Damla Sönmez Haberleri Ve Son Dakika Damla Sönmez Haberleri

Damla Sönmez Haberleri Ve Son Dakika Damla Sönmez Haberleri

3 Mayıs 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Damla Sönmez, çerkez asıllı oyuncudur. Lise eğitimini ST. Joseph Fransız Lisesinde tamamlamış, üniversiteye de Paris Sorbonne Üniversitesinde başlamış fakat Yeditepe Üniversitesine geçiş yaparak orada tamamlamıştır. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesinde farklı enstrümanlar üzerine eğitim almıştır. İlk başrol oyunculuğunu Bornova Bornova filminde yaparak, bu rolüyle ödül kazanmıştır. Çakal, Deniz Seviyesi ve Ayla isimli sinema filmlerinde de yer almıştır. Oynadığı dizi karakterleri ile ilgi gören ve seyircinin sevgisini kazanan Sönmez, Emret Komutanım, Güllerin Savaşı, Masum Değiliz ve Çukur dizilerinde rol almıştır. Bu roller sayesinde pek çok ödül kazanan oyuncu, sesli hikaye uygulamaları için seslendirme çalışması da yapmıştır.

Damla Sönmez Haberleri

Damla Sönmez yeni projesi için imaj değiştirdi! Hayranları yorum yağmuruna tuttu: Çok güzel olmuş, tanıyamadım

Çukur dizisinde hayat verdiği Efsun karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Damla Sönmez yeni projesi için saçlarını kıvırcık yaptı. Oyuncunun yeni imajı hayranları tarafından beğenildi.

Magazin 13-02-2024 15:04

Show TV o dizinin fişini çekti! Apar topar yayından kaldırılıyor

O3 Medya'nın Show TV'de yayınlanan 25 bölümlük "Maviye Sürgün" dizisi için erken final kararı alındığı ortaya çıktı. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış'ın yer aldığı dizinin final fragmanı da yayınlandı. Maviye Sürgün 13. bölümüyle ekrana veda edecek.

Magazin 31-08-2023 08:52

MAVİYE SÜRÜGÜN bu akşam yok mu, neden yok? MAVİYE SÜRGÜN yeni bölüm ne zaman? 9 Ağustos 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 9 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 09-08-2023 18:55

Maviye Sürgün bu akşam yok mu, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman? 24 Temmuz 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 24 Temmuz 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 24-07-2023 21:27

Damla Sönmez

Damla Sönmez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Damla Sönmez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Maviye Sürgün'ün Defne'si Damla Sönmez'in yatak pozuyla nefes kesti! Gömleğini indirip...

Çukur dizisinde hayat verdiği Efsun karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Damla Sönmez şimdilerde başrollerinde Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın buluştuğu Maviye Sürgün dizisinde Defne rolüyle karşımıza çıkıyor. Güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu defa yatak pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-06-2023 09:06

MAVİYE SÜRGÜN 1. BÖLÜM tek parça izle! Show Tv Maviye Sürgün dizisi ilk ve yeni bölümünde neler olacak?

Maviye Sürgün dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Maviye Sürgün'ün başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alıyor. Dizi 12 Haziran Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Peki, Maviye Sürgün ilk bölümde neler olacak? Maviye Sürgün konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 12-06-2023 20:09

Maviye Sürgün'ün Defne'si Damla Sönmez kimdir, nereli ve kaç yaşında? Damla Sönmez'in hayatı ve oynadığı filmler

Damla Sönmez, Maviye Sürgün dizisinde Defne karakterine hayat veriyor. Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak ile başrolleri paylaşan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Damla Sönmez kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Maviye Sürgün'ün Defne'si Damla Sönmez hakkında bilgiler...

Magazin 12-06-2023 20:07

Maviye Sürgün'ün yıldızı o sesin sahibi çıktı! Bugs Bunny’i seslendiren oyuncu bakın kimmiş...

Bir döneme damga vuran çizgi filmlerden Bugs Bunny'i seslendiren isim, günümüzün popüler oyuncularından biri çıktı. Ünlü oyuncunun, Caner Cindoruk ve Damla Sönmez ile başrolü paylaştığı Maviye Sürgün dizisi bugün görücüye çıkıyor.

