Aktan Haberleri

Rihanna sokak ortasında bir anda eteğini kaldırdı! Görenler şaştı kaldı

Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ve Fenty Beauty adında güzellik markası olan şarkıcı Rihanna mini pilili eteği ve mavi gömleğiyle sokaklarda poz verdi. Son dönemde çocuklarına vakit ayıran Rihanna eteğini bir anda kaldırarak herkesi şoke etti.

Magazin

Kim Kardashian çıtçıtlı body'sini kapatmakta zorlanınca kardeşini çağırdı! O anları paylaştı

Kim Kardashian, komik banyo videosunda elbisesini kapatmakta zorlanıyor ve gardırop krizinde kız kardeşi Khloe'den yardım istiyor. O anları paylaşan Kim 'Kız kardeşlerin yaptığı budur' yorumunu da paylaşımına ekledi.

Magazin

Cosmopolitan Türkiye'ye geri dönüyor!

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıllık bir aranın ardından Ali Tufan Koç ve Dilek Oransal’ın yayıncılık şirketi The Voice Media Company ve Hearst Magazines International iş birliği ile Türkiye'ye geri dönüyor.

Magazin

Makyör kavgası büyüyor... Bülent Ersoy önce onu kovdu sonra programı bıraktı! Tolgahan Karataş'a Seren Serengil destek çıktı

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dâhil olduğu Show TV'nin fenomen programı Dünya Güzellerim yine karıştı. Bülent Ersoy makyörü Tolgahan Karataş'ı kovduğunu sonrada programı bıraktığını açıkladı. Ersoy, Tolgahan Karataş'ın bazı erkeklerle uygunsuz biçimlerini gördüğünü söyledi. Seren Serengil konuya dahil oldu ve Tolgahan Karataş'a destek çıktı.

Magazin

Aktan

Aktan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aktan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bülent Ersoy programdan ayrıldı! Sebebini böyle açıkladı: 'Bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu duydum'

Bülent Ersoy'dan şaşırtan bir açıklama geldi. Diva, 'Dünyalar Güzellerim Tatil'de programından ayrıldığını duyurdu. Ersoy, "Makyörüm olarak çalışan Tolgahan Karataş'ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu duydum." diyerek çalışanının iş akdini fesih ettiğini de sözlerine ekledi. Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy'un iddialarına sessiz kalmadı. Karataş iddiları reddederek hukuki yollara başvuracağını söyledi. İşte detaylar...

Magazin

Şeyma Subaşı yataktan poz verdi! Görenler çıplak sandı

Tatilden tatile koşan Şeyma Subaşı son olarak Bodrum'da arkadaşının lüks teknesinde görüntülenmişti. Formda haliyle dikkat çeken Subaşı yatak pozuyla yine dikkat çekmeyi başardı.

Magazin

Kanye West'in eşi Bianca Censori yine şaşırtmadı! Sokakta herkes ona baktı

Eşi Bianca Censori'yi 'açık' kıyafetler giydirerek teşhir ettiği gerekçesiyle büyük tepki toplayan ünlü rapci Kanye West yine eşiyle beraber görüntülendi. Censori giydiği kıyafetle adından söz ettirmeyi başardı.

Magazin

Wanda Nara ile boşanacağı söylenen Icardi gündemde! Simge En yakışıklı futbolculardan deyince sosyal medya yıkıldı

Wanda Nara'nın Mauro Icardi’yle ayrıldıklarını açıklamasının ardından Galatasaray'ın golcüsü gündem oldu. Özel hayatıyla gündemde olan Icardi'ye sık sık Simge yakıştırması yapılıyordu. Tam bu günlerde Simge de Icardi yorumu yapınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden romantik anlarını da paylaşmaktan çekinmeyen Deniz bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü ismin son hali hiç beğenilmedi.

Magazin

Selin Kabaklı'nın yeni aşkı evli çıkmıştı! Eleştirilere 'Ebru Gündeş göndermeli' yanıt geldi: Kim, kimin kocasını elinden almış göreceğiz...

Eşi Murat Özdemir'in kendisini Ebru Gündeş'le aldattığını iddia eden Selin Kabaklı, Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Fakat Ersin'in evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kabaklı'dan açıklama geldi. Ebru Gündeş'e de göndermede bulunmaktan çekinmeyen Kabaklı açıklamasında, "Kim, kimin kocasını elinden almış bunları göreceğiz. İspatlarım var, belgelerle konuşacağız..." dedi.

