bülbül koca kız oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Bir dönemin efsane programı Çocuktan Al Haberi'nin Buckingham Prensesi Henna Bülbül son haliyle şaşırttı. Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen büyümüş de küçülmüş çocukları izlediğimiz programda dikkat çeken isimlerden biri olan Bülbül şimdi 11 yaşında koca bir kız. İşte çocuk yıldızın son hali...

Magazin 18-03-2023 17:09

Çocuktan Al Haberi'nin afacan Çitos Efe'si Efe Koçyiğit kocaman oldu! Son halini görenler tanıyamadı: 'Maşallah sana'

Çitos Efe adıyla tanınan Efe Koçyiğit, 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programının popüler isimlerinden biriydi. Konuşmaları ve sevimli tavırlarıyla dikkat çeken Efe Koçyiğit kocaman oldu. YouTube platformuna video yükleyen Efe Koçyiğit'in son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 05-03-2023 16:22

Çocuktan Al Haberi'nin kutu bebek Ebrar'ı koca kız oldu! Son hali görenleri şaşırttı

'Kutu Bebek' adıyla hatırlanan Ebrar Demirbilek, 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programıyla tanındı. Küçük yaşlardan beri ekranlarda olan Demirbilek şimdilerde kocaman kız oldu. Demirbilek'in son halini görenler tanıyamadı. İşte son hali...

Magazin 03-03-2023 09:09

Çocuktan Al Haberi'nin Çitos Efe'sinden sonra atarlı Efe Dadak da merak edildi! İşte son hali

Çocuktan Al Haberi programının minikleri büyüdü, bambaşka oldu. Evrim Akın'ın sunduğu programda Çitos Efe son haliyle gündeme gelince akıllara sinirli halleriyle dikkat çeken Efe Dabak geldi. Bakın o dönemin dikkat çeken miniklerinden Efe Dabak nasıl değişmiş...

Magazin 25-11-2022 14:45

Çocuktan Al Haberi'nin zeka küpü Nisan Aktaş'ı bir de şimdi görün! Son hali şoke etti

2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen Çocuktan Al Haberi programına damga vuran çocuk yıldız Nisan Aktaş, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 14-11-2022 13:53

Çocuktan Al Haberi'nin minik Ebrar'ı son haliyle ağızları açık bıraktı! Bakan bir daha baktı

2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen Çocuktan Al Haberi programından birçok isim gelip geçti. Bu isimlerden biri de zekası ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Ebrar Demirbilek idi. Şimdilerde 9 yaşında olan çocuk yıldız, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 11-11-2022 13:16

Çocuktan Al Haberi'nin Bal Yanak Arda Şahin'i bakın nasıl da değişmiş! Koca oğlan olmuş

Arda Şahin, Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi programıyla tanındı. 'Bal Yanak' olarak anılan Arda Şahin, programda konuşmalarıyla dikkat çekti. Küçük Arda'nın şimdiki hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 23-09-2022 20:56

Çocuktan Al Haberi'nin Kutu Bebek'i Ebrar Demirbilek kocaman oldu! Ne ara bu kadar büyüdün?

Ebrar Demirbilek, Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği Çocuktan Al Haberi programıyla dikkat çekti. Programda 'Kutu Bebek' olarak anılan Ebrar Demirbilek, şimdilerde değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 07-09-2022 20:54

Çocuktan Al Haberi'nin konuşkan Nisan'ı çok değişti! Bu kız ne zaman büyüdü ya

Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği Çocuktan Al Haberi programının renkli isimlerinden biri de Nisan'dı. Konuşkan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Nisan, şimdilerde değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 25-08-2022 20:22

Çocuktan Al Haberi'nin küçük Efe'sinden büyük değişim! Kocaman delikanlı olmuşsun

Efe Koçyiğit, Çocuktan Al Haberi programındaki sempatik tavırlarıyla seyircilerin aklına kazındı. Programın renkli isimlerinden biri olan Efe Koçyiğit, son haliyle takipçilerini şaşırttı.

Magazin 23-08-2022 20:07