Icloud Haberleri Ve Son Dakika Icloud Haberleri

Icloud Haberleri Ve Son Dakika Icloud Haberleri

İcloud Apple şirketi tarafından 2011 yılında geliştirilmiş olan bir depolama alanıdır. İcloud servisini kullanabilmek için herhangi bir Apple cihazı kullanmak yeterli olur. Bu servis üzerinden açılan hesaplar tüm cihazlarda ortak olarak kullanılabilir. Çeşitli fotoğraflar, videolar, notlar, mailler, ses kayıtları ve daha başka kişisel veriler İcloud hesabında saklanabilir. Bu hesaba sahip olmak için kişiye özel mail adresi ve parola gerekmektedir. İcloud hesabının içerisindeki tüm veriler yüksek güvenlik önlemleri ile korunmaktadır. Cep telefonundaki fotoğraf ve videolar için daha fazla saklama alanına ihtiyacı olan herkes İcloud depolama aracından yararlanabilir. Apple şirketi cihaz kullanıcıları için 5 GB kullanıma sahip ücretsiz bir alan sunar. Bu saklama alanı belirli bir ücret karşılığında genişletilebilir.

Icloud Haberleri

iCloud hesap silme işlemi nedir? iCloud hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Apple kimliği silinebilir mi?

Apple ürünlerini kullanan kişiler için iCloud hesabının nasıl silindiği ve bu işlemin sonuçlarının neler olduğu son derece önemlidir. Bu nedenle Apple kullanıcıları için iCloud hesap silme işleminin adımları sıralı bir şekilde sunulmalıdır. Buna ek olarak bir iCloud hesabı silindiği zaman hangi verilere erişim sağlanamadığı hakkında da detaylı açıklamalar yapılmalıdır. Böylelikle Apple kimliğini silmeyi planlayan kişilerin bu konuda bilinçli bir şekilde hareket etmeleri kolaylaşır.

Haber 16-08-2023 11:18

iCloud silinen fotoğrafları geri getirme nasıl yapılır? iCloud silinen fotoğrafları saklar mı?

iCloud fotoğraf ve videoları güvenli bir şekilde saklamak için Apple kullanıcılarına saklama alanı sunuyor. Saklama alanı zamanla dolunca kullanıcılar, alan açmak için bazı fotoğraflarını silebiliyorlar. Peki, yanlışlıkla fotoğraf silinmesi durumunda iCloud silinen fotoğrafları saklar mı? iCloud silinen fotoğrafları geri getirme nasıl?

Haber 19-10-2022 21:29

iCloud fotoğraf yedekleme adımları: iCloud fotoğraf yedekleme nasıl yapılır?

iCloud, Apple kullanıcılarının fotoğraflarını, videolarını, dosyalarını yedekleyip, önemli bilgilerini güvenli bir şekilde aygıtlarda tutmalarına olanak sağlar. İCloud fotoğraf yedekleme kullanıcılara saklama alanı vererek daha fazla depolama seçenekleri sunar. Peki, iCloud fotoğraf yedekleme nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 10:01

iCloud kişileri görüntüleme adımları: iCloud hesabında rehberdeki kişileri görüntüleme ve düzenleme nasıl yapılır?

iCloud yedekleme ve eşleme işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyorsa iCloud kişilerini de dilediğiniz her yerden görüntüleyip düzenleyebilirsiniz. iCloud Kişiler ile arkadaşlarınızın, ailenizin ve iş arkadaşlarınızın numaralarına, e-posta adreslerine ve diğer iletişim bilgilerine hemen ulaşabilirsiniz. iCloud hesabında rehberdeki kişileri görüntüleme ve düzenleme nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 10:00

Icloud

Icloud Hakkındaki Haberler Mynet'te. Icloud Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

iCloud ne işe yarar, nasıl kullanılır? iCloud nedir?

