Elbise Haberleri

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 30-11-2023 16:24

Tüm gözleri üzerine çevirmek isteyenler için muhteşem kombinler

Kıyafetleriniz, tarzınızı ve özgünlüğünüzü ifade etmenin harika bir yolu olabilir. Her gün sıradanlığın dışına çıkmak ve tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız doğru kombinlerle bunu başarabilirsiniz. Sizin için t arzınızı yansıtan ve tüm gözleri üzerinizde toplayacak kombin önerileri hazırladık. Hem şık hem spor stili yansıtan listemizi incelemeye ne dersiniz? Öyleyse başlayalım!

Haber 17-10-2023 16:44

Sıcak günlerde rahat rahat giymek isteyenler için en kaliteli dokuma elbiseler

Yazın sıcak günlerinde giymek için aradığınız rahatlıkla bir elbise bulmakta zorlanıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Ferahlığın kapısını sonuna kadar aralayan dokuma elbiseler, model çeşitliliğiyle ihtiyacınızı karşılayacak türden. Hem şık hem rahat elbiseleri yaz sezonunu boyunca çıkarmak istemeyeceksiniz. İşte karşınızda en kaliteli dokuma elbiseler!

Kadin 23-08-2023 14:37

Diğer Haber Etiketleri

basic instinct bandana beyaz gömlek bihter beyaz beyaz diş Model Oyuncu Terzi Dans Amazon Mavi deprem çanta gelinlik büyük beden gömlek ceket şort Temel İçgüdü mont kolye kırmızı renk dolar Seversin dizisi İmam Hatip Sex and the City dizisi yüzük gülümsemek takı trençkot şapka waffle makinesi çizme kaban hırka pantolon kemer sweatshirt Göz Cansu Dere Demet Akalın Dilan Çiçek Deniz Duygu Özaslan Julia Roberts Miley Cyrus Diyarbakır Alina Boz oje Prenses Diana Gülşen pijama sonbahar Halk Eğitim Merkezi alışveriş Kate Middleton Jean tartışma Marilyn Monroe elmas moda makyaj sütyen cenaze düğün gelin etek kombin basen İlayda Alişan Frikik facebook tiktok Pazar Alişan amazon alışveriş alara aşkı memnu asmin crop crop bluz crop hırka crop top cesur deri ceket çizgi çiçek davet elbisesi dekolte blazer blazer ceket blazer ceket kadın bluz bluz modelleri bot bot kadın ceket modelleri çekici büyük göğüs black widow fatmagülün suçu ne eşofman altı eşofman takımı eşofman takımı erkek eşofman takımı kadın en güzel elbiseler en şık elbiseler en ucuz elbiseler erkek erkek arkadaş erkek takım elbise fitil gece elbiseleri günlük elbise modelleri güzellik fular giyim göğüs hadise açıkgöz gömlek elbise gömlek modelleri hoşgörü ilik ikinci el il milli eğitim müdürlüğü hırka modelleri ayak araştırma eleştiri dilan çiçek deniz fotoğrafları dior disney prensesleri doğru dolap dudak düğün elbiseleri dükkan elbise modelleri internetten alisveris kalem yükselen yapıştırıcı yelek yelek modelleri kazak mon mezuniyet elbiseleri muhteşem yüzyıl kot kot ceket lamba mavi elbise mavi kot ceket saç pretty woman pijama takımı şişman siyah siyah elbise siyah kot ceket şık elbiseler sıla sahne ses sevgi stil süt köpürtücü sweatshirt erkek sweatshirt kadın taht takım elbise takım elbise kadın kadın kadın ceket kadın elbise kadın şort kadın takım elbise kadın tişört küpe kırmızı kıyafet kayla pantalon pantolon modelleri ürün transparan trend uzman tiz toka tv battaniyesi ekose kumaş vücut kate middleton elbiseleri bacak boyu ekose karakteri turu desenler dilan çiçek ele zor tüvit ceket tulum tulum elbise yaka eo kum saati vücut düğün elbise modelleri kaşkorse topuk viskon diz kapağı ense viskoz armut vücut tipi dokuma kumaş kazayağı kırmızı elbise modelleri sırt viskoz kumaş Hadise ayaklar sütyensiz lise mezuniyet elbisesi sosyal medya