Magazin 12-06-2023 20:05

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde onur ödülü alacaklar açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Festival Başkanı Muhittin Böcek: - "Onur ödüllerimizin sahipleri Perihan Savaş ve Erkan Can'a, 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü alacak olan Zerrin Tekindor'a sanat dolu nice yıllar diliyorum" - "Sanatçılarımızın halkımızla buluştuğu ve salgın nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız geleneksel kortejimizi yeniden düzenliyoruz"

Yurthaber 15-09-2022 14:42

Damla Sönmez'in yeni dizisi belli oldu!

Son olarak Aziz dizisinde rol alan Damla Sönmez'in yeni dizisi belli oldu. Yeni dizisi merak konusu olan Sönmez, bu sezon çok sayıda diziden teklif aldı ancak kabul etmedi.

Magazin 13-09-2022 17:57

Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'den bikinili poz! Tatil pozlarıyla kavurdu

Reyting rekortmeni Çukur dizisindeki Efsun rolüyle beğeni toplayan Damla Sönmez, Aziz dizisindeki Dilruba rolü ile de oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Son dönemlerde yer aldığı projelerle ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Sönmez, bir süredir tatil pozlarıyla gündemde yer alıyor.

Magazin 27-08-2022 15:39

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez bikinili tatil pozlarıyla kasıp kavurdu!

Aziz dizisinde canlandırdığı Dilruba karakterine hayat veren güzel oyuncu Damla Sönmez, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı adeta kasıp kavurdu. Kumsalda bikinili pozlarıyla fiziğini sergileyen güzel oyuncunun cesur pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-08-2022 09:49

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez tatil pozuyla olay oldu! Altına bir şey giymedin mi?

En son Aziz dizisindeki Dilruba karakteri ile televizyon ekranlarına gelen Damla Sönmez, sıcak havaların bastırmasıyla tatil keyfine tam gaz devam ediyor. Keyifli anlarını paylaşan oyuncu, iddialı pozuyla gündeme geldi.

Magazin 27-07-2022 19:22

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez bikinili fotoğrafıyla Instagram'ı salladı! Beğeni yağdı

Başrolü Murat Yıldırım ile paylaştığı Aziz dizisinde Dilruba rolüne hayat veren Damla Sönmez, Türkiye'nin başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Oyuncu kimliğiyle tanınan Damla Sönmez, sosyal medya paylaşımlarıyla da magazin gündeminde yer alıyor.

Magazin 17-07-2022 15:31

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez göğüs dekolteli poz verdi!

Başrolü Murat Yıldırım ile paylaştığı Aziz dizisinde Dilruba Paşazadeoğlu karakterine hayat veren Damla Sönmez sosyal medya pozuyla magazin gündeminde adından söz ettirdi.

Magazin 15-07-2022 01:19

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez'in eski hali herkesi şoke etti! Bambaşka biri oldu...

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez güzelliğiyle ve dizide gösterdiği başarılı performansla herkesin sevdiği isimler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla ve değişimiyle herkesin merak ettiği isimler arasında yer alan Damla Sönmez'in eski halini görenler adeta şoke oldu.

Magazin 20-05-2022 17:37

Damla Sönmez'den kumsal pozları! Yorum yağdı

Aziz dizisinde Dilruba karakterini canlandıran ünlü oyuncu Damla Sönmez, tatil sezonunu açtı. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, kumsalda verdiği bikinili pozlarını Instagram hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi.

Magazin 16-05-2022 07:26

Damla Sönmez: Senede 3-4 kere aynı rüyayı görüyorum

Damla Sönmez (34) konuk olduğu programda bilinmeyenlerini anlattı. Yılda 3-4 kez aynı rüyayı gördüğünü söyleyen Sönmez, terler içerisinde uyandığını açıkladı.

Magazin 19-04-2022 14:47

Ünlü oyuncu Damla Sönmez'den yırtmaçlı, bacak dekolteli poz! O nasıl bir duruş?

