Esra Dermancıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Esra Dermancıoğlu Haberleri

Esra Dermancıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Esra Dermancıoğlu Haberleri

Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Esra Dermancıoğlu, Pierre loti Lisesi’nde eğitim almış ve daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Oyunculuk eğitimi alan Dermancıoğlu, konservatuarda ses dersleri de almıştır. Kariyerine Gülse Birsel’in teklifi ile başlayan oyuncu, ‘Avrupa Yakası’ dizisinin 163. bölümüne konuk oyuncu olmuştur. Ardından 2010 yılında ‘Moral Bozukluğu’ ve ’31’ adlı filmde rol almış ve çeşitli dizilerde konuk olarak rol almaya devam etmiştir. Esra Dermancıoğlu, ‘Fatmagülün Suçu Ne?’ adlı dizi ile tanınırlığını artırmış olup farklı projeler ile kameralar karşısına geçmiştir. Başarılı oyuncunun oynadığı ‘Hayalet Dayı’ filmi ile 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülünü, Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu olarak almıştır. Şimdilerde ‘Bir Zamanlar Çukurova’ adlı dizide rol alan Esra Dermancıoğlu’nun bir kızı vardır.

Esra Dermancıoğlu Haberleri

Esra Dermancıoğlu'nun son paylaşımı gündem oldu... Oyuncu kendine uzaylı diyen Mustafa Topaloğlu'na benzetildi

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisindeki canlandırdığı Mukadder yenge rolüyle akıllara kazınan oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun son paylaşımı gündem oldu. Oyuncu paylaşımında Mustafa Topaloğlu'na benzetildi.

Magazin 24-02-2024 16:27

Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından karavan pozunu paylaştı! Yorum yağdı

Rol aldığı dizilerin yanı sıra zaman zaman yaptığı çıkışlar ve açıklamalarla magazin camiasında çok konuşulan isimlerden biri olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun son paylaşımı çok konuşuldu. Karavanda oturarak poz verdi. Pozuna yorum yağdı.

Magazin 03-02-2024 11:10

Esra Dermancıoğlu'nun nostalji paylaşımı olay oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde hayat verdiği 'Mukaddes Yenge' karakteri ile hafızalarımıza kazınan Esra Dermancıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa nostalji paylaşımı ile çok konuşuldu. Dermancıoğlu'nun gençlik yıllarına ait pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-10-2023 09:48

Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu sokak tarzıyla dikkat çekti! Milano pozlarına beğeni yağdı

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda'da hayat verdiği Asiye karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü oyuncu Milano sokaklarındaki tarzıyla dikkat çekti. Esra Dermancıoğlu'nun pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-2023 17:32

Esra Dermancıoğlu Sevgilimle sevişirken bana dedi ki... diyerek açıkladı! Hem hoşuma gitti...

2010-2012 tarihlerinde ekrana gelen "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde hayat verdiği 'Mukaddes' rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu Katarsis programına konuk oldu. Oyuncu "Çok kişisel olacak ama bunu hiçbir zaman unutmadım" diyerek bir sevgilisiyle yaşadığı bir anı anlattı.

Magazin 06-10-2023 07:00

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu'nun kızı Refia'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'

Şimdilerde oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, oyunculuk perfomansı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan Dermancıoğlu bu defa kızıyla konuşulmaya başlandı. Ünlü oyuncunun kızı Refia'yı görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-09-2023 10:25

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin yıldızları bir arada! Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde kurtlarını döktü

2010 yılında Kanal D ekranlarında gösterime giren 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin iki yıldızı tekrar bir araya geldi. Yakın arkadaş olan Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde dans etti.