Elbise

Elbise Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elbise Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gardırobunuzun yıldızlarını bulmaya ne dersiniz? Bu yazın vazgeçilmezi olacak en trend yazlık elbise modelleri

Yaz boyunca giymeye uygun göz alıcı elbiseler arayanlar için güzel bir haberimiz var! Çeşitli markalar tarafından piyasaya sürülen şık ve etkileyici elbiseleri sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı ortamlarda giyilebilen kaliteli elbiseleri hem gece hem gündüz tercih edebilirsiniz. Gelin, yazın yüksek enerjisini yansıtan güzel parçaları beraber inceleyelim.

Kadin 14-08-2023 16:41

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-2023 17:27

Mükemmel elbiseyi bulduğunu sandı ama göğüslerini sığdıramadı! Büyük göğüslü olmanın zorluklarını gösterdi

Büyük göğüslü olan kadınlar TikTok'tan yayınladıkları videolarda kıyafet bulma üzerine yaşadıkları zorlukları gösteriyorlar. Kendisi için mükemmel elbiseyi bulduğunu düşünen bir kadın elbisesinin dekoltesinden taşan göğüsleri yüzünden büyük göğüsleriyle verdiği mücadeleyi gösterdi.

Kadin 06-06-2023 10:11

Büyük göğüsleriyle dikkat çekiyor diye eleştiriliyor! Göğüslerini saklamak için...

Büyük göğüslü kadınlar rahatsız edici bakışlara ve yorumlara maruz kalabiliyorlar. Gelen yorumlar nedeniyle kendini gizlemek zorunda hisseden birçok kadın dekolteli kıyafetleri giymekte sorun yaşıyor. TikTok'ta büyük göğüsleri nedeniyle ilgi çekiyorsun suçlamaları yapılan bir kadın göğüslerini saklamanın yolunu buldu.

Kadin 11-05-2023 12:05

Konuk olduğu düğünde tamamen transparan elbise giydi! Cesur dekoltesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Düğünde gelinler kadar davet edilen konukların kıyafet seçimi oldukça önem taşıyor. Düğünde beyaz giyilmemesi gerek kuralının yanı sıra fazla açık kıyafetlerin rol çalarak dikkat çekilmesine neden olduğu belirtiliyor. TikTok'ta katıldığı düğünde tamamen transparan elbise giydiğini gösteren bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu. Dekolteli cesur seçimine eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Kadin 05-05-2023 10:04

Büyük beden kadın gelinlik giydiği için eleştirildi! Şişmanlar da mutlu olmayı hak ediyor

Büyük beden kadınların kıyafetlerine yapılan yorumlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Birçok kadın iyi niyet göstergesi olarak bile olsa bedeni üzerine yapılan yorumlar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyor. Büyük beden bir gelin düğününde giydiği gelinlik nedeniyle eleştirilince yaşadığı sorunları anlattı.

Kadin 04-05-2023 14:50

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Büyük göğüslerini ortaya çıkaran elbisesi yüzünden saygısızlıkla suçlandı! Sütyen takmayı sevmiyorum

Sütyen takmaya karşı çıkan kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla aldıkları kötü yorumları anlatıyorlar. Sosyal medya modeli Hazel Heart, büyük göğüslerine sütyen takmayı reddettiği için saygısızlıkla suçlandığını açıkladı. Hazel, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda dekolteli elbisesiyle sütyene karşı çıktı.

Kadin 03-05-2023 09:44

İnternetten aldığı elbise eve gelince yaşadığı şoku paylaştı! Mezuniyet elbisesiyle prenses olmak istemişti ama...

İnternet alışverişleri hayatımızı kolaylaştırsa da her zaman memnun edici sonuçlar sağlayamıyor. İnternette modellerin üzerinde beğendiğimiz kıyafetler çok farklı gelebiliyor. İnternetten mezuniyet elbisesi alan bir genç kız prenses gibi olacağını düşünürken eve gelen elbiseyle yaşadığı şoku paylaştı.