Gelişmiş bir bulut depolama sistemi olarak bilinen iCloud, Apple kullanıcılarına sunulan bir ayrıcalık olarak gözler önüne seriliyor. İlk kez Apple cihazı kullanmaya başlayacaklar tarafından merak konusu olan iCloud, birçok soruyu da beraberinde getiriyor. iCloud ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Haber 12-10-2022 10:00

iCloud yedekleme adımları: iCloud fotoğraf yedekleme ve geri yükleme nasıl yapılır?

iCloud yedekleme; iPhone, iPad ve iPod Touch üzerindeki bilgilerin bir kopyasına sahip olmanızı sağlar. Uygulama verilerinden aygıt ayarlarına zil seslerinden mesajlara kadar birçok veriyi yedekleme imkanınız bulunur. Kullanıcıların iCloud yedekleme için en çok talep ettikleri veriler ise fotoğraflar ve videolar olarak karşınıza çıkar.

Haber 12-10-2022 10:00

iCloud hesabı silme yöntemi adımları: iCloud hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır?

Apple kullanıcılarının fotoğraf, video, dosyalar ve diğer verilerini depoladığı iCloud bulut sistemine iCloud hesabı ile giriş yapılır. Özellikle Apple aygıtını kullanmayı bırakacaklar tarafından merak konusu olan iCloud hesabı silme işlemi ise birkaç basit adımla gerçekleştirilebilir. iCloud hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:49

iCloud hesap kurtarma nasıl yapılır? Apple iCloud hesap kurtarma işlemi kaç gün sürer?

Apple cihazları ve hizmetlerini kullanmak için Apple ID sahibi olunmalıdır. Apple ID sahibi olunmadan hiçbir hizmetten yararlanılamayacağı için cihaz da kullanılamayacaktır. Apple ID şifresi unutulduğunda cihaza giriş yapılamaz. Dolayısıyla iCloud hesabına da kullanıcılar ulaşamaz. Apple kimliğinin parolası unutulması halinde iCloud hesap kurtarma nasıl yapılır? Apple iCloud hesap kurtarma işlemi kaç gün sürer? İşte detaylar…

Haber 18-09-2022 21:09

WhatsApp'ta yeni dönem! Kendisi dahi okuyamayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uçtan uca şifrelenmiş yedekler özelliğini duyurdu. Bu özellik ile birlikte iCloud ve Google Drive'daki WhatsApp yedekleriniz de koruma altına alınacak. WhatsApp veya yedekleme hizmeti sağlayıcınız dahi yedeklerinizi okuyamayacak.

Haber 20-10-2021 12:25

WhatsApp yedekleri şifreleyebileceğini duyurdu

WhatsApp mesajları 2016’dan beri uçtan uca şifrelenmiş olsa da, uygulama, iCloud veya Google Drive’a dayanan yedeklemeler için uçtan uca şifreleme sunmuyor. Ancak en son güncelleme ile kullanıcılar, sohbet yedekleri için uçtan uca şifrelemeyi seçebilecek.

Haber 14-09-2021 09:13

Tartışmalara neden olmuştu: Apple çocuk istismarına karşı iPhone'ları taramayı erteledi!

ABD'li teknoloji şirketi Apple, iPhone’larda çocuk istismarına karşı hassas görselleri yapay zeka ile tarama planlarını, gelen eleştiriler üzerine askıya aldı.

Haber 03-09-2021 17:45

Apple'ın çocuk koruma özellikleri çalışanları endişelendirdi

Apple çocuk istismarı görüntülerini tespit edebilmek için iCloud'taki fotoğrafları tarayacağını duyurdu. Apple çalışanları ise Apple'ın bu hamlesine tepki gösterdi. Çalışanlar, Apple'ın sektör lideri olarak görüldüğü söylenen gizlilik itibarına zarar vermesinden endişe duruyor.