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Damla Sönmez yırtmaçlı eteğiyle poz verdi. Sönmez'in baldırına kadar açık derin dekoltesi olay oldu.

Magazin 12-04-2022 19:31

Damla Sönmez'den üzücü haber!

Çukur, Aziz ve Güllerin Savaşı gibi sevilen projelerden tanıdığımız oyuncu Damla Sönmez'den üzen haber geldi.

Magazin 02-04-2022 10:36

Aziz dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Adem ve Aziz arasında neler olacak?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 16. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'in yeni bölümünde Pierre'in yapacaklarından korkan Efnan, Aziz'e şehri terk etmeyi teklif ederken Pierre bedel ödetmek için harekete geçiyor. Dilruba ve Aziz hakkında öğrendiği gerçekten sonra derinden sarsılan Adem, Aziz'in atölyesine giderken ürkütücü bakışları akıllara "Adem, Aziz'e zarar mı verecek?" sorusunu getiriyor.

Magazin 01-03-2022 02:26

Damla Sönmez'in annesini gören inanamadı! Annesi değil ablası sandım

Başrollerini Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile paylaştığı Aziz dizisinde Dilruba karakterini canlandıran ünlü oyuncu Damla Sönmez, annesi ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun annesi Figen Hanım'ı görenler adeta hayran kaldı.

Magazin 19-02-2022 07:27

Aziz 14. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Aziz ve Efnan evleniyor mu?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 14. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'e romantik anlar damga vuracak. Aziz'in Efnan'a yüzük parmağının anlamını anlattığı sahnede birbirlerine bağlandıklarını ve hiç ayrılmayacaklarını söylüyor. Çiftin aşkları dolu dizgin devam ederken mutlulukları izleyicilerin de yüzünü güldürüyor.

Magazin 17-02-2022 01:36

Damla Sönmez'den iddialı paylaşım

Aziz dizisinde hayat verdiği Dilruba karakteri ile izleyici karşısına çıkan Damla Sönmez dizide gösterdiği başarılı performansın yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Damla Sönmez son olarak Instagram sayfasından paylaştığı cesur karelerle gündeme geldi.

Magazin 07-02-2022 16:39

Aziz dizisi 11. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz ve Efnan'ın kar altında romantik anları!

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'de Pierre, Aziz'e babasının ölümüyle ilgili gerçekleri bildiğini söylerken Aziz'in Edip Payidar ile ilgili öğrenecekleri büyük merak konusu oluyor. Efnan'ın babasına karşı kendini savunması ve "Herkesin karşısında dağ gibi duracağım!" demesi dikkat çekiyor. Aziz ile Efnan'ın romantik dakikaları dikkat çekiyor.

Magazin 28-01-2022 00:17

Murat Boz'a Damla Sönmez soruldu! Tepkisi şaşkına çevirdi

'O Ses Türkiye Yılbaşı' programında sahne alan oyuncu Damla Sönmez (34), sahnede Murat Boz'la (41) düet yapmıştı. İkili hakkında aşk iddiası ortaya atılmıştı. Damla Sönmez'le aralarında çıkan aş dedikoduları sorulan Murat Boz, soruyu yanıtlamadan kaçarak kafa karıştırdı.

Magazin 15-01-2022 08:37

Aziz dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanında tüyleri diken diken eden Atatürk sahnesi! Biz kimseye köle olmayız

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni yılla birlikte ekranlara 2 hafta ara veren Aziz'in yeni bölümündeki Atatürk sahnesi tüyleri diken diken edecek. Hikayesi 1930'lu yılların Hatay'ında geçen Aziz'in yeni bölümünde, Fransızlar, atölyede asılı olan Atatürk resmini kaldırmak isterken Aziz buna karşı çıkıyor. Antakya sokaklarında asılı olan Atatürk resimleri ise dikkat çekiyor. Aziz "Biz kimseye köle olmayız" sözleriyle meydan okuyor.

