Kardeşlerim Haberleri

Kardeşlerim'in Süsen'i Lizge Cömert davet tarzıyla olay oldu! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği 'Süsen' karakteriyle büyük beğeni toplayan Lizge Cömert başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da beğenilen genç oyuncu bu defa davet tarzıyla olay oldu. Cömert'in iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 24-01-2024 13:20

Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy'un ayrılık sebebi gündemde...

Fadik Sevin Atasoy'un bir süredir dizede yer almaması "Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı?" sorularını beraberinde getiri. Kardeşlerim Şengül'ün diziden neden ayrıldığı ise sonunda belli oldu.

Magazin 14-01-2024 15:18

KARDEŞLERİM 111. BÖLÜM İZLE! Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı, dizi bugün var mı? ATV yayın akışı

Kardeşlerim yeni bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 2021 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi 2023 yılı Ekim ayında dördüncü sezonu ile ekranda yer almaya devam ediyor. 'Kardeşlerim saat kaçta başlıyor' ekranı ve yeni bölüm hakkında detaylar dizi severler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti...

Magazin 30-12-2023 18:49

Haftalardır dizide yoktu! Kardeşlerim’in Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy sessiz sedasız projeden ayrıldı

ATV'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin başından bu yana kadroda yer alan ve Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy'un projeden sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun son haftalarda dizide olmayı ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Magazin 25-12-2023 09:08

REYTİNG SONUÇLARI 23 ARALIK 2023: Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları 23 Aralık 2023 Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef ve Gönül Dağı gibi yapımların ardından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 23 Aralık 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu. İşte reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 24-12-2023 13:37

KARDEŞLERİM CANLI İZLE 110. BÖLÜM! Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, bu akşam var mı? 23 Aralık ATV yayın akışı

Kardeşlerim yeni bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 2021 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi 2023 yılı Ekim ayında dördüncü sezonu ile ekranda yer almaya devam ediyor. 'Kardeşlerim saat kaçta başlıyor' ekranı ve yeni bölüm hakkında detaylar dizi severler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti...

Magazin 23-12-2023 18:36

Kardeşlerim'in Elif'i Dilara Sümbül hastanelik oldu! Apar topar hastaneye kaldırıldı

ATV'nin 4 sezondur yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Sümbül hastanelik oldu. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu acil tedaviye alındı.

Magazin 22-12-2023 08:41

16 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 16 Aralık Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Buz Devri 4, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 16 Aralık Cumartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 17-12-2023 10:55

KARDEŞLERİM 109. BÖLÜM İZLE: Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Kardeşlerim yeni bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 2021 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi 2023 yılı Ekim ayında dördüncü sezonu ile ekranda yer almaya devam ediyor. 'Kardeşlerim saat kaçta başlıyor' ekranı ve yeni bölüm hakkında detaylar dizi severler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti...

Magazin 16-12-2023 18:28

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan set kazası geçirdi! Benden duyun istedim

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Akif Atakul rolüne hayat veren ünlü oyuncu Celil Nalçakan set kazası geçirdi. Nalçakan, Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile takipçilerine sağlık durumu hakkında "Benden duyun istedim" diyerek bilgilendirme yaptı.

Magazin 16-12-2023 11:28

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Aralık Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 10-12-2023 10:20

2 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

2 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki,2 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 03-12-2023 12:46

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star 25 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 25 Kasım Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni ve MasterChef All Star gibi yapımlardan hangisi reyting sonuçları birincisi oldu?

Magazin 26-11-2023 11:56

KARDEŞLERİM 106. BÖLÜM ATV CANLI İZLE! Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, hangi gün? ATV yayın akışı

Kardeşlerim saat kaçta başlıyor dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Sevilen dizi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Celil Nalçakan, Yiğit Koçak, Lizge Cömert, Fadik Sevin Atasoy, Atakan Özkaya, Cihan Şimşek, Berk Ali Çatal ve Su Burcu Yazgı Coşkun'u kadrosunda bulunduran dizinin 106. bölümü sorgulanıyor. Kardeşlerim yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, hangi gün? İşte Kardeşlerim 106. bölüm ATV canlı izle ekranı ve ATV yayın akışı

Magazin 25-11-2023 18:58

18 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

18 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 18 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 19-11-2023 11:33

KARDEŞLERİM 105. BÖLÜM ATV CANLI İZLE! Kardeşlerim hangi gün oynuyor, bugün var mı? ATV yayın akışı

Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun'u kadrosunda bulunduran sevilen dizinin 105. bölümü sorgulanıyor. Kardeşlerim yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim hangi gün oynuyor, bugün var mı? İşte Kardeşlerim 105. bölüm ATV canlı izle ekranı ve ATV yayın akışı

Magazin 18-11-2023 18:39

REYTİNG SONUÇLARI 11 KASIM 2023: Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Bir Derdim Var, MasterChef All Star reyting sonuçları birincisi belli oldu

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 11 Kasım Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile bilrikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Bir Derdim Var, MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 11 Kasım 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi kim oldu?

