Çiftler Haberleri

Romantik ilişkilerde en uyumlu burçlar! Bu çiftler birbirine körkütük aşık

Astroloji, ilişkilerde uyuma dair bilgi edinmede oldukça etkili bir araçtır. Her burcun kendine özgü özellikleri vardır ve bazı burçlar birbiriyle daha uyumludur. Bu çiftler arasındaki uyum, derin bir bağ ve tutku içerir. Bu da ilişkilerinin daha uzun sürmesini sağlar. İşte adeta birbirleri için yaratılan burç çiftleri...

Kadin 02-04-2024 08:49

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-2024 15:57

İlişkinizi mahvedecek 6 davranış! Sağlıklı bir ilişki için bunları sakın yapmayın

İlişkilerde sağlıklı iletişim ve davranışlar ilişkinin devamlılığı için hayati öneme sahiptir. Bazı davranışlar ilişkileri olumsuz etkileyerek kötü sonuçlara neden olabilir. İlişkinizi mahvedecek 6 davranışı öğrenmek bu davranışlardan uzak durmanıza fayda sağlar. Sağlıklı bir ilişki için bu davranışlardan kaçınmak oldukça önemlidir. Bu davranışları tanıyarak ilişkinizi güçlendirebilir ve sağlıklı bir ilişki için ilk adımı atabilirsiniz.

Kadin 12-03-2024 12:07

En çok yabancı gelin o ülkeden! Yabancı damatlar ise... Türkiye'de geçen yıl evlenme ve boşanmalar azaldı

Türkiye'de geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435'e, boşanan çiftlerin sayısı da 171 bin 881'e düştü. Uyrukları dikkate alındığında yabancı gelinler arasında yüzde 12 ile Özbek gelinler birinci sırada yer alırken yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde yüzde 21,9 ile Almanlar birinci sırada yer aldı.

Kadin 22-02-2024 11:02

Diğer Haber Etiketleri

başak bilek benzer Jinekolog Misyoner Psikoloji romantik sözler balık yoga Aslan burcu İkizler burcu Koç burcu Yay burcu Sevgililer Günü cinsel ilişki sevgi sözleri bebek koç Boğa yatak hobi 14 şubat sevgililer günü saç düzleştirici yapay zeka libido Tenis saç bakımı boşanma Göz gebelik testi cinsel terapi hamilelik Cinsellik sigara ertesi gün hapı kahve fantezi para Astroloji tatil Aşk tartışma çocuk rahim kanseri aslan gelin damat ilişki sorunları evlilik Çift terapisi akrep seks kişilik testi penis infertilite kanser kısırlık orgazm tüp bebek alara aile terapisti cinsel ilişki pozisyonları çirkin çiçek baba bütçe burç burçlar brezilya fönü bitter çikolata erkek ertesi gün hapı kanama yapar mı ertesi gün hapı nedir evli güzellik hamileliğin ilk haftası hamilelik belirtileri ilk hafta hamilelik belirtileri ne zaman başlar hamilelik testi hamilelik testi nasıl yapılır hamilelikte flört hoşgörü hücre inanç ilik ilişkiler ifade iğne ikizler hesap anne ayak şişmesi araştırma emekli dış görünüş ekonomik karakter karı koca isim yengeç yaş yay yemek keratin keratin bakım mon mutlu kova libido nedir rahim kanseri belirtileri saç risk romantik ruh eşi semen sevgi sevgili sevgililer gunu hediyeleri sevgililer günü sözleri sevgiliyle gidilecek yerler istanbul saygı sigara zararları sigaranın zararları pozisyonlar terazi tetanoz aşısı sperm alerjisi sperm alerjisi belirtileri istanbul da sevgiliyle gezilecek yerler kaç günlük hamilelik kan testinde çıkar kadın kimyasal koca koku kasıklarda ağrı neden olur kayla partner öneri oğlak ovülasyon ne demek ovülasyon nedir orgazm ne demek uzman 22 aralık seksolog çift tüp bebek nasıl olur tüp bebek tedavisi yabancı yabancı damat genital bölge isimleri el çatlaklarına ne iyi gelir eo kadınlarda geç orgazmın nedenleri sant sinirli zihin akciğerler cinsi hücreler libido yükselmesi ne yapılır ense vf damarlar popülasyon sırt seks yapmak 5 yaş ayaklar orgazm ne burç analizi sosyal medya

