Cinsi Haberleri

Yılın ilk ay tutulmasını Astrolog Dinçer Güner yorumladı! 'Savaşlar, patlamalar, yangınlar ve kazalar' detayı dikkat çekti

Yılın ilk ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek yorumladı. Tutulmanın Türkiye üzerinde olan etkileri arasında yer alan savaş, patlama ve kaza gibi detaylar dikkat çekti.

Kadin 25-03-2024 09:33

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL'ye patladı! 'Benimle alakası olmayan bir köpek davasından başıma gelmeyen kalmadı'

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin TL'ye yakın maddi ve manevi para cezasına çarptırdı.

Kadin 15-03-2024 10:15

Vücut spreyi nedir, nasıl ve ne zaman kullanılır? Vücut spreyi kalıcı mı?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıdadır ve güzel özellikleri vardır. Vücut spreyleri genel olarak içerdikleri parfüm ve doğal esanslar ile cilde ferahlık sağlar. Peki, vücut spreyi nedir ve nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-2024 02:32

Sanatçı İpek Öztürk'ün 'Sakin isyanlar, derin değişimler' sergisi 16 Şubat'ta İzmir'de sanatseverlerle buluşacak

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Sakin İsyanlar, Derin Değişimler” isimli 6. Kişisel resim sergisi 16 Şubat 2024; Cuma günü kapılarını sanatseverlere açıyor. Sanatın evrensel diliyle duyguları anlatan serginin ev sahipliğini ise İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi, Mira Art Gallery gerçekleştirecek...

Kadin 14-02-2024 10:03

Diğer Haber Etiketleri

bebek cinsiyeti bilek bere bere modelleri beta hcg Astrolog Doktor Psikolog anne sütü sperm Terazi burcu cinsel ilişki ay tutulması hirsutizm bebek vücut spreyi 1 haftalık 1 haftalık gebelikte beta hcg değeri hastalık 14 14 karanfil Güneş Göz Julia Roberts Ağrı Cinsel isteksizlik köpek hamilelik Aldatma Cinsellik Madonna orkide Astroloji Aşk ultrason düğün parfüm çiçek bakımı seks tiktok adet ağrısı bunama kasık ağrısı yaşlılık Brezilya alara cinsiyet çiftler baba böbrekler estetik erkek erkek çocuk evli gebelik gurur güzellik hamile hamilelik hesapla hamilelik hesaplama hamilelikte hamilelikte kahverengi akıntı hamilelikte mide bulantısına ne iyi gelir hamilelikte sol kasık ağrısı idrar yaparken ağrı homa hücre inanç ilik iltihap ifşa ikiz ikizler anne araştırma atkı alkollü içecekler emzirme ebeveyn karanfil çiçeği isim jilet mon mor mum çiçeği bakımı libidon problem regl ağrısı sergi sigara zararları sigaranın zararları sanat sol kasık ağrısı sol kasık ağrısı hamilelik belirtisimi sol kasıkta ağrı sorumluluk kramp kadın kadınlarda cinsel isteksizlik koca kasık ağrısı neden olur kasık ağrısına ne iyi gelir partner patojen orkide bakımı uzman tıraş toplum üçüzler karı balıklar bitkiler isimleri eo golden cinsi köpek sant 5 mart akciğerler hamilelikte akıntı rengi ne yapılır 1 ekim ense damarlar dsa sırt seks yapmak ayaklar krampa ne iyi gelir hamilelikte adet olacakmış gibi ağrı olur mu

Cinsi

Cinsi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cinsi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özellik! Kadınlar bu erkekleri seksi buluyor

Kadın-erkek ilişkilerinde bireyler karşı cinsin bazı özelliklere daha çok dikkat ederek bu özelliklerden direkt olarak etkilenebiliyorlar. Kadınların bir ilişkiye başlayabilmesi için aradıkları fiziksel özelliklerin yanı sıra derinlik ve anlam arama daha çok ön plana çıkıyor. Yani kadınlar ten kokusu, ses tonu veya gülüşten de etkilenebilirler. Kadınların erkeklerde seksi bulduğu özellikleri haberimizde derledik.

Kadin 06-02-2024 14:18

Sperm krampı nedir? Sperm krampı neden olur?

Cinsel birleşme esnasında şiddetli ağrı çekilmesi her cinsiyetten bireyin yaşayabileceği bir sorundur. Bu sorun cinsel yaşamı olumsuz yönde etkileyebilir ve bireyde kalıcı psikolojik sorunlara neden olabilir. Cinsel ilişkide ağrı yaşanması durumunda, kişiler ilişkiden kaçınmaya başlayabilir, iktidarsızlık sorunları yaşayabilir ve ilişkide gerginlik yaşayabilir. Peki, sperm krampı nedir?

