Kıyafet Haberleri

'Talep çok arttı' Ekonomik sıkıntılar yüzünden başladılar! Üretip satarak aile ekonomisine katkı sağlıyorlar 'Bunun ticaretini yapabilirler'

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 20 dikiş nakış kursunda 500 kadın ürettikleri el emeği göz nuru kıyafetlerle ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Kadin 01-03-2024 09:40

Zehir saçan kıyafetlere dikkat! Deriden emiliyor, vücuda yayılıyor... Pek çok ülkede yasaklanması tartışılıyor

Kıyafet alırken dikkat. Bazen ütü istemiyor diye, bazen rüzgar geçirmiyor diye ya da ince göstersin diye tercih ettiğimiz o giysiler aslında bizi zehirliyor olabilir. Yapılan araştırmalarla ortaya kondu ki; yüksek teknoloji ile üretilen bu kıyafetler yoğun kimyasallar barındırıyor. Dr. Buğra Buyrukçu konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 10-02-2024 08:29

Kıyafetleri uygunsuz bulununca havalimanında zorluk yaşadılar... Neredeyse uçaktan atılıyorduk

Sosyal medyada 'kittykudi888' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Karlee isimli bir kadın, arkadaşıyla birlikte kıyafetlerinin uygunsuz bulunması üzerine havalimanında zor anlar yaşadıklarını anlatınca viral oldu. Karlee ve arkadaşı turuncu göbeğini açıkta bırak bluz ve etek takımı nedeniyle neredeyse uçaktan atılacaklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 24-01-2024 15:37

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Diğer Haber Etiketleri

bant balıkçı yaka kazak balo elbiseleri beyaz gömlek Model İsmail Kartal deprem alkol limon sirke spor Ramazan Bayramı Atık ayakkabı gömlek ceket mayo Telefon kılıfı transparan kıyafet dolar haberler Fitness Ütü çamaşır makinesi 17 17 elbise saç spreyi saç düzleştirici trençkot deterjan süveter pantolon kemer ağız kokusu Göz Kylie Jenner Ankara Aydın Burdur Elazığ Hatay Mersin Kütahya Ordu Penélope Cruz Dubai metro oje kahve evcil hayvan Irak Gazze alışveriş temizlik Elektrik faturası uçak tartışma çocuk okul iç çamaşırı indirim şiddet moda çamaşır suyu makyaj sütyen Oyun Florence Pugh düğün gelin kombin pudra internet Frikik sapık tiktok sırt ağrısı Pazar Amerika Filistin Kanada Nijerya Vietnam alara asmin çubuk dar cesur deri ceket cinsel çiçek davet elbisesi dekolte baba ceket modelleri buhar banyosu çamaşır deterjanı bıçkı fatura fenerbahçe fermuar estetik en güzel elbiseler en şık elbiseler en ucuz elbiseler erkek erkek arkadaş erkek takım elbise fitil gardırop gece elbiseleri güven güzellik görünüm giyim gıda göğüs genç hata havlu içecekler ilik ihh ikinci el hile anne ayak eleştiri dikiş dior dolap düğün elbiseleri dükkan egzersiz isim izi internetten alisveris yöntem yardım yaş yaşlı kazak nefes mini etek kot ceket leke giderici lamba mağaza problem podyum siyah sevgi şarj stil tasarruf sorun takım elbise takım elbise kadın kadın kırbaç kırbaç cezası küpe kurs kız öğrenci yurdu klişe ölmüş omuz ağrısı online ünlü üretim ürün transparan uyarı uzman ucuz halıdan kahve lekesi nasıl çıkar yıkama makinesi maçın iyet tüyo viral sezon erden maçı eo düğün elbise modelleri topuk sırt sütyensiz sosyal medya

Kıyafet

Kıyafet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kıyafet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İsmail Kartal'ın giydiği kıyafet gündem oldu!

Fenerbahçe'de rüya gibi bir sezon geçiren İsmail Kartal, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından saha kenarında giydiği takım elbisesini çıkartmıştı. Kartal'ın totem yaptığı ve bu sebeple artık takım elbise giymediği ortaya çıktı.

Spor 19-01-2024 08:41

Çubuk ilçesinde kadınlar Gazzeli mazlumlar için giysi üretiyor

Ankara'nın Çubuk ilçesinde gönüllü kadınlardan oluşan grup, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'deki mazlumlar için kışlık giysi ile aksesuarlar üretip gönderiyor.

