Kaş Almak Haberleri

Uzun ve gür saçlar için bu tarihlere dikkat! Astrolojiye göre saç kesim ve bakım günleri

Yaşamımızın farklı alanlarına etki ettiğine inanılan astrolojinin saç kesimi ve bakımı üzerinde de etkili olabileceği düşünülüyor. Astrolojiye göre belirli tarihler, uzun ve gür saçlara sahip olmak isteyenler için önemli olabilir. Bazı astrologlar, belli zaman dilimlerinde saç kesimi ve bakımının daha etkili olduğunu ve saçın daha hızlı uzamasını sağladığını savunuyor. Bu tarihlerde yapılan saç bakımının ve kesiminin, saçın uzamasını ve gürleşmesini olumlu yönde etkilediği düşünülüyor.

Kadin 15-12-2023 09:34

Uzmanı paylaştı: Sizi en az 10 yaş yaşlı gösteren kaş hatası! Bu hatayı sakın yapmayın

Her sene değişen kaş trendleri oldukça şaşırmamıza neden olabiliyor. Yüzümüzde tüm ifademizi, görünüşümüzü ve yaşımızı değiştirebilen kaşlara gerekilen önem verilmiyor. Kaş uzmanı Sarah Amelia Fogg, sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı gösteren kaş stillerini paylaştı.

Kadin 15-01-2023 13:32

Kaş teknisyeni paylaştı: Kadınların kaşını alırken fark etmeden en çok yaptığı hatalar

Kaş şekli tüm görünümü baştan aşağıya değiştirebiliyor. Her sene kaş trendi değişim gösteriyor. Önceki senelerde koyu ve iyice doldurulmuş kaşlar modayken son yıllarda birçok kadın kaş rengini açıyor. TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan bir kaş teknisyeni kadınların kaşlarında yaptıkları temel hataları açıkladı.

Kadin 30-11-2022 17:23

Kaşlarını doğal haline bıraktı! Sosyal medyadan tepki yağdı... “Mağara adamı gibisin”

Sosyal medya fenomeni Kenah Jonel kaşlarını doğal haline bıraktığından beri hayatının en güzel dönemini geçirdiğini söyledi. Sosyal medya medyadan ve yakın çevresinden olumsuz yorumlar almasına rağmen Jonel, cımbızı bıraktığından beri mutlu olduğunu dile getirdi.

Trend 29-10-2022 10:59

Kaşlarınızı aldırmak için kuaföre gitmenize gerek yok! Evde profesyonel kaş şekillendirme

Kaş yüzümüz için oldukça önem taşıyan bölümler arasında bulunuyor. Tüm ifademizi etkileyen kaşları alırken yanlış yapılan hamleler uzun süre boyunca kötü görünümlere sebep olabiliyor. Dışarıda yüksek fiyatlar verilerek aldırılan kaşlar istediğiniz görünümde olmuyorsa evde profesyonel kaş alımı yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-10-2022 07:49

Yaptırdığı işlem yüzünden her ay kestirmek zorunda kalıyor! Hayatı boyunca...

36 yaşındaki Isabelle Kutxi, yıllar boyunca kaşlarının görünümünden rahatsız olarak çeşitli yöntemler denedi. En son yaptırdığı kaş ekiminin ardından kaşları durmadan uzamaya başladı. Isabelle, normalin üzerinde uzayan kaşlarını her ay kestirmek zorunda kaldığını paylaştı.

Kadin 07-07-2022 15:20

Kaşlarınızı daha kalkık gösterecek çözümler

Düşük kaşlar daha yorgun ve yaşlı bir görünüme neden oluyor. Bu da istenmeyen görüntülere sebep oluyor. Kaşları kaldırmak için botoks ve estetik yapılıyor. Bazı hileler ile kaşları botoks ve estetik olmadan daha kalkık göstermekte mümkün olabiliyor.

Kadin 05-04-2022 12:52

İnce kaşlarınızın kalınlaşmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Bu yöntemlerle mükemmel ve kalın kaşlara kavuşmanız mümkün!

Yüz ifadesini büyük oranda belirleyen kaşlar, muhtemelen herkes için çok önemli. Özellikle kalın kaşlar son zamanlarda çok popüler. Kalın kaşlara nasıl sahip olacağınızı öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Kaşlarınızı beslemek için ihtiyacınız olan her şeyi sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 25-01-2022 09:27

Son dönemde popüler olan kaş trendi herkesi şaşkınlığa uğratıyor! Bir gören bir daha bakıyor

Kaşlar, yüz yapısını ve ifadesini etkileyen en önemli faktörlerdendir. Bu nedenle doğru şekli bulmak için kaşların yapısı sıklıkla değiştirilir. 90’lı yıllarda moda olan ince ve yay şeklindeki kaşlar, son dönemde yerini daha doğal bir görüntüye bıraktı. Kaş şeklindeki doğallık ise renklerde farklılığını gösterdi.

Kadin 07-09-2021 15:13

Kaş alımı nasıl yapılmalı?

Kadınlar için güzel ve bakımlı görünmek çok önemlidir. Son zamanlarda cilt bakımı, saç bakımı gibi genel konuların yanında kaş bakımı da yerini aldı. Kaşlarınızın sürekli değişen modaya ayak uydurması zor olabiliyor ama yüzünüze en çok yakışan kaş şekli sizi her daim güzel gösterecektir. Ancak bu aşamada kaş bakımı ve şekillendirme büyük önem taşıyor.

Kadin 28-04-2021 14:25

Çenedeki tüyler iple nasıl alınır?

Toplumsal normlar ve kalıplar gereğince çoğu insan Frida Kahlo kadar cesaretli olamıyor. Kadınlar estetik kaygılarından ötürü aslında ‘istenmeyen tüy’ olarak isimlendirilen kıllarını tarih boyunca çeşitli yöntemlerle almayı tercih etti. Özellikle çenenizde çıkan tüylerin estetik açıdan sizi rahatsız ediyorsa size vereceğimiz öneri sayesinde bu tüy probleminden kurtulabilirsiniz.

Kadin 16-11-2015 06:39