Magazin 17-09-2023 15:53

Esra Dermancıoğlu Demet Özdemir'li Aşk Taktikleri filmine ateş püskürdü! 'Herkes zombi, herkes mezar altında'

Rol aldığı yapımlar, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu bu defa Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmini topa tuttu. Dermancıoğlu’nun ‘Aşk Taktikleri’ çıkışı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-2023 12:50

Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda'dan ilk kare

Hudutsuz Sevda dizisinden ilk kare geldi. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin başrollerinde ünlü oyuncular Miray Daner ve Deniz Can Aktaş yer alıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda'nın yayın tarihi merak ediliyor. Peki, Hudutsuz Sevda konusu ne, oyuncuları kimler? Hudutsuz Sevda ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Magazin 20-07-2023 15:37

Merve Boluğur'un son halini görenler şoke oldu! Esra Dermancıoğlu'na benzetildi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren "Acemi Cadı" dizisi ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur bu defa son haliyle gündem oldu. Aldığı kilolar ve kısa saçlarıyla Esra Dermancıoğlu'na benzetilen ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 10-07-2023 14:23

Kadir Doğulu'nun 'imam nikahı' iddialarına Esra Dermancıoğlu'dan son nokta! ''Benimle imam nikahı yaptı''

Magazin basını son günlerde Kadir Doğulu'nun başka kadınlarla samimi görüntülerini konuşuyor. Gündeme bomba gibi düşen görüntülerin ardından Kadir Doğulu hakkında'ihanet' ve 'imam nikahı' iddiaları ortaya atıldı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çıkan haberlere aldırış etmezken Esra Dermancıoğlu 'imam nikahı' haberlerine son noktayı koydu.

Magazin 30-04-2023 23:22

Oyuncu Esra Dermancıoğlu normalleşme tartışmalarına isyan etti! Sanatçıları anlamıyorum

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası bölgede 40 binden fazla can kaybı yaşanırken sosyal medyada normalleşme tartışmaları gündeme geldi. Bergüzar Korel'in depremden sonra insanların sosyal medyada günlük paylaşımlar yapmasına tepki vermesi sonrası bazı sanatçılardan da yorumlar gelmeye devam ediyor. Oyuncu Esra Dermancıoğlu bu tartışmalara isyan etti.

Magazin 22-02-2023 19:39

Esra Dermancıoğlu yakın dostu Civan Canova'nın öldüğünü unutup telefona uzandı! Ölümün en acı verici tarafı...

Akciğerinde kitle tespit edilen ve hastanede bir süredir tedavi gören usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Ağustos ayında yaşamını yitiren Canova'nın vefatı sonrası sanatçı dostları duygularını sosyal medyadan paylaşmıştı. Usta ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu arkadaşını aramak için telefona yeltendi. Ünlü oyuncu duygularını bakın nasıl ifade etti...

Magazin 18-12-2022 14:42

Bir Küçük Gün Işığı'nın Ümran'ı Esra Dermancıoğlu'nun kızı ortaya çıktı! Benzerliğini görenler şaşkına döndü

Esra Dermancıoğlu, Bir küçük Gün Işığı adlı yeni sezon dizisinde 'Ümran' karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncunun Refia Dermancıoğlu adında 19 yaşında bir kızı bulunuyor. Kızıyla çok fazla paylaşım yapmayan Dermancıoğlu, ara ara paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Esra Dermancıoğlu ve kızı Refia Dermancıoğlu'nu yan yana görenler benzerliği karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 14-11-2022 21:15

Esra Dermancıoğlu'ndan kötü haber! Tükenmişlik sendromuna yakalandı

Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı Mukaddes yenge rolüyle hafızalara kazınan ve şimdilerde atv'de yayınlanan 'Küçük Bir Gün Işığı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Dermancıoğlu, 2013 yılında Meryem Uzerli'nin de yakalandığı 'tükenmişlik sendromu' hastalığına yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncu ayrıca kendisi için psikiyatrlardan yardım istedi.

Magazin 14-11-2022 13:49

Esra Dermancıoğlu kızını paylaştı! Refoşum 19 yaşında oldu, artık bebekliğini paylaşabilirim

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasında 19 yaşına basan kızı Refia'nın bebeklik fotoğrafını yayınladı.