Yurthaber 10-01-2024 11:24

Türk fenomenin kıyafeti Dubai'de başına bela oldu! Kıyafetin çok açık diyerek üzerini örttüler... Uygun görülmeyen kıyafetini de gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde Instagram'da 90 bine yakın takipçisi bulunan Zeynep Sıla Çatal, Dubai tatili sırasında başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Turist olarak gittiği Dubai'de bir mekana girerken kıyafetinin açık bulunduğunu ifade eden Çatal, yetkililerin üzerini örtmesini istediğini söyledi.

Trend 02-12-2023 11:39

Kıyafeti iç çamaşırına benzetilince okuldan gönderildi! Okula geri dönmeyince babası sosyal medyadan isyan etti

Kanada'da yaşayan Christopher Wilson isimli bir baba 17 yaşındaki kızının okula giderken yaptığı kıyafet seçimi nedeniyle yaşadıkları zor günleri anlattı. Wilson kızının kıyafetinin erkek öğretmenleri rahatsız etmesi üzerine eve geri gönderildiğini ve kızı Karis'in yaşadığı travmadan sonra okula geri dönmediğini söyleyerek duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Trend 26-10-2023 10:27

Serinleyen havalarla birlikte küçük dostlarınızın üşümemesi için koruyucu evcil hayvan kıyafetleri

En yakın ve sadık dostlarımız olan evcil hayvanlarımızı rahat ettirip korumak bizim temel görevlerimizden biri! Bu sebeple de soğuyan havalarla birlikte onların hasta olmasını önlemek gerekiyor. Dışarıya çıkarken tüylü dostlarınıza sıcak tutacak kıyafetleri giydirerek soğuğa karşı önlem alabilirsiniz. Eğer kıyafet bulmakta zorlanıyorsanız işte birbirinden güzel modeller...

Haber 13-10-2023 15:35

Dehşete düşüren ceza! Kıyafeti uygunsuz bulunan kadını yere yatırıp kırbaçlandılar

Nijerya'nın Delta Eyaleti'nin Warri Güney Yerel Yönetim Bölgesi'nde bulunan Ubeji bölgesinde bir grup genç uygunsuz giyime karşı mücadele ettiklerin söyleyerek bir hareket başlattıklarını söyledi. Kadınların kıyafetlerini değerlendiren grup uygunsuz bulmaları halinde para ya da kırbaç cezası uyguluyor. Dehşete düşüren uygulama tepkilere neden oldu.

Trend 11-07-2023 11:28

74 yaşında giydiklerini eleştirenlere tüm klişeleri yıkarak cevap verdi! Biz görünmez değiliz

Kadınlar her yaşta farklı baskılara maruz kalıyor. Yaş ilerledikçe daha olgun davranılması ve kapalı kıyafetler tercih edilmesi klişeleri kadınların sosyal hayatlarında zorluk yaşamalarına neden olabiliyor. 74 yaşındaki Colleen Heidemann, tüm klişeleri yıkıyor ve yaşın giyim tarzımızı belirlemesi gerekmediğini kanıtlıyor.

Kadin 18-06-2023 15:53

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Sütyen askısı görünümünü yok ediyor! İç çamaşırını bu şekilde kullanmak gerekiyor

Yaz aylarında askılı ve straplez üstlerin içerisine giyilen sütyenlerin doğru seçilmesi gerekiyor. Küçük göğüslü kadınlar straplez sütyenleri rahatlıkla giyebilirken büyük göğüslüler bu konuda problem yaşayabiliyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan sütyen tüyosuyla askıları görünmeyen konforlu sütyene kavuşmak mümkün olabiliyor.

Kadin 14-06-2023 11:19

Farkında olmadan çamaşır makinesini ve kıyafetlerinizi mahvediyorsunuz! Bu hatalardan kaçının

Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştıran ve en çok kullanılan ev aletleri arasında yer alıyor. Çamaşır makinesinin bozulması temizlik açısından oldukça zorlu anlar yaşatıyor. Temizlik uzmanları sıklıkla farkında olmadan yapılan bazı hataların çamaşır makinesini ve kıyafetleri mahvettiğini söylüyor.

Kadin 06-06-2023 15:08

Metroda sapık erkeklerden korunmak için bulduğu yöntemi paylaştı! Bunu yapmak zorunda olmak üzücü

Kadınlar istedikleri kıyafetleri giymekte oldukça problem yaşayabiliyorlar. Özellikle toplu taşımalarda ve kalabalık ortamlarda rahatsız edici bakışlara, tacizlere maruz kalan kadınlar kendilerini korumak adına farklı yöntemler geliştirmek zorunda kalıyorlar. TikTok'ta metrodaki sapık erkeklerin bakışlarından korunmak için bulduğu yöntemi paylaşan biri bu zorlu durumu yaşayan kadınlar tarafından viral oldu.

