Julian Nagelsmann Haberleri

Almanya Millli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'dan ilginç açıklama

Almanya Millli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, "Ataklarda son hamleleri yapamadık. Daha iyi oynayabilirdik. Takımla alakalı değil. Bireysel performanslarda istek yoktu. Bir sonraki maçımızda Avusturya ile karşılaşacağız. Avusturya, Türkiye'den daha iyi futbol oynayan bir takım." ifadelerini kullandı.

Spor 19-11-2023 10:21

Julian Nagelsmann'ın Bayern Münih'ten kovulma nedeni herkesi şaşırttı!

Alman devi Bayern Münih'ten geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, teknik direktör Julian Nagelsmann ile yolların resmen ayrıldığı duyurulurken herkes bu ayrılığın nedenini araştırmaya başlamıştı. Bayern Münih efsanesi Markus Babbel yaptığı açıklamada Julian Nagelsmann'ın takımdan kovulmasının nedeninin yasak aşkı olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Spor 26-03-2023 21:33

Bayern Münih'te büyük sürpriz! Nagelsmann'ın görevine son verildi ve yerine Thomas Tuchel getirildi...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, 35 yaşındaki Julian Nagelsmann ile boşalan teknik direktör koltuğuna bir diğer 49 yaşındaki Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel’i getirdiğini açıkladı. Bayern Münih, Tuchel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Alman hoca pazartesi günü yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

Spor 24-03-2023 21:21

Son dakika: Bu kadarına da pes! Ünlü teknik direktöre ölüm tehdidi yağıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Villarreal ile 1-1 berabere kalan ve ilk maçta da 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden Bayern Münih'te yaşanan şokun yankıları sürüyor. Takımın teknik direktörü Julian Nagelsmann, kendisine ve ailesine sosyal medyadan gelen tehditleri açıkladı.

Spor 15-04-2022 20:16

Julian Nagelsmann

Julian Nagelsmann Hakkındaki Haberler Mynet'te. Julian Nagelsmann Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Julian Nagelsmann: Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir

Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor 07-12-2021 16:35

Trabzonspor'da Sörloth bombası!

Trabzonspor, geçen sezon tüm kulvarlarda 33 gol atan ve taraftarının unutamadığı Alexander Sörloth’a yeniden Bordo-Mavili formayı giydirmeyi hedefliyor. Leipzig’deki hoca değişikliğinin ardından Norveçli futbolcunun takımdaki geleceği belirsiz olacak... Eski yıldızıyla temas kuran Trabzonspor, bir yandan da Alman Kulübü’nün nabzını yokluyor. İşte detaylar...

Spor 14-05-2021 16:25

Bundesliga'da yüksek bedellerle teknik direktör değişimleri

Bundesliga'da kulüplerin bu sezon çok sayıda teknik direktör değiştirmesi ve yüksek bedellerle transfer etmesi dikkatlerden kaçmadı. Son olarak Bayern Münih, şampiyonluk yarışında ligdeki en yakın rakibi Leipzig'i çalıştıran Julian Nagelsmann'ı yeni sezon için transfer ettiğini duyurmuştu. Alman basını Bavyera kulübünün 33 yaşındaki Nagelsmann için 25 milyon Euro transfer bedeli ödediğini yazdı.

Spor 28-04-2021 15:47

Bayern Münih'in yeni sezonda hocası Julian Nagelsmann olacak

Bayern Münih, teknik direktör Julian Nagelsmann'ın önümüzdeki sezondan itibaren takımı çalıştıracağını açıkladı.

Spor 27-04-2021 11:55