Magazin 14-09-2022 15:52

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu nedir? Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncuları kimler?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi 5 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı, senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı dizide geçmişini geride bırakarak yeni bir hayata başlayan Elif'in hikayesi işleniyor. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi şimdiden merak konusu oldu. Peki, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu nedir, uyarlama mı? Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler?

Magazin 05-09-2022 14:37

Civan Canova kimdir? Kaç yaşında öldü? Hastalığı neydi? Nerelerde oynadı?

Ünlü oyuncu Civan Canova’nın ölümünün ardından Civan Canova’nın kaç yaşında öldüğü, ölümüne neden olan hastalığı ve yaşamında hangi dizi ve filmlerde yer aldığı merak edildi. Başarılı oyuncu Civan Canova hakkında tüm merak edilenler…

Magazin 21-08-2022 13:46

İstanbul'da otellerde kalıyorum demişti! Esra Dermancıoğlu mal varlığını bitirmiş

Sosyal medyadaki çılgın paylaşımlarıyla adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu Arnavutköy'de görüntülendi. Sıkıldığı zamanlarda otelde kalmaya gittiğini açıklayan Esra Dermancıoğlu son dönemde otellerde kalamadığını söyledi. Ünlü oyuncu "Artık kalmıyorum. Çünkü tüm mal varlığım bitti" dedi.

Magazin 29-07-2022 13:10

Esra Dermancıoğlu'nun esprili paylaşımına Seda Sayan'dan yorum gelince... Şşşt Seda'ma laf yok

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak estetik göndermesiyle dikkat çeken Esra Dermancıoğlu'na Seda Sayan kayıtsız kalamadı.

Magazin 27-07-2022 15:35

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu sütyensiz poz verdi!

Reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'da Behice rolüyle popülerliğini geri kazanan Esra Dermancıoğlu, diziden ayrılmasının ardından Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide Demirhan rolü ile izleyici karşısına geçti. Ünlü oyuncu, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ses getiriyor.

Magazin 10-07-2022 17:25

Esra Dermancıoğlu neye uğradığını şaşırdı: Deliler hep beni bulur!

Esra Dermancıoğlu, Fransa'da yaptığı tatilden paylaşım yapmayı sürdürüyor. Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu, Fransa'da kaldığı evin camında neye uğradığını şaşırdı. Ünlü oyuncu "Deliler hep beni bulur!" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Magazin 04-07-2022 15:08

Esra Dermancıoğlu'ndan olay sözler: Bu sefillik! Erkek arkadaşı bir tek şunun için istiyorum...

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu bir süredir Fransa'da tatilde. Esra Dermancıoğlu, burada yaptığı paylaşımlarla da olay olmaya devam ediyor. Tren istasyonunda paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı duruma dikkat çekerek erkek arkadaş istediğini ifade etti. Ünlü oyuncunun sözleri takipçilerini gülümsetti.

Magazin 23-06-2022 11:56

13 kilo veren Selin Ciğerci bikinili pozuyla olay oldu! Zayıflık yakıştı

Gökhan Çıra ile ikinci kez evlenme kararı alan Selin Ciğerci yoğun temposuna ara vererek tatile gitti. Lüks hayatıyla gündeme gelen Selin Ciğerci 13 kilo verdikten sonra cesur pozlarıyla dikkat çekmişti. Güzel isim tatil sezonunu açtığını da bikinili pozuyla duyurdu.

Magazin 09-06-2022 15:02

Esra Dermancıoğlu'nun külotlu çoraplı dansı olay oldu! Bu enerjiden ben de istiyorum

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolünü canlandıran Esra Dermancıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez külotlu çorapla yaptığı dansıyla olay oldu.

Magazin 09-06-2022 13:57

Esra Dermancıoğlu'ndan olay 'çıplaklık' itirafı! İnsanları bir çıplak hayal ederim, bir de tuvalette

Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterini canlandıran ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programının yeni bölüm konuğu oldu. Dermancıoğlu, kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar verirken, 'çıplaklık' konusu ile ilgili yaptığı bir itiraf ise şoke etti.