Kadin 17-05-2023 17:46

63 yaşında giydiği kıyafetlerle ilgi çekiyor! Tanıdığım en seksi büyükanne

Yaş ilerledikçe sağlığımızda görülen değişimler gibi stilimiz de değişime uğruyor. Birçok kadın farkında olmasa da her geçen yıl tarzında değişiklikler yapıyor. Toplumun olgun kadınlara dayattığı mini etek, dekolte giyemezsiniz algısını yıkan 63 yaşındaki bir kadın TikTok'ta çeşitli iltifatlar aldı.

Kadin 15-05-2023 09:58

Kıyafetleri uygunsuz bulunduğu için uçağa alınmayan kadın yolcular herkesin içinde giyinmek zorunda kaldı! “İç çamaşırımıza kadar soyunduk”

Chrissie Mayrus ve Keanu Thompson, Las Vegas Havalimanı'nda kıyafetleri uygunsuz bulunduğu için uçağa alınmadıklarını söylediler. Genç kadınlar kıyafetlerini herkesin içinde değiştirmek zorunda kaldıklarını iddia ederek gündem yaratmayı başardılar.

Trend 05-05-2023 13:54

Konuk olduğu düğünde tamamen transparan elbise giydi! Cesur dekoltesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Düğünde gelinler kadar davet edilen konukların kıyafet seçimi oldukça önem taşıyor. Düğünde beyaz giyilmemesi gerek kuralının yanı sıra fazla açık kıyafetlerin rol çalarak dikkat çekilmesine neden olduğu belirtiliyor. TikTok'ta katıldığı düğünde tamamen transparan elbise giydiğini gösteren bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu. Dekolteli cesur seçimine eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Kadin 05-05-2023 10:04

Düğüne katıldığı kıyafeti sosyal medyada gündem yarattı! Tamamen transparan seçimi tepki çekti

TikTok’ta 1 milyondan fazla görüntülenmeye ulaşan bir paylaşımda bir düğün davetlisinin kıyafeti gündem yarattı. Siyah transparan bir kıyafetle düğüne gelen davetli eleştirilerin odağına yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları TikTok’ta düğün kıyafeti konusunda adeta ikiye bölündü.

Trend 04-05-2023 09:55

Çamaşır suyu lekesini çıkarmak çok kolay! Kıyafetlerinizi çöpe atmaya gerek kalmayacak

Çamaşır suyu en çok kullanılan temizlik malzemesi olarak biliniyor. Neredeyse her evde yer alan çamaşır suyu özellikle lavabo ve tuvalet temizliğinde sıklıkla kullanılıyor. Çamaşır suyunun kıyafetlere değmesi büyük izlere sebep olabiliyor. Ancak çamaşır suyu lekesini çıkarmak için etkili çözümler bulunuyor.

Kadin 03-05-2023 10:59

İnternetten aldığı elbise eve gelince hayal kırıklığına uğradı! Sosyal medyada viral oldu

İnternetten alışverişin artmasıyla birlikte birçok kişi kıyafetlerini mağazadan almak yerine internetten almayı tercih ediyor. Oldukça zaman kazandıran bu durum çeşitli problemlere neden olabiliyor. TikTok'ta internetten aldığı balo elbisesini paylaşan bir kadın yaşadığı hayal kırıklığını göstererek viral oldu.

Kadin 17-04-2023 15:47

Bayram için açıldı! Vatandaşlar akın etti 'Mağazalara göre çok çok uygun' 50 TL'den 100 TL'ye kadar...

Kütahya'da yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle Kütahya Belediyesinin organizasyonu ile Gaybiefendi Mahallesi’ne kurulan kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor. Kütahya İşportacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Akkan "Fiyatlarımız mağazalara göre çok çok uygun" derken bazı tezgahlarda 50 TL'den 100 TL'ye kadar farklı fiyat aralıklarında ürünler olduğu da görüldü.