Magazin 10-01-2022 02:36

Aziz neden yok? Aziz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Her hafta cuma akşamları yeni bölümüyle ekrana gelen Aziz dizisinin, 7 Ocak Cuma yayın akışında yer almaması, ''Aziz neden yok?'' ve ''Aziz yeni bölüm ne zaman?'' gibi soruları gündeme getirdi.

Magazin 07-01-2022 12:07

Aziz'in Dilruba'sı Damla sönmez ateşli stiliyle Instagram'ı salladı!

Başrollerini Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile paylaştığı Aziz dizisiyle fırtınalar estiren güzel oyuncu Damla Sönmez, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Sönmez, iddialı stiliyle sosyal medya kullanıcılarından tam puan aldı.

Magazin 03-01-2022 11:35

Murat Boz ile Damla Söz düeti olay olmuştu! Havada aşk kokusu var

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sevilen oyuncu Damla Sönmez de yer almıştı. Şarkısını söyledikten sonra, sahneye gelerek kendisine eşlik eden Murat Boz'la düet yapan Sönmez'in samimi hallerdi dedikodulara sebep oldu.

Magazin 03-01-2022 07:32

Aziz 8. yeni bölümden 2. ön izleme sahnesi! Aziz'de tüyleri diken diken eden İstiklal Marşı sahnesi

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 8. yeni bölümünden çarpıcı bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz'in Fransız askerlerine karşı İstiklal Marşı'nı okuduğu sahne izleyicilere de duygu dolu anlar yaşatıyor. Aziz'in "Eğer boynumuzu eğmezsek Fransızlar o zinciri boynumuza geçiremez!" sözleri tüm şehir tarafından alkış topluyor.

Magazin 23-12-2021 23:44

Aziz 8. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz'den Efnan'a aşk itirafı gibi sözler: Sensiz her şey eksik gibi

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Aziz dizisinin yeni bölümünde Efnan'ın Mısır'a gitme kararı karşısında Aziz duygu dolu anlar yaşayacak. Efnan ortadan kaybolurken Aziz ise ona ulaşmaya çalışıyor. Sonunda Aziz Efnan'a adeta aşkını ilan ediyor. Aziz'in "Sana alıştım ben, sensiz her şey eksik gibi" sözleri Efnan'ı duygulandırıyor.

Magazin 22-12-2021 21:32

Aziz dizisi 8. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Aziz Efnan'ı ikna edecek mi? Gitme kal burada

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 8. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz'in Efnan'ı Mısır'a gitmemesi için ikna etmeye çalıştığı sahnede Efnan'ın vereceği karar büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 20-12-2021 23:21

Aziz 7. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz dizisine Efnan'ın büyük değişimi damga vuracak

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Aziz'in atölye için gelen paranın Mustafa Kemal Atatürk tarafından geldiğini öğrendiği tanıtımda Adem, mektupta yazan büyük sırrı Dilruba'ya söylüyor. Dilruba'nın Aziz'e babasının mallarıyla ilgili gerçeği söyleyip söylemeyeceği merak konusu olurken Prenses Fevziye'nin konuğu olarak davete hazırlanan Efnan'ın değişimi heyecanla bekleniyor.

Magazin 16-12-2021 02:58

Aziz 7. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Aziz'de Efnan değişimiyle şaşırtacak

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 7. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Mısır Prensesi Fevziye ile Pierre'in, Efnan hakkında konuştuğu sahnede Pierre, özel davete Efnan'ın gelmemesi gerektiğini söylüyor ancak onu gördüğünde bu fikri değişiyor. Prenses Fevziye'nin özel misafiri olan davete hazırlanan Efnan, güzel bir elbiseyle karşılarına çıkıyor. Elbisenin sadece ufak bir kısmı görülürken Prenses'in dokunuşuyla Efnan'ın nasıl görüneceği şimdiden ilgiyle bekleniyor.

Magazin 13-12-2021 23:58

Aziz dizisi 6. yeni bölümden 2. ön izleme sahnesi yayınlandı! Aziz ve Adem'in Dilruba kavgası!

