Iklim Krizi Haberleri

Türkiye'nin akıbeti Mısır gibi olabilir! Yakın gelecekte diyerek açıkladı: Gittikçe kuzeye doğru yayılıyor

Çok da uzak olmayan bir gelecekte kendimizi Türkiye'deyken Mısır'dan farksız hissedebiliriz! Sebebi ise uzmanların her fırsatta dikkat çekip önlem alınması konusunda uyarılarda bulunduğu küresel ısınma. Dr. İlker Eroğlu, sıcak alanın kuzeye daha fazla yayıldığını belirtti. Eroğlu Türkiye'nin Mısır'la aynı iklim özelliği taşımaması için yapılması gerekenleri de sıraladı.

Haber 13-03-2024 15:54

İklim krizinin etkileri ele alındı! 'Eski günlere dönme şansımız yok'

İklim krizinin yerel yönetimler açısından değerlendirildiği, "Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı Dördüncü Belediyeler Buluşması" 10 Aralık’ta Bodrum’da düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “İklim değişikliği bir gerçek. Eski günlere dönme şansımız yok.” ifadelerini kullandı.

Haber 11-12-2022 16:23

ABD İklim Özel Temsilcisi John Kerry'den korkutan iklim krizi açıklaması! 'Daha kötü sonuçlar ortaya çıkacak'

ABD İklim Özel Temsilcisi John Kerry, iklim krizinin etkilerini artık yadsımanın mümkün olmadığını belirtti. Kerry, çok geç olmadan tüm dünyanın karbon emisyonlarının hızla azaltılması için iş birliği içerisinde çalışması gerektiğini söyledi ve "İleride daha fazla hasar oluşacak, daha kötü sonuçlar ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

Haber 27-10-2022 23:32

İklim aktivistlerinin hedefinde bu kez İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeli vardı! Yüzünün ortasına pasta fırlattılar

İklim aktivistleri yeni petrol ve gaz ruhsatlarına son verilmesi çağrısında bulunarak eylemlerine devam ediyor. İlk olarak Leonardo da Vinci'nin “Mona Lisa” tablosu, ardından Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosu ve Claude Monet'in “Les Meules (Tahıl Yağını) tablosu aktivistlerin hedefi olmuştu. Bu sefer ise eylemciler İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeline pasta fırlattı.

Trend 24-10-2022 16:44

Iklim Krizi

Iklim Krizi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Iklim Krizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyada gündem yarattı! Zaman yolcusu bir bir kehanetlerini anlattı: Peşi sıra felaketleri sıraladı

TikTok’ta zaman yolcusu olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcılarının kehanetleri büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Son olarak 2096 yılından geldiğini söyleyen ‘Timevoyaging’ isimli kullanıcı 2024 senesine kadar insanlığı bekleyen felaketleri bir bir sıraladı. TikTok kullanıcısı iklim krizinin önlenmemesi durumda dünyanın sayısız felaketle mücadele etmek zorunda kalacağını söyledi.

Trend 05-09-2022 17:24

İklim krizi ve ekonomik eşitsizliğe karşı kampanyaya 13 binin üzerinde çocuk katıldı

İklim krizi ve ekonomik eşitsizliğe karşı kampanyaya 13 binin üzerinde çocuk katıldı

Yurthaber 19-08-2022 13:57