Çiftler

Çiftler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çiftler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-2024 19:00

14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikâyesi nedir? Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi

Sevgililer Günü, dünyanın pek çok bölgesinde her sene coşkuyla kutlanır. Kutlandığı gün olan 14 Şubat, eski çağlardan günümüze kadar devam eden bu geleneği temsil eden bir anlamlara sahiptir. Türkiye’de Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat, aslında Papa Gelasius tarafından ilan edilen Aziz Valentine Günü’dür ve bu gün de Aziz Valentine anılır. Ancak Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır. İşte Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi...

Kadin 12-02-2024 18:56

Sevgililer Günü'nde yapılabilecek etkinlikler: 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapılır? En güzel ve en romantik Sevgililer Günü fikirleri

Sevgililer Günü, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan, aşkın ve sevginin simgesi olarak kabul edilen özel bir gündür. 14 Şubat, çiftlerin birbirlerine olan duygularını ifade etmesi, romantik bir gün yaşamak ve ilişkilerini güçlendirmek için fırsat olarak görülür. Peki, Sevgililer Günü'nde neler yapılabilir?

Kadin 12-02-2024 18:52

Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler 2024 - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gidilir?

Sevgililer Günü yaklaşırken, romantik bir plan yapamayanlar çeşitli yöntemlerle araştırmalar yapmaya başlar. Türkiye'nin her lokasyonunda romantik ve değerli anlar yaşamak mümkündür. Aşkı hissetmek ve Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler için Türkiye'nin birbirinden güzel birçok noktası mevcuttur. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler listesi...

Kadin 12-02-2024 18:50

Sevgililer Günü sözleri 2024 - En güzel ve en romantik 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri için öneriler

Birçok insan kalbinden geçen duyguları yazı diliyle daha iyi ifade eder. Kelimelerin gücünden faydalanarak hayatındaki kadına veya erkeğe Sevgililer Günü'nde duygularını ifade etmek isteyenler Sevgililer Günü sözlerini tercih ederek bu amacına ulaşabilir. Önerilen sözler ifade edilirken kendinden ve birlikte geçirilen güzel günlerden parçalar da ekleyerek bu sözler daha anlamlı bir hâle getirebilir. İşte Sevgililer Günü sözleri için öneriler...

Kadin 12-02-2024 18:46

O sihirli cümleyi mutlaka kurun! 5 maddede mutlu bir evliliğin sırrı... Cinsellik sandığınızdan daha etkili, hem de her yaşta

Evliliği uzun süre sürdürmek bazıları için çok kolay olmayabiliyor. Özellikle de monotonluk bazı çiftlerin en önemli problemlerinden. Peki, hemen hemen herkesin merak ettiği 'Mutlu bir evliliğin sırrı ne?' sorusunun yanıtı nedir? Bu sorunun tek bir mucize cevabı olmasa da harika formüller, ömür boyu sürecek mutlu bir evliliğin kapılarını aralayabiliyor.

Kadin 19-01-2024 12:00

Her 10 çiftten birinde görülüyor! Sebepsiz de ortaya çıkabilir '6 ay içinde olmazsa...'

Anne-baba olmak isteyen çiftlerin karşısına çıkan en önemli problemlerden bir tanesi kısırlık... Her 10 çiftten birinde infertilite görülebildiğini belirten Doç. Dr. Gonca Yetkin Yıldırım, “Kısırlık nedenleri kadına, erkeğe bağlı ve her ikisi kaynaklı olabileceği gibi, bazen de hiçbir sebep olmaksızın görülebilir. İnfertilite tanısı alan çiftlere uygulanan en etkili teknik ise tüp bebektir. Tüp bebek tedavisine başlarken, çiftler için en uygun olan tedavi şekli belirlenir” dedi.