Kadin 28-04-2023 14:00

Dolapları yenilemenin vakti geldi! Bu sezon gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken şık parçalar

Havaların ısınması ile ilkbahar sezonu için gardıroplar da yenilenmeye başlandı. Peki siz de gardırobunuzu baharlık ürünlerle donatmaya ne dersiniz? Öyleyse hazırladığımız listedeki ayakkabıdan kabana, pantolondan elbiseye ilkbahar kombinlerinizi şekillendirecek birbirinden şık ürünleri keşfedebilirsiniz!

Kadin 24-04-2023 18:06

Aylar sonra sahnelere dönen Gülşen iddialı dekolteli elbisesiyle gündem oldu! Miley Cyrus'a benzetildi

Konserinde yaptığı imam hatip lisesi açıklamalarının ardından hakkında dava açılan Gülşen'in Türkiye'yi terk ettiği konuşuluyordu. Aylarca sahnelerden uzak kalan ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Gülşen'in tarzını görenler Miley Cyrus'a benzetti.

Magazin 22-04-2023 13:37

Vücut tipinize göre kıyafet nasıl seçebilirsiniz? Daha ince görünmek için püf noktalar

Vücut tipine uygun giyinmeye özen gösteren kadınlar, kapatmak ya da dikkat çekmesini istedikleri bölgelerine uygun kıyafetler seçerek çok şık görünebilir. Dolayısıyla sizin de alışverişe çıkmadan önce vücudunuzu tanımanız ve bu doğrultuda parçalar seçmeniz gerekiyor. Peki, hangi kıyafetler hangi vücut tipine uygun öğrenmek istiyor musunuz? Haydi gelin, bu konuyu birlikte irdeleyelim.

Kadin 20-04-2023 16:23

Giydiğinizde başka dünyadanmış gibi hissettirecek parti kıyafetleri

Modanın nabzının tutulduğu yerlerden biri, partiler. Özel günlerde verilen partilerde âdeta şıklık yarışına giriliyor. Hem erkek hem kadın modasına yön veren parti kıyafeti trendlerini öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Partilere katılmadan önce şıklığınızı belirlemek için yazımızı sonuna kadar okuyun!

Haber 03-04-2023 15:23

Elbisenin rengi sosyal medyayı karıştırdı! İki cevap arasında kaldılar... “Bu elbise ne renk?”

TikTok’ta 2.8 milyon görüntülenmeye ulaşan bir kıyafet yıllar öncesinde yapılan “Bu elbise ne renk?” tartışmasını yeniden akıllara getirdi. ‘Laurencandy3’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın çiçek desenlerinden oluşan elbisesinin açık yeşil renkli olduğunu savunurken bazıları ise krem rengi olduğunu dile getirdi.

Trend 23-03-2023 15:40

Dünyaca ünlü markaların daha uygun fiyatlı kıyafet muadilleri

Modayı hayatlarının merkezine koyan ve tüm kıyafetlerini sezonun en beğenilen, en popüler parçaları arasından seçenler burada mı? Şimdi size güzel bir haberimiz var! Görür görmez âşık olduğunuz ve her baktığınızda iç çektiğiniz o dünyaca ünlü markaların pahalı ve özel parçalarının uygun fiyatlı muadilleriyle tanışmak ister misiniz ? Yanıtınız "Evet!" ise haydi gelin birbirinden güzel o parçalara birlikte bakalım.

Kadin 21-03-2023 17:28

Kayınvalidesiyle tanışmaya giderken giydiği kıyafet tartışmalara yol açtı! Dekoltesi uygunsuz bulununca...

Giyilen kıyafetler için yer ve zaman seçimi oldukça önem taşıyor. Giyilen kıyafetler, saç stilleri, yapılan makyajlar insanların hakkımızdaki düşüncelerini etkileyebiliyor. Bu sebeple iş görüşmesi, sevgilinin ailesiyle tanışmak gibi önemli görüşmelerde giyilen kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Kayınvalidesi ve kayınpederi ile tanışmaya giderken giydiği kıyafeti paylaşan bir kadın sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Kadin 14-03-2023 17:04

Diyarbakır'da usta öğreticiler afetzedelere terzilik hizmeti veriyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da çadır kentte kalan depremzedeler için Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde 3 usta öğretici terzilik yapıyor.

