Fitil Haberleri

Soğuk havalarda sizi çepeçevre sarıp sıcacık tutacak en iyi kadın kazak modelleri

Siz de yumuşacık ve içinizi ısıtan kazaklarla aşk yaşayanlardan mısınız?Cevabınız "Evet" ise sezonun trendlerine uygun, rahatlığınızı ve şıklığınızı ön planda tutacak birbirinden kaliteli kazakları gardırobunuza ekleme zamanı geldi demektir. Soğuk havalarda tarzınızı kombinlerinize yansıtarak havalı görünmek için ihtiyacınız olan en iyi kadın kazak modelleri arasından seçtiğimiz ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-02-2023 13:35

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Sosyal medyada korkunç akım! Vajinal tat ve dokuyu değiştirmek için...

Her geçen gün biraz daha şaşırmamıza neden olan sosyal medyada gün geçmiyor ki şaşkınlık veren yeni bir akım başlamasın. Sosyal medyada yüksek takipçili hesaplar yüzünden başlayan bu akımlar kontrolsüzce ilerlediğinde sağlığınıza neden olabilir hatta bazı durumlarda ölümlü kazalarla bile sonuçlanabilir. Yeni bir akımda ise kadınlara vajinal tat ve kokuyu güzelleştirmek için borik asit fitili kullanmaları tavsiye ediliyor. Doktorlar bunun korkunç bir fikir olduğunu söylüyor.

Haber 03-09-2022 09:04

Fitil

Fitil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fitil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.