Kadin 18-01-2024 12:59

Bu kişilerle sevgili olurken iki kez düşünün! İlişkide en zor 4 burç

Duygusal ilişkilerde, çiftler arasında yaşanan bazı sorunlar sonrasında büyüyerek ilişkiyi zedeleyebiliyor. Bazen siz ne kadar çabalarsanız da karşı tarafın değişmeyen özellikleri yüzünden bir sonuca varmayabilirsiniz. Bazı çiftler çok iyi anlaşırken bazı çiftler uyumsuzluk içerisinde hiç anlaşamıyorlar. Bu noktada astrolojiden yararlanarak kişinin burç özelliklerine bakmak fayda sağlayabiliyor. İşte ilişkide en zor 4 burç ve özellikleri...

Kadin 17-01-2024 12:21

Cinsel ilişki sırasında ağrı nedir? Cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Cinsel birleşmeler sırasında tekrarlayıcı ve sürekli bir şekilde cinsel organlarda ağrı hissedilmesi durumuna cinsel ağrı bozukluğu veya disparoni adı verilir. Genital bölge ağrıları, kadın ve erkeklerin cinsel yaşamı ile birlikte sosyal hayatını da olumsuz etkiler. Herhangi bir sağlık sorununun tanısı ve tedavisi için bu konuda bilinçli olunarak, zaman kaybetmeden doktora başvurulması son derece önemlidir. Peki cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Kadin 13-01-2024 21:25

Sağlıklı ilişkinin sırrı belli oldu! Mutlu çiftlerin sahip olduğu 8 alışkanlık

Sağlıklı bir ilişki sadece sevgi değil aynı zamanda belirli alışkanlıkların bir sonucudur. İlişkilerde mutlu ve sağlıklı bir bağın sırrı bazı küçük alışkanlıklardan geçiyor. Mutlu çiftlerin sahip olduğu bu alışkanlıklar ilişkilerine dayanıklılık katıyor. Sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturan 8 alışkanlık haberimizde.

Kadin 10-01-2024 14:49

Sigara cinsel hayatı etkiler mi? Sigara cinselliğe zararlı mı?

Tüm dünyada sağlığa zararlı olarak gösterilen ürünlerden biri sigaradır. Yapılan tıbbi araştırmalar sonucunda, sigaranın birçok sağlık sorunu ile birlikte ölüme sebebiyet verdiği görülmüştür. Bu yüzden sigaranın insan vücuduna zararlı etkileri olduğu ifade edilir. Ancak, yapılan bilimsel çalışmalar sigaranın cinsel fonksiyonları da bozduğunu göstermektedir. Peki, sigara cinsel hayatı etkiler mi?

Kadin 16-12-2023 20:36

Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği neden olur?

Libido, ilk kez Sigmoud Freud’un öğrencisi tarafından kullanılan bir terimdir. Libidoyla ilgili pek çok yorum mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşamsal içgüdü ve enerjidir. Soyun çoğalması için üremeyi ve cinsel dürtüleri destekler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür. Peki, libido düşüklüğü ve libido yüksekliği neden olur?

Kadin 16-12-2023 20:34

Çift terapisi nasıl yapılır? Çift terapisi kaç dakika sürer?

İletişim, insanın hayatı boyunca kendini ifade edebilmesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Her birey duygu ve ihtiyaçlarının anlaşılmasını ister. Sağlıklı ilişkilerin kurulabilmesi ise sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı durumlarda hatalı iletişimden kaynaklanan problemler, bireylerin anlaşılmadığını hissetmesine neden olabilir. Bu gibi durumlarda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak gerekir.