Yurthaber 09-03-2023 14:01

Uzmanı asla yapmamanız gereken stil hatalarını paylaştı! 20 yıl yaşlandırıyor

Kıyafetler ve aksesuarları alırken modaya uymasından çok zamansız parçalar olmasına dikkat etmek gerekiyor. Zamanında modaya uygun diye aldığınız birçok parça şu an yaşlı görünmenize sebep olabiliyor. Stil uzmanları asla kullanmamanız gereken kıyafetleri açıklayarak bunların 20 yıl yaşlı gösterdiğini belirtti.

Kadin 05-03-2023 15:13

Resmen hazine çıktı! İkinci el dükkanında bulunan şaşırtan eşyalar

Mağazalardan alınan kıyafetlerin fiyatlarının giderek artması pazar ve ikinci el dükkanlarını tercih eden kişi sayısını artırıyor. İkinci el dükkanlarında bulunan vintage eşyalar oldukça değerli olabiliyor. Reddit uygulamasında ikinci el dükkanında bulduğu eşyaları paylaşan kullanıcılar görenleri şaşırttı.

Kadin 23-02-2023 10:15

Demet Akalın'ın kıyafeti beğenilmedi! Verdiği yanıt şoke etti: Soyunmak istemeyen...

Şarkıcı Demet Akalın siyah uzun elbisesiyle sahneye çıktı. Demet Akalın'ın sahne kıyafeti hiç beğenilmedi. Şarkıcı gelen yorumlara öyle yanıtlar verdi ki sosyal medyanın gündemine de hızlıca girdi. Akalın'ın utandıran bir yanıtı ise hepsinin önüne geçti.

Magazin 29-01-2023 13:57

Sosyal medya ikiye bölündü: Tırnakların beyaz mı mavi mi olduğu tartışılıyor

Sosyal medyada paylaşılan kıyafette ve çeşitli objelerde görülen renk değişimleri büyük tartışmalar yaratabiliyor. Manikür yaptıran bir kadının tırnağının fotoğrafı Facebook hesabı üzerinden paylaşılarak ojenin hangi renk olduğu soruldu. Kısa süre içerisinde milyonlarca yorum alan gönder sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 01-01-2023 11:35

'Cenazelere uygun' diyerek satışa sundu! Yok satan süper mütevazı (!) elbisenin dekoltesi dudak uçuklattı

"EdgyLittlePieces" isimli bir İngiliz giyim markasının küçük işletme sahibi, bir cenazede giymek için mükemmel olduğunu iddia ettiği bir elbiseyi tanıttığı TikTok gönderileriyle viral oldu. Ancak süper mütevazı olduğunu iddia ettiği oldukça seksi bu elbisenin bir cenaze için gerçekten uygun olup olmadığı konusu, takipçiler arasında tartışma yarattı.

Trend 13-12-2022 17:55

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak kıyafet önerileri

Kış geldiğine göre gardırobunuzu da elden geçirmenizin tam zamanı! Eğer dolabınızı şık ve bir o kadar da rahat parçalarla doldurmak istiyorsanız doğru yere geldiniz. İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak en güzel kıyafet önerileri!

Haber 02-12-2022 14:33

Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerileri

Birbirinden şık kombinler oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece biraz ilham. Tarzınıza yeni bir soluk getirecek kıyafet önerileriyle harikalar yaratmaya hazırsanız Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerilerini incelemelisiniz. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 25-11-2022 17:52

Annesinin dolabında bulduğu erotik kıyafetler karşısında şaşkına döndü! ''Masum olduklarını iddia ediyor ama...''

Bir TikTok fenomeni olan Paige Pejic, yakın zamanda annesinin gardırobunda bulduğunu iddia ettiği oldukça erotik birkaç kıyafeti denediği anları sosyal medya hesabında paylaştı. "Annemin eski kıyafetlerini denerken tepkisini ölçüyorum" açıklamasıyla paylaştığı bu videoda annesine kıyafetleri göstererek bunları nerede giydiğini soran Pejic ve annesinin neşeli anları kısa sürede viral oldu.