Haber 13-08-2021 12:22

Apple iPhone cihazları tarayacağına ilişkin açıklama yaptı

Apple, geçtiğimiz günlerde çocuk istismarının önüne geçmek için benzersiz bir adım attığını duyurmuştu. Şirket, iPhone cihazlardaki iCloud fotoğraflarını tarayacaktı. Eğer çocuk istismarına yönelik bir içerik bulursa yetkililere bildirecekti. Ancak bu özelliğe oldukça tepki yağdı.

Haber 12-08-2021 10:13

Apple iCloud'taki fotoğrafları tarayacak! Uzmanlar düşünceli

Apple, bilinen çocuk istismarı görsellerinin kullanıcılar tarafından iCloud depolama sisteminde saklanıp saklanmadığını tespit etmek için iPhone kullanıcılarının bulutta sakladığı tüm fotoğrafları otomatik incelemeye tabi tutacak. Peki uzmanlar ne diyor?

Haber 10-08-2021 15:27

Türk kullanıcıdan Apple'a dava: 5 yıllık birikimim nereye gitti?

Apple marka telefonunu kaybeden Emre Karadeniz isimli vatandaş yeni bir Apple marka telefon aldı. Karadeniz eski telefonundaki iCloud hesabından verilerini geri getiremeyince Apple'a dava açtı. Yardım alamadığını söyleyen Emre Karadeniz, "5 yıllık birikimim nereye gitti? Bununla ilgili bir açıklık getirmiyorlar ve bu beni ticari olarak ciddi anlamda etkiliyor." açıklamasında bulundu.

Haber 06-07-2021 11:45

WhatsApp yedekleri için şifreleme özelliği geliyor!

WhatsApp'ın sohbet yedeklerini şifreleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre, WhatsApp sohbet yedeklerini şifreleme özelliği, iOS ve Android kullanıcılarının iCloud ve Google Drive'a yapılan sohbet yedeklerini güvenli bir hale getirmesini sağlayacak.

Haber 08-03-2021 17:54

iCloud fotoğraflarını Google’a aktarmak artık daha kolay

Artık Google Fotoğraflar’a aktarmak için iCloud Fotoğrafları koleksiyonunuzu manuel olarak indirmenize gerek yok. Apple iCloud fotoğraf aktarım sürecini otomatikleştiren yeni bir hizmet başlattı.

Haber 05-03-2021 10:29

Apple iCloud şifre uzantıları yayınladı

Eklenti, Windows ve Mac kullanıcılarının iCloud Anahtar Zinciri'nde saklanan şifreleri Chrome tarayıcılarında kullanmalarına ve senkronize etmelerine olanak tanıyor.

Haber 02-02-2021 09:52

Apple One sonunda resmileşti! İşte fiyatları

Apple etkinliğinde Apple One hizmeti de sahne aldı. Apple'ın bir süredir dile getirilen Apple One hizmeti, Apple'ın resmi tanıtımıyla gerçek oldu. Apple One, Apple'ın Apple TV+, Apple Arcade ve Apple Music gibi servislerini aylık bir ücretle bir araya getiriyor. Peki Apple One'ın fiyatı ne kadar?

Haber 15-09-2020 22:19

Apple yine iş başında: Apple One gerçek mi oluyor?

Apple için sonucu oldukça enteresan olacak bir Apple One iddiası ortaya atıldı. İddialara göre Apple'ın; Apple Arcade, Apple Music ve Apple TV+ gibi servisleri, Apple One adıyla tek bir çatı altında toplanacak. Hatta söylenenlere bakılırsa Apple One fiyatları daha şimdiden belli.

Haber 14-08-2020 10:48

Google bu hizmeti ücretsiz sunacak

Saklanacak verilerin artması ile birlikte, Google yedekleme hizmeti çok daha hızlı bir seviyeye ulaştı. Ayrıca depolama alanı gün geçtikçe bir miktar daha artış gösteriyor diyebiliriz.

Haber 05-08-2020 12:28

Şaşırtıcı ama gerçek: WhatsApp konuşmalarınızı şifrelemiyor!