Magazin 12-11-2023 11:43

Kardeşlerim'in Süsen'i Lizge Cömert süper minisiyle poz verdi! Photoshopu abartınca yorum yağdı

ATV'nin dünyanın dört bir yanından izleyicisi kitlesine sahip dizisi Kardeşlerim, büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide Süsen'i canlandıran Lizge Cömert ise dizinin en çok beğenilen oyuncuları arasında yer alıyor.

Magazin 11-11-2023 23:55

KARDEŞLERİM 104. BÖLÜM FULL İZLE! Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? ATV yayın akışı

Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun'u kadrosunda bulunduran sevilen dizinin 104. bölümü sorgulanıyor. Kardeşlerim yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim 104. bölüm Atv canlı izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 11-11-2023 18:34

4 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

4 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 4 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 05-11-2023 11:38

KARDEŞLERİM 103. BÖLÜM İZLE! Kardeşlerim 103. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun'u kadrosunda bulunduran sevilen dizinin 103. bölümü sorgulanıyor. Kardeşlerim yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim 103. bölüm Atv canlı izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 04-11-2023 18:33

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star 28 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 28 Ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-10-2023 11:16

21 EKİM REYTİNG SONUÇLARI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

21 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 22-10-2023 12:16

Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? Kardeşlerim 101. bölümde neler olacak? 21 Ekim 2023 Atv yayın akışı

Kardeşlerim 101. yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Bu hafta milli yas nedeniyle bazı diziler yeni bölümleri yayınlamadı ve yerine özet bölümleri ekrana getirildi. Bu kapsamda Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? Kardeşlerim 101. bölümde neler olacak? İşte 21 Ekim 2023 Atv yayın akışı...

Magazin 21-10-2023 19:43

Kardeşlerim'in Aybike'si Melis Minkari'nin ablasını görenler hayran kaldı! 'Güzellik genetikmiş'

Atv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Aybike karakteriyle büyük beğeni toplayan Melis Minkari başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin ablası ile pozlarıyla gündem oldu. Güzel oyuncunun ablasını görenler hayran kaldı.

Magazin 19-10-2023 16:16

REYTİNG SONUÇLARI 14 EKİM 2023! Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 14 Ekim Cumartesi günü televizyon ekranlarında MasterChef All Star, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Kader Bağları, gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 14 Ekim reyting sonuçları...

Magazin 15-10-2023 11:35

7 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

7 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 7 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

Magazin 08-10-2023 11:00

Kardeşlerim'e bomba transfer! Eşiyle aynı dizide rol alacak

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Kardeşlerim dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz bu sezon Kardeşlerim dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Korkmaz, dizide eşiyle birlikte oynayacak.

Magazin 02-10-2023 15:55

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, İsyan, MasterChef All Star 30 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

30 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, İsyan, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. 30 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 01-10-2023 11:12

23 Eylül reyting sonuçlarıaçıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Ya Çok Seversen, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

23 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Ya Çok Seversen, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Ya Çok Seversen, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 24-09-2023 16:00

Reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kod Adı: Angel, MasterChef All Star 16 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 16 Eylül Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yayınlanan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kod Adı: Angel, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 16 Eylül reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 17-09-2023 16:38

KARDEŞLERİM 96. BÖLÜM CANLI İZLE! Kardeşlerim saat kaçta, hangi kanalda? Heyecan dorukta!

Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 4. Sezonuna giriş yapan diziden doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran ayrılmıştı. Dizinin yeni bölümü, yayın saati ve kanalı araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kardeşlerim 96. bölüm canlı izle ekranı...

Magazin 16-09-2023 18:45

9 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Ya Çok Seversen, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Türkiye İsviçre maçı, MasterChef gecenin galibi kim oldu?

9 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ya Çok Seversen, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Türkiye İsviçre maçı, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 9 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Ya Çok Seversen, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Türkiye İsviçre maçı, MasterChef gecenin galibi kim oldu?

Magazin 10-09-2023 11:07

Kardeşlerim yeni sezon ne zaman, bu akşam mı? Kardeşlerim yeni bölüm hangi kanalda? Serüven kaldığı yerden devam!

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ATV'nin cumartesi akşamları yayınlanan ve sevilen dizisi, 95. bölüm ile ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümde trafik kazası geçiren arkadaş grubunun akıbeti yeni bölümde belli olacak. Peki, Kardeşlerim yeni sezon ne zaman, bu akşam mı? Kardeşlerim yeni bölüm hangi kanalda? Serüven kaldığı yerden devam!