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 6. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz ve Adem'in karşı karşıya geldiği sahnede gerilim dolu anlar yaşanıyor. Aziz'in "Bana bir tane başarını göster" demesi üzerine Adem, Dilruba'yla evleneceğini ve ona gerçekten aşık olan kişinin kendisini olduğunu söylüyor. Adem'in söyledikleri karşısında Aziz'in sessiz kalması ise dikkat çekiyor.

Magazin 10-12-2021 02:13

Aziz dizisi 6. yeni bölümden 2. fragman! Aziz'i aşkını ilan ettiği Dilruba, Adem ile evlenecek mi?

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 6. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Adem, Dilruba'yı kendisiyle evlenmesi için zorlarken Efnan, Aziz ile Dilruba'yı gördükten sonra Hatice Ana ile vedalaşarak gitmeye karar veriyor. Dilruba, Galip Bey'e düğünün gerçekleşmeyeceğini söylerken Aziz, Dilruba'ya verdiği kuşun kafesini boş görünce panik yaşıyor. Dilruba'yı Adem'in yanında gelinlikle gören Aziz büyük bir şok yaşıyor. Aziz'de 'Dilruba ve Adem evlenecek mi?' sorusu yanıt buluyor.

Magazin 08-12-2021 02:56

Aziz 6. yeni bölümden çarpıcı fragman! Aziz'den Dilruba'ya aşk itirafı

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 6. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Aliş'in tutuklandığı tanıtımda Aziz, küçük çocuğu kurtarmak için mücadele veriyor. Aziz hala Dilruba'ya aşık olduğunu itiraf ederken ikili arasında aşk dolu dakikalar yaşanıyor. Aziz ile Dilruba'nın birbirlerine duygularını açtıkları anlara şahit olan Efnan ise hayal kırıklığı yaşıyor. Aziz'in "Adem'le evlenme" demesi ve aşkını itiraf etmesi üzerine Dilruba'nın vereceği karar ise şaşırtıyor.

Magazin 06-12-2021 02:54

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez, derin sırt dekoltesiyle Instagram'ı kasıp kavurdu!

Show TV'nin sevilen dizisi Aziz'de hayat verdiği 'Dilruba' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Damla Sönmez, sırt dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-12-2021 16:19

Aziz dizisi 5. yeni bölümden 3. fragman yayınlandı! Aziz ve Efnan arasında sürpriz gelişme!

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 5. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Fragmana Efnan'ın türkü söylediği anlar damgasını vuruyor. Efnan, güzel sesiyle herkesi etkisi altına alırken Hatice Ana'nın sözleri dikkat çekiyor. Aziz'in Efnan'ın farkına varacağını düşünen Hatice Ana genç kızı teselli ederken, Aziz ile Efnan arasında yaşanacak gelişmeler büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 03-12-2021 02:11

Aziz dizisi 5. yeni bölüm 2. fragmanı! Aziz'e beklenmedik saldırı!

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 5. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Maksude'nin doğum gününe Aziz ile Efnan'ın katılması ortamda gerilimi artırırken Kenan'ın Efnan'a "Biz o masada hep birer ayrık otu olarak kalacağız!" demesi dikkat çekiyor. Pierre, Aziz'in daha da güçlenmeden önünü kesmek isterken Galip Bey harekete geçtiğini söylüyor. Aziz'in saldırıya uğraması ise akıllara "Galip Payidar'ın planı mı?" sorusunu getiriyor.

Magazin 30-11-2021 21:19

Aziz dizisi 5. yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Aziz ve Efnan herkesi şoke ediyor!

Show TV'de ekrana gelen, Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz'in 5. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Payidar ailesi ile Pierre'in bir arada olduğu yemeğe Aziz ve Efnan'ın gelmesi bir anda gerilimi yükseltiyor. Büyük heyecan uyandıran sahnenin ardından Dilruba, Adem, Aziz ve Efnan'ın aynı ortamda bulunacağı yemek büyük bir merakla bekleniyor.

Magazin 29-11-2021 22:15

Aziz dizisi 3. yeni bölüme Mustafa Kemal Atatürk sahnesi damga vuracak!