Kadin 16-12-2023 20:18

Çift terapisi nedir, ne işe yarar? Çift terapisine kimler gider?

İletişim, insan hayatının temelini oluşturduğu gibi ikili ilişkilerin de temelinde yer alır. Her insan anlaşılmak ister ve duygusal olarak buna ihtiyaç duyar. Bu durum da sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı zamanlarda yanlış iletişim kurmaktan kaynaklanan sorunlar, kişilerin mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olabilir. Bu durumda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak önemlidir. Çiftler kendi başlarına aşamadığı sorunlar ile ilgili bireysel ya da çift olarak terapi alabilirler.

Kadin 16-12-2023 20:14

Aman dikkat! Bunları yapmadan önce bir daha düşünün, evliliklerin sonu oluyor

Bir ilişkinin olmazsa olmazı sevgi, saygı ve sadakattir. Fakat çiftlerin önemsemediği bazı davranışlar güzel giden bir ilişkinin sonunu getirebilir. Partnerini kaybetmek istemeyen kişiler bu tür durumlarda daha dikkatli davranmalı.

Kadin 04-10-2023 13:09

Bu hatayı yapıyorsanız dikkat! Yuvanız dağılabilir, bu sözleri kullanmadan önce bir daha düşünün

Sevgi ile saygı başta olmak üzere hoşgörü, iletişim ve bireysellik bir evliliğin olmazsa olmaz unsurları arasında yer almaktadır. Bunların olmadığı evlilikler mahkeme salonlarında sona erebiliyor. Uzmanlar, çiftlerin birbirlerini anlamadan ya da tanımadan bir yuva kurmamalarını tavsiye ediyor. Evliliklerin sona ermesine yol açan en büyük etkenlerden birinin de sarf edilen çirkin sözler olduğu kaydedildi.

Kadin 15-09-2023 08:08

Bu burçlar birbirleri için yaratılmışlar! Aşkta en uyumlu burç çiftleri

Duygusal ilişkilerde astrolojiden yararlanmanın büyük faydası oluyor. İnsanlar karakteristik özelliklerini taşıdığı burçtan alabiliyorlar. Bu noktada hali hazırda bir ilişki içerisinde iseniz veya yeni bir aşka yelken açmak istiyorsanız aşkta ne uyumlu ve kolaylıkla anlaşabilen burç çiftlerine göz atabilirsiniz.

Kadin 10-08-2023 10:25

Asla sevgili olunmaması gereken burçlar belli oldu! Bu kişilerle sevgili olanlar yandı

Duygusal ilişkilerde, bazen siz ne kadar çabalarsanız da karşı tarafın değişmeyen özellikleri yüzünden bir sonuca varmayabilirsiniz. Bazı çiftler çok iyi anlaşırken bazı çiftler uyumsuzluk içerisinde hiç anlaşamıyorlar. Bu noktada karşı tarafı iyi tanımak ve astrolojiden yararlanarak kişinin burç özelliklerine bakmak fayda sağlayabiliyor. İşte asla sevgili olunmaması gereken 4 burç ve özellikleri...

Kadin 03-08-2023 10:39

Tüp bebek nasıl yapılır? Tüp bebek tedavisi ile ilgili merak edilenler

Tüp bebek tıp alanında önemli bir başarı ve umut kaynağı olarak kabul edilen yardımcı üreme tekniklerinden biridir. Tıp literatüründe "in vitro fertilizasyon" (IVF) olarak da adlandırılan tüp bebek, çocuk sahibi olmakta zorluk yaşayan çiftlere ve kısırlık sorunu yaşayan bireylere çözüm sunar. Peki, tüp bebek nedir ve tüp bebek süreci nasıl ilerler?

Kadin 31-07-2023 15:59

Kendinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın yaşadığı pişmanlığı anlattı! 15 yıl sonra...