Magazin

Dilan Polat ve Engin Polat davasında intikam ayrıntısı! Sosyal medya fenomeni ‘Rat’ atarak verileri topladı

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında hazırlanan iddianamede ilginç bir intikam olayı yer aldı. Bir dönem Polat çifti ile iş birliği içinde olan sosyal medya fenomeni Erkan Şahin'in, Engin Polat'a ait telefon ve bilgisayarlardaki verileri uzaktan erişim yöntemiyle kaydettiği ve Engin Polat'ın yasa dışı bahis organizasyonlarından para akışı sağladığına ilişkin bu verileri de savcıyla paylaştığı ortaya çıktı.

Magazin

Mauro Icardi ile ayrılığı doğrulamıştı... Wanda Nara soluğu ünlü rapçinin yanında aldı! Onunla müstehcen görüntüler vermişti

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık haberlerini doğruladı ve 'Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz' dedi. İddiaya göre; Nara, ayrılık kararının ardından soluğu bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante'nin yanında aldı.

Magazin

İngiliz futbolcu Jamie Vardy'nin tercihi de Bodrum oldu! Hollanda maçını orada izleyecek

Leicester City'nin şampiyonluğundaki en büyük aslan payının sahibi olan İngiliz futbolcu Jamie Vardy, tatil için soluğu Bodrum'da aldı. Ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Vardy, İngiltere ile Hollanda arasında oynanacak yarı final karşılaşmasını da burada izleyecek.

Magazin

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet mi gördü? Kafa karıştıran paylaşım

İbrahim Tatlıses'in sonradan ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Dilan Çıtak "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" dedi.

Magazin

Aleyna Tilki'nin sahne tarzı yine sosyal medyanın diline düştü! Yataktan kalktığı şortla gelmiş gibi

"Kıyafeti eleştirmek tacizdir" diyerek geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Aleyna Tilki sahne tarzıyla yine sosyal medyanın diline düştü. Aleyna Tilki'nin şort bluz kombinini görenler kendini tutamadı.

Magazin

O şehirde termometreler 41 dereceyi gördü! Sıcaktan bunalanlar kendini denize attı!

Sıcak hava dalgasının en çok hissedildiği bölgelerden biri olan Akdeniz Bölgesi'nde vatandaşlar sıcaktan kendini denizin sularına bıraktı. Antalya'da termometreler 41 dereceyi gösterdi, sahil kesimleri ve tatil beldeleri doldu taştı.

Magazin

Duygu Nebioğlu ikiziyle ilgili karar gündem olunca paylaştı! Benim hikayem bana aittir

Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun bir de ikizi vardı. Sevgi Katkıcı'nın da dava ile Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlandı. Duygu Nebioğlu ise ikizine dair paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin

Aradığı aşkı sonunda buldu! Ünlü oyuncu Gerard Butler gönlünü kendisinden 25 yaş küçük modele kaptırdı

Hollywood yıldızı Gerard Butler 2014'te iç mimar Morgan Brown ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, bir dargın bir barışık süren birlikteliklerini pandemi döneminde sonlandırmış ve 2021'de kesin olarak ayrılık kararı almıştı. Ayrılığın ardından ise ünlü oyuncu aradığı aşkı sonunda buldu. Gerard Butler gönlünü kendisinden 25 yaş küçük modele kaptırdı.

Magazin

Yusuf Güney açıklamalarıyla yine şaşırttı! İnsanları klonluyorlar deyip Joe Biden üzerinden örnek verdi! O anlar gündem oldu

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle Ay'a gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney açıklamalarıyla yine şaşırttı. Buket Aydın'ın 'Raft' YouTube kanalına konuk olan ünlü şarkıcı bu defa "İnsanları klonluyorlar" deyip Biden üzerinden örnek verdi. Yusuf Güney'in bu açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Rus Piyanist Evgeny Grinko, Harbiye'de adım atacak yer bırakmadı

Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Müzikseverler, tiyatro salonunu doldu taşırdı.

Magazin

Zeynep Bastık partide dans edip kendinden geçti! Serkay Tütüncü izledi... O anlar gündemde

Serkay Tütüncü ile tanışma aşamasını geçip sevgili olan Zeynep Bastık Harbiye konseri sonrası yakın çevresiyle after party yaptı. Zeynep Bastık burada Baran Mengüç’le dans edip kendinden geçerken sevgilisi gülerek izledi.