Kadin 13-01-2024 21:27

Sigara cinsel hayatı etkiler mi? Sigara cinselliğe zararlı mı?

Tüm dünyada sağlığa zararlı olarak gösterilen ürünlerden biri sigaradır. Yapılan tıbbi araştırmalar sonucunda, sigaranın birçok sağlık sorunu ile birlikte ölüme sebebiyet verdiği görülmüştür. Bu yüzden sigaranın insan vücuduna zararlı etkileri olduğu ifade edilir. Ancak, yapılan bilimsel çalışmalar sigaranın cinsel fonksiyonları da bozduğunu göstermektedir. Peki, sigara cinsel hayatı etkiler mi?

Kadin 16-12-2023 20:36

Bebeğin cinsiyeti ne zaman, kaçıncı haftada belli olur? Bebeğin cinsiyeti nasıl anlaşılır?

Hamilelik süreci anne karnında yeni bir yaşamın başlangıcıdır ve insan hayatının en mucizevi dönemlerinden biridir. Hamilelik sırasında pek çok merak edilen konulardan biri de bebeğin cinsiyetidir. Bebeğin cinsiyeti, genetik miras ve anne-baba genleri tarafından belirlenir. Peki, bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur?

Kadin 31-07-2023 17:00

Karısıyla yaşadığı cinsel ilişkiyi ifşaladı! Yedek parça gibi hissediyorum

Cinsel ilişkide yaşanan problemlerin çözülmemesi daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Partnerler farklı beklentiler içerisinde olabiliyor. Karısıyla yaşadığı cinsel ilişki problemini ifşalayan bir adam uzmanlardan öneri istedi.

Kadin 20-06-2023 15:03

1 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 1 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri kaçtır, hamilelikte kan testi nasıl yapılır?

Bir haftalık gebelik döllenmenin ve yumurtanın rahim içine yerleşmesinin hemen ardından gerçekleşen erken bir aşamadır. Bu dönemde döllenmiş yumurta fallop tüplerinden geçerek rahim içine ulaşır ve orada implantasyon süreci başlar. Bir haftalık gebelikte henüz hamilelik belirtileri ortaya çıkmamıştır ve genellikle anne adayı gebeliğin farkında değildir. Peki, 1 haftalık hamilelikte beta hCG değeri kaç olmalı?

Kadin 15-06-2023 14:16

Erkek çocuğu olan ebeveynler dikkat! Araştırma sonuçlarına göre çok daha erken...

Anne ve baba olmak hayata yüklediği sorumluluklarla oldukça zorlu anlar yaşatabiliyor. Özellikle fazla hareketli çocukların ebeveynleri yaşadıkları zorlulukları çevresine aktararak yardım talep edebiliyor. Ebeveynler üzerine yapılan bir araştırma erkek çocuğu olan kişileri şaşırtacak sonuçlar ortaya çıkarttı.

Kadin 07-06-2023 15:09

Bez bebekle evlenen kadın tekrardan gündem oldu! İkinci çocuğuna hamile olduğunu iddia etti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, el yapımı bez bebekle evlendiğini açıklayarak manşetlere çıkmıştı. Meirivone, TikTok'ta bez bebekle olan ilişkisini sık sık paylaşıyordu. En son bez bebek kocasının onu aldattığını paylaşan Meirivone, ikinci çocuğuna hamile kaldığını iddia etti.

Kadin 12-04-2023 15:46

Alkol cinsel hayatı etkiler mi, cinsel isteği artırır mı? Alkolün cinsel hayata etkisi nedir, erkeklerde ve kadınlarda alkolün etkisi nasıldır?

Kadınlarda ve erkeklerde alkol ile cinsellik ilişkisinin nasıl olduğu sıklıkla araştırılır. Az miktarda alkol tüketiminin kadınlarda libidoyu artırabildiği, cinsiyet fark etmeksizin de sosyal anksiyeteyi azaltabildiği bilinir. Fakat yüksek miktarda alkol tüketiminin cinsel bozukluklara ve isteksizliğe davetiye çıkarttığı unutulmamalıdır. Erkeklerde ve kadınlarda alkol ve cinsellik ilişkisi nasıldır, alkol cinsel hayatı ve libidoyu nasıl etkiler?