Show TV'de ekrana gelen Aziz'in 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Hikayesi 1930'ların Hatay'ında geçen dizide, Aziz Fransızlar'a karşı direnişin sembolü haline geliyor. "Fransız zulmü altında emeğini hiç edilmesini kabul etmeyen kim varsa, onlarla yürüyeceğim" diyen Aziz gözaltına alınıyor. Dizinin fragmanına ise Atatürk'ün görüldüğü anlar damga vuruyor. Mustafa Kemal Atatürk'e, Hatay'da Fransız askerleri tarafından gözaltına alınan Aziz hakkında bilgi geliyor.

Magazin 18-11-2021 01:40

Aziz dizisi 2. bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Aziz'in zor kararı! Şehirden gidecek mi?

Show TV'nin yeni dizisi Aziz, ilk bölümüyle geçtiğimiz cuma akşamı seyirci karşısına çıktı. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrollerde oynadığı, hikayesi1930'lu yılların Hatay'ın geçen Aziz dizisinin 2. bölümünden de ön izleme sahnesi yayınlandı. Galip Bey'in Aziz'e şehirden gitmesini söylediği sahnede Aziz'in vereceği yanıt büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 12-11-2021 01:07

Aziz dizisi 2. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz meydan okuyor: Varsa yüreği yeten çıksın karşıma

Show TV'nin yeni dizisi Aziz, ilk bölümüyle geçtiğimiz cuma akşamı seyirci karşısına çıktı. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrollerde oynadığı, hikayesi1930'lu yılların Hatay'ın geçen Aziz dizisinin 2. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Dilruba ile Efnan'ın karşı karşıya geldiği anların merak uyandırdığı tanıtımda Dilruba, Adem ile nişanlanıyor. Aziz ise "Bundan sonra toprağımda, işimdeyim. Varsa yüreği yeten çıksın karşıma" sözleriyle meydan okuyor.

Magazin 10-11-2021 22:56

Aziz dizisi Dilruba kimdir? Damla Sönmez kimdir? Damla Sönmez kaç yaşında ve nereli?

Damla Sönmez, başrollerinde Murat Yıldırım, Fırat Tanış gibi oyuncuların yer aldığı Aziz dizisinde "Dilruba" karakterine hayat verecek. Aziz dizisinin Dilruba'sı, Damla Sönmez'in kim olduğu merak konusu oldu. Damla Sönmez birçok dizi ve film projesinde rol aldı. İşte merak edilenler...

Magazin 05-11-2021 20:03

Aziz dizisi 1. bölümden 3. fragman yayınlandı! Aziz ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Show TV'nin iddialı dizisi Aziz, ekrana gelmek için gün sayıyor. Geçtiğimiz sezon Ramo'da rol alan Yıldırım, 1930'lu yıllarda geçecek olan dizideki yeni rolüyle ise hayranlarını şaşırtacak. Yayın tarihi de açıklanan Aziz'in 1. bölümünden 3. fragman da yayınlandı. Aziz'in izleyiciyi 1930'lu yıllara götürecek büyülü atmosferini gözler önüne seren tanıtım ilgiyi artırırken Aziz (Murat Yıldırım) ile Dilruba (Damla Sönmez) arasındaki uyum ise dikkatleri çekti.

Magazin 26-10-2021 23:43

Aziz dizisi ne zaman başlıyor? Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz'in yayın tarihi açıklandı!

Murat Yıldırım, bu defa dönem dizisi Aziz ile ekranlara dönüyor. Son olarak Ramo'dan başrol oynayan Murat Yıldırım, 1930'lu yıllarda geçecek olan dizideki yeni rolüyle ise hayranlarını şaşırtacak. Yayın tarihi de açıklanan Aziz'in 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı.

Magazin 25-10-2021 22:36

'Aziz' dizisinin afişi beğeni topladı! İşte 'Aziz' dizisi oyuncuları

Show TV'de ekrana gelecek, sezonun merakla beklenen dizisi 'Aziz'in afişi yayınlandı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı çarpıcı afiş büyük beğeni topladı.

Magazin 18-10-2021 17:27