Dudak Dolgusu Haberleri

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'ın son hali şaşırttı! Dudaklarındaki değişim sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-10-2023 14:46

Sadece dudağını büyütmek istedi ama kabusu yaşadı! Dudak dolgusu şişince...

Dudak büyütmek için dudak dolgusunu tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudak dolgusu yaparak dudakları istenilen ölçüde büyütmek ve bu büyüklüğü daha uzun süre korumak mümkün olabiliyor. Ancak yanlış işlemler ve yan etkiler dudakta istenmeye görünümlere sebep olabiliyor. Sosyal medyada bir kadın dudak dolgusu sonucunda yaşadığı kabusu gösterdi.

Kadin 26-05-2023 09:41

Estetiğin gücüyle bambaşka biri oldu! O kadar çirkindim ki...

Estetikle ufak değişimler yapılabildiği gibi tüm görüntüyü değiştirmek de mümkün olabiliyor. Sosyal medyayla birlikte artan güzellik standartları nedeniyle estetiğe olan talep giderek artıyor. Estetikle tüm görünümünü değiştirdiğini paylaşan Mia Dio, yayınladığı videoda eski haliyle yeni halini karşılaştırdı.

Kadin 22-05-2023 15:56

Bu makyaj hilesi dudaklarınızı dolgu yaptırmış gibi büyütüyor! Dolgun dudaklar için...

Dolgun dudaklara sahip olmak kadının hayalleri arasında yer alıyor. Doğal dolgun dudaklar için dudak büyütme yöntemleri aranıyor. En çok tercih edilen estetik operasyonlar arasında slikon ve dudak dolgusu bulunuyor. Ancak bu işlemleri yaptırmak istemeyenler için de etkili dudak büyütme tüyoları paylaşılıyor. TikTok'ta dudak dolgusu etkisi yaratan makyaj tüyosunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 11-05-2023 14:23

Dudak Dolgusu

Dudak Dolgusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dudak Dolgusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ücretsiz diye yaptırdı kabusu yaşadı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenleri ağlayarak anlattı

Dudak dolgusu günümüzde en çok yapılan güzellik işlemleri arasında yer alıyor. Dudak dolgusu yaptırmadan önce yaptırılacak yeri oldukça araştırmak gerekiyor. Aşırı dudak dolguları kötü görünüme ve sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Influencer Jessica Burko, dudaklarına yaptırdığı dolgunun ardından başına gelenleri anlattı.

Kadin 18-04-2023 14:29

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-2023 14:13

Dudak dolgusu yaptırdı, kabus yaşadı! Son halini görünce gözlerine inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde yaşayan Basi Query isimli bir kadın dudak dolgusu yaptırmak istedi. Ancak prosedürü sırasında kullanılan bir kreme alerjisi olduğunu bilmeyen kadın dolgu işleminin tamamlanmasından sonra dudaklarının şişmeye başladığını gördü. Büyük bir panik yaşayan kadın acilen hastanenin yolunu tuttu.

Trend 26-10-2022 11:56

Dermatolog uyardı! Yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle neredeyse ölüyordu

Birçok kadın daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyor. Bu sebeple çeşitli estetik operasyonlar ve müdahaleler yaptırıyor. Ancak bu uygulamaların iyice araştırılmaması korkunç sonuçlara karşı karşıya kalmaya neden olabiliyor. Dudak dolgusu yaptırdıktan sonra yaşadıklarını TikTok üzerinden paylaşan Isis de Oliveira Almeida Pinheiro, görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 21-09-2022 14:20

Hayatının hatasını yaptı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenler dehşete düşürdü

İnce dudaklı olanlar veya dudak şeklini değiştirmek isteyenler dudak dolgusu uygulamasını sıklıkla kullanıyor. Bu uygulama doğru yerde yapılmadığında çok ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Karli Gardner, TikTok uygulaması üzerinden dudak dolgusu yaptırdıktan sonra başına gelenleri paylaştı.

Haber 08-09-2022 16:18

Herkesi uyardı! “Güneş kremi sürmediğim için...”

Güneş kreminin cildi güneşin zararlı ışınlarından korumak için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Uzmanlar güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi sürülmesi gerektiğini belirtiyor. TikTok’ta bir paylaşım yapan sosyal medya kullanıcısı dudak dolgusu yaptırdıktan sonra güneşe çıkınca başına gelenleri göstererek herkesi uyardı.

Haber 18-08-2022 16:36