Hü Haberleri

Ali Koç’tan Abdülkadir Selvi’ye çok sert tepki: ‘Ulan sen FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın…’

Suudi Arabistan oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gündem yaratan bir çıkış daha geldi. Katıldığı bir canlı yayında Abdülkadir Selvi’nin Fenerbahçe’yi hedef alan yazısı ile ilgili de konuşan Koç “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” dedi.

Spor 06-01-2024 07:30

Duygusal anlar! Hatay'ın sesi oldu... Gökhan Zan 'En çok yanımda duran o' dedi Fatih Terim gündem oldu

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan deprem en çok Hatay'da acı yüzünü gösterdi. Hatay'ın merkezinde büyük bir yıkım söz konusu, önce Volkan Demirel daha sonra da Gökhan Zan deprem günü yaptıkları canlı yayınlarla bölge halkının sesi oldu. Bugün tekrar canlı yayına bağlanan Gökhan Zan'ın açıklamalarındaki Fatih Terim detayı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 16-02-2023 13:02

İran milli takımının elenmesini kutlayan bir kişi, başından vurularak öldürüldü!

İran’ın kuzeyinde İran milli takımının Dünya Kupası’ndan elenmesini kutlayan bir kişinin güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğü aktarıldı. Dünya Kupası boyunca İran maçları saha dışında da gündem olmuştu. Özellikle stadyumda milli marşları ıslıklanan İranlılar, oynadıkları her maçta ülkelerinde iç karışıklığa sebep oluyordu.

Spor 01-12-2022 07:36

Diğer Haber Etiketleri

Hü Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.