Magazin 09-09-2023 19:04

Kardeşlerim’in Sarp’ı Atakan Özkaya'nın sevgilisini görenler hayran kaldı! Güzelliğiyle mest etti

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Sarp Yılmaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Atakan Özkaya başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen genç oyuncunun sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu sevgilisiyle romantik pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-09-2023 17:38

Kardeşlerim'e veda eden Onur Seyit Yaran aldığı son ücreti bakın ne yaptı

Kardeşlerim'de Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran diziye veda etti. Diziden ayrılan oyuncu aldığı son bölüm ücretini ise set emekçilerine dağıtarak gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 09:53

Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisi 4. sezon tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği Kardeşlerim dizisi 3 sezonuyla ATV ekranlarında yayınlandı. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonu dizinin sıkı takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 25-08-2023 13:22

Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak? ATV Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kardeşlerim 4. sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonuna ilişkin sorgulamalar hız kazandı. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak? ATV Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 17-08-2023 00:02

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun derin sırt dekoltesiyle büyüledi! Beğeni butonu çöktü

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Asiye Eren karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Su Burcu Yazgı Coşkun duru güzelliği ve muhteşem sesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken güzel oyuncu mini derin sırt dekolteli sarı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 08-07-2023 14:14

Kardeşlerim'in Oğulcan'ı Cihan Şimşek evlendi! Düğüne ünlüler akın etti

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Oğulcan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cihan Şimşek 10 yıldır birlikte olduğu Sinem Şimşek ile dünyaevine girdi. Düğüne ünlü isimler akın etti.

Magazin 24-06-2023 12:27

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşi bakın kim çıktı! Meğer kendisinden 18 yaş küçük ünlü oyuncuyla...

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 94. bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümüyle büyük yankı uyandıran dizide performansı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Cüneyt Mete hakkında araştırmalar hız kazandı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Cüneyt Mete'nin kendisinden 18 yaş küçük eşi de oyuncu çıktı.

Magazin 13-06-2023 12:49

Reyting sonuçları açıklandı! Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler 10 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi kim oldu?

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizi ve yapımların izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz gün Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Haziran reyting sonuçları ne oldu? İşte, Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Şarkılar Bizi Söyler'in ekrana geldiği 10 Haziran 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 11-06-2023 11:09

REYTİNG SONUÇLARI 3 HAZİRAN! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

3 Haziran reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 3 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 04-06-2023 12:35

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor 27 Mayıs REYTİNG BİRİNCİSİ kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 27 Mayıs Cumartesi günü televizyon ekranlarında Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor, Şarkılar Bizi Söyler gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 27 Mayıs reyting sonuçları...

Magazin 27-05-2023 23:58

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 20 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gibi yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Yayımlanan veriler dizi ve programların ekran ömrünü belirliyor. Peki, 20 Mayıs reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler ve Survivor'ın yayınlandığı 20 Mayıs 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 21-05-2023 10:23

Aile’nin Seher Soykan’ı Emel Göksu’nun kızı bakın kim çıktı! Meğer Kardeşlerim'in yıldızıymış

Şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinde Aslan'ın büyükannesi Seher Soykan karakterine hayat veren Emel Göksu başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun kızının kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Emel Göksu kızı da kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 09-05-2023 17:00

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 29 Nisan 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları 29 Nisan 2023 Cumartesi günü Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gibi yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Reyting sonuçları açıklandı. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor'ın yayınlandığı 29 Nisan reyting sonuçları birincisi kim oldu? İşte 29 Nisan 2023 reyting sonuçları...

Magazin 30-04-2023 11:23

Kardeşlerim'in Oğulcan'ı Cihan Şimşek evleniyor! Düğün tarihini duyurdu

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek geçtiğimiz 30 Aralık'ta sevgilisine Belgrad'da evlenme teklifi etmişti. Cihan Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla düğün tarihini duyurdu.

Magazin 25-03-2023 16:30

11 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Kardeşlerim mi Gönül Dağı mı Güldür Güldür mü birinci oldu?

Reyting sonuçları araştırılıyor. Geçtiğimiz gün ekranlarda Kardeşlerim, Gönül Dağı, Güldür Güldür gibi birbirinden iddialı yapımlar yer aldı. Bunlarda hangisinin reytinglerde birinci olduğu merak konusu oldu. Peki 11 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Kardeşlerim mi Gönül Dağı mı Güldür Güldür mü birinci oldu? İşte detaylar...

Trend 12-03-2023 14:57