Hamilelikte Haberleri

Hamilelikte tetanos aşısı ne zaman yaptırılır, tetanos aşısı vurulmazsa ne olur? Gebelikte tetanos aşısının yan etkileri nelerdir, düşüğe neden olur mu?

Bir bebek sahibi olmaya karar verdikten sonraki süreç son derece önemlidir. Hem anne hem de baba adayına düşen bazı görevler bulunmaktadır. Öncelikli olarak atılacak adımın bir doktora danışmak olması gerekir. Anne ya da baba olmak için hiçbir engeli bulunmadığı tespit edilen çiftler bebek sahibi olabilir. 40hafta sürecek olan hamilelik boyunca yapılması gereken bazı aşılar da bulunmaktadır. Peki, hamilelikte tetanos aşısı vurulmazsa ne olur?

Kadin 17-02-2023 09:35

Hamilelikte belde sancı neden olur, nasıl geçer? Hamilelikte bele sancı vurması normal midir?

Bebek bekleyen kadınlar için hamilelik süreci heyecan verici olduğu kadar sıkıntılı durumlar da yaşatabilir. Vücutta yaşanan değişiklikler ve hormonal etkenler kadınları bu süreçte zorlayabilmektedir. Doktor kontrollerini aksatmamak, belirtileri takip etmek ve doktorun tüm yönlendirmelerine harfi harfine uymak son derece önemlidir. Hamilelikte anne adaylarını en çok zorlayan durumlardan birisi de yaşanan bel ağrılarıdır. Peki, hamilelikte bele sancı vurması normal midir?

Kadin 17-02-2023 09:34

Hamilelikte

Hamilelikte Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hamilelikte Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.