Kadin 24-03-2023 17:31

Cinsel isteksizlik neden olur, türleri nelerdir? Cinsel isteksizlik nasıl giderilir, tedavisi nasıldır, nasıl ilerler?

Ergenlikten yetişkinliğe uzanan herhangi bir dönemde oluşabilen cinsel isteksizliğin farklı nedenleri olabilir. Dolayısıyla kadınlarda ya da erkeklerde cinsel isteksizliğin tedavi edilebilmesi için bu duruma yol açan faktörün net bir şekilde belirlenmesi gerekir. Daha sonra psikoterapiler, ilaçlar ya da yaşam değişiklikleri ile cinsel isteksizlik tedavisi uygulanabilir. Kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteksizliğin oluşmasına ne yol açar, cinsel isteksizlik tedavisi nasıl ilerler?

Kadin 24-03-2023 17:29

Hamilelikte kahverengi akıntı ve kasık ağrısı neden olur, ne zaman başlar? Hamilelikte sağ ve sol kasık ağrısı tehlikeli mi, kasık ağrısı neden olur?

Hamile olduğunu öğrenen kişiler, bu mutlu haberin heyecanı ile beraber gebelikte ortaya çıkabilecek sorunları araştırır. Anne adayı olan kişinin vücudunda fizyolojik olarak pek çok değişim meydana geleceği için bazı rahatsızlıkların da ortaya çıkması oldukça olağan bir durumdur. Hamilelikte en sık karşılaşılan rahatsızlıklar mide bulantısı, hâlsizlik, karın ağrısı ve kasık ağrısıdır. Peki, her kasık ağrısı hamilelik belirtisi midir, kasık ağrısı ne zaman başlar?

Kadin 07-03-2023 17:56

Orkide ne zaman çiçek açar, ne kadar sıklıkla çiçek açar? Orkide çiçeklerini döktükten sonra tekrar ne zaman çiçek açar, çiçeklerini döktükten sonra ne yapılmalı?

Orkide, en sevilen çiçek türleri arasında yer alır. Rengiyle, şekliyle ve mis kokusu ile dikkat çeken orkide özel günlerin vazgeçilmez bitkisidir. Saksıda ve vazoda da oldukça hoş görünen orkide zarif ve kibar bir çiçektir. Pek çok kişi bu güzel çiçeği evinde yetiştirmek ister. Bu nedenle orkide nasıl yetiştirilir, ne zaman çiçek açar gibi soruları araştırır. Peki, orkide ne zaman çiçek açar, çiçeklerini döktükten sonra ne yapılmalı?

Kadin 07-03-2023 17:55

Orkide kaç günde bir sulanır, nasıl coşturulur? Orkide nasıl ortam sever, çiçekleri dökülünce ne yapılır?

Bakımı iyi yapıldığı zaman uzun yıllar boyunca güzelliğini koruyan ve her yeni açan çiçeği sayesinde daha bir güzelleşen orkide narin çiçekler arasında yer alır. Bu bakımdan orkide bakımında yapılması gereken bazı püf noktalar bulunur. Dünya üzerinde yaklaşık olarak 880 tane cinsi bulunan orkidelerin bir çoğu tropik bölgeler olmak üzere pek çok alana yayılan bir bitkidir. Birkaç rengi bulunan orkiden ülkemizde en çok bilinen orkide cinsi Phalaenopsis olarak bilinir. Orkide nasıl ortam sever?

Kadin 07-03-2023 17:31

Gül kaç günde bir sulanır, suyu sever mi? Saksıda gül bakımı ve sulama hakkında bilgiler nelerdir?

Güzel kokulu bitki türleri arasında ilk sıralarda gelen gül Rosa cinsinden olan ve kapalı tohumlu bir bitkidir. Hem ihtişamlı görünümü hem de simgeselliği ile yaşam alanlarda sık bir şekilde yetiştirilir. Güzel kokusu ile birçok kişinin yetiştirmek için tercih ettiği çiçekler arasında yer alır. Anavatanı Asya olan gül, Kuzey Amerika, Avrupa ve Afrika başta olmak üzere pek çok yerde yetiştirilir. Saksıda gül bakımı püf noktaları nelerdir?

Kadin 07-03-2023 17:30

Mum çiçeği ne zaman çiçek açar, balkonda yetişir mi? Mum çiçeği kaç senede çiçek açar, bakımı nasıl yapılır?

