Ekmek Teknesi Haberleri

Ekmek Teknesi’nin Mehpare’si ticarete atıldı! Mehtap Bayri'nin diğer mesleği bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Mehpare karakteriyle hafızalarımıza kazınan Mehtap Bayri rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiriyor. Oyunculuğuyla dizilerin aranılan isimlerinden biri olan Bayri, ticarete yöneldi. Ünlü oyuncunun diğer mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 21-11-2023 14:06

Ekmek Teknesi'nin Sonnur'u Arzu Oş yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Sonnur karakteriyle hafızalarımıza kazınan Arzu Oş yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-10-2023 14:43

Ekmek Teknesi'nin 'Lan Jale'sini gören şaştı kaldı! Esin Civangil'in son hali olay oldu

Bir dönemim efsane dizisi Ekmek Teknesi'nde hayat verdiği Jale karakteriyle hafızalara kazınan Esin Civangil son haliyle herkesi şaşırttı. Dizide, Cem Kılıç'ın hayat verdiği Korkut karakterinin kız arkadaşı olan Jale başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekti. Şimdilerde 41 yaşında olan Esin Civangil'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-08-2023 17:13

Ekmek Teknesi'nin 'Ölü'sü bambaşka biri oldu! Mehmet Usta'nın bu halini unutun

48 yaşındaki tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Usta son haliyle görenleri şaşırttı. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen, atv'nin sevilen dizisi Ekmek Teknesi'nde 'Ölü' karakteri ile gönüllerde taht kurtan Mehmet Usta'nın yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-01-2023 15:05

Ekmek Teknesi

Ekmek Teknesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekmek Teknesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.