WhatsApp, uçtan uca şifreleme hakkında şoke edici bir gerçek ortaya çıkartıldı. İddialara göre WhatsApp sohbet yedekleriniz aslında hiç de güvende değil.

Haber 27-05-2020 11:25

Windows için iCloud bugün güncellendi

Windows’ta yer alan iCloud uygulaması geçtiğimiz güne kadar sadece Apple’ın sitesinden indirilebiliyordu. Kısıtlı özellikler sunan iCloud uygulaması, Windows ile iOS/macOS cihazlar arasında senkronizasyonu sağlıyordu.

Trend 14-06-2019 12:33

iCloud fiyatları uçtu!

Apple Türkiye zamlara doyamadı! Önce cihaz ve aksesuar daha sonra da App Store’daki uygulama ve oyunlara zam yapan Apple, şimdi de iCloud fiyatları için bir “güncelleme” yaptığını açıkladı.

Haber 13-11-2018 10:41

200 GB iCloud hediyesi ister misiniz?

Apple, yeni iCloud kullanıcılarına 200 GB ücretsiz alan hediye etmeye başladı.

Haber 28-08-2018 11:20

Whatsapp kullanıcılarını bekleyen tehlike! Özel dosyalarını Google Drive'da saklayanlar dikkat

Whatsapp'ta özel dosyalarını Google Drive'da saklayanlar için olumsuz bir gelişme yaşandı. Teknoloji devi, 12 Kasım itibariyle uçtan uca şifreleme sistemini Google Drive dosyaları için kullanılmayacağını duyurdu. Peki bu değişiklik ne anlama geliyor?

Haber 28-08-2018 08:29

Ünlülerin çıplak görüntülerini yayan iCloud hacker'larına ceza

iCloud hackerları, ünlülerin fotoğraflarını sızdırarak Apple ve Hollywood dünyası için oldukça sıkıntılı bir süreç yaşanmasına neden olmuştu. Fappening olarak isimlendiren bu olay, Apple‘ın hacklendiği dedikodularına dahi neden olmuştu.

Haber 15-01-2018 15:33

Ünlüler hacklendi! 2. çıplak resim skandalı: Kristen Stewart ve Miley Cyrus'un çıplak fotoğrafları internete sızdı!

2017 yılı ünlülerin 2. çıplak resim skandalına sahne oluyor. 2014 yılında çok sayıda ünlü ismin iCloud hesabı hacklenmiş ve çıplaklık da barındıran özel fotoğrafları internete sızmıştı. O tarihlerde bu olaya Fappening adı verilmişti ki ikinci bir Fappening vakası ile karşı karşıyayız. Kristen Stewart, Miley Cyrus, Stella Maxwell gibi ünlü isimlerin çıplak fotoğrafları hackerlar tarafından internete sızdırıldı.

Haber 22-08-2017 14:58

Apple iCloud’da indirime gidiyor

Apple, bulut depolama servisi iCloud’dan 1 TB seçeneğini kaldırdı. Amerikalı teknoloji devi bunun yerine 1 TB fiyatına 2 TB depolama alanı sunacak.

Haber 10-06-2017 16:27

Hacker'lar ünlü isimlerin özel görüntülerini internette yayınladı!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve ünlülerin iCloud hesaplarını hackleyenler bu listeye yeni isimler ekledi. Peki listeye eklenen yeni ünlüler arasında kimler yer alıyor? İşte yanıtı...

Haber 23-03-2017 16:58

İnternette güvenli olmanın yolları

İnternette yüzde 100 güvenli olmak mümkün olmasa da, alınacak birkaç tedbir sizi bazı tehlikelere karşı koruyacaktır.

Haber 17-11-2016 12:30

Çıplak fotoğraf skaldalının son kurbanı politikacı

Ünlülerin korkulu rüyası haline gelen çıplak fotoğraflarının internete sızdırılması şimdi de Ukraynalı bir politikacıyı vurdu.

Haber 24-09-2014 14:50