Hacı Yakışıklı Haberleri

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında sinirler canlı yayında gerildi: Senin amacın siyasi

Gazeteci Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı TV100'deki Taksim Meydanı programında gergin anlar yaşadı. İkili, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki kriz hakkında tartışma yaşadı. Yarkadaş Yargıtay'ın AYM'ye yaptığını fonksiyon gaspı olarak değerlendirmesi ve AYM'nin Yargıtay'dan üstün olduğunu ifade etmesi üzerine Yakışıklı, Yarkadaş'ın amacının siyasi olduğunu belirterek, "AYM Yargıtaydan, Yargıtay da AYM'den üstün değildir. İkisi de birbirinden üstün değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-2023 00:13

Milli Takımın zaferi sonrası paylaşılan 'fesli' görsel olay oldu! Barış Yarkadaş çok sinirlendi: Boş yapma Hacı

A milli kadın voleybol takımımızın Avrupa şampiyonluğu sonrası sosyal medyada paylaşılan 'fes'li bir görsel gündem oldu. Söz konusu görselin bir hakaret olduğunu savunan Hacı Yakışıklı, "Benim milli takımım benim devletime mi karşı?" dedi. Yakışıklı'ya tepki gösteren Barış Yarkadaş ise "Boş yapma Hacı" diye seslendi. Yarkadaş'ın sözleri milli takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt'u akıllara getirdi.

Haber 05-09-2023 08:29

Stüdyoyu karıştıran 'Taliban' sözleri: Canlı yayında Hacı Yakışıklı ile Barış Yarkadaş arasında gerginlik tavan yaptı! 'Bale ve opera' çıkışı çok konuşulmuştu

Gazeteci Hacı Yakışıklı'nın opera ve bale sanatlarına dair çıkışı büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada tartışmaların fitilini ateşleyen sözlere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu da yanıt vermişti. Canlı yayında tartışılan o sözler sırasında konu Taliban'a geldi. Yakışıklı'ya yönelik "Sen Taliban kafasındasın" sözleri gerginliğe yol açtı, Yakışıklı ile Barış Yarkadaş arasında tansiyon tavan yaptı.

Haber 23-08-2023 15:36

Diğer Haber Etiketleri