Çiftler arasındaki yaş, statü, görünüm farklılık toplum tarafından eleştirilen konular arasında yer alıyor. Ancak birçok çift bu farklılıkların yarattığı problemlere rağmen yaşadıkları mutlu bir ilişki yürütebiliyor. Kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın 15 yıl sonra yaşadıklarını anlatarak öneri istedi.

Kadin 14-06-2023 10:34

Hayallerindeki mükemmel erkeği yapay zekada buldu! Ailesiyle uğraşmak zorunda değilim

İlişki yaşayacak doğru kişiyi bulmak oldukça zorlu olabiliyor. Evlilik hayatında problem yaşamak istemeyen kişiler kendi isteklerine uygun kişileri tercih etmek için doğru adayı arıyor. İstediği kişiyi gerçek hayatta bulamayan Rosanna Ramos, yapay zekayla yaratılan Eren Kartal' la evlendi.

Kadin 04-06-2023 22:02

Mutlu çiftlerin yapmaktan zevk aldığı 8 şey! En az 3 tanesini yapıyorsanız...

Mutlu bir birliktelik için temel olan şeyin sevgi ve saygı olduğu biliniyor. Ancak bu temel duyguları uygulamaya koymak zorlu olabiliyor. Uzun yıllar boyunca beraber olan mutlu çiftlerin yaptıklarına bakınca birbirlerinin hayatlarına karşı daha güvenli ve saygılı oldukları görülüyor. İşte mutlu çiftlerin yaptığı 8 şey...

Kadin 19-05-2023 11:51

Seks terapisi nedir, ne işe yarar? Seks terapisinin faydaları nelerdir, neden ve nasıl yapılır?

İngilizcede "sex therapy" ve "sexual therapy" olarak adlandırılan seks terapisi, günümüzde cinsel terapi ismiyle yaygınlaşmaya devam eden tedavi yöntemlerindendir. Cinsel terapi sayesinde cinsel bozuklukların belirtilerinin giderilmesi ve cinselliğe yönelik işlevsiz inanışların aşılması mümkündür. Ruh sağlığı uzmanlarının farklı yöntemleri tercih ederek uygulayabildikleri cinsel terapi seanslarının planı, danışmanların ihtiyaçlarına göre şekillenir. Cinsel terapi faydaları nedir?

Kadin 24-03-2023 17:33

Sperm alerjisi nedir, neden olur? Sperm alerjisi nedenleri ve belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?

Sperm alerjisinin belirtileri vajinada görülse de kimi durumlarda tüm vücudu da etkileyebilir. Sperm alerjisi tıpta semen alerjisi şeklinde de adlandırılır. Yaygın olarak bilinmese de sperm alerjisi, kadın vücudu sperm sıvısındaki maddeleri yabancı olarak algıladığı takdirde oluşabilir. Dolayısıyla normal alerji belirtileri ile benzerlik gösteren sperm alerjisi semptomlarıyla bu durumun tedavi sürecinin nasıl ilerlediğinin öğrenilmesinde fayda vardır. Sperm alerjisi tedavisi nedir?

Kadin 24-03-2023 17:23

Anorgazmi (orgazm olamama) sorunu neden olur, türleri nelerdir? Orgazm olamama asıl tedavi edilir, tedavide terapilerin rolü nedir?

Uzun süreli cinsel uyarılmaya bağlı olarak psikolojik ve fizyolojik açıdan hazza ulaşma durumuna orgazm denildiği bilinir. Ancak bazı durumlarda yeterli düzeyde cinsel uyaran olsa da kişinin orgazm olamadığı ya da geç orgazm olduğuna rastlanır. Bu durum anorgazmi olarak adlandırılırken, anorgazminin birden fazla türü vardır. Kullanılan ilaçlardan psikolojik faktörlere varan unsurlar anorgazmiyi tetikleyebilir. Peki, anorgazmi tedavisi nasıldır, terapiler etkili midir?

Kadin 23-03-2023 17:47

Hamilelikte hangi durumlarda cinsel ilişki sakıncalıdır, zararlı mı? Hamilelikte cinsel ilişki sonrası kanama görülmesi normal mi?

