Eric Bailly Haberleri

Beşiktaş'tan ayrıldı, jet hızıyla imzayı attı! Eric Bailly eski takımına geri döndü

Beşiktaş’ın karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Eric Bailly, İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 30-12-2023 19:02

Zaha ve Bailly, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almadı

Galatasaray'dan Wilfried Zaha ve Beşiktaş'tan Eric Bailly, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınmazken Trabzonspor'dan Nicolas Pepe ve Gaziantep FK'dan Max Gradel ise milli takıma davet edildi.

Spor 29-12-2023 11:08

Beşiktaş'ta Eric Bailly'nin menajerinden tehditkar açıklama! ''Tepkimizi göstermeye hazırlanıyoruz''

Beşiktaş'ta kısa süre önce kadro dışı bırakılan Eric Bailly'nin menajerinden açıklama geldi. Kadro dışı kararından dolayı şokta olduklarını ifade eden Bailly'nin menajeri bu durumun ardından harekete geçeceklerini ifade etti.

Spor 12-12-2023 19:42

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi oynanırken tehdit mesajları aldı!

Bir menajer, Beşiktaş forması giyen Eric Bailly'e, Fenerbahçe maçı sırasında tehdit mesajları attı.

Spor 10-12-2023 21:36

Taraftarın sabrı kalmadı! Beşiktaş'ın yıldızı Eric Bailly yine sakatlandı

Beşiktaş Kulübü, Eric Bailly'nin uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı. Transfer edildiği günden beri sakatlıklarla boğuşan yıldız oyuncunun yeniden sakatlanması taraftarların tepkisini çekti.

Spor 23-11-2023 15:17

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta Aboubakar'ın ardından bir sakatlık şoku daha! Eric Bailly kafasına gelen top sonrası oyuna devam edemedi

Son dakika... UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt ile karşılaşan Beşiktaş'ta ısınma sırasında sakatlanan Aboubakar'ın ardından maçın henüz ilk dakikalarında yüzüne top isabet eden Eric Bailly'de 23. dakikada oyundan alınmak zorunda kaldı. İşte detaylar...

Spor 09-11-2023 21:20

Başkanla görüşeceğim olmuyorsa ayrılacağım demişti! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz için karar verildi

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarla ses getirirken, Siyah-Beyazlı ekipte Burak Yılmaz için karar verildi.

Spor 06-11-2023 17:09

Beşiktaş'ta Bailly gelişmesi! Olay sonuçlandı

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Eric Bailly, Bitexen Antalyaspor maçının ikinci yarısında Burak Yılmaz tarafından oyundan çıkarılmış ve takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile kavga ettiği ifade edilmişti. Bugün yapılan antrenmanda olayın tatlıya bağlandığı öğrenildi.

Spor 06-11-2023 14:10

Eric Bailly'den gece yarısı açıklama geldi! ''Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Eric Bailly’i Tayfur Bingöl’ün yakasını çekiştirdiği için ilk yarının ardından oyundan aldığını açıkladı. Yılmaz, “Bailly'yi yakışıksız hareketi nedeniyle oyundan aldım. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun” demişti. Yıldız oyuncu Bailly, bu konuyla ilgili gece yarısı bir açıklama yayınladı.

Spor 06-11-2023 07:38

Son dakika: Beşiktaş, Eric Bailly'nin ardından Manchester United'dan bir yıldızı daha getiriyor!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e verilen milli araya 3 maçta topladığı 7 puanla giren Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosuna son olarak Manchester United'dan Eric Bailly'i katan siyah - beyazlılar, İngiliz devinden bir futbolcunun transferi için daha nabız yokluyor. İngiltere basınından ortaya atılan iddiaya göre Kara Kartal, Hannibal Mejbri’yi kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Spor 11-09-2023 15:32

Beşiktaş'ın yeni transferi Bailly'den Galatasaray itirafı! ''Zaha ile konuşmuştum''

Beşiktaş'ın son transferi Eric Bailly, siyah-beyazlı ekibin sosyal medya kanalına açıklamalarda bulundu. Zaha'nın kendisini Galatasaray'a getirmek istediğini ama Şenol Güneş'le konuştuktan sonra tercihini Beşiktaş'tan yana kullandığını söyleyen Bailly, ligde iyi bir rekabetin olduğunu belirtti.

Spor 07-09-2023 16:05

Beşiktaş'ın Manchester United'dan kadrosuna kattığı Eric Bailly'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi!

Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakiplerinden olan Manchester United'dan kadrosuna kattığı Eric Bailly'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi. İşte detaylar...

Spor 05-09-2023 20:31

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eric Bailly hangi mevkide oynuyor? İstanbul'a geliyor!

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Fildişi Sahilli millî futbolcu, bugün saat 19.00'da İstanbul'a gelecek. Peki, Eric Bailly kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? İşte, Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly'nin hayatı ve biyografisi...

Spor 05-09-2023 11:36

Gece yarısı Manchester United'dan transfer açıklandı! Beşiktaş, Eric Bailly’i kadrosuna kattı!

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen savunma oyuncusu Eric Bailly’i kadrosuna kattı.

Spor 05-09-2023 07:02

Beşiktaş Eric Bailly transferinde mutlu sona ulaştı! Manchester United ile anlaşma sağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan da bir transfer bombası geldi. Siyah-Beyazlılar Galatasaray'ın da Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakiplerinden Manchester United'ın oyuncusu Eric Bailly'yi açıklamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 04-09-2023 23:16

Son dakika: Galatasaray Marcao'nun yerini Cristiano Ronaldo'nun kankası Eric Bailly ile dolduruyor! Görüşme yapıldı...

Son dakika haberleri: Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda. Marcao'yu 12+3 milyon euro karşılığında Sevilla'ya satan sarı - kırmızılılarda savunma hattına transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, gündeme sürpriz bir isim geldi. Galatasaray, Manchester United'da forma giyen ve dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile yakın arkadaş olan Eric Bailly için harekete geçti.

Spor 19-07-2022 09:22