Trend 24-11-2022 10:42

Bu sonbahar mutlaka sahip olmanız gereken en trend parçalar

Sonbahar ve kış aylarında insanın içini ısıtan renklerle enerjinizi yükseltecek kombinler hazırlayabilir, yağmurlu ve kapalı havalara inat ruhunuzun güneşiyle ısınabilirsiniz. Eğer şık kombinler yapmak için önerilere ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. İhtiyaç duyacağınız kaliteli parçalar için kendinizi daha fazla bekletmeyin. İşte sizin için seçtiğimiz o ürünler!

Kadin 21-11-2022 17:27

Modayı yakalamanızı sağlayacak Amazon üzerinden alabileceğiniz ürünler

Online alışverişin konforunu yaşayan herkesin yolu mutlaka Amazon'a düşmüştür. Amazon'un birçok farklı tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde stilinize en uygun giyim ürünlerini seçebilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gardıroplarınıza yeni bir soluk getirmek ve kendinizi şımartmak için Amazon'un geniş koleksiyonundan özenle seçtiğimiz parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 18:29

Giyimde özgürlüğe önem verenlerin tercihi en kullanışlı ve özgür hissettiren parçalar

Giyim ürünleri söz konusu olduğunda özgürlüğüne önem verenlerden misiniz? Öyleyse kesinlikle doğru yerdesiniz! Günlük rutinlerinizde giyebileceğiniz birbirinden şık ve işlevsel modelleri bir araya getirdik. Şapkadan elbiseye, tulumdan kot pantolona kadar özgürlüğü sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak modellere bayılacaksınız!

Kadin 15-11-2022 08:10

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-11-2022 18:23

Dilan Çiçek Deniz'in yeni filminin çekimlerinde giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz son dönemin en gözde oyuncularından biri. Hâliyle her hareketi ve hatta her kıyafeti büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Deniz'in yeni filminin çekimleri sırasında giydiği beyaz elbise de onlardan biri! Biz de Dilan Çiçek Deniz'i yakından takip edenler için ünlü oyuncunun çok beğenilen elbisesine alternatif modelleri bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 07-11-2022 17:42

Bilime göre erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 7 detay! Kendinize aşık etmeniz çok kolay

Erkekler ile kadınların ilişkiye olan bakış açıları değişiklik gösterebiliyor. Erkekler gözlerine çekici gelen kadınlara karşı büyük ilgi duyuyor. Kadınların fark etmeden yaptığı, giydiği bazı şeyler erkekleri baştan çıkartabiliyor. İşte bilime göre erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu özellikler...

Kadin 02-11-2022 15:01

Duygu Özaslan'ın beğenilen kırmızı elbisesine alternatif ürün önerileri

Girdiği her ortamda görenleri kendine hayran bırakan Duygu Özaslan'ın tarzını beğeniyor musunuz? Cevabınız "Tabii ki evet!" ise yakın zamanda giydiği, omuzlarını açıkta bırakan ve vücuduna tam oturan kırmızı elbisesini de görmüş olmalısınız. Siz de Özaslan'ın elbisesini beğendiyseniz ve ona benzer modelleri keşfetmek istiyorsanız derlediğimiz alternatifleri incelemeyi unutmayın!

Magazin 01-11-2022 17:55

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22

Hadise'nin doğum gününde giydiği elbiseye alternatif ürün önerileri

Attığı her adımla ve stil sahibi kombinleriyle olay yaratmayı başaran Hadise'nin doğum gününde giydiği vücuduna tam oturan midi boy elbise, Instagram'da binlerce beğeni almayı başardı. Son zamanlarda yaşadığı sansasyonel olaylar sonrasında mutluluk pozları vermeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçının giydiği bu kıyafeti beğendiyseniz ve uygun fiyatlı alternatiflerini görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, Hadise'nin doğum gününde giydiği elbiseye alternatif ürün önerileri...

Magazin 25-10-2022 16:55

Sonbahar boyunca giyebileceğiniz sizi pişman etmeyecek ürün önerileri

Serin havaların hüküm sürdüğü sonbahar mevsiminde göz alıcı olmak, hiç de zor değil! Hava şartları adım adım sizi kışa hazırlasa da bazen bir ceket veya hırkayla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Havalar iyice soğumadan estetik dokunuşlarla stilinizde fark yaratabilir, bulunacağınız ortamlarda ilgi odağı olabilirsiniz. Sonbaharın trendlerini takip etmek istiyorsanız listelediğimiz parçalar ilginizi çekebilir!