Magazin 18-05-2022 20:21

Kaderimin Oyunu'nun Zahide'si Esra Dermancıoğlu çimlere uzanıp dekolteli poz verdi! Hayat size güzel galiba

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Behice rolüyle ününe ün katan Esra Dermancıoğlu, başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel gibi oyuncuların yer aldığı Kaderimin Oyunu adlı dizide Zahide rolüyle ekranlara geldi. Esra Dermancıoğlu çimlere uzanıp poz verdi.

Magazin 20-04-2022 00:35

Esra Dermancıoğlu'nun 1 Nisan paylaşımı sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan dikkat çeken 1 Nisan paylaşımı. Göbeğini açıp mini eteğiyle poz veren Dermancıoğlu, herkesi şaşkına çevirdi. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.

Magazin 02-04-2022 14:19

Esra Dermancıoğlu yataktan çıplak pozunu paylaştı! Yorum yağdı

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, daha önce "Bir erkeğin beni aldatması asla sorun değil" sözleri nedeniyle çok konuşulmuştu. 53 yaşında olan Dermancıoğlu, bu sefer de yataktan paylaştığı çıplak pozla magazinde gündem oldu.

Magazin 18-03-2022 14:29

Esra Dermancıoğlu yerlerde süründü! Savaşmaya devam

‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan Esra Dermancıoğlu yerde süründüğü bir kareyi paylaşıp bomba bir yorum yaptı.

Magazin 17-02-2022 15:45

Esra Dermancıoğlu çileden çıktı! Tesettürlülere örümcek kafa demiyorum

‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan Esra Dermancıoğlu sosyal medyada güldüren paylaşımlar yapıyor. Son olarak Örümcek Adam efektini beğenip video çeken oyuncuya "Başörtülülerle dalga geçiyorsun" yorumları yağınca Dermancıoğlu isyan etti.

Magazin 28-01-2022 07:19

Esra Dermancıoğlu'dan kızı Refia'ya balonlu karşılama! Kızının güzelliği dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Esra Dermancıoğlu, Berlin'de eğitim gören kızının gelişiyle yaşadığı mutluluğu paylaştı. Oyuncu, kızı Refia'yı balonlarla karşıladı.

Magazin 23-12-2021 09:07

Esra Dermancıoğlu gençliğini paylaştı! Hiç değişmemişsiniz

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu, 22 yıl önce çekilen eski bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncuya "Hiç değişmemişsiniz" yorumları yapıldı.

Magazin 12-12-2021 10:11

Esra Dermancıoğlu kazanın kıyısından döndü! Şarkı söylerken az daha düşüyordu

Sevilen isim Esra Dermancıoğlu, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Seda Sayan’ın şarkısına karavanından eşlik edip dans ederken ayağı sendeleyen oyuncu az daha düşüyordu. Son anda tutunarak düşmekten kurtulan oyuncu, dans edip şarkı söylemeye devam etti.

Magazin 09-12-2021 14:51

Esra Dermancıoğlu yeni yaşına böyle girdi! Seda Sayan'ın yorumu dikkat çekti

Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği Zahide karakteri ile izleyici karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videoyla doğum günün kutladı. Paylaşımıyla güldüren Dermancıoğlu, "53 yaşıma basmış bulunuyorum… Ne güzel yaşadım bu yaşıma kadar ama en güzeli son 18 yılım…" notunu düştü.

Magazin 07-12-2021 16:01

Esra Dermancıoğlu'dan cinsel yönelim açıklaması!

Esra Dermancıoğlu YouTube’daki ‘Buralarda Neler Dönüyor Bir Bilsen’ programına konuk oldu. Dermancıoğlu cinsel yönelimine dair sorulan soruya net yanıt verdi.