Hamilelik döneminde annede fiziksel ve hormonal olarak pek çok değişiklik meydana gelebilir. Bu değişimler kişilerin cinsel hayatında da bazı değişimlerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Anne adayının bu dönemde cinsel isteğinde artış gözlenebildiği gibi bir azalma da meydana gelebilir. Bu oldukça normaldir ve hoşgörü ile karşılanmalıdır. Peki, hamilelikte cinsel ilişkiye girmek zararlı mıdır, ne zaman tehlikeli olur?

Kadin 07-03-2023 17:58

Eşinizin boşanmak istediğini gösteren en önemli işaret! Her şey böyle başlıyor

Boşanma davalarında her geçen gün artış görülüyor. Çiftler arasında yaşanan ufak anlaşmazlıkların çözülmemesi boşanmaya yol açıyor. Bazı kişiler boşanmanın son aşamasına gelene kadar ilişkisinde neler olduğunu fark edemeyebiliyor. İlişki uzmanları eşinizin boşanmak istediğini gösteren en önemli işareti açıkladı.

Kadin 21-02-2023 09:13

İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur, hamilelik belirtisi ne zaman başlar? Gebelik testi için en doğru zaman nedir?

Çiftler bebek sahibi kararı aldıktan sonra hamilelik belirtilerini takip etmeye başlar. Kadının vücudunda fark edilen belirtilerin ardından gerekli testler yapılarak hamilelik tanısı konur. Evde test yapanlara oranla sağlık kurumlarında yapılan testler çok daha kesin sonuçlara ulaşılmasını sağlar. Bebek sahibi olma kararı alındığı andan itibaren bu alanda uzman bir doktor ile birlikte hareket edilmesi son derece önemlidir.

Kadin 17-02-2023 10:14

Evde hamilelik testi nasıl yapılır, ne zaman yapılmalı? Doğru sonuç için en doğru zaman nedir?

Bebek sahibi olmak isteyen birçok kişi sağlıklı bir hamilelik döneminin ardından bebeğini kucağına alacağı günü hayal eder. Bu hayalin gerçekleşmesi için en önemli nokta bu alanda uzman bir doktora danışmak ve doktorun önerilerine, yönlendirmelerine birebir olarak uymak olacaktır. Döllenmeden sonraki süreçte ilk hamilelik belirtileri gözlemlenmeye başlar. Hamile olunup olunmadığının anlaşılması için birçok yöntem vardır. Peki, evde hamilelik testi ne zaman yapılmalı?

Kadin 17-02-2023 10:13

Hamilelik testi kaç günde belli olur? İdrarda ve kanda gebelik testi sonuçları nasıl anlaşılır?

Hamile olduğu konusunda şüphesi bulunan kadınlar evde ya da bir sağlık kurumunda test yaptırarak kesin bir sonuca ulaşabilirler. Evde birkaç saniye içinde kolayca yapılabilecek hamilelik testlerinin yanı sıra doktor kontrolünde ve bir sağlık kuruluşunda yapılan testler ile konulan hamilelik tanıları daha kesin sonuç içermektedir. Peki, hamilelik testi sonucu nasıl anlaşılır?

Kadin 17-02-2023 10:11

Hamilelikte tetanos aşısı ne zaman yaptırılır, tetanos aşısı vurulmazsa ne olur? Gebelikte tetanos aşısının yan etkileri nelerdir, düşüğe neden olur mu?

Bir bebek sahibi olmaya karar verdikten sonraki süreç son derece önemlidir. Hem anne hem de baba adayına düşen bazı görevler bulunmaktadır. Öncelikli olarak atılacak adımın bir doktora danışmak olması gerekir. Anne ya da baba olmak için hiçbir engeli bulunmadığı tespit edilen çiftler bebek sahibi olabilir. 40hafta sürecek olan hamilelik boyunca yapılması gereken bazı aşılar da bulunmaktadır. Peki, hamilelikte tetanos aşısı vurulmazsa ne olur?