Çok eski zamanlardan beri evlerin adeta baş tacı olan çiçekleri arasında yer alan mum çiçeğinin ismi çok fazla bilinmez. Mumdan yapılmış gibi bir his veren mum çiçeği nefis kokulu ve zarif görünümüyle oldukça dikkat çeken bir çiçektir. Oldukça kolay yetişen bitkiler arasında yer alan mum çiçeği sarmaşık cinsinden bir bitki olduğundan dolayı çubuklar ile desteklenerek büyütülür. Mum çiçeği yetiştirenler sabırla mum çiçeğinin çiçek açmasını bekler. Peki, Mum çiçeği ne zaman çiçek açar?

Kadin 07-03-2023 17:25

Karanfil çiçeği kaç günde bir sulanır, suyu sever mi? Karanfil nasıl ortam sever, nasıl canlandırılır?

Güzel kokusu ve hoş görüntüsü ile evleri ve bahçeleri süsleyen karanfil, bakımı oldukça kolay bir çiçektir. Canlı rengi ile bulunduğu ortama hareket katan bu çiçek, ince saçaklı taç yaprakları ile oldukça zarif görünür. Farklı renkleri farklı anlamlara gelen karanfil, özel günlerin vazgeçilmez çiçeklerinden biridir. Peki, karanfil çiçeğinin bakımı nasıl olmalıdır, nasıl canlandırılır?

Kadin 07-03-2023 17:22

Gebeliğin ilk zamanları dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, ilk 3 ve 6 ay nelere dikkat edilmelidir? Hamilelikte ay ay dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hamilelik dönemi anne adayları için oldukça özel bir süreçtir. 9 aylık gebelik süreci boyunca anne adaylarında hem fiziksel hem de ruhsal yönden pek çok değişim yaşanır. Anne adaylarının bu süreci sağlıklı ve rahat geçirmeleri son derece önemlidir. Özellikle hamileliğin ilk ayları gebeliğin gidişatı açısından büyük önem taşır. Peki, hamilelikte 3 ve 6. aylarda nelere dikkat edilmelidir?

Kadin 03-03-2023 17:25

Hamilelikte kasık ağrısı neden olur, ne zaman başlar? Sol ve sağ kasık ağrısı normal mi, hamilelik belirtisi mi?

Hamilelik tüm vücutta çeşitli değişikliklerin yaşandığı bir dönemdir. Fiziksel ve hormonal değişimler hamileliğin ilk aylarından itibaren kendini gösterir. Hamilelik döneminde yaşanan bu değişimler bazı sorunlara da yol açabilmektedir. Kasık ağrısı da hamilelik döneminde yaşanan bu sorunlardan sayılabilir. Kasık ağrısı gebeler için önemli bir sorun haline gelebilmektedir. Hamilelikte kasık ağrısı neden olur, hamilelik belirtisi mi?

Kadin 03-03-2023 17:15

Hamilelikte mide bulantısı ne zaman başlar, nasıl geçer? Hamilelikte mide bulantısı cinsiyeti belirler mi?

Hamilelik sürecinde anne adayları pek çok fizyolojik ve hormonal değişim yaşar. Bunların sonucunda da bazı rahatsızlıklar geçirebilirler. Mide bulantısı da hamile kadınların en sık yaşadığı problemlerden biridir. Bazı kadınlar, gebelik süreleri boyunca mide bulantısı yaşarken; bazılarında bu durum görülmez. Anne olacak kadınların merak ettiği hamilelikte mide bulantısı başlama dönemi ve nasıl geçeceği sıkça araştırılır. Peki, hamilelikte mide bulantısı neden olur, ne zaman geçer?

Kadin 24-02-2023 17:46

Hamilelik hesaplaması nasıl yapılır? Kaç haftalık gebeyim, bebeğim kaç haftalık?

Bebek sahibi olma hayalleri kuran kişiler bilinçli bir şekilde ve doktor kontrolünde hareket etmelidirler. Döllenme gerçekleştikten sonraki 7 ya da 10 gün içinde görülen ve hissedilen belirtiler takip edilmelidir. Adet döneminde yaşanan gecikme ve bunu takip eden süreç hamile kalmak isteyen kişiler için son derece önemlidir. Peki, son adet tarihine göre hamilelik hesaplaması nasıl yapılır?

Kadin 17-02-2023 10:12

Hamilelikte belde sancı neden olur, nasıl geçer? Hamilelikte bele sancı vurması normal midir?