Haber 17-04-2023 10:18

Mağazanın 4'te 1'i fiyatına satıyor! Hep aklındaydı bulunca hemen başladı... Sadece 30 dakikada bitiyor 'İnsanlar uygun fiyata alıyor'

Ordu’da terzi dükkanı bulunan Ayşe Tepe, fabrikalarda fazlalık olarak geçen ve ‘atık’ diye ayrılan kumaşları satın alıp kıyafet dikerek mağazalara göre 4’te bir fiyatına satıyor. Bir ürünü yaklaşık 30 dakikada ürettiğini söyleyen Tepe, yaptığı işin çok fazla bir getirisini olmadığını belirtse de "Ancak hem ben işimi götürüyorum, hem de insanlar uygun fiyata kıyafet alıyorlar” ifadelerini kullandı.

Finans 10-04-2023 10:14

Giydiğinizde başka dünyadanmış gibi hissettirecek parti kıyafetleri

Modanın nabzının tutulduğu yerlerden biri, partiler. Özel günlerde verilen partilerde âdeta şıklık yarışına giriliyor. Hem erkek hem kadın modasına yön veren parti kıyafeti trendlerini öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Partilere katılmadan önce şıklığınızı belirlemek için yazımızı sonuna kadar okuyun!

Haber 03-04-2023 15:23

Kıyafeti uygun olmadığı için iş yerinde çalışmasına izin verilmedi! “Dikkat dağıtıyorsun”

Sosyal medyadan dekolteli bir kıyafetle işe gittiği gerekçesiyle çalışmasına izin verilmediğini söyleyen bir kadının paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Bir moda markasında çalıştığını ifade eden kadın markanın koleksiyonunda bulunan bir kıyafeti giyerek işe gittiğinde yöneticileri tarafından “Dikkat dağıtıyorsun” denilerek evine gönderildi.

Trend 24-03-2023 10:05

Kayınvalidesiyle tanışmaya giderken giydiği kıyafet tartışmalara yol açtı! Dekoltesi uygunsuz bulununca...

Giyilen kıyafetler için yer ve zaman seçimi oldukça önem taşıyor. Giyilen kıyafetler, saç stilleri, yapılan makyajlar insanların hakkımızdaki düşüncelerini etkileyebiliyor. Bu sebeple iş görüşmesi, sevgilinin ailesiyle tanışmak gibi önemli görüşmelerde giyilen kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Kayınvalidesi ve kayınpederi ile tanışmaya giderken giydiği kıyafeti paylaşan bir kadın sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Kadin 14-03-2023 17:04

Utandıran görüntüler! Depremzedelere gönderilen binlerce kıyafet yol kenarına atıldı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye yardımlar gönderildi. Depremden en çok etkilenen Hatay'a gönderilen binlerce kıyafet ise yol kenarına atıldı. Depremzedeler için gönderilen kıyafetler, Yayladağ- Hatay yoluna gelişigüzel bırakılırken, ihtiyacı olanlar da kendilerine giysi seçmeye çalıştı. İşte utandıran o görüntüler...

Haber 27-02-2023 11:42

Resmen hazine çıktı! İkinci el dükkanında bulunan şaşırtan eşyalar

Mağazalardan alınan kıyafetlerin fiyatlarının giderek artması pazar ve ikinci el dükkanlarını tercih eden kişi sayısını artırıyor. İkinci el dükkanlarında bulunan vintage eşyalar oldukça değerli olabiliyor. Reddit uygulamasında ikinci el dükkanında bulduğu eşyaları paylaşan kullanıcılar görenleri şaşırttı.

Kadin 23-02-2023 10:15

Makyaj izinin kıyafete geçmemesi için yapılması gereken çok basitmiş! Bugüne kadar bilmiyorduk...

Makyajda kullanılan fondöten, rimel, allık, ruj gibi makyaj malzemeleri kıyafetlerimizde leke oluşmasına sebep olabiliyor. Özellikle açık renk kıyafetleri giyerken oldukça probleme neden olan bu durumu aşmak için uygulanması gereken çok basit bir yöntem bulunuyor.

Kadin 21-02-2023 14:34

Depremin en acı görüntüsü! Enkazda çocuğunun kıyafetlerini bulan babanın feryadı herkesi ağlattı…

Deprem felaketi ile ilgili bölgeden gelen görüntüler yürekleri dağlamaya devam ediyor. Sosyal medyada ‘yıkılan binanın enkazında çocuğunun kıyafetlerini bulan baba’ denilerek paylaşılan videoyu izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Depremin acısını bir kez daha gözler önüne seren o görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 18-02-2023 10:29

Bolu'da gönüllüler depremzedeler için kıyafet dikiyor

Bolu'da gönüllü öğretmen ve vatandaşlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek kente gelen afetzedeler için kıyafet hazırlıyor.