Kadin 17-02-2023 09:35

Hamilelikte çatlak kremi ne zaman kullanılmaya başlanmalı? Hamilelikte çatlak kremi nasıl kullanılır?

Bebek sahibi olmak isteyen çiftler öncelikle bu kararı alır almaz bir doktor ile birlikte hareket etmelidirler. Hamilelik öncesi ve sonrası süreçlerde tüm sürecin takibi son derece önemlidir. İlk belirtiler görüldükten sonra doktorun gerekli gördüğü testler yapılmalı ve yönlendirmelere harfiyen uyulmalıdır. Hem annenin hem bebeğin sağlığını korumak için alınması gereken bazı önlemler bulunmaktadır. Peki, hamilelikte çatlak kremi nasıl kullanılır?

Kadin 17-02-2023 09:34

Hamilelikte ayak şişmesi ne zaman başlar, nasıl geçer? Hamilelikte el ve ayak şişmesi normal mi?

Bebek sahibi olma kararı alan çiftler öncelikli olarak bu karar doğrultusunda bu alanda uzman bir doktora danışmalı ve tüm önerileri harfiyen yerine getirmelidir. Doktor tarafından yapılan testler sonucunda bebek sahibi olmak için bir engeli bulunmayan kadın ve erkek hamilelik belirtilerini de yakından takip etmeli ve doktor ile iletişim halinde olmalıdır. Bu belirtiler hamileliğin ilk haftasından itibaren gözlemlenebilmektedir. Peki, hamilelikte ayak şişmesi nasıl giderilir?

Kadin 17-02-2023 09:33

Hamileliğin ilk haftası neler olur, ilk haftası ateş kaç olur? İlk hafta karın, bel, baş ağrısı normal mi, nasıl geçer?

Anne baba olmaya karar veren çiftler için heyecanlı bir bekleyiş başlar. Bu bekleyiş sürecindeki tüm belirtiler dikkatle takip edilir ve hissedilen ilk belirtide hamilelik testlerine başvurulur. Ancak asıl ve ilk yapılması gereken bebek sahibi olma kararı alınır alınmaz bir doktor ile birlikte hareket etmek olacaktır. Çünkü bu sürecin öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hayati noktalar bulunur. Peki, hamilelin ilk haftasında neler olur?

Kadin 17-02-2023 09:28

Ertesi gün hapı kullandıktan sonra kanama olmaması hamilelik belirtisi mi? Ertesi gün hapı kanama yapar mı?

Bazı çiftler bebek sahibi olmak için sabırsızlanırken bazı çiftler de bunun için erken olduğunu düşünerek ya da sadece bebek sahibi olmak istemediği için bazı önlemler alabilirler. Bu önlemlerden en etkili olduğu bilinenlerden biri de kadının ertesi gün hapı kullanmasıdır. Ancak ertesi gün haplarının da bazı yan etkileri bulunabilir. Peki, ertesi gün hapının kanama yapmasın normal mi?

Kadin 17-02-2023 09:14

Ovülasyon nedir, ne zaman olur? Ovülasyon testinde gebelik belli olur mu, ovülasyon testi nasıl yapılır?

Hamile kalmak isteyen kadınlar için bu karar alındıktan sonraki süreç son derece önemlidir. Ne zaman ilişkiye girmenin hamilelik olasılığını arttıracağı, adet döneminin takibi ve belirtilerin izlenmesi gerekir. Tüm süreç bu alanda uzman bir doktor ile birlikte takip edilmelidir. Ovülasyon dönemi bebek sahibi olmak isteyen kişiler tarafından bilinmesi ve takip edilmesi gereken bir dönemdir. Peki, ovülasyon döneminde ilişkiye girilince hamile kalınır mı?

