Topuk Haberleri

Sonunda bu da oldu! İlk bakışta çanta sansanız da... Çanta görünümlü topuklu ayakkabı sosyal medyanın dilinde

Her yeni gün karşımıza birbirinden ilginç tasarımlı ayakkabı, çanta ve kıyafet tasarımları çıkıyor. Bu kez sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan ayakkabı ise ilk bakışta bir el çantası görünümüne sahip. Ancak çanta açıldığında içinden ayakların yerleştirileceği bir bölüm çıkıyor ve çanta bir anda topuklu ayakkabıya dönüşüyor. Bir anda sosyal medyanın diline düşen o ayakkabı çok konuşuldu.

Kadin 11-01-2024 15:18

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin 03-01-2024 19:44

Pantolonların paça boyuna en uygun ayakkabı hangisi? Kombinlerinizi güçlendirecek stil tüyoları

Dar kesim jeanlerinizin, bol paça kotlarınızın ya da İspanyol paça pantolonlarınızın altına uygun ayakkabı ya da bot seçmekte zorlanıyor musunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Pantolonlarınızın paça boyuna en uygun ayakkabı seçimine dair kafanızdaki soruları çözmeye geldik! Kombinlerinizi çok daha havalı gösterecek, stil tüyolarını keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 28-11-2023 15:55

Bu sezon mutlaka denemeniz gereken 5 trend 5 elbise!

Yıl boyu ışıldamak ve kendini özel hissetmek isteyenler kombinlerinde elbise tasarımlarından ilham alıyor! Bazen konforlu bazen feminen ve iddialı bir görünüm yaratmak istiyor ve her daim şık, zarif, dinamik görünmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için sezonun yıldızı 5 trendi ve 5 elbiseyi bir araya getirdik.

Kadin 27-11-2023 14:12

Diğer Haber Etiketleri

barbie barbie film barbie girl barbie movies beyaz gömlek beyaz gömlek kadın beyaz spor ayakkabı beyaz spor ayakkabı kadın beyaz topuklu ayakkabı bilek beyaz ayakkabı Doktor Model Koton at kestanesi bal limon muz vazelin yıldız çanta ayakkabı gömlek ceket mayo mont Fitness korku elbise çizme kaban topuklu ayakkabı Barbie filmi hırka pantolon Güneş Kalp‎ Göz Kylie Jenner köpek spor ayakkabı Astroloji Jean tartışma plaj sütyen Topuk çatlağı düğün gelin epilasyon etek tırnak tiktok topuk dikeni alara abiye ayakkabı abiye ayakkabı modelleri abiye ayakkabılar acı adidas beyaz ayakkabı adidas sneaker cesur ceviz kabuğu deri ceket deri hastalıkları çirkin çizme modelleri dekolte blazer blazer ceket blazer ceket kadın bot bot erkek bot kadın bot modelleri ceket modelleri buz lazer epilasyon burçlar fayda faydaları evde lazer epilasyon erkek erkek arkadaş fitil epilasyon aleti epilasyon makinesi gür güzel güzellik göz altı morlukları gömlek modelleri flört hangi ay ilik iğneli epilasyon anne ayak ayak tabanı ayakkabı çeşitleri eleştiri elbise modelleri kalın topuklu ayakkabı kalsiyum yara yaş mon nike beyaz ayakkabı nike sneaker nike sneakers mini etek minimalist minimalizm kot ceket koton elbise koton etek koton kaban koton mont koton pantolon koton sweatshirt lazer epilasyon lazer epilasyon aleti lazer epilasyon çeşitleri lazer epilasyon cihazı puma beyaz ayakkabı puma sneaker saç pembe philips epilasyon plaj çantası plaj elbisesi plaj havlusu plaj kıyafetleri siyah siyah çizme siyah topuklu ayakkabı sevgi stil süet bot tek bant topuklu ayakkabı sneaker sneakers sneakers ayakkabı taht spor ayakkabı kadın kadın kadın beyaz spor ayakkabı kadın çizme kadın sneaker kadın spor ayakkabı kadın takım elbise kadın topuklu ayakkabı külotlu çorap kırmızı topuklu ayakkabı kısa topuklu ayakkabı kıyafet klişe kayla pantolon modelleri transparan uzun çizme topuk dikenine ne iyi gelir topuk taşı topuklu ayakkabı modelleri topuklu bot topuklu bot modelleri suyu süet ayakkabı topuklu bot kombinleri tüvit ceket tüyo tulum tulum elbise tulum modelleri yağ eo buz lazer epilasyon fiyatları sant hücreler vf damarlar at kestanesi yağı sırt topuk ağrısı nasıl geçer ayaklar sosyal medya