Haber 24-10-2022 16:16

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümünde Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Son dönemlerde izlenme oranlarıyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz'un giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Melis karakterini çok seven izleyiciler, Alina Boz'un giydiği birbirinden farklı tarzdaki parçaları da araştırıyor. Özellikle Melis'in etek ve ceket kombinleri şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi bile! İşte, Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif öneriler!

Magazin 21-10-2022 14:36

Alanların öve öve bitiremediği sonbahara en yakışan elbise modelleri

Yılın en güzel mevsimi geldi! Kavurucu yaz sıcaklarını geride bıraktığımız bu aylarda hava koşullarına ayak uyduracak kıyafetler tercih etmek, stiline özen gösterenler kadınlar için büyük önem taşıyor. Henüz alışveriş listenizi hazırlamadıysanız endişe etmeyin. Sonbahar renklerinin göz önünde olduğu trend elbiseleri keşfetmenin tam zamanı! Alanların çok beğendiği birbirinden şık elbiselere bayılacaksınız.

Kadin 20-10-2022 16:10

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen elbisesine alternatif öneriler

Özel davetlerde kadınlar, genelde şık elbise modellerinden yana tercihini kullanıyor. Bu sayede yoğun ilgi gören elbiseler; dokuları, kumaş yapıları ve desenleri sayesinde öne çıkıyor. Dilan Çiçek Deniz'in son paylaşımında giydiği elbise, hem tarzı hem şıklığıyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Siz de güzel oyuncunun elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. İşte, Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen fotoğrafındaki giydiği modele alternatif öneriler...

Magazin 19-10-2022 16:06

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Zarafet denilince ilk akla o geliyor! Kate Middleton'ın zarif tarzı

Prenses Diana'nın tarzı yaşamından günümüze kadar yıllardır konuşuluyor. Diana'nın gelini olarak bilinen Kate Middleton da Diana'nın izinden gidiyor. Kadınlar Kate Middleton'ın çabasız ama oldukça kaliteli görünen zarif tarzı için nelere dikkat ettiğini merak ediyor. İşte Kate Middleton tarzına sahip olmanız için yapmanız gerekenler...

Kadin 17-10-2022 15:32

Moda uzmanı paylaştı: Her zarif kadının dolabında bulunması gereken 4 elbise

Zarif ve şık görünmek isteyen kadınlar dolaplarını oluştururken temel olan her şeyle kombinlenebilecek parçalara dikkat ediyorlar. Moda uzmanı TikTok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda en zarif görünen elbise modellerini belirtti. Zarif görünmek isteyen kadınların bu parçalarla kombin yapabileceğini söyledi.

Kadin 11-10-2022 15:48

Seversin dizisinden Asya'nın giydiği mavi elbiseye 600 TL altı alternatif öneriler

Ekranların beğenilen dizisi "Seversin" ile hayranlarıyla buluşan ve duru güzelliğiyle gözlerimizden kalpler çıkmasını sağlayan İlayda Alişan'ın dizideki tarzı büyük beğeni topluyor. Giydiği tek omuzlu mavi elbiseyi de çok iyi taşımış. Siz de İlayda Alişan'ın hayat verdiği Asya karakterinin giydiği elbiseyi en az bizim kadar beğendiyseniz benzerlerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-10-2022 13:40

Bu sonbaharın yükselen trendi İtalyan stilini benimsemek isteyenler için kombin önerileri

İtalyan giyim sektörü ve modası uzun yıllardır tüm dünyaya ilham oluyor. Önümüzdeki sonbahar ve kış ayları için de İtalyan stilinin trend olacağı konuşuluyor. Erkekler ve kadınlar için birbirinden özel parçalar hem şık bir görünüm sunuyor hem de sonbahar ve kış aylarında soğuktan koruyor. İşte sonbaharda İtalyan stili oluşturmak isteyenler için kombin önerileri!

Haber 05-10-2022 16:07