Magazin

House of the Dragon hayranları müstehcen sahnelerden rahatsız! Bunun yayınlanmasına izin vermelerine gerçekten şaşırdım

House Of The Dragon'un uzun zamandır beklenen ikinci sezon yayınlandı. House of the Dragon hayranları müstehcen sahnelerden rahatsız olup tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Magazin

Salyangoz paylaşıp yeni aşkına teşekkür etti! Ceyda Düvenci yine gündem oldu

Bülent Şakrak ile bir süre önce boşanan ve Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci çıktığı tatilden bir paylaşım yaptı. Salyangoz paylaşan Düvenci'nin notu ise dikkat çekti.

Magazin

Survivor Yasin yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı! Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün

Survivor All Star'ın yarışmacılarından olan Yasin Obuz sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Obuz, bu kez yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı. Ünlü isim, “22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" ifadelerini kullandı.

Magazin

David Beckham'ı İspanyol mankenle yatakta basmış! Eşin telefonda...

İngiliz gazeteci Tom Bower'ın kaleme aldığı The House of Beckham (Beckham Evi) isimli kitapta yer alan iddialar yeniden gündem oldu. Kitapta David Beckham'ın İspanyol manken Esther Canadas ile yatakta basıldığı iddiaları yer alıyordu.

Magazin

MasterChef'te Sena'nın hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! Annemi ben ölü buldum

Her yıl olduğu gibi yine büyük bir merakla beklenen MasterChef'in yeni sezonu başladı. Seçmelerin olduğu yarışmada dikkat çeken isimlerden biri Sena Düriyeli Halili oldu. Sena, tereyağlı narenciye soslu somon yaptı. Sena'nın hikayesi ise duyanların resmen yüreklerini dağladı. Sena, "Annemle beraber uyuyorduk öldüğünde. Annemi ben ölü buldum. Kimse yoktu yanımda ablam, babam yoktu şehir dışındaydılar" dedi.

Magazin

Survivor şampiyonu Ogeday olmuştu! Acun Ilıcalı'dan paylaşım gecikmedi

Bu yıl da oldukça büyük bir merak ve heyecanla izlenen Survivor'ın şampiyonu belli oldu. Finale kalan Ogeday ile Nefise şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiler. Survivor'ın kazananı Ogeday Girişken oldu. Acun Ilıcalı'dan tebrik ve teşekkür mesajı geldi.

Magazin

Bahar Candan ile tartışmıştı... Cezaevi yönetimi Seçil Erzan'ın talebini kabul etti! Koğuşuna tek bir şey istedi

Ünlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bahar Candan ile aynı koğuşu paylaşan ve son olarak tartışma yaşayan Erzan cezaevi yönetimine koğuşunun Bahar Candan’dan ayrılması için bir dilekçe sundu. Erzan'ın talebi kabul edildi.

Magazin

Anıl Altan ile boşanacağı iddia ediliyordu! Pelin Akil hamile mi? Sessizliğini bozdu

2016 yılında dünyaevine giren, üç yıl sonra da ikiz kızlarına kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Akil iddialara 'boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda...' diyerek nokta koymuştu. Şimdi de Pelin Akil'in hamile olduğu iddiası gündeme geldi. Ünlü isim yine sessizliğini bozdu.

Magazin

Eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya'dan sessiz sedasız ayrılmıştı! Yasemin Kay Allen ayrılık sebebi sorulunca...

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile dahil olan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin aşkı kısa sürdü. Sevgilisinden sessiz sedasız ayrılan ünlü oyuncu ayrılık sebebi sorulunca çok gerildi.

Magazin

Pınar Altuğ magazin programını neden bıraktığını yıllar sonra açıkladı! Deri bir mini etek...

Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Şimdiki Aklım Olsaydı” programına konuk olan Pınar Altuğ bir dönem magazin programı sunduğunu ancak yapamadığını anlattı. Bunun sebebini de yıllar sonra açıkladı.

Magazin

Ünlü modacı Kemal Doğulu hakim karşısına çıktı! Suçlamaları kabul etti... 'Tefeciler kafama silah dayadı'

Modacı Kemal Doğulu sosyal medya paylaşımlarıyla eski menajeri Tolga Ö.'ye hakaret ve tehdit iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul eden ve sözleri nedeniyle pişman olduğunu dile getiren Doğulu, "Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı. Bir anlık sinirle söz konusu cümleleri yazdım" dedi.