Topuk

Topuk Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Topuk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Serin havalarda kurtarıcınız olacak uzun ömürlü ten çorap modelleri

Soğuk havalarda elbise ya da etek giymeyi sevenler buraya! Sizin için derlediğimiz ten çorap modelleri istediğiniz kombinleri yapmanızın önündeki bütün engelleri kaldırıyor. Mevsim geçişleri ve serin havalar için üretilmiş bu çoraplar ile şıklığınızı konforlu bir biçimde koruyabilirsiniz. Aradığınız ten çorap çeşitlerini bulabileceğiniz listemizi incelemeye hazır mısınız?

Kadin 23-10-2023 16:21

Ayak sağlığına dikkat edenler için en uzun ömürlü ve kullanışlı topuk rendeleri

Çok yürümekten veya kullandığınız ayakkabılardan dolayı topuklarınız sertleşiyorsa ve buna bir çözüm bulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Topuk rendesi kullanımı ile ayağınızda oluşan sertleşmelerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Gelin, ayak bakımında imdadınıza yetişecek topuk rendesi seçeneklerini birlikte inceleyelim. İşte en iyi topuk rendesi önerileri!

Kadin 19-10-2023 18:01

At kestanesi yağı nedir? At kestanesi yağı ciltte nasıl kullanılır?

At kestanesi yağı doğal bir mucize olarak kabul edilen yüzyıllardır sağlık ve güzellik için kullanılan bir bitkisel yağdır. Özellikle cilt bakımı konusunda önemli bir rol oynayan bu yağ anti-inflamatuar ve antioksidan özelliklerle doludur. Cilt üzerindeki etkileri arasında tahrişleri hafifletme, cilt tonunu dengeleme ve nem dengesini koruma gibi bir dizi olumlu özellik bulunur. Ancak at kestanesi yağının doğru şekilde kullanılması önemlidir çünkü yanlış uygulama cilde zarar verebilir.

Kadin 29-09-2023 01:50

Topuk çatlağı neden olur, nasıl geçer? Topuk çatlakları nasıl giderilir?

Topuk çatlağı ayakların tabanında bulunan derinin kuruyup çatlaması sonucu oluşan yaygın bir cilt sorunudur. Özellikle sert yüzeylere maruz kalan ayaklar, aşırı kuruluk, yanlış ayakkabı seçimi, yetersiz ayak bakımı ve nem eksikliği gibi faktörlerden dolayı topuk çatlakları gelişebilir. Hem estetik kaygılar hem de rahatsızlık verici olabilen bu durum doğru bakım adımlarıyla tedavi edilebilir.

Haber 30-08-2023 00:20

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Dans pistinde sizi yarı yolda bırakmayacak 500 TL altı rahat ve şık topuklu ayakkabılar

Yaz ayları demek düğün ve parti dönemi demek. Hâliyle sadece zarif elbise modelleri değil, zarif topuklu ayakkabılar da radarımıza giriyor. Siz de kıyafetlerinizi tamamlayacak şık, bütçenize uygun ve konforlu topuklu ayakkabılara ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dans pistinde rahatça hareket etmenizi sağlayacak, kalın topuklu modelleri bir araya getirdik. İşte, karşınızda birbirinden iddialı tarzlarıyla gündüze ve geceye uygun topuklu ayakkabılar!