Magazin 22-11-2021 16:29

Esra Dermancıoğlu ile Demet Evgar’ın hesap atışması: Cüssen kadar konuş!

Ekranların iki sevilen oyuncusu Esra Dermancıoğlu ile Demet Evgar önceki gün yemek yerken objektiflere takıldı. İkili basında çıkan haberler üzerinden sosyal medyada atıştı. Esra Dermancıoğlu ve Demet Evgar’ın tatlı atışması hayranları tarafından ilgiyle takip edildi.

Magazin 18-11-2021 11:09

Esra Dermancıoğlu eski eşini ve kızını paylaştı! Bu güzeli biz yaptık

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, bu defa eski eşini ve geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren kızını paylaştı.

Magazin 10-11-2021 14:33

Esra Dermancıoğlu göbeğini açıp isyan etti! Ayıp etmiş olmazsam...

Sosyal medyayı sık sık kullanan Esra Dermancıoğlu kendisine gelen kötü yorumlara sonunda kendi tarzında yanıt verdi. Esra Dermancıoğlu göbeğini açarak yorumlara isyan etti.

Magazin 01-11-2021 13:37

Esra Dermancıoğlu'na arkadaşından bomba yanıt! Tekne senin altında kalır

Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu, çıktığı tatilden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Esra Dermancıoğlu bu sefer teknenin kenarında ilginç hareketler yaptı.

Magazin 25-09-2021 07:46

Esra Dermancıoğlu paylaştı! Su balesi bu yıl kraliçesini buldu

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü oyuncu denizde verdiği esprili pozlarla gündem oldu.

Magazin 07-09-2021 09:11

Esra Dermancıoğlu: Erkekler beni durmadan akşam yemeğine götürüp...

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü oyuncu aradığı sevgiliye dair ipucu verdi.

Magazin 24-08-2021 12:05

Esra Dermancıoğlu herkesten sır gibi sakladığı eski eşi ve kızıyla paylaştı: Arada bir gel sana makarna yapayım

Sevilen oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram hesabını çok aktif kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Esra Dermancıoğlu, son paylaşımında kızı ve eski eşiyle birlikte fotoğrafını paylaştı. Başarılı oyuncunun fotoğrafı on binden fazla beğeni topladı.

Magazin 19-08-2021 09:28

Esra Dermancıoğlu'nun kızı koronavirüse yakalandı

Esra Dermancıoğlu'nun kızı Refia Dermancıoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Kötü haberi Instagram'dan duyuran ünlü oyuncu, "Ayrı odalardan yazışıyoruz!" ifadelerini kullandı.

Magazin 02-08-2021 11:38

Esra Dermancıoğlu kızı Refia ile şaşırttı! Kızı güzelliğiyle büyüledi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, 18 yaşındaki kızını paylaştı. Ünlü oyuncunun kızı güzelliği ile dikkat çekti.

Magazin 30-06-2021 14:15

Esra Dermancıoğlu'ndan sabah dansı! Yorum yağdı

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Burcu Güneş'in 'Son Mektup' adlı şarkısında dans ederek eğlendiği anları 504 bin takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından, "Uyandım" notuyla paylaştı.

Magazin 14-06-2021 15:18

Esra Dermancıoğlu'ndan takipçisine şaşırtan cevap

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde Beren Saat'in yengesi rolüyle ünlenen Esra Dermancıoğlu, psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi. Oyuncu, bir takipçisine verdiği cevapla şaşırttı.

Magazin 28-05-2021 09:34

Esra Dermancıoğlu'ndan eğlenceli dans

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle ünlenen Esra Dermancıoğlu bu defa dans videosu ile dikkat çekti.

Magazin 13-05-2021 10:42

Esra Dermancıoğlu'nun sözleri Ahmet Tatlıses'i rahatsız etti

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, katıldığı programda "Bir erkeğin beni aldatması sorun değil" diyen Esra Dermancıoğlu'na tepki gösterdi.

Magazin 09-04-2021 13:41