Yurthaber 17-02-2023 10:04

Burdur'a gelen depremzedeler için ücretsiz sosyal market kuruldu

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Burdur'a gelen afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ücretsiz "sosyal market" açıldı.

Yurthaber 15-02-2023 14:26

Mersin'de gönüllü kadınlar depremzedeler için kıyafet dikiyor

Mersin'de faaliyet gösteren tekstil atölyesi işletmecisi ve gönüllü kadınlar, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için kıyafet dikiyor.

Yurthaber 15-02-2023 08:15

Ütü yapmanıza gerek kalmayacak! Kıyafetleri jilet gibi yapan sprey tarifi

Ütü yapmak en sevilmeyen ev işi olarak görülüyor. Saatlerce süren ütü yapmak zamanınızın çoğunu boşa geçirmenize neden olabiliyor. Bu nedenle birçok kadın ütü yapmadan da kıyafetlerindeki kırışıklıkları açmanın yolunu arıyor. Evde yapacağınız kırışık açıcı sprey bu konuda yardımınıza koşuyor.

Kadin 30-01-2023 16:51

İnternetten alışverişin kurbanı oldular! İnternettekiyle gelen arasındaki fark hüsrana uğrattı

İnternet hayatımızda birçok alanın kolaylaşmasını sağladı. Kıyafet denemeyi sevmeyen ve mağaza dolaşmaya zamanı olmayan kişiler internet üzerinden alışveriş yaparak bu sorunlarını pratik bir şekilde hallediyor. Ancak internetten söylenen kıyafetler her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. İnternetten söylediği ile gerçekteki arasındaki farkı paylaşan kadınlar görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-2023 15:36

Skandal görüntüler! Kıyafetinin uygun olmadığını söyledikleri 17 yaşındaki kıza onlarca erkek birden saldırdı... “Ahlaksız giyindin”

Irak’ta düzenlenen bir motor festivalinde ismi açıklanmayan 17 yaşındaki bir kız kıyafeti uygunsuz bulunduğu için bir grup erkeğin saldırısına maruz kaldı. Hwana’da 17 yaşındaki kız yürürken arkasından öfkeli bir şekilde onu takip eden kalabalığın görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Erkeklerin genç kızın arkasından “Ahlaksız giyindin” diyerek gittiği ve ona saldırdığı ifade edildi.

Trend 06-01-2023 08:40

Spor kıyafetleri ve makyajı olay yaratıyor! Erkeklere sahip olamayacaklarını göstermek...

Sporda rahat kıyafetler giymek egzersiz yaparken çok daha konforlu olmayı sağlayabiliyor. Ancak moda ve toplumun güzellik baskıları birçok kadının spor yaparken bile rahat olmamasına sebep olabiliyor. Sporu makyajla yapan kadınların sayısı giderek artıyor. TikToker Rosa Esparza, makyaj ve modaya uygun kıyafetlerle yapılan antrenmanları savunarak bu şekilde spor yapmasının nedenini paylaştı.

Kadin 01-01-2023 10:19

90 beden sütyen giyiyorum. Viral sırtı açık sütyen tüyosu hayat kurtarıcı Büyük göğüslerde bile işe yarıyor!

Büyük göğüslü kadınlar doğru sütyeni bulmakta oldukça zorlanabiliyorlar. Özellikle sırtı açık kıyafetleri giymek konusunda problem yaşıyorlar. Sırtı açık kıyafet küçük göğüsler için rahat olurken büyük göğüslülere işkence haline gelebiliyor. Ancak TikTok'ta viral olan sütyen tüyosunu paylaşan 90 bedenli bir kadın bu tüyonun hayatını kolaylaştırdığını paylaştı.

Kadin 28-12-2022 15:04

Bu güzellik hatalarına dikkat! Daha bakımlı görünmek için yapıyoruz ama 20 yaş yaşlı gösteriyor

Kadınlar daha genç ve bakımlı görünmek için çeşitli güzellik tüyolarına başvuruyorlar. Doğru yapılan bakım ve makyaj uygulamalarıyla oldukça güzel bir görünüm kazanmamız mümkünken yapılan yanlış uygulamalar 20 yaş daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. İşte en sık yapılan güzellik hataları...