Kadin 31-07-2023 17:26

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-2023 16:46

74 yaşında giydiklerini eleştirenlere tüm klişeleri yıkarak cevap verdi! Biz görünmez değiliz

Kadınlar her yaşta farklı baskılara maruz kalıyor. Yaş ilerledikçe daha olgun davranılması ve kapalı kıyafetler tercih edilmesi klişeleri kadınların sosyal hayatlarında zorluk yaşamalarına neden olabiliyor. 74 yaşındaki Colleen Heidemann, tüm klişeleri yıkıyor ve yaşın giyim tarzımızı belirlemesi gerekmediğini kanıtlıyor.

Kadin 18-06-2023 15:53

Julia Medeiros, Kylie Jenner'a benzediği için erkeklerin korktuğunu açıkladı! Reddedilmekten korkuyorlar

Sosyal medya fenomeni Julia Medeiros, Kylie Jenner'a olan benzerliğiyle tanınıyor. Julia, yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. Son yaptığı açıklamada etrafındaki erkeklerin yanında gerildiğini paylaşarak erkeklerin kendisinden korkmasının nedenini açıkladı.

Kadin 05-06-2023 10:30

Aman bu burçlara dikkat! Burnu düşse eğilip almaz! İşte en gururlu burçlar

Kişilik ve karakterimizin oluşmasında burçların büyük etkisi bulunuyor. Astrolojide yer alan 12 burçtan her biri farklı bir özelliği temsil ediyor. Bazıları sessiz sakin olurken bazıları gururlu ve hırslı olabiliyor. İşte yaptıklarından asla geri adım atmayan en gururlu burçlar...

Kadin 04-06-2023 10:28

Ceviz suyunun bilinmeyen yararı! Etkisini görenler gözlerine inanamıyor

Ceviz, şifa kaynağı besin olarak görülüyor. Özellikle beyin sağlığı için büyük öneme sahip olan ceviz, sadece sağlık ve yemek konusunda değil kozmetik alanında da etkili sonuçlar yaratabiliyor. Ceviz suyunun faydalarını duyan kişiler bu basit tarifi denemek istiyor.

Kadin 29-05-2023 00:33

63 yaşında giydiği kıyafetlerle ilgi çekiyor! Tanıdığım en seksi büyükanne

Yaş ilerledikçe sağlığımızda görülen değişimler gibi stilimiz de değişime uğruyor. Birçok kadın farkında olmasa da her geçen yıl tarzında değişiklikler yapıyor. Toplumun olgun kadınlara dayattığı mini etek, dekolte giyemezsiniz algısını yıkan 63 yaşındaki bir kadın TikTok'ta çeşitli iltifatlar aldı.

Kadin 15-05-2023 09:58

Konuk olduğu düğünde tamamen transparan elbise giydi! Cesur dekoltesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Düğünde gelinler kadar davet edilen konukların kıyafet seçimi oldukça önem taşıyor. Düğünde beyaz giyilmemesi gerek kuralının yanı sıra fazla açık kıyafetlerin rol çalarak dikkat çekilmesine neden olduğu belirtiliyor. TikTok'ta katıldığı düğünde tamamen transparan elbise giydiğini gösteren bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu. Dekolteli cesur seçimine eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Kadin 05-05-2023 10:04

Ayakkabı vurmasını önlemek için etkili tüyoyu paylaştı! Çektiğiniz acılara son veriyor

Ayakkabı vurması en sık karşılaşılan günlük problemler arasında yer alıyor. Yürüyemeyecek kadar acılara neden olan ayakkabı vurmaları için etkili çözümler aranıyor. TikTok'ta bir uzman ayakkabı vurmasını önlemek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 28-04-2023 15:50

Dolapları yenilemenin vakti geldi! Bu sezon gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken şık parçalar

Havaların ısınması ile ilkbahar sezonu için gardıroplar da yenilenmeye başlandı. Peki siz de gardırobunuzu baharlık ürünlerle donatmaya ne dersiniz? Öyleyse hazırladığımız listedeki ayakkabıdan kabana, pantolondan elbiseye ilkbahar kombinlerinizi şekillendirecek birbirinden şık ürünleri keşfedebilirsiniz!