Kadin 17-02-2023 09:13

Hamilelik kan testi ne zaman ve nasıl yapılır, 1 haftalık gebelik kan testinde belli olur mu?

Bazen hiç beklenmeyen bir anda bazen de çiftlerin birlikte aldıkları karar sonucu planlayarak bebek sahibi olabilmek mümkündür. Her iki durumda da hamilelik öncesi yapılması gerekenler bilinmeli hamilelik sırasındaki tüm süreç bir doktora danışarak takip edilmelidir. Bir kadının hamile olup olmadığını anlayabilmek için farklı yöntemler bulunur. Peki, 1 haftalık gebelik kan testinde belli olur mu, gebelik kan testi ne zaman belli olur?

Kadin 17-02-2023 09:12

Cazibenize hayır diyemeyecekler! Seks uzmanına dönüşmenizi sağlayacak 10 ipucu

Seks hem kadınlar hem de erkekler için önemli bir yer taşıyor. Herkes dönem dönem libido artışı yaşayabiliyor. Libidoyu kontrol altına alarak yatakta mükemmel anlar yaşamak ve yaşatmak istiyorsanız uygulamanız gereken basit adımlar bulunuyor. Aşağıdaki ipuçları sizi seks uzmanına dönüştürecek.

Kadin 18-01-2023 17:23

Ekonomik kriz aşıkları da vurdu! Flört etmenin bedeli dudak uçuklattı

Aşk hayatının giderek zorlaşması hem kadınların hem de erkeklerin ilişkiden soğumasına neden oluyor. Günümüzde sağlıklı bir ilişkiyi yürütmenin ne kadar zor olduğu biliniyor. İlişkinin içerisine bir de maliyet girdiğinde çiftler içinden çıkılmaz bir döngüye giriyor. Yeni yapılan araştırmalarda flört etmenin maliyeti hesaplandı. Fiyatı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 09-01-2023 15:33

Kocasına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Güzel olmamakla suçlanan kadın önyargıları yıkıyor

Güzellik kavramı estetiğe bakış açısının geliştiği ilk zamanlardan beri hayatımızda var olan bir konu olsa da sosyal medyanın etkin kullanımı kadınlar üzerindeki güzellik baskını artırıyor. Sosyal medyada paylaşılan gönderilere yapılan kötü yorumlar çok sayıda psikolojik ve sosyal soruna neden oluyor. Kocasının yanında çirkin olduğu düşünülen bir kadın internette yaşadıklarını anlatıyor.

Kadin 08-01-2023 17:04

Hiçbir şey tahmin edildiği gibi değilmiş: Pornodakilerden çok farklı! Erkeklerin ve kadınların seksten beklentileri bambaşka çıktı

Kadınların ve erkeklerin hayata bakış açıları oldukça fazla olabiliyor. Kadınlar birçok konuya daha duygusal yaklaşırken erkekler duygularını kullanmamaya çalışıyor. Bu da çeşitli konularda sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Birbirlerini anlamayan ve tartışma yaşamak istemeyen çiftler numara yapmaya başlıyor. Yapılan araştırmalar kadınların ve erkeklerin seksten beklentilerinin, düşüncelerinin farklı olduğunu açıkladı.

Kadin 17-12-2022 09:25

Saçınıza bu işlemi yapıyorsanız hemen vazgeçin: Kanser riskini artırıyor! Brezilya fönü zararlı mı?

Özellikle kadınlar saç bakımına oldukça önem veriyorlar. Saçlarının daha güzel ve bakımlı görünmesi için çeşitli uygulamalar yaptırıyorlar. Kuaförde yapılan brezilya fönü ve keratin bakımı gibi kimyasal içeren düzleştirmeler saçların çok daha bakımlı durmasını sağlasa da kanser riskini artırıyor.

Kadin 18-10-2022 09:47

Teniste Luxor 18 Yaş Zafer Bayramı Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Teniste Luxor 18 Yaş Zafer Bayramı Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Yurthaber 02-09-2022 18:19