Kadin 26-12-2022 15:32

Göğüs küçültme ameliyatından sonra eski kıyafetlerini denedi! Çok daha genç görünüyorsun

Göğüs küçültme ve büyütme ameliyatları kadınlar arasında en sık yaptırılan estetik operasyonlar arasında bulunuyor. Büyük göğüslere sahip kadınlar büyük göğüsün dayanılmaz sırt ağrılarına sebep olduğunu belirterek göğüs küçültme ameliyatı oluyorlar. Göğüs küçültme ameliyatı olan bir kadın TikTok hesabı üzerinden paylaştığı videoda eski kıyafetlerini deneyerek ameliyattan sonra değişen görünümünü gösterdi.

Kadin 23-12-2022 10:36

Podyum ve gerçekler bambaşka! Podyumda giyilen kıyafetlerin ünlülerdeki görünüşü

Podyumda veya online alışveriş sitelerinde gördüğümüz kıyafetlerin üzerimizde nasıl görüneceğini oldukça merak ediyoruz. Bazen podyumda yapılan fark etmediğimiz ufak hileler ile kıyafetler bambaşka görünebilirken bazen ise alınan kıyafet üzerimizde çok daha güzel görünüyor. Ünlüler özel günlerinde podyumda giyilen kıyafetleri tercih ederek aradaki farklılıkları gösterdi.

Kadin 22-12-2022 14:17

En inatçı lekeyi bile çıkarır! Kahve lekesi nasıl çıkar? Kahve lekesini çıkarmak için en etkili çözüm

Sevdiğimiz kıyafetlerin, eşyaların üzerine dökülen ve leke bırakan içecekler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Lekeli yeri yıkasanız bile lekenin çıkmayacağını düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik tüyoları en inatçı leke olarak görülen kahve lekesini bile kökten temizliyor. Kahve lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri vakit kaybetmeden denemelisiniz.

Kadin 07-12-2022 17:22

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Göğüslerim o kadar büyüktü ki nefes alamıyordum 100 Beden göğsü nedeniyle cinselleştirildiğini paylaştı

Göğüs ölçüleri çeşitli nedenlere göre farklılık gösteriyor. Birçok kadın büyük göğüslere sahip olmanın hayalini kursa da çok büyük göğüsler günlük hayatta çeşitli problemlere yol açıyor. Hayatını 100 beden göğsüyle yaşamak zorunda kaldığını paylaşan kadın yaşadığı zorlukları anlattı.

Kadin 23-11-2022 16:36

Gecenin Ucunda dizisindeki Macide karakterinin tarzını benimsemek isteyenlere kıyafet önerileri

Son günlerin en çok izlenen dizilerinden biri de Gecenin Ucunda. Başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'nun canlandırdığı Macide karakterinin giydikleri, birçok kişinin stiline ilham oluyor. Her bölümde seçtiği birbirinden özel parçalar, birçok farklı stile hitap ediyor. Sizin için Macide karakterinin giydiği en güzel kıyafetlere alternatif olan parçaları derledik. İşte detaylar!

Magazin 08-11-2022 18:04

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin 01-11-2022 11:47

Artan fiyatlardan şikayet edenler oraya gidiyor! Ölmüş kişilerin kıyafeti: 10 lira, 20 lira...

2022 yılındaki yüksek enflasyonun ardından kıyafet fiyatları da arttı. Elazığ'da bir esnaf ölmüş kişilerin kıyafetlerini ucuza satarak vatandaşların ilgisini çekti. Pantolon fiyatlarının 10 ile 20 liraya satıldığı dükkana vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Haber 28-10-2022 23:21

Elektrik faturasından ve zamandan tasarruf edin! Ütü derdinden kurtulmak için alternatifler

Herkes kıyafetlerinin jilet gibi dümdüz görünmesini istiyor. Ancak günlük koşuşturmacanın içerisinde ütü yapmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Ütü yapmak hem elektrik faturasını oldukça yüklü getiriyor hem de zamanınızı çöpe atıyor. Uzmanlar ütü yerine kıyafetlerinizi düzleştirecek çözüm önerileri sunuyor. Bu yöntemler ile elektrik faturasını düşürebilir, zamanınızı daha aktif hale getirebilirsiniz.

Kadin 26-10-2022 15:28

Her kadını anında şık gösterecek 6 ufak detay! Hemen deneyin

Kıyafetlerimiz, aksesuarlarımız tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. En kötü gününüzde bile bakımlı görünmek istiyorsanız birkaç moda hilesine ihtiyacınız var. Uygulanan ufak detaylar anında şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak. İşte ilham alabileceğiniz kıyafet hileleri...

Kadin 25-10-2022 10:43