Kadin 24-04-2023 18:06

Evinizin konforunda epilasyon yapın! İşte evinizde kendi başınıza kolaylıkla kullanabileceğiniz epilasyon ürünleri

İstenmeyen tüyler hemen hemen herkesin ortak problemi. Özellikle yaz aylarında tüyler son derece can sıkıcı olabiliyor. Bir de cildiniz hassas ise bu durum daha da zor bir hâl alıyor. Çünkü her yerde ya da her yöntemle tüylerinizden kurtulmanız mümkün olamıyor. Neyse ki her mevsimde kullanılabilen hayat kurtarıcı epilasyon ürünleri mevcut!

Kadin 19-04-2023 17:22

Topuklu ayakkabıdan sneakera ayakkabı tutkunlarının bayılacağı en tarz modeller indirimde

Şık bir davette giyebileceğiniz ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz ihtiyacınız olan her türden ayakkabıya indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Topuklu ayakkabılar, sandaletler, botlar, spor ayakkabılar ve daha birçok seçenek %50'ye varan indirimlerle kısa süreliğine satışta! İşte detaylar!

Kadin 06-04-2023 11:03

Kayınvalidesiyle tanışmaya giderken giydiği kıyafet tartışmalara yol açtı! Dekoltesi uygunsuz bulununca...

Giyilen kıyafetler için yer ve zaman seçimi oldukça önem taşıyor. Giyilen kıyafetler, saç stilleri, yapılan makyajlar insanların hakkımızdaki düşüncelerini etkileyebiliyor. Bu sebeple iş görüşmesi, sevgilinin ailesiyle tanışmak gibi önemli görüşmelerde giyilen kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Kayınvalidesi ve kayınpederi ile tanışmaya giderken giydiği kıyafeti paylaşan bir kadın sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Kadin 14-03-2023 17:04

Rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzü fethedecek en iyi kadın sneaker modelleri

Ayakkabılar yalnızca kombinlerin şık birer parçası olmakla kalmaz, gün boyu yaşayacağımız konforun da bir belirleyicisi olurlar. Her gün yepyeni modellerin piyasaya sürüldüğü bu alanda spor ayakkabılar pek çok kişinin favorileri olmayı başarıyor. Buna bağlı olarak modaya uygun seçimler yaparken spor ayakkabılardan yararlanmamak mümkün değil. İşte rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzde taht kuracak en güzel sneaker modelleri...

Kadin 10-03-2023 12:22

Soğuk havalarda abiye kıyafetlerin altında giyebileceğiniz şık gece ayakkabıları

"Şıklığın mevsimi yoktur!" diyenler en soğuk günlerde bile stillerinden taviz vermiyor! Özel davetler, nikâh törenleri ve diğer pek çok etkinlik, yaz kış ayırmadan devam ediyor. Peki, soğuk günlerde abiye kıyafetlerin altında nasıl ayakkabılar tercih edebilirsiniz? Sizin için bu dönemlerde rahatlıkla giyebileceğiniz en şık gece ayakkabılarını sizin için bir araya getirdik!

Kadin 10-03-2023 12:12

Kombinlerinize şıklık katacak en iyi süet çizmeler

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezlerinden olan çizmelerin modası hiç geçmiyor! Çizme türleri arasında çoğunlukla deri, süet, kumaş ve kauçuk malzemesinden yapılan çizmeler yer alsa da süetin şıklığı bir başka! Kombinlerinize şıklık katacak birbirinden farklı süet çizme modellerini sizin için bir araya getirdik. Diz üstü, diz altı, kısa topuklu, fermuarlı ve bağcıklı birçok model arasında zevkinize hitap edecek çizmeler sizi bekliyor.

