Esin Civangil Haberleri

Ekmek Teknesi'nin 'Lan Jale'sini gören şaştı kaldı! Esin Civangil'in son hali olay oldu

Bir dönemim efsane dizisi Ekmek Teknesi'nde hayat verdiği Jale karakteriyle hafızalara kazınan Esin Civangil son haliyle herkesi şaşırttı. Dizide, Cem Kılıç'ın hayat verdiği Korkut karakterinin kız arkadaşı olan Jale başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekti. Şimdilerde 41 yaşında olan Esin Civangil'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-08-2023 17:13

Ekmek Teknesi'nin Bican'ı son haliyle şoke etti! Yıllar acımamış

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan efsane dizi Ekmek Teknesi'nde hayat verdiği 'Bican' karakteriyle hafızalara kazınan Kerim Yağcı, son haliyle şaşkına çevirdi.

Magazin 18-09-2021 15:57

Ekmek Teknesi'nin 'Lan Jale'si son haliyle hayran bıraktı! Yıllara meydan okuyor

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan ve yediden yetmişe herkesin gönlünü fetheden Ekmek Teknesi'nde Jale karakterine hayat veren ünlü oyuncu Esin Civangil, son haliyle kendine hayran bıraktı. Genç oyuncunun, aradan geçen yıllara rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 07-09-2021 09:49

'Ekmek Teknesi'nin Jale'si Esin Civangil zamana meydan okuyor! İşte son hali...

Ekmek Teknesi, 2002'de başlayıp 3 sezonda yayınlanan 106 bölümüyle televizyonların efsane olmuş dizilerinden. Usta kadrosuyla dikkat çeken sıcacık bir mahalle dizisiydi. Dizide dikkat çeken karakterlerden biri de uzun süre ekranlarda yer almayan 'Lan Jale' olarak bilinen Esin Civangil'di. Güzel oyuncu, mesleğine devam ederken geçen zamanda güzelliğinden bir şey kaybetmemesiyle dikkat çekti.

Magazin 11-06-2021 09:55

Esin Civangil

Esin Civangil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Esin Civangil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.