Gizem Örge Haberleri

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-2024 08:19

Gizem Örge'nin abisi ünlü bir oyuncu çıktı! Görenler çok şaşırdı

Filenin Sultanları’nın yıldızlarından biri olan Gizem Örge başarılı spor kariyeri ve özel hayatı ile dikkat çeken isimler arasında. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonluğu’nda öne çıkan isimlerden biri olan Örge'nin abisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-09-2023 16:47

Gizem Örge'nin eski eşini görenler çok şaşırdı! Diriliş Ertuğrul'un yıldızı çıktı

Filenin Sultanları’nın yıldız isimlerinden biri olan Gizem Örge başarılı spor kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da çok konuşuluyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyon olmasında pay sahibi olan isimlerden biri olan güzel voleybolcunun eski eşinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı. Örge'nin eşi Diriliş Ertuğrul'un yıldızı çıktı.

Magazin 06-09-2023 08:04

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 04-09-2023 00:37