Kadin 02-02-2023 18:12

Hem şık olmanızı sağlayacak hem de ayağınızı sıcacık tutacak topuklu bot modelleri

Stiline önem veren kadınların vazgeçilmez tercihi olan topuklu ayakkabılar, bacak boyunu daha uzun gösteriyor ve kombinlere şıklık katıyor. Siz de kış aylarında topuklu ayakkabı giymek ama bu sırada ayaklarınızı da sıcak tutmak istiyorsanız topuklu botları tercih edebilirsiniz. Gelin bir araya getirdiğimiz, birbirinden şık ve rahat topuklu bot modellerine birlikte göz atalım.

Kadin 02-01-2023 16:09

Çatlamış topukları anında pamuk gibi yapacak! Çatlamış topuklardan kurtulmak için doğal çözümler

Çatlamış topuk görünümü hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebiliyor. Kış aylarında soğuk hava ve rahatsız ayakkabılar nedeniyle artış gösteren çatlamış topukları çözmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Doğal yöntemlerle pamuk gibi yumuşacık topuklara sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki çatlak topuklardan kurtulmanın yollarını deneyebilirsiniz.

Haber 23-12-2022 15:03

Hem şık hem rahat sürekli kullanabileceğiniz tulum modelleri

Kadınlarla ilgili tartışmaya kapalı konulardan biri, moda tutkuları! Girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyen stil sahibi kadınlar, kombinlerini özenle seçerler. Siz de tek parça şıklığı için her sezon birbirinden çekici modelleri üretilen tulumları tercih edebilirsiniz. Hangi modeli seçeceğinize karar veremiyorsanız birbirinden özel parçalardan oluşan listemize bir göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-12-2022 16:27

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Aynı anda hem spor hem şık görünmek isteyenlerin tercihi en iyi blazer ceket markaları

Spor ya da şık fark etmeksizin hemen hemen her tarza kolaylıkla uyum sağlayan blazer ceketler şık ve konforlu giyim ürünleri arasında yer alıyor. Siz de tarzınıza uygun bir blazer ceketle stilinizi ortaya koyabilir ve çabasız şıklığa kavuşabilirsiniz. Peki hem spor hem şık görünümü aynı anda yakalamanızı sağlayacak blazer ceket modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 01-12-2022 17:54

Favori ayakkabınız haline gelecek bot modelleri

Yüzlerce farklı modeli bulunan botlar, sonbahar ve kış sezonlarında kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Spor, şık, klasik ve daha birçok tarza uygun çeşitleri bulunuyor ve kombinleri kusursuz dokunuşlarla tamamlıyor. Siz de favoriniz hâline gelecek ve kombinlerinizin vazgeçilmezleri olacak botlarla tanışmaya ne dersiniz?

Kadin 29-11-2022 17:22

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Beyaz ayakkabı tutkunlarına özel kombinlerinizi tamamlayacak en şık ayakkabı önerileri

Tarzınız ve yaptığınız kombin ne olursa olsun tamamlamak için ayakkabıya ihtiyacınız var. Ayakkabı modası her geçen gün değişirken beyaz ayakkabıların modası ise hiç geçmiyor. Üstelik şık görüntüsü ve rahatlığıyla herkesin beğendiği beyaz ayakkabı modelleri farklı mevsimlerde de tercih edilebiliyor. Kendinize uygun bir beyaz ayakkabı arıyorsanız bir araya getirdiğimiz modelleri incelemelisiniz.

Kadin 11-10-2022 14:02

Dikkat edin! Topuk dikenine yol açıyor

Topuk dikeni yaşam kalitesini oldukça düşüren rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Ayağın üzerine basmakta bile zorluk çektiren topuk dikenine yol açan etkilerden korunmak önem taşıyor. Uzmanlar topuk dikeni hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 30-08-2022 11:15