Magazin

'Cicişler' lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı! Gözaltına alındı

İstanbul'dan Antalya'ya uçakla yolculuk yapan 'Ciciş kardeşler'den Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı. Ersoy Antalya Havalimanı'nda uçaktan indirilerek gözaltına alındı. İfadesi alınan Ersoy, serbest bırakıldı.

Magazin

Survivor Aycan Yanaç'a oyunculuk teklifi yağıyor! Son haline yorum yağdı: Doğallığı kalmamış

Eski Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç bir etkinlikte görüntülendi. "Oyunculuk teklifi alıyorum ama bana göre değil" diyen Aycan'ın son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin

Britney Spears, tüm mücevherlerinin çalındığını açıkladı! Artık ucuz ve fake alıyorum

Yaptığı garip paylaşımlarla son dönemde sık sık gündeme gelen Britney Spears, tüm mücevherlerinin çalındığını açıkladı.

Magazin

Bu anne kızın hikayesi Türkiye’yi ağlatacak... “Yalan” başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Magazin

Fenomen Beren Güney cinsiyet değiştirmişti... Son hali dikkat çekti: Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney son haliyle gündemde. Bu işlemler için 500 bin TL harcayan Beren Güney yaşadıkları yüzünden dolgularını eritti. Fenomen "Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm" dedi.

Magazin

Anya Taylor-Joy pozlarıyla gündemde! Mad Max itirafı geldi

Anya Taylor-Joy, çarpıcı dergi çekimi için üstsüz poz verdi. Güzel oyuncu son rolü Mad Max için kafasını kazıtmaktan 'çok heyecanlandığını' da itiraf etti.

Magazin

Love Island'ın şampiyonu Ekin Su itiraf etti! Telefonda müstehcen mesajları bulmuş

Love Island yarışmasına katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su yarışmada tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı Davide ile kısa süre önce ayrıldı. Ekin-Su Culculoğlu sevgilisinin bilgisayarında müstehcen mesajları yakaladığını açıkladı.

Magazin

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin

Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi çok konuşuldu! Evi boyatmak için istenen para ise ağızları açık bıraktı...

Açıklamaları ve yaptığı estetiklerle gündemden düşmeyen Fatih Ürek bu kez lüks eviyle gündeme geldi. Ürek'in 5 katlı malikanesi ise görenleri şaşırtmayı başarttı. Geçtiğimiz günlerde evini satma kararı aldığını duyuran Ürek, lüks malikanesini satmaktan vazgeçti. Ürek, vazgeçme sebebini de açıkladı.

Magazin

Camila Cabello, bekaretini kaybettiği ünlünün adını açıkladı! 'Çok güzeldi'

Kübalı şarkıcı Camila Cabello cinsel hayat açıklamasıyla gündeme geldi. Camila Cabello bekaretini ilk erkek arkadaşı Matthew Hussey'e kaybettiğini açıkladı.

Magazin

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin

Konserde büyük facia! Solist kalabalığın üzerine atladı, hayranı felç kaldı

ABD'nin New York kentinde konsere giden Bird Piché isimli genç kız, Trophy Eyes şarkıcısının sahnede kalabalığa atlamasından sonra baygınlık geçirdi. Ağır bir darbe aldığı iddia edilerek hastaneye götürülen genç kızın kısmi felç olduğu ortaya çıktı.

Magazin

Yurt dışından döndü! Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem tarzıyla dikkat çekti

Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Bir süre yurt dışında yaşayıp ülkeye dönen İpek Erdem'in son hali ve tarzı dikkat çekti.

Magazin

2024 Eurovision'da İsrailli Eden Golan'ı şoke eden anlar! Şarkı söylemeye başlayınca...

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'na İsrail protestoları damgasını vurdu. Hollanda’yı temsil eden Joost Klein, İsrail’in yarışmaya katılımı ile ilgili olduğu iddia edilen bir sahne arkası olayının ardından diskalifiye edilmişti. Norveç’i temsil eden Alessandra Mele ise görevinden çekildiğini açıklarken, yarışmanın finalinde İsrail'i temsil eden Eden Golan sahneye çıktığında yuhalandı. Finlandiya'nın sunucusu ise İsrail'e puan vermeyi reddetti.

Magazin

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...

Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.

Magazin

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.

Magazin