Bebek bekleyen kadınlar için hamilelik süreci heyecan verici olduğu kadar sıkıntılı durumlar da yaşatabilir. Vücutta yaşanan değişiklikler ve hormonal etkenler kadınları bu süreçte zorlayabilmektedir. Doktor kontrollerini aksatmamak, belirtileri takip etmek ve doktorun tüm yönlendirmelerine harfi harfine uymak son derece önemlidir. Hamilelikte anne adaylarını en çok zorlayan durumlardan birisi de yaşanan bel ağrılarıdır. Peki, hamilelikte bele sancı vurması normal midir?

Kadin 17-02-2023 09:34

Oğlunu emziren trans baba ölüm tehditleri alıyor! Bebeğini doğurduktan sonra...

Bebeklerin anne sütü emmesinin bağışıklık sistemleri ve büyümeleri için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Ancak emzirme dönemi kadınlar için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Kendi çocuğunu doğuran transseksüel bir baba bebeğini emzirdiği için ölüm tehditleri içeren mesajlar alıyor.

Kadin 24-01-2023 10:45

Genç kadın vücudundaki tüyler nedeniyle ağır yorumlara maruz kaldı! Her şey 8 yaşında başladı...

İstenmeyen tüyler kadınların baş belası olarak görülüyor. Çocukluktan itibaren ağır eleştirilere maruz kalan kadınlar çok küçük yaşlarda istenmeyen tüylerden kurtulmak için zararlı işlemler yapabiliyor. Üstelik istenmeyen tüylere sebep olan hastalıklar kadınların psikolojisini etkileyebiliyor. Hirsutizm hastası Samantha Allen, aldığı ağır yorumları paylaşarak bu durumla savaşan diğer kadınlara destek oldu.

Kadin 09-01-2023 10:34

Jiletsiz bir yaşamı benimseyerek vücut kıllarını almayı bırakan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Vücutta çıkan kıllar ve tüyler hem kadınlar hem de erkeklerde görülse de toplumun bu konuda kadınlara yaptığı baskılar oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Kadınlar vücutlarındaki tüyleri almak için çeşitli uygulamalar arıyor. Bu uygulamalar pahalı ve acı verici olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın vücut kıllarını almayı bırakarak toplumun baskılarına karşı geliyor.

Kadin 15-12-2022 12:45

Kısa sürede genç gözükmek için neler yapılabilir?

Bella eyes görünümünde kaş askılanarak yukarı taşınıyor ve gözler olduğundan daha çekik bir görüntü kazanıyor. Bu işlem; göz kenarlarında aşağıya düşme, kaz ayaklarının belirginleşmesi, göz kapağı düşünme başlayan kişilerde tercih ediliyor. Yapılacak olan uygulama sayesinde kişi bu sorunlardan kurtulurken istediği dinamik ve genç görünüme sahip olabiliyor. Aynı zamanda bu Bella eyes işlemi yüz ve boyun bölgesine lifting etkisi de gösteriyor.

Kadin 14-12-2022 15:50

Aldığınız için kendinize teşekkür edeceğiniz soğuk havalarda sıcacık tutan atkı ve bere setleri

Buz gibi soğuk havaların günden güne yaklaşması ile atkı ve berelere olan ihtiyaç da bir hayli arttı. Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında bulunan bu aksesuarlar, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin dolabında mutlaka bulunmalı. Eğer siz de kendinizi ve dolabınızı kış mevsimine hazırlarken iyi bir atkı ve bere setine ihtiyaç duyuyorsanız okumaya devam edin deriz!

Kadin 29-11-2022 11:03

Her şey hamileliğin 7. ayında gerçekleşti! Bir anda üçüz doğuracağını öğrendi

Hamilelik sürecinde oldukça farklı durumlar yaşanabiliyor. Ultrasonda görünmeyen bazı detaylar doğum sırasında annenin ve babanın şaşırmasına neden olabiliyor. Genellikle cinsiyet konusunda yaşanan bu farklılıklar sürpriz etkisi yaratıyor. Hamileliğinin 7. ayında üçüz doğuracağını öğrenen bir kadın bu haber ile şok yaşadı.

Kadin 29-11-2022 10:47

Kadınların dörtte biri acılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor! Regl ağrıları hakkında bilincin artması gerekiyor

Kadınlar her ay regl ağrıları nedeniyle iş, okul ve sosyal hayatlarında oldukça zorluk yaşıyorlar. Dayanılmaz regl ağrılarıyla yaşamsal aktivitelerini yapmak da zorluk çeken kadınlar ağrılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor. Toplumun regl izni konusunda daha duyarlı olması gerekiyor.

Kadin 28-11-2022 14:33